Gość: mik 50 IP: *.turboline.skynet.be 26.03.02, 16:23 Podajac pseldonim i wiek,mysle ze to ulatwi nam zrozumienie sie. Jak Wy myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mik50 Re: mik 50 IP: *.turboline.skynet.be 26.03.02, 20:52 Malo interesujace?Lepiej gdy 15 latek napisze ci:kogo chcesz uczyc ty stary h. Ps.Bardzo duzo istnieje forum z przedzialami wieku.Ja podaje juz wiek i nie bede kwestionowal w miare logicznych wypowiedzi nastolatkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: mik 50 IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.02, 20:57 Gość portalu: mik50 napisał(a): > Malo interesujace?Lepiej gdy 15 latek napisze ci:kogo chcesz uczyc ty stary h. > Ps.Bardzo duzo istnieje forum z przedzialami wieku.Ja podaje juz wiek i nie > bede kwestionowal w miare logicznych wypowiedzi nastolatkow. A co tu ma wiek do rzeczy? Można być młodym geniuszem można być też i starym durniem. Choć istotnie - tych drugich jest więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik50 Re: mik 50 IP: *.turboline.skynet.be 26.03.02, 21:05 Gość portalu: t napisał(a): > Gość portalu: mik50 napisał(a): > > > Malo interesujace?Lepiej gdy 15 latek napisze ci:kogo chcesz uczyc ty sta > ry h. > > Ps.Bardzo duzo istnieje forum z przedzialami wieku.Ja podaje juz wiek i ni > e > > bede kwestionowal w miare logicznych wypowiedzi nastolatkow. > > A co tu ma wiek do rzeczy? Można być młodym geniuszem można być też i starym > durniem. Choć istotnie - tych drugich jest więcej. m Ulzyles se GENIUSZU?historia to roztrzygnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: mik 50 IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.02, 21:21 > m Ulzyles se GENIUSZU?historia to roztrzygnie. A skąd pomysł, ze miałem na mysli kogoś konkretnego? (choć dziękuję za przypuszczenie, że to o geniuszu było o mnie) Doprawdy - zbytnia drażliwość. Na forum internetowym naprawdę wiek nie jest najważniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik50 Re: t IP: *.turboline.skynet.be 26.03.02, 21:29 Wiek jest potrzebny i nie.Zalezne jest to,od zainteresowan i zaangazowania osoby.Czytajac bzdury,widzac ze pisze to osoba z nie tej epoki,bede wiedzial jak mam sie ustosunkowac do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: t IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.02, 22:06 Gość portalu: mik50 napisał(a): > Wiek jest potrzebny i nie.Zalezne jest to,od zainteresowan i zaangazowania > osoby.Czytajac bzdury,widzac ze pisze to osoba z nie tej epoki,bede wiedzial > jak mam sie ustosunkowac do tego. Może i coś w tym jest, ale gdyby dojśc do przekonania, ze o danej epoce sensownie może pisać tylko ktoś kto wtedy żył, to nie mozna by rozmawiać o czyms co dzialo się wcześniej niż powiedzmy - przewrót majowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik50 Re: t IP: *.turboline.skynet.be 26.03.02, 22:21 chyba nie zrozumielismy sie.O ile nastolatek chce mi wskazac droge,przy tym bedzie wolgarny,moim bledem bedzie go wyzywac.Takich sytuacji tutaj jest duzo.Swoja droga,selekcja wieku pozwoli dyskutowac z rowiesnikami, ,zainteresowania zmieniaja sie z uplywem czasu i stad moja propozycja Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: mik 50 27.03.02, 09:00 Gość portalu: mik 50 napisał(a): > Podajac pseldonim i wiek,mysle ze to ulatwi nam zrozumienie sie. > Jak Wy myslicie? Wydaje mi się, że podawanie wieku może być następną mistyfikacją nicka. Treść wypowiedzi jest, moim zdaniem, wystarczająca do określenia wieku mentalnego i nie należy wprowadzac "dyskryminacji wiekowej". Nawet od dziecka można sie wiele nauczyć-jeśli nie najwięcej. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś