Dodaj do ulubionych

Czy Hofman / zwany"Członkiem"/ już złożył pozew?

19.09.13, 08:36
W PR.prI. skarżył się że nagraniami zakłócono jego prywatność,ale o pozwie nic.No i bronił "ekspertów" Macierewicza i Macierewicza szczególnie,drugi po PanuPrezesie,zasługi totalne,geniusz w kazdym calu.A myślałem że Hofman ze wstydu się wycofa lub wyrzuci go PrezesPan? Ale nie,wiec cudów nie ma i ...pozwu nie ma.
Obserwuj wątek
    • zapijaczony_ryj Członkiem XXXL, nie umniejsaj mi Wacka 19.09.13, 08:39
      lumpior napisał:

> W PR.prI. skarżył się że nagraniami zakłócono jego prywatność,ale o pozwie nic.
      > No i bronił "ekspertów" Macierewicza i Macierewicza szczególnie,drugi po PanuPr
      > ezesie,zasługi totalne,geniusz w kazdym calu.A myślałem że Hofman ze wstydu się
      > wycofa lub wyrzuci go PrezesPan? Ale nie,wiec cudów nie ma i ...pozwu nie ma.
    • obraza.uczuc.religijnych A Matierewicz? 19.09.13, 08:40
      Też miał złożyć pozew.
    • m.c.hrabia Re: Czy Hofman / zwany"Członkiem"/ już złożył poz 19.09.13, 08:43
      jeszcze nie ,bo prawnicy nie mają czasu , zajmują się książka Jarosława Kaczyńskiego

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14614803,_Zabijajcie_politykow__Jaroslawa_Kaczynskiego____ktory.html#MT
    • v.t.s "członek' brzmi zbyt poważnie 19.09.13, 08:44
      do tego osobnika bardziej pasuje "siurek"
    • bkn5 Re: Czy Hofman / zwany"Członkiem"/ już złożył poz 19.09.13, 13:59
      coś mi się wydaję że za jego wackowe wybryki jego żona może złożyć pozew...rozwodowy

--
      www.wolnoscodreligii.pl/
      • pies_na_czarnych Re: Czy Hofman / zwany"Członkiem"/ już złożył poz 19.09.13, 14:06
        PrezesPan pokazał się z nim na spędzie w Częstchowie to mówi za siebie. Członek dostał rozgrzeszenie.
    • wiosnaludzikow Re: Czy Hofman / zwany"Członkiem"/ już złożył poz 19.09.13, 14:18
      lumpior napisał:

> W PR.prI. skarżył się że nagraniami zakłócono jego prywatność,ale o pozwie nic.
      > No i bronił "ekspertów" Macierewicza i Macierewicza szczególnie,drugi po PanuPr
      > ezesie,zasługi totalne,geniusz w kazdym calu.A myślałem że Hofman ze wstydu się
      > wycofa lub wyrzuci go PrezesPan? Ale nie,wiec cudów nie ma i ...pozwu nie ma.
      To cyniczny i wyzuty z zasad gracz. Nie złoży.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka