polska_tuska_na_sprzedaz 06.07.13, 12:10 Bo tyle mamy ludzi bez pracy. I co my możemy zrobić ? Możemy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.c.hrabia Re: Dwa i pół miliona, miejscami do 40 % 06.07.13, 12:13 możesz dać prace . Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Dwa i pół miliona, miejscami do 40 % 06.07.13, 12:14 te Mierzeje przekopac? Odpowiedz Link Zgłoś
polska_tuska_na_sprzedaz Re: Dwa i pół miliona, miejscami do 40 % 06.07.13, 12:16 hrabia i szwampuch - prymitywy dały głosss... A niechby was ten Schetyna na jakie szkolenie posłał... co? nie podołacie...? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Dwa i pół miliona, miejscami do 40 % 06.07.13, 12:18 na stadion ,może cudu zaznasz. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_tuska_na_sprzedaz Re: Dwa i pół miliona, miejscami do 40 % 06.07.13, 12:20 proponuję nie stadion, jak tusk, bo to marne wykształcenie, ...staraj się iść do jakiej szkoły ? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Dwa i pół miliona, miejscami do 40 % 06.07.13, 12:24 Ojciec Bashobora już uzdrawia. Na początek z depresji pospiesz się następna będzie schizo , jeszcze zdążysz. Odpowiedz Link Zgłoś
zotres ..... Pracujesz? Nie, nie pracuję..... 06.07.13, 12:20 A dlaczego nie pracujesz? Bo jest bezrobocie i nie ma pracy. A szukasz pracy? Nie szukam. A dlaczego nie szukasz pracy? Po co mam szukać pracy, jak jest bezrobocie i nie ma pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
zotres To z czego żyjesz? Z zasiłku. 06.07.13, 12:23 I zasiłek wystarcza? Nie wystarcza, ale z kumplem maluję mieszkania. A podatki odprowadzasz? Nie ma głupich, jestem przecież bezrobotny. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_tuska_na_sprzedaz Re: Dwa i pół miliona, miejscami do 40 % 06.07.13, 12:22 Proponujesz tak jak Niesioł? to jest twoja rada ?... no cóż, jaki pan, taki kram. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Dwa i pół miliona, miejscami do 40 % 06.07.13, 12:23 A co chciał byś zrobić? Sądzisz że którakolwiek z ekip które dotąd unikały reformowania kraju nagle zmieni postępowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Dwa i pół miliona, miejscami do 40 % 06.07.13, 12:26 polska_tuska_na_sprzedaz napisał(a): > Bo tyle mamy ludzi bez pracy. I co my możemy zrobić ? > Możemy ? Ja zatrudniam 4 osoby, a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Dwa i pół miliona, miejscami do 40 % 06.07.13, 12:28 Ja zatrudniam 4 osoby, a ty? on też ,co najmniej cztery ma pracę ,oby go obsłużyć w urzędzie pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Dwa i pół miliona, miejscami do 40 % 06.07.13, 12:32 m.c.hrabia napisał: > Ja zatrudniam 4 osoby, a ty? > > on też ,co najmniej cztery ma pracę ,oby go obsłużyć w urzędzie pracy. Rozmarzyły siem pisie o socjalizmie, z kaczą twarzą:) Odpowiedz Link Zgłoś
polska_tuska_na_sprzedaz Re: Dwa i pół miliona, miejscami do 40 % 06.07.13, 13:57 boblebowsky napisał: > Ja zatrudniam 4 osoby, a ty? ... ty... zatrudnianie na forum FK u szetyny to chłam.... hmmm ... wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Dwa i pół miliona, miejscami do 40 % 06.07.13, 14:46 polska_tuska_na_sprzedaz napisał(a): > boblebowsky napisał: > > Ja zatrudniam 4 osoby, a ty? > > > ... ty... zatrudnianie na forum FK u szetyny to chłam.... hmmm ... wiesz? Pytanie było, co ty zrobiłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Dwa i pół miliona, miejscami do 40 % 06.07.13, 12:39 Przekopać mierzeje,przekopać kanał do morza czerwonego i wykopać wielki rów na granicy polsko-rosyjskiej. Osypać WIELKI kopiec imienia Lecha Kaczyńskiego w WARSZAWIE I Krakowie. Jak jeszcze są jacy co nie znajda pracy nie się rozbiorą i pilnują ubrania. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_tuska_na_sprzedaz Re: Dwa i pół miliona, miejscami do 40 % 06.07.13, 14:03 ...ty masz już w swojej głowie "narobione" do pełna. Ilu mamy jeszcze takich w Polsce ? Oby jak najmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
sowietolog1 Re: Dwa i pół miliona, miejscami do 40 % 06.07.13, 17:26 Zapomniał byś był o otoczeniu Zielonej Wyspy nowym Wielkim Murem; nie wspominając o polskiej bazie kosmicznej na Księżycu czy nawet i na Marsie (sic!) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Kaczyński 06.07.13, 15:12 da półtora melona prac,,, a jak się rozmachnie - to te całe dwa i pół melona wydusi... :D PeeS - głupiś, jak but (i to twoja wina a nie mamusi, czy tatusia)... Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski 2,5 miliona, za 5 lat - 5 milionow 06.07.13, 17:23 pojedz chlopie do Azji - zobacz ilu jest chętnych by zarabiać polska minimalna pensje - tyle ze za 16h/7 dni w Malezji niektórzy placa życiem lub zdrowiem, narazajac się na wydalenie - bo w swoim kraju pracy nie maja w ogole - w Birmie, Nepalu, Kambodzy czy Wietnamie w Chinach ukryte bezrobocie na wsi to ok 200 milionow ludzi Afryka szturmuje Europe za praca czy uważasz, ze Polska to kraj wybrany ??? Odpowiedz Link Zgłoś