Dodaj do ulubionych

Kapitalne wystąpienie Pana premiera Donalda Tuska

03.09.13, 15:03
w Krynicy!
PiS+dzielce teraz siedzą i czekają na SMSa jak i co skrytykować. Będą mieli twardy orzech do zgryzienia!
Obserwuj wątek
    • bozon.higgsa Re: Kapitalne wystąpienie Pana premiera Donalda T 03.09.13, 15:07
      z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j napisał:

> w Krynicy!
      > PiS+dzielce teraz siedzą i czekają na SMSa jak i co skrytykować. Będą mieli twa
      > rdy orzech do zgryzienia!

Tobie już wysłali co masz napisać? Tylko tyle Ci pozwolili napisać?
      • zapijaczony_ryj Re: Kapitalne wystąpienie Pana premiera Donalda T 03.09.13, 15:09
        bozon.higgsa napisał(a):

> z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j napisał:
        >
        > > w Krynicy!
        > > PiS+dzielce teraz siedzą i czekają na SMSa jak i co skrytykować. Będą mie
        > li twa
        > > rdy orzech do zgryzienia!
        >
        >
        > Tobie już wysłali co masz napisać? Tylko tyle Ci pozwolili napisać?
        >
        > Ja jestem wolnym strzelcem i bezpartyjnym na dodatek
        >
      • x2468 Re: Kapitalne wystąpienie Pana premiera Donalda T 03.09.13, 21:45
        Bez esemesa od Jojo potrafisz tylko tyle?
    • zdybex Re: Kapitalne wystąpienie Pana premiera Donalda T 03.09.13, 15:07
      W Chinach mają 10 % a ten Kaszub cieszy sie z oby 1,5% i bilion dlugów. Tego nawet Hitler by nie wymyślił aby załatwić Polaczkow. Załatwili nas nie w 1939 ale Tuskiem w 2013.
      • zapijaczony_ryj Re: Kapitalne wystąpienie Pana premiera Donalda T 03.09.13, 15:11
        zdybex napisała:

> W Chinach mają 10 % a ten Kaszub cieszy sie z oby 1,5% i bilion dlugów. Tego na
        > wet Hitler by nie wymyślił aby załatwić Polaczkow. Załatwili nas nie w 1939 ale
        > Tuskiem w 2013.

Nikt nie poczynił tyle szkód w Polsce dzielac na wieki Polaków i zasiewając nienawiść jak Naczelny Idiota z Bratem
        • samantha.1 Re: Kapitalne wystąpienie Pana premiera Donalda T 03.09.13, 19:08
          " Nikt nie poczynił tyle szkód w Polsce dzielac na wieki Polaków i zasiewając nie
          > nawiść jak Naczelny Idiota z Bratem"

I ty swoimi chamskimi postami!!
          • zapijaczony_ryj Re: Kapitalne wystąpienie Pana premiera Donalda T 03.09.13, 20:12
            samantha.1 napisała:

> " Nikt nie poczynił tyle szkód w Polsce dzielac na wieki Polaków i zasiewając n
            > ie
            > > nawiść jak Naczelny Idiota z Bratem"
            >
            > I ty swoimi chamskimi postami!!

J a jestem nikim, jestem tylko gnębionym przez V kolumnę PiS na moderacji forumowiczem co pisze prawdę i nabija sie z Partii inaczej Sprawnych!
            Naczelny Idiota to morderca co jednym telefonem zabił brata i 95 niewinnych osób!
            I psychopatuczny IDIOTA
            • bozon.higgsa Re: Kapitalne wystąpienie Pana premiera Donalda T 03.09.13, 20:18
              J a jestem nikim, jestem tylko gnębionym przez V kolumnę PiS na moderacji forumowiczem co pisze prawdę i nabija sie z Partii inaczej Sprawnych!
              Naczelny Idiota to morderca co jednym telefonem zabił brata i 95 niewinnych osób!
              I psychopatuczny IDIOTA

Wiesz co to jest prawda ryju?
              • zapijaczony_ryj Re: Kapitalne wystąpienie Pana premiera Donalda T 03.09.13, 20:22
                bozon.higgsa napisał(a):

> J a jestem nikim, jestem tylko gnębionym przez V kolumnę PiS na moderacji forum
                > owiczem co pisze prawdę i nabija sie z Partii inaczej Sprawnych!
                > Naczelny Idiota to morderca co jednym telefonem zabił brata i 95 niewinnych osó
                > b!
                > I psychopatuczny IDIOTA
                >
                > prawda jest zgodność wypowiedzianych zdań z rzeczywistością!
                Studiowałem przez rok przedmioty humanistyczne!
                > Wiesz co to jest prawda ryju?
                >
                >
                • bozon.higgsa Re: Kapitalne wystąpienie Pana premiera Donalda T 03.09.13, 20:27
                  > prawda jest zgodność wypowiedzianych zdań z rzeczywistością!
                  Studiowałem przez rok przedmioty humanistyczne!
                  > Wiesz co to jest prawda ryju?

Już myślałem,że powiesz,że to Ty jesteś prawda.
                  Ale na poważnie tych definicji prawdy jest znacznie więcej.
                  Najprostsze do zapamiętania i zrozumienia.
                  Prawda jest jak doopa.
                  Każdy ma swoją.
                  • zapijaczony_ryj Re: Kapitalne wystąpienie Pana premiera Donalda T 04.09.13, 09:29
                    bozon.higgsa napisał(a):
                    >
                    > Już myślałem,że powiesz,że to Ty jesteś prawda.
                    > Ale na poważnie tych definicji prawdy jest znacznie więcej.
                    > Najprostsze do zapamiętania i zrozumienia.
                    > Prawda jest jak doopa.
                    > Każdy ma swoją.

Własnie Polacy sa w tej chwili tak podzieleni przez Naczelnego idiotę, ze są rzeczywiscie dwie prawdy ta smoleńska i ta prawdziwa
                • tomjani Re: Kapitalne wystąpienie Pana premiera Donalda T 03.09.13, 20:29
                  zapijaczony_ryj napisał:

> Studiowałem przez rok przedmioty humanistyczne!

I wywalili cię z tych studiów już po roku? No to teraz możesz zwracać się do Kwacha: My dwaj magistrzy. A już na pewno do Bartoszewskiego: My dwaj profesorowie.
      • tomjani Re: Kapitalne wystąpienie Pana premiera Donalda T 03.09.13, 20:26
        zdybex napisała:

> W Chinach mają 10 % a ten Kaszub cieszy sie z oby 1,5% i bilion dlugów. Tego nawet
        > Hitler by nie wymyślił aby załatwić Polaczkow. Załatwili nas nie w 1939 aleTuskiem w
        > 2013.

Tylko Kaszubów proszę mi tu nie obrażać. Prawdziwi Kaszubi są polskimi patriotami, i brzydzą się Tuskiem danzigerem.
    • lionold Re: Kaczkodan mu odpowie 03.09.13, 15:09
      projektem ustawy antykryzysowej - myślę, że ona będzie raczej antykrezusowa, pomacha trochę kurdupel ciupazkom.
      • zapijaczony_ryj Re: Kaczkodan mu odpowie 03.09.13, 16:12
        lionold napisał:

> projektem ustawy antykryzysowej - myślę, że ona będzie raczej antykrezusowa, po
        > macha trochę kurdupel ciupazkom.

Kaczkodan to psychicznie chory psychol, który nie ma żadnego programu i zadnej ustawy. On się zna tylko na sianiu nienawisci i podkładaniu swiń, poza tym zero kwalifikacji.
        Nawet przez jeden rok nie potrafił być premierem, bo nie dał rade- za głupi
    • lionold Re: Widzisz zap_ku? Dyżurne nie śpiOM 03.09.13, 15:12
      i nie czekajOM na sms'a. Dopier....lą ci od siebie. Jak zrobiOM co im prezdupel każe to pewnie trudno ci będzie przetrwać.
      • zapijaczony_ryj Re: Widzisz zap_ku? Dyżurne nie śpiOM 03.09.13, 15:36
        lionold napisał:

> i nie czekajOM na sms'a. Dopier....lą ci od siebie. Jak zrobiOM co im prezdupel
        > każe to pewnie trudno ci będzie przetrwać.

WyklikajOM, a V kolumna PiS na moderacji im ufa:
        forum.gazeta.pl/forum/w,396,146696559,146696559,Mlodziezowa_bojowka_PiS_w_akcji_.html
    • volupte Re: Kapitalne wystąpienie Pana premiera Donalda T 03.09.13, 15:31
      Czekam na smsa od Jaro.
      • zapijaczony_ryj Niestety PiS_dogłowie opanowało to forum i ma 03.09.13, 18:25
        volupte napisał:

> Czekam na smsa od Jaro.

wsparcie w postaci V kolumby PiS na moderacji:
        forum.gazeta.pl/forum/w,396,146696559,146696559,Mlodziezowa_bojowka_PiS_w_akcji_.html
        Ciekawe co n to liberał i demokrata MICHNIK?
        Dlaczego na takie skó...syństwo pozwala
    • wiosnaludzikow Re: Kapitalne wystąpienie Pana premiera Donalda T 03.09.13, 18:45
      A co takiego " kapitalnego" było w tym wystąpieniu ?
      • wiosnaludzikow Ryjku odpowiedz 03.09.13, 20:28
        wiosnaludzikow napisał:

> A co takiego " kapitalnego" było w tym wystąpieniu ?
        Proszę o konkrety a nie łupież na marynarce prezesa.

• bozon.higgsa Re: Ryjku odpowiedz 03.09.13, 20:31
          wiosnaludzikow napisał:

> wiosnaludzikow napisał:
          >
          > > A co takiego " kapitalnego" było w tym wystąpieniu ?
          > Proszę o konkrety a nie łupież na marynarce prezesa.
          >

Nic Ci innego nie odpowie. Dostał tylko krótkiego SMSa z centrali,że było kapitalne.
          • wiosnaludzikow Re: Ryjku odpowiedz 03.09.13, 21:02
            bozon.higgsa napisał(a):

>
            > > wiosnaludzikow napisał:
            > >
            > > > A co takiego " kapitalnego" było w tym wystąpieniu ?
            > > Proszę o konkrety a nie łupież na marynarce prezesa.

> Nic Ci innego nie odpowie. Dostał tylko krótkiego SMSa z centrali,że było kapit
            > alne.
            Jak widać masz rację.
        • zapijaczony_ryj Re: Ryjku odpowiedz 04.09.13, 12:39
          wiosnaludzikow napisał:

>
          > > A co takiego " kapitalnego" było w tym wystąpieniu ?
          > Proszę o konkrety a nie łupież na marynarce prezesa.
          >

Mam ci wkleić całe przemówienie?
          • wiosnaludzikow Unik 04.09.13, 12:53
            zapijaczony_ryj napisał:

>
            > > wiosnaludzikow napisał:
            > >
            > > > A co takiego " kapitalnego" było w tym wystąpieniu ?
            > > Proszę o konkrety a nie łupież na marynarce prezesa.
            > >
            >
            > Mam ci wkleić całe przemówienie?
            Przemówienie jest dostępne. Mnie ciekawiło jakie konkrety Viebie tak zafascynowały. Nie rozumieszz pytania :)
      • zapijaczony_ryj Re: Kapitalne wystąpienie Pana premiera Donalda T 04.09.13, 12:38
        wiosnaludzikow napisał:

> A co takiego " kapitalnego" było w tym wystąpieniu ?

Nie zionął jadem, ani nienawiścią i nie straszył tylko spokojnie rzeczowo czystą polszczyzną, bez mlaskania, cmokania i oblizywania się krok po proku, zdanie po zdaniu wyłożył co ma do powiedzenia.
        Stawiam na trzecią kadencję
    • cookies9 Re: Kapitalne wystąpienie Pana premiera Donalda T 03.09.13, 18:53
      Najważniejsze,że powiało optymizmem...
      • 10x10 Re:Roma locuta, causa finita 04.09.13, 00:29

czyli, mniej więcej coś takiego : "wydział astronomiczny, przy komitecie centralnym partii, odwołuje zaćmienie słońca"
      • zapijaczony_ryj Re: Kapitalne wystąpienie Pana premiera Donalda T 06.09.13, 10:24
        cookies9 napisała:

> Najważniejsze,że powiało optymizmem...

znaczy, ze drgnęło w rajstopach
    • obeznany44 Re: mam twardy orzech do zgryzienia.... 03.09.13, 18:58
      po czym masz aż takie odloty....????
    • obeznany44 Re: ryjo uważaj GUS !!! 03.09.13, 19:01
      GUS teraz przetrzepie twoje "zapasy"

UE ma podliczyć nie tylko prostytucję ale i narkobiznes.... w związku z powyższym sam rozumiesz... towar musisz wywieźć gdzieś na działkę....
      • zdybex Re: ryjo uważaj GUS !!! 03.09.13, 19:13
        Kaszubi zostaja milionerami. Zbieraja jagody i grzyby kurki w okolicach Piaśnicy. Dobrze riosna na mogiłach 12000 Polaków.
        • obeznany44 Re: ryjo uważaj GUS !!! 03.09.13, 19:18
          no to tylko patrzeć jak trufle wygrzebią.... każdy "sukces" na miarę złota teraz....
          • zdybex Re: ryjo uważaj GUS !!! 03.09.13, 19:21
            Gdyby GustloFF troche poczekal to skad byśmy mieli premiera?
    • bard333 Buahahaha...! Wlasnie sluchalem tych bredni...;) 03.09.13, 19:48
      Lomotal do drzwi, ale go nie wpuscilismy...;) ciec ze szczekosciskiem go przegonil i oglosil dzien pabiedy...;) ech, faktycznie majac toto za premiera, to nie potrzeba nam kabareciarzy...;)
      • alistair-p Re: Buahahaha...! Wlasnie sluchalem tych bredni.. 03.09.13, 20:51
        Rudschanny,czy też Niedersee już tu nie wróci.Choćbyś się o to długo modlił razem z Jarosławem K.Wszak jego program jest powszechnie znany od dawna.On go tylko przejął od takiego samego kurdupla jak on.Tamten miał jeszcze wąsik.Ciekawe czy tenże Jarkacz miał coś do powiedzenia w Krynicy,ponoć tam się udał.A tu masz jego program:
        www.vaterland.pl/program_nsdap.html
        • bard333 A co to za szkopskie brednie? 03.09.13, 21:00
          Lemingi czytaja takie plugastwa, tego was ciec uczy na zjazdach egzekutywy...?

Byc moze dziadek z wermachtu wpoil wnukowi milosc do rzeszy, ale od Mazur to wy sie odperdolcie towarzyszu!

Aha... Nie wklejaj na przyszlosc takiego gowna, byc moze dla ciebie, jak dla kazdego lewaka, hitler, stalin, faszysci i komusci, czy jak ta czerwona banda sie zwie, jest fascynujaca, ale ja czyms takim sie brzydze!
          • bozon.higgsa Re: A co to za szkopskie brednie? 03.09.13, 21:05
            Aha... Nie wklejaj na przyszlosc takiego gowna, byc moze dla ciebie, jak dla kazdego lewaka, hitler, stalin, faszysci i komusci, czy jak ta czerwona banda sie zwie, jest fascynujaca, ale ja czyms takim sie brzydze!

Wiesz co powiedział Franz Maurer Olowi Żwirskiemu?
            • bard333 Re: A co to za szkopskie brednie? 03.09.13, 21:08
              Tylko ze ja obcej kobiety nie ... Dotykam, tylko swoja
              • bozon.higgsa Re: A co to za szkopskie brednie? 03.09.13, 21:12
                bard333 napisał:

> Tylko ze ja obcej kobiety nie ... Dotykam, tylko swoja

Ale ja nie o kobiecie, te ostatnie słowa możesz wykreślić,
                • bard333 Re: A co to za szkopskie brednie? 03.09.13, 21:42
                  Jedna i ta sama swolocz, lenin, marks, hitler i stalin, dwa konce tego samego kija. Swiat bylby lepszym miejscem gdyby tego gowna nie bylo.

Faszyzm i komunizm sa jak awers i rewers jednej i tej samej monety, z jednej strony narodowo socjalistyczne panstwo robotnikow, z drugiej ideologiczne panstwo robotniczo chlopskie, jedni za wrogow maja tych co maja niewymiarowe czaszki, drudzy tych ktorzy maja niewymiarowe poglady, ale i jedni i drudzy chca swiatu narzucic swoja ideologie, a jesli ktos nie z nami to zamkniemy go w konzetrationlagrach, albo w gulagach...

Jedna i ta sama czerwono brunatna swolocz...
        • tomjani Re: Buahahaha...! Wlasnie sluchalem tych bredni.. 03.09.13, 22:33
          Do Krynicy to ja jeżdżę na popijawę co najmniej raz w roku. I mimo że piję ostro, to wcale nie grozi mi abym się stał zapijaczonym ryjem. Nie życzę sobie aby jakieś danzigery i inni renegaci bezcześcili to urokliwe uzdrowisko.
    • zbysio45 Re: Kapitalne wystąpienie Pana premiera Donalda T 03.09.13, 20:36
      Ha ,ha nawet dzieci w przedszolach w te bajki juz nie wierzą.Gdzies znikneło z budzetu panstwa około 50 miljardow złotych i nawet Pan Rostkowski nie wie jak to sie stało, bo budzet na 2013 rok był bardzo dobry i naraz wystapił taki deficyt.
    • 10x10 Re: Kapitalne 03.09.13, 22:05
      II Japonia ...II Irlandia, Zielona Wyspa, Polska w budowie, Polska po kryzysie
    • tadzap Re: Kapitalne wystąpienie Pana premiera Donalda T 03.09.13, 23:17
      ..dla leminżatego betonu.
    • qqazz Gdyby jeszcze cos zrobić potrafił... 04.09.13, 00:44
      bo gadać to kazdy głupi potrafi.

pozdrawiam
    • wiosnaludzikow Kapitalne wystąpienie Pana Premiera w 2008 r 04.09.13, 04:48
      Również w Krynicy, w 2008 roku pan premier miał kapitalne wystąpienie gdzie w 2008 r. zapowiedział szybką polską drogę do strefy euro.
      Tam gdzie pan premier Tusk planuje, Bóg się śmieje.
    • obeznany44 Re: Tusk: mam znów plana i POmysła................ 04.09.13, 08:45
      będzie 1000 x więcej urzędników !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i za 1000 lat będzie cud !!!!!
    • yoma Re: Kapitalne wystąpienie Pana premiera Donalda T 06.09.13, 12:22
      Ryju, brzmisz jak Zbysio, tylko w drugą stronę :P
      • wiosnaludzikow Re: Kapitalne wystąpienie Pana premiera Donalda T 06.09.13, 13:04
        yoma napisała:

> Ryju, brzmisz jak Zbysio, tylko w drugą stronę :P
        Tak jest ale Ryjek lepiej stanowczo pisze i nie robi ortografów tak masowo jak Zbysio z PiSu.
        Natomiast skłonności homofobiczne, antysemickie mają podobne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka