Dodaj do ulubionych

co ma wspólnego??

13.08.13, 11:35
pendolino, most północny, lotnisko modlin, prawie przejezdne autostrady, słynny most na autostradzie, zalane metro, basen narodowy itd, itd, itd??

We wszystkim maczała palce platforma tzw obywatelska, a co umoczyli to im SIĘ KASA DO RĄK KLEIŁA.

DLATEGO TAK DROGO I TAK ŹLE.
Obserwuj wątek
    • aw2139 Re: co ma wspólnego?? 13.08.13, 11:37
      Trafnie ujęte, chociaż nie mam wiedzy czy wszystko.
    • alistair-p Re: co ma wspólnego?? 13.08.13, 11:41
      A jakieś konkrety ? Na razie same ogólniki.Może nie wszystko jest w idealnym porządku,ale jeżeli nie widzisz żadnych zmian na lepsze to jest to przejaw złej woli.A tak przy okazji,łatwiej jest znależć błędy w drogach które powstały przez ostatnie 6 lat niż w 7(siedmiu) kilometrach autostrady powstałej wczesniej.
      • pan.nikt Re: co ma wspólnego?? 13.08.13, 11:47
        7 KM??brak wiedzy się kłania
        • alistair-p Re: co ma wspólnego?? 13.08.13, 11:53
          Nie wiem skąd ci się wzięły konie mechaniczne i to aż siedem ?Faktycznie,niektóre żródła podają że to było 7220 metrów.Przepraszam.
          • pan.nikt Re: co ma wspólnego?? 13.08.13, 12:00
            zmień źródła na wiarygodne

i dorzuć do tego działanie UE. Nie nie złośliwe. Zwyczajne trafienie w czas
      • felinecaline Re: co ma wspólnego?? 13.08.13, 11:58
        To oczywiste, bledow nie popelnia tylko ten, kto nic nie robi :P Ten "ten" nie ma tez szansy, by czegos sie na swoich bledach nauczyc a bledami innych tak pogardza, ze odrzuca mozliwosc nauczenia sie z nich czegokolwiek...i taki niedouczony pozostaje czekajac na waaadze.
    • zapijaczony_ryj To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 13.08.13, 11:42
      Polsce i Polakom jako spuścizna po PO!
      I to, ze nie jest wirtualne jak 3 miliony mieszkań obiecane przez PiS!

Dodaj do tego jeszcze tysiace kilometrów dróg i autostrad, obwodnice, drugą nitkę metra w Warszawie, oraz tysiące małych miejscowości, które zostały odbudowane i odmalowane.
      Porównaj polską wies z 2007 i 2013 roku to aż się zdziwisz ile przez te 6 lat dobrego zrobiono.
      A wy tylko opiekujecie sie prezesem i pilnujecie go , zeby sobie krzywdy nie zrobił.
      A poza tym to płaczecie i złorzeczycie jak na piS_dzielców przystało
      • pan.nikt Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 13.08.13, 11:49
        zapijaczony_ryj napisał:

> Polsce i Polakom jako spuścizna po PO!

DO ZAPŁACENIA I CIĄGŁYCH REMONTÓW
        • alistair-p Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 13.08.13, 11:56
          Czy to jest hasło nr.287 z instrukcji? Rozumiem że macie zlecenie na PO i Pana Premiera Tuska,ale tak ciemny to ten lud nie jest.(Rodziny RM i kluby Gazety Polskiej pomijam)
          • pan.nikt Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 13.08.13, 12:04
            Jakiej instrukcji??

patrzę i obserwuję. WYSTARCZY

PS NIE JESTEM W ŻADNYM KLUBIE, A RODZINĘ MAM. SWOJĄ.
            • yoma Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 13.08.13, 13:48
              A kiedy się kolega ostatnio autem po Polsce przejechał, jeśli wolno spytać?
              • alistair-p Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 13.08.13, 13:56
                Nie da rady,na wiekszości dróg jest teraz takie kółeczko z czerwoną obwódką i przekreślonym czarnym koniem.
                • yoma Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 13.08.13, 17:15
                  Dlatego pytam, kiedy autem...
              • pan.nikt Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 13.08.13, 14:01
                jak przylatuję, to jeżdżę
                • felinecaline Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 13.08.13, 14:05
                  Trudno uwierzyc - przeciez chyba z lotniska do Twojego skansenu prowadzi jakas droga ponadgminna.
                  • pan.nikt Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 13.08.13, 15:16
                    wyobraź sobie, ze pierwsza autostrada w Polsce

prywatna, szybka, ale............ ale z koleinami
                    Naprawdę

• yoma Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 13.08.13, 17:16
                  Ostatni raz w latach 90.?
                  • pan.nikt Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 13.08.13, 17:17
                    ????????? jasne XV wieku
        • zapijaczony_ryj Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 13.08.13, 13:35
          pan.nikt napisał:

> zapijaczony_ryj napisał:
          >
          > > Polsce i Polakom jako spuścizna po PO!
          >
          >
          > DO ZAPŁACENIA I CIĄGŁYCH REMONTÓW

To zawsze lepsze niz nic nie mieć poza pomnikami Kaczyńskiego i lustracja
      • felinecaline Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 13.08.13, 12:11
        Ostatnio mialam okazje odwiedzac Polske (i po jej obszarze sie conieco przemieszczac) w odstepach 3 letnich i potwierdzam Twoje slowa, ryjku tylez szanowny co ulubiony.
        Polska na przestrzeni tych 3 lat (2010 - 2013) zmienila sie ogromnie, na korzysc oczywiscie.Najmniejsze "pipidowki" (okreslenie bynajlniej nie pogardliwe a pieszczotliwe) schludne, estetyczne, z obfitoscia roznorodnego towaru w sklepach (jak dla mnie w dodatku taniego), masa imprez kulturalno - rozrywkowych literalnie wszedzie, niezla komunikacja autobusowa srednio i dlugodystansowa (z kolei nie korzystalam, wiec sie nie wypowiadam, "u siebie" mam arcywygodna ale tez arcydroga :P, nie wiem, co lepsze). Widzialam tez zmiany (nader pozytywne, zaistniale wrecz w ostatnich miesiacach, jesli nie tygodniach) - bardzo licznie widywane ciezarne mlode kobiety, nadzieja dla polskiej demografii (zaden gatunek wlaczajac w to Homo sapiens)nie rozmnaza sie w niekorzystnych warunkach zyciowych. Tak wiec, drodzy Podacy z czystym sumieniem moge dac Wam wskazowke: "idzcie dalej ta droga".
        • pan.nikt Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 13.08.13, 12:17
          bardzo licznie wi
          > dywane ciezarne mlode kobiety, nadzieja dla polskiej demografii (zaden gatunek
          > wlaczajac w to Homo sapiens)nie rozmnaza sie w niekorzystnych warunkach zycio
          > wych.

buhahahaha
          statystyki totalnie kłamią????????????????

o cenach nie wspomnę. Ale czy znasz zarobki i tzw koszty stałe (mieszkanie, prąd ogrzewanie itd)

więc nie pisz bzdur.

ps zagranica mi nie imponuje.
          • felinecaline Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 13.08.13, 12:34
            Owszem, znam, wyobraz sobie, ze w czasie pobytu odbywalam "dlugie, nocne Polakow rozmowy" i zostalam przez mlode pokolenie dosc dokladnie wtajemniczona w problemy ich zycia.
            Zagranica slusznie Ci "nie imponuje", bo czymze? Owszem, zarobki sa wyzsze, niestety, koszty zycia rowniez i to jeszcze bardziej niz w Polsce.
            • pan.nikt Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 13.08.13, 12:44
              zagranica mi nie imponuje, bo mieszkam poza Polską. :):):)
              • felinecaline Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 13.08.13, 13:33
                O, ty nie tylko mieszkasz, ale w ogole jestes poza Polska. Wez, wysuplaj troche grosiwa na bilet, przyjedz, nazajutrz po przyjezdzie dobrze przemyj oczeta i po solidnym sniadaniu, jakie zjesz tylko w Polscewyjdz "w miasto" (chyba, ze bedziesz na wsi, to za miedze) i zobacz, czyto taka sama wies jaka byla zanim z niej wyjechales.
                • pan.nikt Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 13.08.13, 13:44
                  dość często bywam w Polsce.
                  • felinecaline Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 13.08.13, 13:49
                    Ale oczu nie myjesz po przyjezdzie :P
                    • pan.nikt Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 13.08.13, 15:17
                      nawet się kąpię. :):):)
                      • yoma Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 13.08.13, 17:16
                        O cholera. Tam, gdzie mieszkasz na stałe, za drogo? :)
                        • pan.nikt Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 13.08.13, 17:21
                          dowcip ci się wyostrzył i dogadujesz "jak chłop krowie na rowie, żeby mu lepiej srała"
                          Nic to paltwuskom nie pomorze
                          • a74-7 Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 13.08.13, 17:32
                            pan nikt , top marks za dowcip o krowie !
                          • felinecaline Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 13.08.13, 18:03
                            A twojej ortografii nawet "Boze"nie pomoze :P
                            • pan.nikt Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 13.08.13, 18:05
                              przepraszam. Czasem sie zdarzy.
                      • felinecaline Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 13.08.13, 17:49
                        Stan tegotwwojego "oka" jest mi obojetny, ale w przyszlosci uwazaj, najpierw myc te, ktore sa osadzone na twojej glowie a potem dopiero tamto "dolne" - unikniesz wielu przykrych zakazen, ktore jak dotad zaburzaja ci wzrok.
                        • pan.nikt Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 13.08.13, 17:54
                          uhahaha
              • zapijaczony_ryj To się nie wypowiadaj na tematy, których nie znasz 13.08.13, 13:40
                pan.nikt napisał:

> zagranica mi nie imponuje, bo mieszkam poza Polską. :):):)
                • pan.nikt Re: To się nie wypowiadaj na tematy, których nie 13.08.13, 13:45
                  komuna stalinowska wróciłą????
                  • zapijaczony_ryj Re: To się nie wypowiadaj na tematy, których nie 13.08.13, 14:01
                    pan.nikt napisał:

> komuna stalinowska wróciłą????

I nie bredź jak ci zwieracze puszczają
                    • pan.nikt Re: To się nie wypowiadaj na tematy, których nie 13.08.13, 15:19
                      czyżby?? Ja mówię oczywiście o twoim podejściu, twoich niby zakazach.
                      Nie o Polsce. żeby byłą jasność
          • zapijaczony_ryj Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 13.08.13, 13:38
            pan.nikt napisał:

> bardzo licznie wi
            > > dywane ciezarne mlode kobiety, nadzieja dla polskiej demografii (zaden ga
            > tunek
            > > wlaczajac w to Homo sapiens)nie rozmnaza sie w niekorzystnych warunkach z
            > ycio
            > > wych.
            >
            >
            > buhahahaha
            > statystyki totalnie kłamią????????????????
            >
            > o cenach nie wspomnę. Ale czy znasz zarobki i tzw koszty stałe (mieszkanie, prą
            > d ogrzewanie itd)
            >
            >
            > więc nie pisz bzdur.
            >
            >
            > ps zagranica mi nie imponuje.

PiS_dzielce mają za wzór NI, a ten jako pedał się nie rozmnaża
            • pan.nikt Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 13.08.13, 13:47
              ????????? w NY pewnie Polacy tez się rozmnażają. W UK na pewno. O to ci chodzi?????????????????
              • zapijaczony_ryj Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 13.08.13, 14:02
                pan.nikt napisał:

> ????????? w NY pewnie Polacy tez się rozmnażają. W UK na pewno. O to ci chodzi
                > ?????????????????

Ja osobiscie zostałem dziadkiem w Polsce, więc nie PiS_dol
                • pan.nikt Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 13.08.13, 15:21
                  stara zasada mówi, że wyjątek potwierdza regułę.

ps nie chcę być jeszcze dziadkiem, bo jak to?? z babcią spać??
        • m.c.hrabia Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 13.08.13, 12:21
          dokładnie. i to wbrew cierpiętnikom i dewotkom.

ostatnio, po kilku latach przerwy byłem na mazurach , jeśli ktoś nie zauważa zmian ,
          to albo ślepy albo idiot.
          • pan.nikt Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 13.08.13, 12:49
            generalnie świat się zmienia. I to nie dzięki PO, ale dzięki technice i odległości czasowej od wojny.
            Wiesz jak zmieniły się Mazury w kolejnych dziesięcioleciach za komuny??

wiec nie wmawiaj nikomu, że to zasługa platwósów.

Popatrz na zadłużenie gmin, na fundusze UE, na bezrobocie.

Ja wiem, PO działa metodą:

"Tu pie...iem, aniołka, tam pie...iem aniołka, jeszcze gdzieś gwiazdkę I BĘDZIE JAK W NIEBIE"

Niestety, te aniołki są sztuczne i się rozpadają, bo POkraki cement sprzedały..
            • m.c.hrabia Re:łżesz 13.08.13, 13:01
              wiec nie wmawiaj nikomu, że to zasługa platwósów.

komu ,kiedy i gdzie coś takiego wmawiałem.

Wiesz jak zmieniły się Mazury w kolejnych dziesięcioleciach za komuny?

cóż , jeśli zmianą nazywasz powstanie kilku ośrodków wczasowych w typie Gomułkowskim
              to może i się zmieniły za komuny, a i kilka osiedli pegierowskich ,Hi.hi.hi...
              • pan.nikt Re:łżesz 13.08.13, 13:04
                oj młody jesteś. Oj młody.
                Tak, to zaleta, ale nie gadaj głupot, tylko ucz się historii
          • zapijaczony_ryj Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 13.08.13, 13:41
            m.c.hrabia napisał:

> dokładnie. i to wbrew cierpiętnikom i dewotkom.
            >
            > ostatnio, po kilku latach przerwy byłem na mazurach , jeśli ktoś nie zauważa zm
            > ian ,
            > to albo ślepy albo idiot.

Zmiany są w całej Polsce i to na lepsze!
            To jest inny kraj niż kilka lat temu
            • pan.nikt Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 13.08.13, 13:48
              bo świat się zmienia.
              Polska niestety wolniej jak inni
              • pan.nikt Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 13.08.13, 13:51
                ps
                Przed wojnum, ludzie nie mieli telewizorów, a radio było luksusem, przed wojnum dzielili zapałkę na czworo (i każda się zapalała), przed wojnum kombajnów nie było, ba nawet snopowiązałek, przed wojnum........................ itd itd

Lubię mądrych, toleruję normalnych, tępię głupców
                • felinecaline Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 13.08.13, 13:55
                  Zareczam Ci, ze byly i kombajny i snopowiazalki i nawet sznurek, u swiatlych rolnikow (ktorych co prawda zbyt wielu nie bylo).I dlatego (braku rolniczego oswiecenia) i z powodu rozparcelowania majatkow tych co swiatlejszych rolnikow, zwanych wtedy agronomami stan powojennego polskiego rolnictwa byl, jaki znales.
                  A jaki jest - sprobuj poznac przy okazji najblizszego przyjazdu.
                  • pan.nikt Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 13.08.13, 15:25
                    kombajny przed wojną?? za sanacji???
                    JAKIE??
                    • felinecaline Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 13.08.13, 17:55
                      Przedwojenna Polska to nie tylko sanacja.
                      A Massey - Fergussony to nie tylko kaprys Gierka. I wlasnie moj pradziadek mial kaprys na Fergussona.
                      • pan.nikt Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 13.08.13, 18:04
                        1. Tow Wiesław zawsze mówił o sanacji:):):):)
                        2. ,MF to nie tylko kaprys Gierka. Gdybyś lepiej znał historię wiedziałabyś.
                        Tak, kupił "Gierek" na polecenie Moskwy, aby ratować Angielską fabrykę należącą do tutejszych komunistów. Nie wiedziałaś??

ps a dziadek miał pierwszą wersję wymiarowaną w calach?? Czy już poprawioną "milimetrową"
                        • felinecaline Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 13.08.13, 18:25
                          Gomulka mial powody nader osobiste, by utozsamiac II RP wylacznie z sanacja.
                          Specjalnie bym jego tez nie przyjmowala za pewnik.
                          Jesli zas chodzi o pradziadkowego Fergusona to nie wiem, w jakich jednostkach miary byl produkowany, jako ze widywalam go w glebokim dziecinstwie mocno "po kryjomu w "dziadowskiej" remizie , dokad wstep "smarkaterii" byl surowo zabroniony.
                          Ze angielska fabryka byla bliska bankructwa - zaiste, nie wiedzialam, wiem, ze dwis pospolu z francuska z Beauvais jest to trzeci swiatowy producent, wiec niezle im "wujek Gierek" pomogl.

• pan.nikt Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 13.08.13, 20:27
                            JA PAMIÉTAM
                            W pierwszym okrtesie byl robiony w calach. Problemu z tym bylo co nie miara. Nie pasowal, zaden klucz, zadna srubka.
                            Pozniej przerobili wszystko na metryczne. Zreszta UK tez przeszla na uklad metryczny (z drobnymi wyjatkami)
                            • felinecaline Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 14.08.13, 00:19
                              Gratuluje pamieci, ja z mojej strony pamietam jak ow pradziadowski taktor obrabial "bez zajaknienia pole nie tylko wlasciciela ale i jego okolicznych kolegow.Skarg na usterki i osprzet nie pamietam, przypuszcalnie w okolicy byl dobry...kowal . :P
                              • pan.nikt Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 14.08.13, 00:33
                                1. Na pamięć nie narzekam.
                                2. Przyznaję, że z zawodu jestem mechanikiem, w dodatku od kilku lat pracującym w UK.
                                3. Jak dziadek miał pole mniejsze niż moja działka to nic dziwnego :):)
                                U nas na wsi każdy wolał Ursusa C360 niż to badziewie.
                                4. Angielski MF i tak praktycznie upadł, tzn został wchłonięty
                                Oni mają tu taki zwyczaj, że zachowują tradycyjne regionalne nazwy np Vauxhall a w Europie Opel itd itp
                                • felinecaline Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 14.08.13, 11:24
                                  Nikt, komu pamiec szwankuje na nia nie narzeka, zapomnial juz co to jest :P
                                  Ze jestes inzynierem z UK wiem juz od dosc dawna i moze zajmij sie w przyszlosci pisaniem o "inzynierii", zamiast o polityce, przyjemniej jest Cie czytac :D
                                  Pradziadek do obszarnikow nie nalezal, jednakoz "norme" dozwolonego arealu przekroczyl o kilka morg i rozparcelowany zostal razem ze sprzetem i siedziba.
                                  Po tejze parcelacji z calego przejetego przez PRL majatku najlepiej funkcjonowala...gorzelnia :P
                                  Ursusy weszly na okoliczne poletka okolo 30 lat pozniej od Fergiego.
                                  Co do zwyczajow w UK - nie znam, wiec nie bede sie wypowiadala.
                                  • pan.nikt Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 14.08.13, 13:08
                                    Przeciez to jest watek techniczny
                                    Zostaly spaprane rzeczy techniczne

Pozdrowienia z krainy deszczowcow
                  • pan.nikt Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 13.08.13, 15:30
                    PS Pochodzę z terenów rolniczo światłych.
                    Oczywiście jest postęp, jak na całym świecie.
                    Nic więcej i żadna w tym zasługa POkraków.
                    Ba za III rp zlikwidowali nawet DOBRE PGR. Nie nie upadły, zostały zlikwidowane systemowo. Dziś te dobra się sypią.

OK złe PGR powinny upaść, ale dlaczego zlikwidowali dobre??

ps U nas na dobrych gospodarzy mówili BAMBRY.
                    Wiesz dlaczego??
                • zapijaczony_ryj Jak nie wiesz co masz pisać, to odpuść 13.08.13, 14:04
                  pan.nikt napisał:

> ps
                  > Przed wojnum, ludzie nie mieli telewizorów, a radio było luksusem, przed wojnum
                  > dzielili zapałkę na czworo (i każda się zapalała), przed wojnum kombajnów nie
                  > było, ba nawet snopowiązałek, przed wojnum........................ itd itd
                  >
                  >
                  >
                  >
                  > Lubię mądrych, toleruję normalnych, tępię głupców
                  • pan.nikt Re: Jak nie wiesz co masz pisać, to odpuść 13.08.13, 17:23
                    przecież to Ty masz problem
              • felinecaline Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 13.08.13, 13:51
                Jakze by sie mogla zmieniac szybciej bez Twojego udzialu? Zwazywszy opoznienia, jakie miala przed Twoim wyjazdem to i tak obecny stan graniczy z cudem postepu :P
                • pan.nikt Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 13.08.13, 17:25
                  Na takie dicktum mogę tylko parsknąć śmiechem :):):):):):)
              • zapijaczony_ryj Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 13.08.13, 14:03
                pan.nikt napisał:

> bo świat się zmienia.
                > Polska niestety wolniej jak inni

Myśłałem, ze jestes troszkę ociężałym umysłowo, a ty jestes po prostu głupi!
                • pan.nikt Re: To, ze jest i będzie jeszcze długo słuzyło 13.08.13, 15:24
                  TYLKO NA TYLE CIĘ STAĆ??????
                  Kiepsko.
        • zapijaczony_ryj PiS_dzielce tego nie widzą bo się nie przemieszcza 13.08.13, 13:37
          felinecaline napisała:

> Ostatnio mialam okazje odwiedzac Polske (i po jej obszarze sie conieco przemies
          > zczac) w odstepach 3 letnich i potwierdzam Twoje slowa, ryjku tylez szanowny co
          > ulubiony.
          > Polska na przestrzeni tych 3 lat (2010 - 2013) zmienila sie ogromnie, na korzys
          > c oczywiscie.Najmniejsze "pipidowki" (okreslenie bynajlniej nie pogardliwe a pi
          > eszczotliwe) schludne, estetyczne, z obfitoscia roznorodnego towaru w sklepach
          > (jak dla mnie w dodatku taniego), masa imprez kulturalno - rozrywkowych litera
          > lnie wszedzie, niezla komunikacja autobusowa srednio i dlugodystansowa (z kole
          > i nie korzystalam, wiec sie nie wypowiadam, "u siebie" mam arcywygodna ale tez
          > arcydroga :P, nie wiem, co lepsze). Widzialam tez zmiany (nader pozytywne, zai
          > stniale wrecz w ostatnich miesiacach, jesli nie tygodniach) - bardzo licznie wi
          > dywane ciezarne mlode kobiety, nadzieja dla polskiej demografii (zaden gatunek
          > wlaczajac w to Homo sapiens)nie rozmnaza sie w niekorzystnych warunkach zycio
          > wych. Tak wiec, drodzy Podacy z czystym sumieniem moge dac Wam wskazowke: "idzc
          > ie dalej ta droga".
          • pan.nikt Re: PiS_dzielce tego nie widzą bo się nie przemie 13.08.13, 15:23
            przemieszczają, przemieszczają ale w przeciwieństwie do POkraków Z OTWARTYMI OCZAMI
          • samantha.1 A ty poybie kiedy się przemieszczasz, 13.08.13, 18:08
            Od bladego świtu siedzisz na forum i klepiesz posty,
            chyba że jedyną trasą którą pokonujesz to do Biedronki!
            • pan.nikt Re: A ty poybie kiedy się przemieszczasz, 13.08.13, 18:10
              tak cię boli???

ps Tu nie ma Biedronki
    • szwampuch58 Re: co ma wspólnego?? 13.08.13, 12:01
      za PiS-u by nie bylo........wcale
      • pan.nikt Re: co ma wspólnego?? 13.08.13, 12:05
        Jasnowidz jesteś, ale realnego świata nie widzisz.

Gdyby babcia miała kołka, to by był rowerek
        • szwampuch58 Re: co ma wspólnego?? 13.08.13, 12:14
          Widze,widze, te setki pomnikow jednego kartofla
          • pan.nikt Re: co ma wspólnego?? 13.08.13, 12:20
            jednak szaman
    • pan.nikt Re: co ma wspólnego?? 13.08.13, 23:36
      "...Niestety, „nasi profesjonaliści” zakupili Pendolino bez… pendolino. Czyli, owszem, będą wagony o nazwie Pendolino, ale bez systemu wahadełek. ...."

wpolityce.pl/artykuly/60156-co-by-tu-jeszcze-spieprzyc-platformo-niestety-nasi-profesjonalisci-zakupili-pendolino-bez-pendolino

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka