Dodaj do ulubionych

Tekst w GazoWni to zemsta Laska ?

18.09.13, 12:39
"Z wpisu o. Mądla wynika, że zespół Laska ściśle współpracował z prokuraturą w sprawie tekstu wymierzonego przeciw ekspertom Antoniego Macierewicza. Inne wpisy o. Mądla wskazują ponadto, że dzisiejsza publikacja w "GW" mogła być właśnie efektem kooperacji grupy Laska i śledczych wojskowych."

niezalezna.pl/46128-ujawniamy-ojciec-madel-juz-1-wrzesnia-zapowiadal-duzy-tekst-grupy-laska
To jest dobre:

"O. Mądel na swoim profilu na Twitterze zachęcał Macieja Laska, by donieść ambasadorowi USA na dr. Wacława Berczyńskiego, konstruktora Działu Wojskowo-Kosmicznego Boeinga, wieloletniego pracownika koncernów lotniczych, eksperta współpracującego z zespołem parlamentarnym ds. wyjaśnienia katastrofy smoleńskiej Antoniego Macierewicza.
"Może poprosimy ambasadora Steve Mull, żeby amerykańskie uczelnie odniosły się do prywatnej działalności swoich pracowników?" - suflował szefowi rządowego zespołu o. Mądel. W odpowiedzi ambasador USA napisał, że byłoby nieodpowiednim komentować prywatne działania obywateli USA. "We're a free country!:)", czyli jesteśmy wolnym krajem - dodał Mull."

Chyba się zdziwił, że donosy nie wszędzie działają.
Obserwuj wątek
    • obraza.uczuc.religijnych Czyli za wszystkim stoi Mądel 18.09.13, 12:43
      dzięki, dzapallo.
    • zayka Re: Tekst w GazoWni to zemsta Laska ? 18.09.13, 12:44
      za to wielkoformatowe ogloszenie sprzedaży kawalerki przez AMW
      • obraza.uczuc.religijnych Re: Tekst w GazoWni to zemsta Laska ? 18.09.13, 12:52
        Dobrze że GW nie było słupem ogłoszeniowym dla Plichty i Amber Golda tak jak to było z Rzepą Lisickiego, tego od "W Śmieci". Ile Pawełek Lisicki dostał od Amber Golda za te wielkoformatowe ogłoszenia?
    • obraza.uczuc.religijnych A tak poza tym to za co ta zemsta, dzapallo? 18.09.13, 12:52

• wiosnaludzikow Znam bardziej brutalne akcje prasowe 18.09.13, 13:29
      Przykład ? Proszę !
      Publikacja GP nt kandydata SP Ziobro w ramach niedawnej kampanii wyborczej na podkarpaciu. Wybotne świństwo a więc pisiorki " morda w kubeł".
      • platfusy.do.paki Znowu dałeś ciała 18.09.13, 15:07
        bo w tym sporze GP właśnie miała rację, co udokumentowała. Mularczyk dzisiaj podkulił ogon, ale pro forma należy jeszcze zaczekać na wypowiedź KZ.
        • wiosnaludzikow Re: Znowu dałeś ciała 18.09.13, 15:40
          platfusy.do.paki napisał:

> bo w tym sporze GP właśnie miała rację, co udokumentowała. Mularczyk dzisiaj po
          > dkulił ogon, ale pro forma należy jeszcze zaczekać na wypowiedź KZ.
          Przyzwyczajony jestem do. " dawania ciała" . Na forum opanowanym przez żołnierzyków wojny polsko polskiej albo jedni twierdzą, że dałem ciała, albo drudzy a czasami inni.
          Pewnie tak już jest :)
          Możesz jednak wskazać gdzie GP miała rację ? To ciekawe bo sąd nakazał zdaje się przeprosić. Ciekawe czy coś konkretnie wyjaśnisz czy zachowasz się jak partyjniacki żołnierz.
        • wiosnaludzikow Będę czekał na konkrety albo.... 18.09.13, 16:13
          .....albo po prostu wciągnę Cię na moją listę forumowych kiboli zaraz obok hrabiego.

• platfusy.do.paki Ło matko, a kim ty jesteś? 18.09.13, 16:28
            Wyrocznią na tym forum??
            Jesteś jednym z wielu, których stać co najwyżej na dwuzdaniowe posty. Możesz do mnie przyjść co najwyżej po naukę :)

Całość jest na GP i w innych wątkach na FK. SP dała ciała a wyrok Sądu nie ma tu nic do rzeczy, był w trybie wyborczym i sprawa na bank trafi do ponownego rozpatrzenia.

Mój post w odpowiedzi na twoje podjaranie się artykułem Kublikowej pozostał bez odpowiedzi, po prostu nie miałeś argumentów. Nie widzę zupełnie powodu, żeby podawać ci coś na tacy.
            • wiosnaludzikow nie jestem po prostu żołnierzykiem jak Ty 18.09.13, 17:30

> Wyrocznią na tym forum??
              > Jesteś jednym z wielu, których stać co najwyżej na dwuzdaniowe posty. Możesz do
              > mnie przyjść co najwyżej po naukę :)
              >
              > Całość jest na GP i w innych wątkach na FK. SP dała ciała a wyrok Sądu nie ma t
              > u nic do rzeczy, był w trybie wyborczym i sprawa na bank trafi do ponownego roz
              > patrzenia.
              >
              > Mój post w odpowiedzi na twoje podjaranie się artykułem Kublikowej pozostał bez
              > odpowiedzi, po prostu nie miałeś argumentów. Nie widzę zupełnie powodu, żeby
              > podawać ci coś na tacy.
              No i dałeś pokaz tego jak tu wiele napisać a nic nie powiedzieć.
              Kompromitujesz PiS tak samo jak hrabia czy inni PO.
              Jesteś tylko żołnierzykiem- kibolem jednej z non stop bijących się drużyn.
              Co udowodniłeś swoim wpisem powyżej, który w całości przytoczyłem.
    • damakier1 Re: Tekst w GazoWni to zemsta Laska ? 18.09.13, 14:53
      Ojciec Mądel i jego wypociny to mnie guzik obchodzą, ale powiedz mi, bufetowa, o co chodzi z tą GazoWnią?
      • bufetowa_za_5zloty Re: Tekst w GazoWni to zemsta Laska ? 18.09.13, 15:13
        GazWyb - gazeta wyborcza - gaz wybuchowy
        • damakier1 Re: Tekst w GazoWni to zemsta Laska ? 18.09.13, 16:59
          ŁOmamuniu, a to żeś sprytnie wymysliła! Ale żem się uchachała po same pachy!
    • simera16 A ten... 18.09.13, 15:10

...Mądel(?), to jakiś twór Miczurina na skutek skrzyżowania Pytii delfijskiej, Kaszpirowskiego i o.Klimuszki?
    • platfusy.do.paki To jest ucieczka od debaty 18.09.13, 15:10
      Lasek nic nie ma. W konfrontacji wyszłoby, że to co posiada to bzdury.

Pro.kur.watura i GW (która sama zainwestowała w kłamstwa dotyczące katastrofy) wspomogły Laska, by biedak miał argument, żeby nie zasiąść do stołu.
      • simera16 Re: To jest ucieczka od debaty 18.09.13, 15:14

> Lasek nic nie ma. W konfrontacji wyszłoby, że to co posiada to bzdury.
        >
        > Pro.kur.watura i GW (która sama zainwestowała w kłamstwa dotyczące katastrofy)
        > wspomogły Laska, by biedak miał argument, żeby nie zasiąść do stołu.

>
        Odważny zarzut...
      • obraza.uczuc.religijnych Przecież pierwszy od debaty uciekł Matierewicz 18.09.13, 15:15
        wpieprzając swoją wątpliwej proweniencji osobę na debatę ową. A potem zaczął stawiać Kleiberowi dodatkowe warunki, czyli inaczej mówiąc trząsł gaciami, że jego przydupasy zostaną bez jego ochrony i cwaniactwa blefmeńskiego. Zresztą okazało się że miał rację, gdy do tej pory niezdolni do samodzielności Bimendy i reszta poszli do prokuratury samodzielnie, to stało się tak jak się stało.
      • rccc zamiast znalezc prawdziwe powody katastrofy PO 18.09.13, 15:35
        (zreszta sam Sikorski przyznal w TOK fm, ze to byl zamach) chce przerzucic to zadanie na innych

cwane bestie zapomnialy tylko, ze udowodniono juzm ze oficjalna wersja sie ni kupy ni dupy nie trzyma
      • wiosnaludzikow Re: To jest ucieczka od debaty 18.09.13, 16:15

> Lasek nic nie ma. W konfrontacji wyszłoby, że to co posiada to bzdury.
        >
        > Pro.kur.watura i GW (która sama zainwestowała w kłamstwa dotyczące katastrofy)
        > wspomogły Laska, by biedak miał argument, żeby nie zasiąść do stołu.
        Proku...tura to była za PiS !
    • pan.nikt Ot ksiadz Patriota 18.09.13, 15:40
      Ot ksiadz Patriota

PAMIETAMY TAKICH

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka