Dodaj do ulubionych

Tusk i PO tracą w sondażach. Euforia na FK :):).

05.07.13, 13:27
Forumowi aktywiści wszelkiej maści (od zauroczonych SLD, poprzez palikotowców, na PiSolubnych kończąc) szczerzą gęby w szerokim uśmiechu. Co głupsi wypinają dumnie piersi twierdząc , że od dawna to "przewidywali" :):).

Wszystkim szczytującym chciałbym przypomnieć, że nie tacy mężowie stanu jak Tusk po tylu latach rządzenia tracili sympatię wyborców (Churchill, de Gaulle, Thatcher).
To, że nie będący w żadnej mierze mężem stanu, popełniający tyle błędów politycznych i personalnych, nie spełniający tylu obietnic Tusk traci w sondażach dopiero teraz powinno być dla opozycji nie powodem do radości a raczej powodem do zażenowania i wstydu.

Tak więc moje roześmiane mordki spytam za Gogolem "Z czego się śmiejecie?".
Co bystrzejsi pewnie znają odpowiedź :):).
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: i ani slowa 05.07.13, 13:32
      o klamliwych sondazach,hmmm ciekawe dlaczego?
      • ukos Bo teras jósz sądarze nie kłamiom, Wolzka gurom 05.07.13, 19:01
        szwampuch58 napisał:

> i ani slowa o klamliwych sondazach,hmmm ciekawe dlaczego?
    • po.killer.00001 Ja PISowiec wiedziałem, że nic nie trwa wiecznie. 05.07.13, 13:34
      Nie wiedziałem, że tak szybko to się stanie.
      Cieszy mnie,że PO ciągle spada ale jeszcze bardziej mnie cieszy, że tylko PISowi tylko bardzo mocno ciągle rośnie.
      Tak jakoś to mam. ::::::::::::::::::::::::)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      • iq-ok Re: Ja PISowiec wiedziałem, że nic nie trwa wiecz 05.07.13, 13:41
        > Nie wiedziałem, że tak szybko to się stanie.

Szybko??:):).

> ... ale jeszcze bardziej mnie cieszy, że tylko PISow
        > i tylko bardzo mocno ciągle rośnie.

No popatrz. I pewnie jesteś przekonany, że to zasługa mądrego programu tego ugrupowania :):):).
        • po.killer.00001 A jakże!!!!!!!! 05.07.13, 13:52
          • po.killer.00001 A PO to ma jakiś program???? :::::::::)))))))))))) 05.07.13, 13:54
            Jeżeli ma to spróbuj POrównac te programy. :::::::::::::::::::::::::::::::::))))))))))))))))))))))))))
            • platfusy.do.paki Program oczywiście był i jest realizowany 05.07.13, 13:59
              Trzymać służby, obecną agenturę i stare kwity pod kontrolą towarzystwa spod ciemnej gwiazdy. Oraz wymiar sprawiedliwości.

To zapewniło profity dla grup interesów, które opłaciły Donalda i zagwarantowały mu medialne poparcie (poprzez usłużnychcw...ebrytów i ciennikarzy). Zapewniły także napełnianie kieszeni przez partyjny aparat wraz z rodzinami.

A reszta? Reszta się nie liczy. Reszta ma to tylko sfinansować.
              • iq-ok Oho! Natępny analityk. 05.07.13, 14:04
                Do ciebie akurat odnosi się ten fragment o "wypinających piersi" z postu założycielskiego.
              • zapijaczony_ryj Re: Program oczywiście był i jest realizowany tak: 05.07.13, 16:39
                1. Opieka nad Prezesem specjalnej troski
                a.comiesięczny lifting i ocieplanie wizerunku
                b.zapinacie rozporka
                c.Nauka obsługi słuchawki
                d.sztukowanie sznurówek
                e.pastowanie mu butów
                f.Nauka poprawnej polszczyzny
                g.wyrywanie włosów z nosa
                e.nauka robienia zakupów
                f.noszenie za nim parasola:
                cdn24.se.smcloud.net/t/photos/thumbnails/114531/kaczynski_wyczyscil_grob_dziadkow_640x0_rozmiar-niestandardowy.jpg
                • po.killer.00001 Ja też sobie co jakiś czas włosy wyrywam z nosa. 05.07.13, 19:53
                  A ty?
          • iq-ok Re: A jakże!!!!!!!! 05.07.13, 14:02
            Co A jakże!!!! ?:):):)

Chcesz mi wmówić, że JK wie co konkretnego chce zrobić (poza dopadnięciem Tuska) ?
            I, że to z tego powodu PiSowi rośnie:):).
            Strasznie długo mu zeszło nad wypracowaniem programu co to porwie tłumy:):).

PS.
            Obie partie nie maja programów a pseudo programowe deklaracje traktują z olbrzymią dowolnością.

• widz102 Re: Ja PISowiec wiedziałem, że nic nie trwa wiecz 05.07.13, 13:47
        Wiesz, niektórzy w kulturalnym towarzystwie chwalą się przeciągłym bekaniem, inni umiłowaniem rosnącego w siłkę polskozbawczego Fuhrerkaa-Wodzusia i tym samym swoją uciechą z nierozerwalnie związanych z tym faktem nieuchronnych poważnych kłopotów własnej Ojczyzny.... To ten sam target, wbrew pozorom.
        Co bardziej egzaltowani słabi psychicznie Niemcy, nazywający się PRAWDZIWYMI NIEMCAMI - też kiedyś emfatycznie wiwatowali Oddziałom Szturmowym i wykrzyczanej ślinie ma gorsie swojego wodzusia... Zanim przyszło za to zapłacić wszystkim Niemcom.

ps. Ten "JA PIS-owiec" zabrzmiało już PRAWIE jak "Ja , towarzysz partyjny (Parteigenosse), albo - ja - szczery stalinowiec. Rośniesz, ciągle rośniesz...
      • zoil44elwer Re: Ja PISowiec wiedziałem, że nic nie trwa wiecz 05.07.13, 14:06
        po.killer.00001 napisał:

> Cieszy mnie,że PO ciągle spada ale jeszcze bardziej mnie cieszy, że tylko PISow
        > i tylko bardzo mocno ciągle rośnie.
        > Tak jakoś to mam. ::::::::::::::::::::::::)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        > ))))))))

Jeszcze w 1988 opozycja nie wierzyła że komuna padnie!
      • ukos Szybko? To PrezesPan nie dostał kopa po 2. latach? 05.07.13, 19:03
        po.killer.00001 napisał:

• humbak Re: Tusk i PO tracą w sondażach. Euforia na FK :) 05.07.13, 13:37
      Jak się traci poparcie w skutek prowadzonych reform, nie jest to powód do wstydu. Jeśli traci się je łazikując jest już zdecydowanie gorzej.
      • po.killer.00001 A o jakie reformy ci chodzi?????????? 05.07.13, 13:40
        No! Zaciekawiłeś mnie bardzo.
        • humbak Re: A o jakie reformy ci chodzi?????????? 05.07.13, 15:13
          Jakiekowliek. Emerytur, służby zdrowia, finansów publicznych... dużo gadać.
          Po co tyle pytajników?
          • po.killer.00001 Acha! To dopiero teraz ludzie się dowiedzieli o 05.07.13, 19:52
            Acha! To dopiero teraz ludzie się dowiedzieli,że wiek emerytalny im POdniesiono?
            Służba zdrowia leży.
            Finanse w rozsypce.
        • zoil44elwer Re: A o jakie reformy ci chodzi?????????? 05.07.13, 16:05
          po.killer.00001 napisał:

> No! Zaciekawiłeś mnie bardzo.
          Reforma(?) lekowa czyli eutanazja emerytów.
      • iq-ok Re: Tusk i PO tracą w sondażach. Euforia na FK :) 05.07.13, 13:48
        Raczej łazikując i dojutrkując.

Co nie zmienia faktu, że skoro następuje to dopiero teraz to chwały opozycji wszelkiej nie przynosi.
        Ich pierdzielenie najwyraźniej jeszcze mniej przekonywało wyborców.

Sądzę zresztą, że nadal nie przekonuje. To raczej manifestacja znudzenia Tuskiem i słusznych poniekąd pretensji do niego, niż poparcia dla tych nieudaczników.
      • zoil44elwer Re: Tusk i PO tracą w sondażach. Euforia na FK :) 05.07.13, 14:15
        humbak napisał:

> Jak się traci poparcie w skutek prowadzonych reform, nie jest to powód do wstyd
        > u. Jeśli traci się je łazikując jest już zdecydowanie gorzej.
        Tusk wygrał po raz drugi bo ten tchórz nie robił reform.W tej kadencji zrobił ustawę emeytalną 67,zrobił skok na kasę OFE i ?Zjazd!
        • iq-ok Re: Tusk i PO tracą w sondażach. Euforia na FK :) 05.07.13, 14:24
          Ciebie akurat 67 lat nie dotyczy raczej.
          Gdybyś miał trochę rozsądku ekonomicznego i nie pławił się w komuszych sentymentach to byłbyś zadowolony, że trochę więcej i trochę dłużej będzie się pracowało na Twoją górniczą emeryturkę.
          A z tym skokiem na OFE to Balcerowiczem lecisz (odkąd to tak szanuhesz jego poglądy? :):).
        • humbak Re: Tusk i PO tracą w sondażach. Euforia na FK :) 05.07.13, 15:02
          Wątpię by strata poparcia była związana z tymi dwom posunięciami. Raczej kwestia tego, ze ciągłe unikanie działania pozwoliło dekoniunkturze nas dogonić.
          • zoil44elwer Re: Tusk i PO tracą w sondażach. Euforia na FK :) 05.07.13, 16:00
            humbak napisał:

> Wątpię by strata poparcia była związana z tymi dwom posunięciami. Raczej kwesti
            > a tego, ze ciągłe unikanie działania pozwoliło dekoniunkturze nas dogonić.
            Szkoda czasu na prezentowanie wszystkich dokonań i niedokonań DT.Najbardziej PO i DT zaszkodziły wina,cygara,składkowe zakupy garniturów dla Duce i sukienek dla jego żony.
    • zapijaczony_ryj PiS_dogłowi oszaleki 05.07.13, 13:43
      co włącza jakiś nowy sondaż to mają orgazm. Jak tak dalej pójdzie to będą musieli założyć wycieraczki na te zachlapane monitory.
      Z niecierpliwościa czekam na wymik wyborów w Elblagu i na to kto będzie tam dalej rządził
      • smutas13 Re: PiS_dogłowi oszaleki 05.07.13, 13:49
        Żeby tej euforii wystarczyło im do, i po wyborach.
      • calun_torunski Re: PiS_dogłowi oszaleli 05.07.13, 13:50
        > Z niecierpliwościa czekam na wymik wyborów w Elblagu i na to kto będzie tam dal
        > ej rządził

ciekawe czy odbudują stocznie w ramach likwidacji bezrobocia ???
    • platfusy.do.paki Zakompleksieni prowincjusze dopiero po 6 latach 05.07.13, 13:51
      rządu wskrzeszonych po ponad dekadzie Aferałów zorientowali się, że żadnego awansu społecznego ze wsi i z lumplenproletariatu do prawdziwej klasy średniej nie będzie. Będzie za to najprawdopodobniej bolesny upadek, wyraźne pogorszenie standardu życia i kupa długów do popłacenia.

Po prostu elektorat PO to naiwne, nie znające historii głupki.

Wkrótce nienawiść tych wydymanych głupków zmiecie Donalda, ale to marne pocieszenie.
      Kac u głupków będzie spory.
      • szwampuch58 Re: na obiecanki-cacanki.. 05.07.13, 13:54
        ..mlaskacza i spolki .....2 lata z hakiem starczylo,hehehe,drugiej proby nie bedzie to oczywista oczywistosc
        • zapijaczony_ryj Re: na obiecanki-cacanki.. 05.07.13, 14:59
          szwampuch58 napisał:

> ..mlaskacza i spolki .....2 lata z hakiem starczylo,hehehe,drugiej proby nie be
          > dzie to oczywista oczywistosc

PST był młodszy, mniej zidiociały i miał podległego sobie brata niemotę jako panaprezydęta i co dał rade tylko dwa lata, to teraz da radę więcej?
      • zapijaczony_ryj Re: Zakompleksieni prowincjusze dopiero po 6 lata 05.07.13, 13:57
        Geniusze i najwybitniejsi z wybitnych (nie mylić z wypitnym, bo zimny lezy) juz podwóch latach w połowie kadencji zrozumieli, ze nie sa aż tak wybitni i dobrowolnie oddali wadze PO!
        Ha! Ha! Ha!
      • po.killer.00001 No już prawie jest ale bardzo starają się jeszcze 05.07.13, 13:57
        No już prawie jest, ale bardzo starają się jeszcze fason trzymać, ale nie wiadomo na ile im starczy jeszcze sił.:::::::::::::::::::::))))))))))))))))))))))))))
        • zapijaczony_ryj [...] 05.07.13, 14:10
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • iq-ok Re: Zakompleksieni prowincjusze dopiero po 6 lata 05.07.13, 14:08
        Tia:):).
        I pewnie rzucą się skruszeni w ramiona JK i jego przygłupich przesiąkniętych nienawiścią i niczym nie uzasadnionym poczuciem wyższości intelektualnej apologetów :):):).
    • godz-0800 Re: Tusk i PO tracą w sondażach. Euforia na FK :) 05.07.13, 15:09
      Tak więc moje roześmiane mordki spytam za Gogolem "Z czego się śmiejecie?".
      Co bystrzejsi pewnie znają odpowiedź :):).

Ja zawsze z odkrywców Ameryki zwanych Kolumbami się śmieję.
      Nie wiedzą durnie,że Ameryka jest już odkryta.
      Ty zaś zalatujesz mi na Krzysztofa.
      • iq-ok Re: Tusk i PO tracą w sondażach. Euforia na FK :) 05.07.13, 15:42
        No popatrz. Niby oczywiste i nieuniknione.
        A cieszycie się tak jakby była w tym jakakolwiek zasługa i moc sprawcza waszych ukochanych przywódców partyjnych :):).

Przez grzeczność nie powiem czym mi to zalatuje, bo mądrością z pewnością nie.
        • godz-0800 Re: Tusk i PO tracą w sondażach. Euforia na FK :) 05.07.13, 18:25
          iq-ok napisał:

> No popatrz. Niby oczywiste i nieuniknione.
          > A cieszycie się tak jakby była w tym jakakolwiek zasługa i moc sprawcza waszyc
          > h ukochanych przywódców partyjnych :):).
          >
          > Przez grzeczność nie powiem czym mi to zalatuje, bo mądrością z pewnością nie.

Szkoda, bo myślałem,że jednak mi powiesz.
          Musze Cię rozczarować.
          Ja bym się cieszył,gdyby PO i PiS zaczęły razem dołować do granicy ok 15 %.
          Obecna sytuacja nie jest powodem do euforii z mojej strony.
          • iq-ok Re: Tusk i PO tracą w sondażach. Euforia na FK :) 05.07.13, 18:40
            Oho! Antypopisowy fundamentalista :):)
            Problem w tym, że oprócz chęci uwalenia "solidaruchów" trzeba mieć jeszcze program i polityka będącego w stanie zdobyć władzę by go zrealizować.
            Z Grzesiem od jabłuszek, czy starym pierdołą pozującym na kanclerza będzie trudno.
            • godz-0800 Re: Tusk i PO tracą w sondażach. Euforia na FK :) 05.07.13, 18:52
              iq-ok napisał:

> Oho! Antypopisowy fundamentalista :):)
              > Problem w tym, że oprócz chęci uwalenia "solidaruchów" trzeba mieć jeszcze prog
              > ram i polityka będącego w stanie zdobyć władzę by go zrealizować.
              > Z Grzesiem od jabłuszek, czy starym pierdołą pozującym na kanclerza będzie trud
              > no.

Nie zauważyłeś,że Grzesiu już na boku?
              Stary pierdoła jest bardziej pragmatyczny niż Tusk ni Kaczor.
              Trudno- nie oznacza,że będzie to niemożliwe.
              To mnie jeszcze utrzymuje w nadziei,że coś się może zmienić.
              • iq-ok Re: Tusk i PO tracą w sondażach. Euforia na FK :) 05.07.13, 19:01
                Zatem powodzenia:):)
                Choć pokładanie nadziei w pragmatyźmie Millera wróży nam utrwalanie obecnego prawicowego przechyłu na długie lata.
                A szkoda.
                • godz-0800 Re: Tusk i PO tracą w sondażach. Euforia na FK :) 05.07.13, 19:09
                  iq-ok napisał:

> Zatem powodzenia:):)
                  > Choć pokładanie nadziei w pragmatyźmie Millera wróży nam utrwalanie obecnego p
                  > rawicowego przechyłu na długie lata.
                  > A szkoda.

Miller nie będzie ciągle stał na czele SLD.Liczę na młodszych.
                  Choć jak sobie przypomnę ile lat miał Adenauer jak został kanclerzem.....to Miller jest młodzieńcem.
    • antyprawak Tusk jak de Gaulle 05.07.13, 15:34
      Już jeden 'specjalista od wizerunku' porównał Tuska do Kuronia, po czym został wyśmiany na wizji przez drugiego gościa w studiu. Platfusy i ich lemingi lubią się ośmieszać.

www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/tusk-to-nowy-kuron-boki-zrywac,96152.html
      • iq-ok Re: Tusk jak de Gaulle 05.07.13, 15:48
        Nic bardziej nie ośmiesza niż nieumiejętność pojęcia prostego przekazu.

Gdzie ja porównywałem Tuska do de Gaulle??? Wręcz przeciwnie, podkreślałem jak wiele mu do niego (jak i innych wspomnianych polityków) brakuje.
        A mimo to zadziwiająco miernej opozycji zajęło tyle czasu by doprowadzić do spadku jego poparcia.
        Zaiste jest się z czego cieszyć :):):).
        • antyprawak Re: Tusk jak de Gaulle 05.07.13, 16:38
          Niesamowite, jesteście tacy sami jak PISdnięci. Tylko z tą różnicą, że oni chcą budować pomniki Lechujarka a Wy jesteście przekonani o genialności wodza Donka. To jest to samo. Przepieprzyć wybory z kimś takim jak Jaruś, to trzeba być geniuszem. To jakby przegrać wojnę z partyzantami z AK 47, samemu dysponując dywizjami.
          Don Don zdradził młodych i wszystkich, którzy liczyli na postęp, racjonalnie myślących co chcieli wprowadzenia trochę zachodu w tym zadupiu. Wystarczyło zrobić kilka kroków. Natomiast to co im pokazał Donek to przysłowiowy środkowy palec i to po wielokroć.
          Takich geniuszy było już w historii wielu, ale z tak wybitnym umysłem jak Don Don - historyk, to Wam nie pozostaje nic tylko się cieszyć.
          • iq-ok Nic nie rozumiesz :(:(. 05.07.13, 16:56
            I pieprzysz od rzeczy. Gdzie ja pisze o genialności Tuska???
            Powtarzam drukowanymi. Tusk nie jest ani geniuszem ani wybitnym mężem stanu.
            Możesz zapluwać się żółcią i barwnymi opisami co tam ci pokazał lub nie.
            Ale to nie zmieni faktu, że fakt iż zaczął tracić poparcie dopiero po sześciu latach rządów więcej mówi o mizerii i indolencji jego politycznych przeciwników niż o słabościach Tuska.
            • antyprawak Re: Nic nie rozumiesz :(:(. 05.07.13, 17:32
              iq-ok napisał:

> Ale to nie zmieni faktu, że fakt iż zaczął tracić poparcie dopiero po sześciu l
              > atach rządów więcej mówi o mizerii i indolencji jego politycznych przeciwników
              > niż o słabościach Tuska.

Widzisz no, ja prosto a Ty dookoła. Ty o Jarusiu a ja mówię o Don-Donie, jak katarynka to samo.
              Don-Don zamiat wykonać natarcie postanowił spijać śmietankę z kolesiami w całym kraju, obłazić to co się da - wszystkie urzędy i instytucje, są obsadzone kolesiami i rodzinami/kolegami i kolegami znajomych z PO. Mafia, tylko sama sobie przyznaje nagrody, to się dzieje wszędzie. Zamiast spełniać obietnice dla młodych, to co Donek obiecywał - Karta Praw Podstawowych, związki, nie klękanie przed czarnymi, praca w kraju. I co? Jajco. Środkowy palec od Don-Dona do młodych.
              Wiara w magika z Sopotu przesłania Ci logikę.
              • iq-ok Re: Nic nie rozumiesz :(:(. 05.07.13, 18:01
                Ależ nudzisz:):).
                Powtórzę jeszcze raz (ale już ostatni).
                Tusk popełnił mnóstwo błędów. Niech ci będzie, że zaliczyć do nich można niespełnienie twojego koncertu życzeń (pokaż mi polityka w Polsce , który byłby go w obecnej sytuacji spełnić).
                Ale to nadal nie zmienia faktu, że żaden z jego politycznych konkurentów (nie tylko Jaruś) nie był mu w stanie zagrozić przez sześć lat z okładem. I to nie z powodu wielkości i talentów Tuska a z powodu własnej małości i nieudacznictwa.

• antyprawak Re: Nic nie rozumiesz :(:(. 05.07.13, 18:32
                  Wy lemingi jesteście niereformowalni, jak zwolennicy PISu. Nie potrafisz zrozumieć jednej rzeczy, jak się robi wszystko po trochu, bez żadnego wyraźnego kierunku i większego planu - taki teflon, a przede wszystkim nie spełnia obietnic na których doszło się do władzy!! Ludzie kopna go za to w tyłek szybciej niż później i to przede wszystkim młodzi. A mógł przynajmniej uprzedzić, że oszuka.
                  Zdejmij podobiznę Danona ze ściany to Cię może olśni.

Na Donka-magika nie głosowałem, więc to nie mój koncert życzeń, tylko jego niespełnione obietnice. Dojdzie to do was jak Platfusy zjadą do 10%.
                  • iq-ok Re: Nic nie rozumiesz :(:(. 05.07.13, 18:46
                    Oj przestań już bo śmieszny jesteś.
                    Pieprzysz coś o lemingach, podobiznach na ścianie jak nakręcony. Generalnie od rzeczy.
                    Donek jest be.
                    OK. To kto z jego konkurentów politycznych błyszczy i godzien wyboru jest?
                    Bo kogoś w końcu wybiorą. Czyż nie?:):).

• zapijaczony_ryj Re: Tusk jak de Gaulle 05.07.13, 18:02
        antyprawak napisał:

> Już jeden 'specjalista od wizerunku' porównał Tuska do Kuronia, po czym został
        > wyśmiany na wizji przez drugiego gościa w studiu. Platfusy i ich lemingi lubią
        > się ośmieszać.
        Nikt w historii Świata tak się nie osmieszył jak NI mocujacy sie ze słuchawka!!!
    • allspice Re: Tusk i PO tracą w sondażach. Euforia na FK :) 05.07.13, 15:39
      iq-ok napisał:

> Forumowi aktywiści wszelkiej maści (od zauroczonych SLD, poprzez palikotowców,
      > na PiSolubnych kończąc)

Zwykłe obszczymurki stęsknione władzy.Kolejne lata mijają ,a oni w wiecznej opozycji.
      Kampania wyborcza rozpoczęta - wybory do PE,samorządowe,parlamentarne w 2015.
      • iq-ok Re: Tusk i PO tracą w sondażach. Euforia na FK :) 05.07.13, 15:50
        > Zwykłe obszczymurki stęsknione władzy.Kolejne lata mijają ,a oni w wiecznej opo
        > zycji.

Nie chciałbym ujmować tego tak brutalnie.
        Ale w świetle taśm Wilka łatwo o taką konkluzję.
    • lauriane Re: Tusk i PO tracą w sondażach. Euforia na FK :) 05.07.13, 15:57
      iq-ok napisał:

>
      > Tak więc moje roześmiane mordki spytam za Gogolem "Z czego się śmiejecie?".
      > Co bystrzejsi pewnie znają odpowiedź :):).
      L. Hehe, i stad ich smiech.....
      J.C.
    • obeznany44 Re: Euforia to będzie dopiero wtedy jak.... 05.07.13, 16:01
      tuskowe skur...ny oddadzą wszystko co zagarnęli co do grosza !
      • m.c.hrabia Re: Euforia to będzie dopiero wtedy jak.... 05.07.13, 16:04
        czyli z euforii nici
        • obeznany44 Re: Euforia to będzie dopiero wtedy jak.... 05.07.13, 16:06
          tego nie wiem, ale dlatego wolę być ostrożniejszy we wszelkiego rodzaju euforiach...

Jeśli PiS chce rządzić dłużej (i być może samodzielnie) od tych złodziei nie może iść ich drogą !
          • m.c.hrabia Re: Euforia to będzie dopiero wtedy jak.... 05.07.13, 16:17
            Jeśli PiS chce rządzić dłużej (i być może samodzielnie) od tych złodziei nie może iść ich drogą

jasne ,na tej drodze do ukradzenia nic nie znajdzie :-))
          • w_v_w Re: Euforia to będzie dopiero wtedy jak.... 05.07.13, 16:19
            no wlasnie, a podobienstwo zadziwiajace ;)

Wawerka
            • platfusy.do.paki Re: Euforia to będzie dopiero wtedy jak.... 05.07.13, 17:02
              Tego dorsza za 8 zł polska gospodarka nadal mocno odczuwa :/
      • jacekm22 [...] 05.07.13, 17:02
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • zoil44elwer Re: Tusk i PO tracą w sondażach. Euforia na FK :) 05.07.13, 16:14
      Nie ma z kim przegrać(DT) Nie pamięta pyszałek osobistej porażki z....L Kaczyńskim i partyjnej z PiS w 2005.
      • w_v_w Re: Tusk i PO tracą w sondażach. Euforia na FK :) 05.07.13, 16:21
        cos mi sie wydaje, ze drugi raz dostanie lomot ;)

Wawerka
        • m.c.hrabia Re: Tusk i PO tracą w sondażach. Euforia na FK :) 05.07.13, 17:58
          kiedy?
          • w_v_w Re: Tusk i PO tracą w sondażach. Euforia na FK :) 05.07.13, 18:07
            niedlugo, moze nawet od swoich ;)

Wawerka
            • m.c.hrabia Re: Tusk i PO tracą w sondażach. Euforia na FK :) 05.07.13, 18:36
              niedługo ?
              dla jednych to 10 lat
              dla pana b to wieczność :-)
              • w_v_w Re: Tusk i PO tracą w sondażach. Euforia na FK :) 05.07.13, 18:38
                nie podzielam Twojego optymizmu w tym temacie :P

Wawerka
    • zoil44elwer Re: Tusk i PO tracą w sondażach. Euforia na FK :) 05.07.13, 19:22
      Będzie euforia gdy PO podzieli los swych protoplastów-AWS i UW.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka