Dodaj do ulubionych

Postawimy człowieka :)

24.06.13, 19:53
W XXI wieku gdy prawie wszystko się monitoruje za pomocą dedykowanych do tego systemów, aplikacji , profesor mojej Alma Mater ( nie ukrywam , że mi wstyd ) "postawi człowieka" , który będzie monitorował poziom wody w Wiśle :))))), Kaczyński miał rację cofamy się do Burkina Faso, słowo obciach w tym kontekście to eufemizm.
Obserwuj wątek
    • camille_pissarro Do admina FK 24.06.13, 19:54
      w czym niniejszym wątkiem naruszyłem netykiete, proszę o precyzyjne wyjaśnienie.
    • etta2 Re: Postawimy człowieka :) 24.06.13, 20:02
      Oczywiście, że tępy PiSdak nie wie, że nad każdym systemem elektronicznym/elektrycznym/mechanicznym CZUWA CZŁOWIEK, bo człowiek jest świadomy, a aparatura NIE! Czego się czepiasz, doopku? Przecież to chyba dobrze, że będzie kontrolowana sytuacja w ważnym odcinku drogowym? Nie pasuje ci to? Lepiej, żeby czujniki wysiadły i woda się lała strumieniami, a ty będziesz dzioba darł, że znów Hanka nie dopilnowała, taaaak????? Jesteście gorsi niż gangrena, nie nadajecie się zupełnie do współżycia w środowisku ludzkim, do utylizacji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • camille_pissarro Re: Postawimy człowieka :) 24.06.13, 20:03
        Jak czasami czytam te twoje wynurzenia, to mam jakieś dziwne przeczucie , ze polemizuję z samym Albinem Siwakiem :)
        • taziuta Re: Postawimy człowieka :) 24.06.13, 20:07
          camille_pissarro napisał:

> Jak czasami czytam te twoje wynurzenia, to mam jakieś dziwne przeczucie , ze polemizuję z
          > samym Albinem Siwakiem :)

Strasznie jej pochlebiłeś sugerując, że toto zna/słyszało to nazwisko (bez wspomagania wiki)... ;)
          • etta2 Re: Postawimy człowieka :) 24.06.13, 20:12
            "Toto" zna Albina Siwaka ze słyszenia w latach stanu wojennego, bo "toto" wtedy żyło i wie, jakim szacunkiem Albinek był darzony przez takich jak TY, komuszku zasr.any! No i patrzaj, jak to się fajnie składa: dziś stajesz w obronie PiSdackiego komuszka, cumelka, hahahahaha...Główna linia frontu - ZACHOWANA!
    • wiosnaludzikow z tym człowiekiem wodowskazem...wywiad 24.06.13, 20:05
      Salon Niezależnych to co robi HGW przewidział 40 lat temu ale to był kabaret.
      youtu.be/ufd9SQ9H3mI
    • polska_tuska_na_sprzedaz Re: Postawimy człowieka :) 24.06.13, 21:11
      Nad czujnikami elektronicznymi "postawili człowiela" - do jakiego jeszcze kretyństwa zdolni są "nasi umiłowani władcy z Platformy" ?
      Przemilczam kretyńskie zachwalanie owego rozwiązania tu na forum!
    • m.c.hrabia Re: Postawimy człowieka :) 24.06.13, 21:17
      całe szczęście że nie ciebie cumelku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka