z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j 06.07.13, 08:08 Miłosci mozna pomóc i nawet tak wiele to nie kosztuje . Oczywiście jak się ma kasiorę: www.fakt.pl/Marcin-Dubieniecki-kupil-zonie-droga-torebke-na-urodziny,artykuly,219167,1.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paranormalny Re: Przez kieszeń do serca 06.07.13, 08:14 Droga torebka znacząco poprawia urodę właścicielki! Czy w tym przypadku to się sprawdzi? Przypuszczam, że wątpię:) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Przez kieszeń do serca 06.07.13, 09:54 nie wszystkie drogie prezenty sa w stanie poprawic urode, nawet jesli pochodza od wielu sponsorow vide kiecka Tuskowej :D Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Ty mnie tu wawerka z uroda nie wyskakuj 06.07.13, 10:09 w_v_w napisał: > nie wszystkie drogie prezenty sa w stanie poprawic urode, nawet jesli pochodza > od wielu sponsorow vide kiecka Tuskowej :D > > Wawerka Bo akurat Tuskowej urody poprawiać nie trzeba, bo nie ma w sobie genów Kaczyńskich, gdzie to Marta miała po kim urodę odziedziczyć, przystojny ojciec i piękna matka. Pani Tusk ma 21 lat więcej od Marty i jak by miał wybrac, to nie miałbym żadnych wątpliwości: cdn6.se.smcloud.net/t/photos/thumbnails/111094/malgorzata_tusk_w_gali_640x0_rozmiar-niestandardowy.jpg PS, Wawerka jesteś niewidomy, czy tylko zboczony? Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Ty mnie tu wawerka z uroda nie wyskakuj 06.07.13, 10:18 zapijaczony_ryj napisał: > w_v_w napisał: > > > nie wszystkie drogie prezenty sa w stanie poprawic urode, nawet jesli poc > hodza > > od wielu sponsorow vide kiecka Tuskowej :D > > > > Wawerka > > Bo akurat Tuskowej urody poprawiać nie trzeba, nie da sie, :D [..] > Pani Tusk ma 21 lat więcej od Marty i jak by miał wybrac, to nie miałbym żadnyc > h wątpliwości: [...] > Wawerka jesteś niewidomy, czy tylko zboczony? ...kwestia gustu, jesli ktos lubi wiejskie dziewuchy nic mi do tego z Tuskiem pasuja do siebie, taka popegeerowski tandem. Zap...ryju ani uroda ani intelekt, co zreszta nie raz dalo sie zauwazyc. Juz nie raz pisalam zazwyczaj lubimy ludzi podobnych do siebie, gratuluje, styl rustylkalny na topie :D Ani nie jestem niewidoma, ani zboczona, co to jest w dzisiejszych czasach roznica 21 lat, no chyba ze masz inne doswiadczenia w otoczeniu :P Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj I co ja tu mogę, skoro ręce opadają jak się czyta: 06.07.13, 10:28 w_v_w napisał: co to jest w dzisiejszych czasach rozni > ca 21 lat, > > Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: I co ja tu mogę, skoro ręce opadają jak się c 06.07.13, 10:38 zapijaczony_ryj napisał: > w_v_w napisał: co to jest w dzisiejszych czasach rozni > > ca 21 lat, > > > > Wawerka ...czytajac twoje posty rowniez opadaja mi rece, ale moze nie bardzo rozumiem twoje przeslanie ;) zeby zadbac o twoje dobre samopoczucie, nie bede czytac tego co nagryzmolisz, na FK. Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Przez kieszeń do serca 06.07.13, 08:17 z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j napisał: > Miłosci mozna pomóc i nawet tak wiele to nie kosztuje . Oczywiście jak się ma k > asiorę: > www.fakt.pl/Marcin-Dubieniecki-kupil-zonie-droga-torebke-na-urodziny,artykuly,219167,1.html Inni kupują kiecki swoim małżonkom za nieswoje. Jak w śtedniowieczu. Głowa domu udawała się na trakt aby złupić obcych a za zdobyczne, nieswoje, kradzione nabywała nowe ubrania dla swojej białogłowy. Odpowiedz Link Zgłoś
godz-0800 Re: Przez kieszeń do serca 06.07.13, 08:28 Czego ty jeszcze nie napiszesz,żeby dać upust swojej obsesji? Weź jakieś ziółka....najlepiej na przeczyszczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Przez kieszeń do serca 06.07.13, 08:37 godz-0800 napisał: > Czego ty jeszcze nie napiszesz,żeby dać upust swojej obsesji? > Weź jakieś ziółka....najlepiej na przeczyszczenie. > Redakcji SE tez polecasz ziółka? Piszę o osobie publicznej , członkini sekty smoleńskiej, która nieźle miesza na polskiej scenie politycznej, osobie która kłamała w kampanii wyborczej swojego ojca udając wierna żonę na bilbordzie ,a teraz wyszło na jaw, ze jej maż z tego bilbordu nawet nie jest ojcem jej dzieci! To o co ci biega? Odpowiedz Link Zgłoś
samantha.1 Re: Przez kieszeń do serca 06.07.13, 08:42 No tak,szlak cię trafią, że ciebie nie stać nawet na waciki dla swojej baby. Taki los emeryta za kadencji Vincenta! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Przez kieszeń do serca 06.07.13, 08:50 samantha.1 napisała: > No tak,szlak cię trafią, że ciebie nie stać nawet na waciki dla swojej baby. > Taki los emeryta za kadencji Vincenta! Ja nie muszę swojej kobiety przekupywać, kocha mnie i bez łapówek! Czego ty pewnie nigdy nie zaznałaś i nie zaznasz, dlatego obawiam się , ze nie zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
samantha.1 Re: Przez kieszeń do serca 06.07.13, 09:36 Jeden wątek głupszy od drugiego ,w twoim wykonaniu! Zazdrość cię zżrera po prostu ,że kogoś stać by swojej kobiecie zrobić prezent. Twój ulubieniec kupuje kiecki żonie za twoje i moje pieniądze! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj A nie pisałem, ze nie zrozumiesz? 06.07.13, 09:40 samantha.1 napisała: > Jeden wątek głupszy od drugiego ,w twoim wykonaniu! > Zazdrość cię zżrera po prostu ,że kogoś stać by swojej kobiecie > zrobić prezent. > Twój ulubieniec kupuje kiecki żonie za twoje i moje pieniądze! i miałem rację, za trudne do zrozumienia, to wątek głupszy od poprzedniego: forum.gazeta.pl/forum/w,28,145561628,145561998,Re_Przez_kieszen_do_serca.html Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Przez kieszeń do serca 06.07.13, 09:57 zap...ryju to z ciebie prawdziwy "maczo" no, no kto by pomyslal :D Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś