anwad 16.10.13, 12:45 Już zaczęli sabotaż. Zorganizowana akcja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwampuch58 Re: Zakłócenia podczas konferencji Zespołu Parlam 16.10.13, 12:49 Putin czy Tusk? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Zakłócenia podczas konferencji Zespołu Parlam 16.10.13, 12:50 hahahahahaha nieudolność tzw. specjalistów chcesz przykryć kłamstwem? nie bądź śmieszna Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Zakłócenia podczas konferencji Zespołu Parlam 16.10.13, 12:52 Nagle na ekranie dr. Gajewskiego pojawiły się sygnały od osób dzwoniących zasłaniające cały ekran prezentacji. Wyłączane, włączały się kolejne. Do tego przerywany, niezrozumiały głos pod koniec prezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Zakłócenia podczas konferencji Zespołu Parlam 16.10.13, 12:54 To pewnie Pereira jechał na dwa baty i na koniec jęknął ze spełnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Zakłócenia podczas konferencji Zespołu Parlam 16.10.13, 12:55 Do tego przery> wany, niezrozumiały głos pod koniec prezentacji. Dochodzący jakby z wiadra? Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Zakłócenia podczas konferencji Zespołu Parlam 16.10.13, 14:21 anwad napisała: ..Nagle na ekranie dr. Gajewskiego pojawiły się sygnały od osób dzwoniących zasłaniające cały ekran prezentacji. Wyłączane, włączały się kolejne. Do tego przerywany, niezrozumiały głos pod koniec prezentacji. wądziu, alez to wszysko jest bardzo łatwe do wytłumaczenia. Te sygnały to były głosy poparcia z Kosmosu (trwają ustalenia czy z Marsa, Venus czy też może spoza układu słonecznego), a ponieważ nasze systemy nie są do końca kompatybilne z tamtymi to i są jakieś zakłócenia. Ale kolejny zespół pod kierownictwem Antoniego Macierewicza złożony (oczywiście) z najwybitniejszych specjalistów od kosmologii, UF (liczba mnoga od UFO) i wszelkiej paranormalności już nad tym pracuje. I żaden Putin z żadnym Tuskiem im w tym nie przeszkodzą. A ten przerywany, niezrozumiały głos...Hm, może to przez to wiadro na wycieraczce...? Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Zakłócenia podczas konferencji Zespołu Parlam 16.10.13, 12:57 Teraz nieotwierające się prezentacje dr. Szuladzińskiego i prof. Biniendy. Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Zakłócenia podczas konferencji Zespołu Parlam 16.10.13, 12:58 Pewnie Tusk rozpylil wirusy komputerowe w powietrzu Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Zakłócenia podczas konferencji Zespołu Parlam 16.10.13, 12:59 a może Anwadzia, NIE MA żadnych prezentacji???? bo te z okładkami książek, które będzie Gajewski czytać na głos z Kanady to żadna prezentacja to reklama Odpowiedz Link Zgłoś
cronny Po prostu ponaciskali nie te guziki 16.10.13, 13:00 i nie udało im się uruchomić telekonferencji, tak jak pilotom "odejść w automacie" Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Zakłócenia podczas konferencji Zespołu Parlam 16.10.13, 14:12 Mówi Ci to coś? radtrap.wordpress.com/2012/09/26/wirus-flame-stworzony-przez-rzad-usa-moze-zniszczyc-kluczowa-infrastrukture/ Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Zakłócenia podczas konferencji Zespołu Parlam 16.10.13, 15:36 Od tego jest Anwad-flame - podżarzać co się da w Polsce, bez amerykańskiej pomocy. Siłami PiS, z pomocą agentury Antoniego i Zawiszy (Zawisza chyba podlega Antoniemu). -- buldog. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Takich rzeczy jak obsługa Skypa w podstawowym 16.10.13, 12:58 zakresie to bez problemu uczą się babcie w osiedlowym Klubie Seniora w pół godziny. Niestety nie udało się tej wiedzy posiąść akademikom zza oceanu choć od tygodni przygotowywali się do tej konferencji co to miała zmieść Laska. Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Przerażasz mnie 16.10.13, 12:59 Od prawie roku zrezygnowałam ze Skype'a właśnie ze względu na uporczywe zakłócenia. Kto zagłuszał MOJE rozmowy ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Przerażasz mnie 16.10.13, 23:04 gat45 napisała: > Od prawie roku zrezygnowałam ze Skype'a właśnie ze względu na uporczywe zakłóce > nia. Kto zagłuszał MOJE rozmowy ?????? Więc od tak dawna ćwiczyli, aby zagłuszać konferencję Macierewicza... Porażające. S. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Przerażasz mnie 16.10.13, 23:12 gat45 napisała: > Od prawie roku zrezygnowałam ze Skype'a właśnie ze względu na uporczywe zakłóce > nia. Kto zagłuszał MOJE rozmowy ?????? Stawiam na Putina. :) Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Teraz zasłanianie ekarnu prof. Biniendy 16.10.13, 13:03 to "jusz" bezczelnosc,kruca fix, a NASA to toleruje? Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Teraz zasłanianie ekarnu prof. Biniendy 16.10.13, 13:06 Ktoś siedziący przed Tobą gołębico ma wiadro na głowie ? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Jak zwykle organizacja do dooooopy nie podobna nt 16.10.13, 16:56 Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p To telefony z poparciem dla "expertów" !!! 16.10.13, 13:03 Kochają tych ekspertów to chcą poprzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte słyszę pluskanie! 16.10.13, 13:06 a wiesz, ile płacimy za te cyrki? Antoniego należy rozliczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Może to porucznik Drebin nie wyłączył mikrofonu 16.10.13, 13:12 gdy udał się do toalety? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Może to porucznik Drebin nie wyłączył mikrofo 16.10.13, 13:17 obraza.uczuc.religijnych napisał: > gdy udał się do toalety? :))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
widz102 To nie Dreblin, to sam Binienda 16.10.13, 13:21 To dlatego wołał: "Kazik później!" Po prostu już nie mógł utrzymać tego nocnika, którym walił w ścianę z działa... Albo plumplający wrogowie go otoczyli i się skrył, dokładnie jak Antek jak go jego kumple kiedyś w chałupie odwiedzili. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: To nie Dreblin, to sam Binienda 16.10.13, 23:06 widz102 napisał: > To dlatego wołał: "Kazik później!" Nie. To Kazikowa wołała gdy się zorientowała, że Kazik już kończy. S. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Może to porucznik Drebin nie wyłączył mikrofo 16.10.13, 13:46 Masz na myśli Franka Drebina? Jeżeli Twoja informacja się potwierdzi to jest to wydarzenie równie porażające jak tłumaczenie dialogu z filmu Batmann na język czeski. "Ja sem netoperek" Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: Zakłócenia podczas konferencji Zespołu Parlam 16.10.13, 13:07 Łomatko, ten z głową w wiadrze się chwalił, że jest od 30 lat informatykiem i przez skajpa rozmawia? Przecież każdy przedszkolak wie, że skype jest jak zatłoczona autostrada. Są programy do poważnych wideokonferencji, ale widać ta jest niepoważna skoro się odbywa przez komunikator do rozmówek z psiapsiółka albo z wujkiem z Hameryki. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Zakłócenia podczas konferencji Zespołu Parlam 16.10.13, 13:09 Kocico, wydało się, to są wujki z Hameryki:)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: Zakłócenia podczas konferencji Zespołu Parlam 16.10.13, 13:16 scoutek napisała: > Kocico, wydało się, to są wujki z Hameryki:)))))))))))))))) > > No, wujki, ale dlaczego takie ograniczone wujki. Najpierw się śmiałam, a teraz to mnie szlag trafia, że się złamałam i poszłam do miejsca, gdzie jest telewizor. Specjalnie poszłam. Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: Zakłócenia podczas konferencji Zespołu Parlam 16.10.13, 13:18 Podeślecie linkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Zakłócenia podczas konferencji Zespołu Parlam 16.10.13, 13:23 Gat, to chyba najlepsze co mogę Ci podesłać Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Zakłócenia podczas konferencji Zespołu Parlam 16.10.13, 13:19 lepiej się śmiej, wiem, że to kompletna głupota patrzeć na ten cyrk antkowy ale przynajmniej nie mam żadnych zasianych nawet wątpliwości, że kłamią i że są chorzy na smoleńsk Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: Zakłócenia podczas konferencji Zespołu Parlam 16.10.13, 13:23 Powinnam się śmieć, a nie mogę, bo od pewnego poziomu zdurnienia czuję zażenowanie. W kinie też tak mam. A poza tym ta ich durnota niezmierna jest woda na młyn nieszczęsnych wyznawców, którzy nie bardzo wiedzą, ile kątów ma trójkąt więc uwierzą w atak hakerów Tuska na zwykle niezawodny i wysoce wyspecjalizowany program. I jeszcze na pewno tajny i kosmiczny o! Odpowiedz Link Zgłoś
magdolot Re: Zakłócenia podczas konferencji Zespołu Parlam 16.10.13, 13:57 ploniekocica napisała: > Powinnam się śmieć, a nie mogę, bo od pewnego poziomu zdurnienia czuję zażenowa > nie. W kinie też tak mam. > A poza tym ta ich durnota niezmierna jest woda na młyn nieszczęsnych wyznawców, > którzy nie bardzo wiedzą, ile kątów ma trójkąt więc uwierzą w atak hakerów Tus > ka na zwykle niezawodny i wysoce wyspecjalizowany program. I jeszcze na pewno t > ajny i kosmiczny o! A ja już przekroczyłam poziom "zażenowanie" i coraz bardziej się zbliżam do konstatacji rodem z psychiatryka, że Jarosław Kaczyński jest najwierniejszym sługą demonicznego Tuska i działa z nim w zmowie przeciwko narodowi. Tusek ma z tego władzę, Kaczyński limuzynę, a naród coraz mocniej wątpiąc we własne zdrowie psychiczne przytula się do Tuska upatrując Platformie jedynej wysepki normalności w tym domu bez klamek. Tak jak w tych thrillerach, wiesz, gdzie paskudy sprytnie pracują nad człekiem by zwątpił we własną normalność i miast podskakiwaniem, zajmował się jeno ukrywaniem własnej choroby psychicznej, żeby się nie rypła... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Zakłócenia podczas konferencji Zespołu Parlam 16.10.13, 14:04 Niestety ze względu na obowiązki służbowe nie mam możliwości delektować się debatą. Stąd pytanie: czy podsądna brzoza, w ogniu krzyżowych pytań już przyznała się do winy? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Zakłócenia podczas konferencji Zespołu Parlam 16.10.13, 23:07 ploniekocica napisała: > Łomatko, ten z głową w wiadrze się chwalił, że jest od 30 lat informatykiem i p > rzez skajpa rozmawia? > Przecież każdy przedszkolak wie, że skype jest jak zatłoczona autostrada. Są p > rogramy do poważnych wideokonferencji, ale widać ta jest niepoważna skoro się o > dbywa przez komunikator do rozmówek z psiapsiółka albo z wujkiem z Hameryki. On chyba chciał powiedzieć, że 30 lat temu był informatykiem. S. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Dawno się tak dobrze nie bawiłam:-)))) 16.10.13, 13:12 Premier Donald Tusk dzwoni... Wladimir Putin dzwoni... Popłakałam się ze śmiechu:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Dawno się tak dobrze nie bawiłam:-)))) 16.10.13, 13:16 Milu, ale Macierewicz twierdzi, że to są działania mające na celu zagłuszenie ich mądrości też się uśmiałam, by tępactwo ekspertów nazywać sabotażem Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Dawno się tak dobrze nie bawiłam:-)))) 16.10.13, 13:22 scoutek napisała: > Milu, ale Macierewicz twierdzi, że to są działania mające na celu zagłuszenie i > ch mądrości > Prezesa mina bezcenna. W pewnym momencie poprosił Macierewicza o kartkę i długopis i zaczął coś spisywać. Pewnie nazwiska tych co dzwonili. Notatki posłużą jako dowód, że faktycznie dzwonili Tusk z Putinem:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Zakłocena w Skype to normalka 16.10.13, 13:17 Ale taka idiotka może uznać to za sabotaż. M. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Zakłocena w Skype to normalka 16.10.13, 13:23 mariner4 napisał: > Ale taka idiotka może uznać to za sabotaż. i prezespan również, bo lewy w obsłudze kompa generalnie nawet tableta nie za zbytnio pokazywał Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Zakłócenia podczas konferencji Zespołu Parlam 16.10.13, 13:23 Nadinspektor Clouseau powiedział by: głupi informatyk. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Zakłócenia podczas konferencji Zespołu Parlam 16.10.13, 13:23 To porażające jakże ONI są potężni. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Wystarczy naukowo zakutualizować naukowy program 16.10.13, 13:32 o nazwie Skype. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wystarczy naukowo zakutualizować naukowy prog 16.10.13, 13:48 Bez internetu się nie da, a znając legendarną wprost ostrożność Macierewicza komputery, z których korzysta komisja mają na stałe zaślepione plasteliną gniazdo do internetu, żeby im ktoś dowodów nie wykradł. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Wystarczy naukowo zakutualizować naukowy prog 16.10.13, 13:52 Komputer nie jest tu problemem, naukowcy z zespołu pana Matierevicha wiedzą, że wszystkie informacje przechowywane są w monitorze, inaczej przecież nie byłyby wyświetlane. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wystarczy naukowo zakutualizować naukowy prog 16.10.13, 14:06 Fakt! Dla bezpieczeństwa monitor jest xserowany 3 razy dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Wystarczy naukowo zakutualizować naukowy prog 16.10.13, 23:11 tw_wielgus napisał: > Bez internetu się nie da, a znając legendarną wprost ostrożność Macierewicza ko > mputery, z których korzysta komisja mają na stałe zaślepione plasteliną gniazdo > do internetu, żeby im ktoś dowodów nie wykradł. One mają wszystkie dziurki w obudowie zasklepione, aby nikt do środka nie zajrzał i tajnych danych nie podejrzał. S. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Wystarczy naukowo zakutualizować naukowy prog 16.10.13, 13:49 PrezesPan ma przecież iPad. Dlaczego nie używają FaceTime? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Wystarczy naukowo zakutualizować naukowy prog 16.10.13, 14:25 pies_na_czarnych napisała: PrezesPan ma przecież iPad. Ale cała pamięć zajęta. Przez kolejne wcielenia Pana Profesora Piotra Glińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski ruska agentura nie ma kasy na webex-a ??? 16.10.13, 13:56 www.webex.com/ ale durnie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki najlepszy wątek satyryczny na FK ever! 16.10.13, 13:58 Płaczę ze śmiechu, czytając wasze komentarze:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: najlepszy wątek satyryczny na FK ever! 16.10.13, 14:08 Zachowaj powagę, proszę. Snowden nie tak dawno ujawnił skalę inwigilacji w internecie. Ta dzisiejsza afera jest odpryskiem gigantycznego skandalu podsłuchowego. I wspomnij że nie tak dawno ONI zakłócali Radio Wolna Europa. Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: Zakłócenia podczas konferencji Zespołu Parlam 16.10.13, 14:00 A nie wydaje Wam się, że te "zakłócenia" zostały dokładnie przygotowane? Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: Zakłócenia podczas konferencji Zespołu Parlam 16.10.13, 14:03 zgred-zisko napisał: > A nie wydaje Wam się, że te "zakłócenia" zostały dokładnie przygotowane? Też mi taki pomysł przemknął, że się specjalnie zakłócili. Bo takie zakłócenia to przecież najlepszy dowód jest. Zamach na prawdę o zamachu! Odpowiedz Link Zgłoś
widz102 Re: Zakłócenia podczas konferencji Zespołu Parlam 16.10.13, 14:04 W garnku? Bo tak plumplało... Czyżby już ukradli Biniendzie dowód na dwa wybuchy? No normalnie sodomia z gonoreą. Antek, do boju! Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: Zakłócenia podczas konferencji Zespołu Parlam 16.10.13, 14:10 Akcja sabotażowa na posiedzeniu zespołu Antoniego Macierewicza. Występujący naukowcy łączą się z Warszawą przez internetowe połączenie skype. Jednak zorganizowana grupa internautów zaatakowała prezentacje ekspertów. I próbowała uniemożliwić pokazanie dokumentów. Wśród nich pojawił się nawet internauta o nicku Władimir Putin. Znaczy Putin kumaty jest i umie korzystać ze skajpa. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Zakłócenia podczas konferencji Zespołu Parlam 16.10.13, 14:13 ciekawe czy są jakieś granice głupoty czytelników ""Niezależnej"' (cudzysłów celowo podwójny). moherom te zakłócenia może i trafią, ale internautom? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Zakłócenia podczas konferencji Zespołu Parlam 16.10.13, 14:09 Dlaczego użyłeś słowa - "wydaje się" skoro to jest pewne jak test ciążowy. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Jak technicy potradzili sobie z zakłóceniami 16.10.13, 14:09 Telewizja przerwała transmisję. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re:Nie przeboleję 16.10.13, 14:13 takie cudo mnie ominęło ,chyba się pochlastam. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Jak technicy potradzili sobie z zakłóceniami 16.10.13, 14:15 Tusk wstawił Bońka dla odwrócenia uwagi!! Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: Jak technicy potradzili sobie z zakłóceniami 16.10.13, 14:18 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Tusk wstawił Bońka dla odwrócenia uwagi!! Tusk specjalnie przegrał wszystkie mecze, żeby przykryć prawdę! Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Jak technicy potradzili sobie z zakłóceniami 16.10.13, 14:50 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Tusk wstawił Bońka dla odwrócenia uwagi!! Zaczynam żałować, że mam brzyda do TV :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Z zakłóceniami, a nie z sabotażem? 16.10.13, 14:16 Czyli to nie Putin z Tuskiem złośliwie szeleścili torebkami po chipsach ziemniaczanych na łączach? Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Z zakłóceniami, a nie z sabotażem? 16.10.13, 15:37 tw_wielgus napisał: > Czyli to nie Putin z Tuskiem złośliwie szeleścili torebkami po chipsach ziemnia > czanych na łączach? Błagam, mimo przyjmowania dużych ilości najróżniejszych witamin B, mam już srogie zajady! Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: Z zakłóceniami, a nie z sabotażem? 16.10.13, 15:41 mietowe_loczki napisała: > > Błagam, mimo przyjmowania dużych ilości najróżniejszych witamin B, mam już srog > ie zajady! To nie czytaj sprawozdania na żywo Wodza102, bo Ci się pogorszy Odpowiedz Link Zgłoś
10x10 Re: Zakłócenia podczas konferencji Zespołu Parlam 16.10.13, 14:18 Po katastrofie samolotu Lecha Kaczyńskiego wskazówka „jak i co ogłaszać” pojawiła się od razu.Według niej zbierano się do kłamania po katastrofie.Wytyczna została opracowana jeszcze przed rozbiciem samolotu. Ciąg dalszy nastąpił, rosyjskie i polskie „osoby oficjalne” i inne laski rozpaczliwie robią to, do czego zostali najęci.. Jednakże nie zdołały zatrzeć wszystkich śladów. Są niezależni zawodowi eksperci oraz mnóstwo uczciwych, porządnych i odważnych ludzi. Są także na tym świecie tacy politycy i przywódcy państw, którzy nie są niczym zobowiązani wobec Putina. W tych krajach Europy, których elity polityczne dokarmia rosyjski „Gazprom” i inne deripaski,czy kantory jest opozycja. Dlatego zbliża się wasz koniec, kremlowskie małpy. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Zakłócenia podczas konferencji Zespołu Parlam 16.10.13, 14:21 jednak Zamach i 10x10 ma na to dowody :) Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: teoria spiskowa:Putin jest beee 16.10.13, 14:37 hmmmm,nowosc na rynku? Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: teoria spiskowa:Putin jest beee 16.10.13, 14:42 Putin podniesie Polakom rachunki za tankowanie autogazu . Kruca fix,Macierewicz to twoja wina! Odpowiedz Link Zgłoś
10x10 Re: teoria spiskowa:Putin jest beee 16.10.13, 15:51 Putin zawsze mordował ludzi, których uważał za swoich wrogów. Zawsze ryzykował, przeprowadzając najbardziej skandaliczne operacje specjalne, w tym też za granicą. Lech Kaczyński znajdował się w pierwszej trójce wrogów Putina, do którego mógł dobrać się. Na dodatek nadarzył się jeszcze „polski Janukowycz” . Każdy człowiek posiada swoją „firmową” cechę określającą jego postępowanie. Posiada ją także Putin. Jest to skrajne okrucieństwo na granicy szaleństwa.(dotychczasowa biografia Putina jest nasycona monotonnymi zbrodniami Moskwia i Wołgodońsk,Ad-Dauhy,Litwinienko,Jewłojew,Politkowska...) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: teoria spiskowa:Putin jest beee 16.10.13, 15:54 A niby dlaczego Kaczyński był wrogiem Putina? Był raczej jego człowiekiem w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
10x10 Re: teoria spiskowa:Putin jest beee 16.10.13, 18:19 Przypomnijcie sobie twarz Putina, gdy ten w porywie nieokiełznanego gniewu obiecał „powiesić za jaja” prezydenta Gruzji Micheila Saakaszwilego. Mówił to w obecności przywódców krajów zachodnich. Przypomnijcie sobie sobie szczery żal Putina, że nie udało się do końca otruć Wiktora Juszczenki. prezydenta Ukrainy – państwa, które, zgodnie z publiczną wypowiedzią Putina, „w ogóle nie istnieje”. Lech Kaczyński był trzecim prezydentem sąsiedniego państwa po Saakaszwilim i Juszczenką, którego Putin nienawidził bardziej od pozostałych. Lech Kaczyński był względnie bezpieczny, dopóki Putin nie upatrzył sobie „polskiego Janukowycza” – ciężko myślącego „przyjaciela Rosji”. Był to zwrot, po którym czekistowską wierchuszkę Rosji zajmowało tylko jedno: jak przeczyścić drogę dla swojej marionetki lub komuś podobnego z tegoż grona „przyjaciół Rosji”. Kto obściskiwał się ,wygadywał pochwalne peany, forsuje kremlowską fabułę na temat „osiągniętych wyników wspólnego śledztwa” i nierozłączną przyjaźń między narodami rosyjskim i polskim”. Kto po dziś dzień walczy o „dobre stosunki” z putinowską Rosją i jej władzą? Kto jeździł na odsłonięcie pomnika ku czci tuchaczewskich rycerzy z taczankami kampanii a.d. 1920 (pomnik w Ossowcu), na historycznym polu Cudu nad Wisłą? Kto pokłada ufność, w dobrą wolę Rosji, w sprawie wyjaśnienia śledztwa smoleńskiego? Czyżby tylko budowniczowie rurociągów i inni „pragmatycy”. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: teoria spiskowa:Putin jest beee 17.10.13, 08:12 10x10 napisała: > Przypomnijcie sobie twarz Putina, gdy ten w porywie nieokiełznanego gniewu obie > cał „powiesić za jaja” prezydenta Gruzji Micheila Saakaszwilego. Mó > wił to w obecności przywódców krajów zachodnich. No przypomnij nam, śmiało! > Przypomnijcie sobie sobie szczery żal Putina, że nie udało się do końca otruć W > iktora Juszczenki. prezydenta Ukrainy – państwa, które, zgodnie z publicz > ną wypowiedzią Putina, „w ogóle nie istnieje”. Przypomnij nam, śmiało. > Lech Kaczyński był trzecim prezydentem sąsiedniego państwa po Saakaszwilim i Ju > szczenką, którego Putin nienawidził bardziej od pozostałych. Oczywista nieprawda, L. Kaczyński był człowiekiem Putina w Warszawie. > Lech Kaczyński był względnie bezpieczny, dopóki Putin nie upatrzył sobie „ > ;polskiego Janukowycza” – ciężko myślącego „przyjaciela Rosji > ”. Był to zwrot, po którym czekistowską wierchuszkę Rosji zajmowało tylko > jedno: jak przeczyścić drogę dla swojej marionetki lub komuś podobnego z tegoż > grona „przyjaciół Rosji”. Po co niby mieli to robić, skoro marionetka, czyli L. Kaczyński, był prezydentem polski? > Kto obściskiwał się ,wygadywał pochwalne peany, forsuje kremlowską fabułę na te > mat „osiągniętych wyników wspólnego śledztwa” i nierozłączną przyja > źń między narodami rosyjskim i polskim”. No kto? Udowodnij coś na temat tej kremlowskiej fabuły, konfabulancie putinowski. > Kto po dziś dzień walczy o „dobre stosunki” z putinowską Rosją i j > ej władzą? Każdy, komu na sercu jest dobro Polski. > Kto jeździł na odsłonięcie pomnika ku czci tuchaczewskich rycerzy z taczankami > kampanii a.d. 1920 (pomnik w Ossowcu), na historycznym polu Cudu nad Wisłą? > Kto pokłada ufność, w dobrą wolę Rosji, w sprawie wyjaśnienia śledztwa smoleńsk > iego? Oczywista nieprawda, to nie był żaden pomnik. > Czyżby tylko budowniczowie rurociągów i inni „pragmatycy”. Tylko tacy putinowcy jak ty i Sakiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Zakłócenia podczas konferencji Zespołu Parlam 16.10.13, 14:49 Są także na tym świecie tacy politycy i przywódcy państw, którzy nie są niczym zobowiązani wobec Putina. gdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
anwad NA ŻYWO 16.10.13, 14:35 vod.gazetapolska.pl/5388-posiedzenie-zespolu-parlamentarnego-16102013-r Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: NA ŻYWO 16.10.13, 14:37 Nie widać zakłóceń czyli obraz jest zmanipulowany. Odpowiedz Link Zgłoś
pisspis Maciora potrafi! 16.10.13, 14:54 polaczek pokazal jak planowac maja polaczki! Skype jako glowne narzedzie komunikacji w polskim sejmie? To dowod, ze wypadek w Smolensku to POLSKA ROBOTA PISOWCOW! Spartaczona jak ta sesja ze Skypem! Polnische Wirstchaft Forever! Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Maciora potrafi! 16.10.13, 14:57 nie gorączkuj się tak. Przekaz dla moherów się udał, bo widać jak ruskie próbowały udaremnić Prawdę :) Odpowiedz Link Zgłoś
pisspis Re: Maciora potrafi! 16.10.13, 15:00 czy polaki naprzawde sa tak glupie jak o nich mowi sie? Napewno przygotowuja sie do dzialania zawsze tak samo: po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
widz102 Krew na sali, czad na sali, robi się straszno 16.10.13, 14:58 Antek: Nie mamy nadziei (przy tym rządzie)... Pani anatomopatolog mówi o jakichś oznakach życia możliwych u paru poległych. Antoni zły, że nie przesłuchano załóg karetek pod kątem dawania oznak życia. Tera mówią rodziny. Jeden członek rodziny - "zawodowo nigdy z osobami które umarły nie miałem do czynienia, a moja styczność z medycyną ograniczona jest tylko do pomocy wczesnomedycznej (czytaj aspiryna i plasterek) - obejrzałem materiały z 10 sekcji." I mówi o tlenku węgla. Pan Stanisław mówi że za dużo tlenku węgla szkodzi zdrowiu. Bardzo. Mówi o kwasicy jako dowodzie na szkodliwość tlenku węgla i o metodach pomiaru. Mówi że rosjanie zastosowali zuą metodę pomiaru zawartości CO we krwi ofiar. Robi się straszno, choć nikt nie wie na razie czemu... Tym bardziej że ekspert mówi o metodzie taninowej, tzw. 3-procentową a nie 12 procentową lepszą. Aż się boję pomyśleć co to znaczy. Ekspert wyjaśnia, że we krwi nie stwierdzono heroiny i że niedokładnie oznaczono poziom tlenku węgla i zatrutej nim hemoglobiny. Jest dowód na zamach? Tylko nikt na sali nie wie, dlaczego. Teraz ekspert mówi, że "nie stwierdzono tego nawet u ciała, które było palaczem i które to ciało wypaliło papierosa przed wejściem na pokład". SAM POLICZYŁ ile powinno być tej karboksyhemoglobiny. "Powinno mieć to ciało jej dużo. A nawet więcej, bo ciało było nałogowym palaczem". Teraz ekspert dziwi się, że ciało które nie paliło, miało dużo tej zuej hemoglobiny. Już wiadomo, o co mu chodzi: na pokładzie było za dużo tlenku węgla (jak w zadymiionym przez palaczy pomieszczeniu). Co MUSIAŁO doprowadzić do spowolnionego myślenia u pilotów (oszołomienia i nudności nawet). Dziennikarze powoli wychodzą, choć właśnie PADŁA PUBLICZNIE NOWA TEORYJA ZAMACHU - pasażerów i załogę STRUTO tlenkiem węgla! Bingo! (choć na sali pewne oznaki zniecierpliwienia) Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: Krew na sali, czad na sali, robi się straszn 16.10.13, 15:01 Jak to nie wiadomo? Ofiary żyły i zabito je przy pomocy ruskiej sekcji zwłok. O! Odpowiedz Link Zgłoś
widz102 Re: Krew na sali, czad na sali, robi się straszn 16.10.13, 15:15 Jest konkluzja szpeca od papierosów - skoro był tlenek węgla we krwi ciał, to znaczy że oddychały one za życia atmosferą w której był tlenek węgla. Hipoteza: albo je truto czadem, bo był pożar, wienc miały pomroczność jasną,albo szybko wetchły dużo w ramach pożaru. Rosjanie mówi - powinni to oznaczyć lepiej. Teraz szpec kaszle kaszlem duszącym. I mówi, że po jego prezentacji tych obserwacji jego, jest zdania, że załoga już mogla nie zyć jak tutka walła o ziem. Zbadać kwasicę moczanową! - mówi - by wykluczyć zaczadzenie i ta pomroczność W przypadku trzech ofiar zafałszowali ruskiee wyniki - mówi. No to jakim cudem krzyczeli k...mać? Teraz pani zimna doktor komentuje: w tym przypadku trzebaby to szczegółowiej zbadać. I delikatnie wchodzi w oponencję z szacownym przedmówcą. Antoni przechodzi. Do następnej prezentacji. I mówi że na skutek przyjaciół doradców pana premiera musi skrócić listę prezentacji. O - pokazuje prezentację wizualizacji (przez 16 minut) rozpadu samolotu. Referuje, hłe,hhłe Rońda. "O - tak się tupolew prezentował, zanim doszło do tragedii" - mówi Antek . I zachęca do porównania PO katastrofie ("z tym co z niego zostało"). Sugeruje, że reszta to proszek powybuchowy (co z kolei kłóci się z prezentacyją ocalałego garnka Biniendy...) Za chwilę cześci przybiorą kolor żółty - mówi Antek. Samolot został otwarty od zewnątrz, przepraszam - od wewnątrz - mówi Macierewicz. Teraz tłumaczy co leży w pozycji odwróconej a co w prawidłowej i że to dowód. Show go on! :) Ale już mnie siem nie kce. "Nie jest to przyjemność duża cały dzień malować stróża i za taki nędzny zysk taki głupi zgłebiać pysk. " SIW Odpowiedz Link Zgłoś
widz102 Re: Krew na sali, czad na sali, robi się straszn 16.10.13, 15:28 Nie moge, to silniejsze ode mnie - to fioletowe... Tera Macierewicz mówi, że to że ruskie ekipy odcięły kawałki, to to dowód na zamach. Znaczy mówi tym samym, że czas leci do tyłu. Tyż piknie. O - tu jest podłoga - pokazuje na prezentacyi. Spec od papierosów siem włancza. I mówi, że znalazło siem jedyne ciało ciepłe. I ma wrażenie, że przed smierciom ciało siedziało na fotelu w pozycji bezpiecznej. - Poszycie zostało wydmuchnięte na zewnątrz - podkreśla Macierewicz. O ten kawałek co leży do góry nogami." Tera mówi o Wielkim Gigantycznym stateczniku pionowym (podkreśla to stanowczo - że "taki Wielki i Pionowy, choć w tej pozycji do góry nogami. Leży...A teraz zobaczycie stateczniki poziome. Najpierw prawy statecznik.... - statecznik oderwał się w trakcie lotu - ten przenoszony".... mówi...Imówi, że "spadł choć nie był wynikiem uderzenia ani w drzewo ani w ziemię". Nie podaje, na jakiej podstawie, ale pewnie porównał z garnkiem.) I tak ciągnie.... Nudno. Same powtórki w tyj telewizyi sekty smoleńskiej. To już było... Ino po co tak gada, jak kamery już prawie wszystkie wyszli? Nuuuda! Odpowiedz Link Zgłoś
widz102 Re: Krew na sali, czad na sali, robi się straszn 16.10.13, 15:32 No, nareszcie, Antek powiedział, że zdjęcie skrzydła od Laska demaskujące ordynarne photoshopowe fałszerstwo zdjęcia Biniendy - JEST SFAŁSZOWANE! Na co DOWODEM jest jego prezentacyja. BRAWO! BIS! Na to czekaliśmy wszyscy. Antek, jesteś Wielki, a nawet Gigantyczny! Odpowiedz Link Zgłoś
widz102 Oni zniszczyli skrzydło, a potem fotnęli 16.10.13, 16:48 dopiero to zniszczone - mówił Macierewicz. (I proszę - już Wądzia wie, co ma mówić :D) Kunferencjyi nie oglądłem, trafiłem na ostatnie pytanie, bo mi się nie chciało: Dziennikarka niezależnych pyta: - A jak brzoza została tam umieszczona i w jaki sposób? - Na podstawie danych geodezyjnych - mówi godnie Antek -Dziekuję, to bardzo cenna informacja - mówi dziennikarka niezależna (zależni gdzieś uciekli już dawno dawno temu - w cholerę od tych palących papierosy ciał zapewne) Ooooo- dobrze trafiłem - na koniec będzie komunikat zespołu od garnków i puszek. Brzmi on (Antek mówi): Najważniejsza teza, UWAGA! (oj, nie mam siły , zaraz się spłaczę ze śmiechu): - "W zespole parlamentarnym są specjaliści badający wielkie katastrofy lotnicze." - obwieścił Antek. (ta jest pierwsza, ale co tam :D ) Tera Antek mówi, na podstawie czego zespół wnioski wyciungł... Dużo tego. Już mamy 125 relacji osób które były na miejscu. - dobija niedowiarków Tera mówi o przyczynie katastrofy: łańcuch wydarzeń zapoczątkowany przejęciem kontroli lotu przez ośrodek decyzyjny w Moskwie. Blablabla... fałszywe komendy... blablabla - ostatecznie przesądziła eksplozyja na pokładzie w momencie odejścia. Eksplozyja w kadłubie z przyczyn nieustalonych (na razie, na razie, polejcie mi jeszcze wina! No!) Tera chwali Protasiuka jako najlepszego speca od funkcji automatycznych samolotu w Polsce. Tera mówi, że że komendę odejścia podano, a ząłoga była przygotowana do tego na 9 minut przed osiągnięciem wys. decyzyjnej, więc NIE WIE czemu do wykonania komendy doszło za późno. Ale twardo - to było zniszczenie samolotu przez eksplozję w powietrzu. blablablabla. Uwolnić samolot z Rosji.... blablabla,,,, Tera mówi - konieczne jest: (uwaga, uwaga, boki bolą...): DAJCIE DANE jakie miała Komisja MIllera. Tera prosi sojuszników o pomoc techniczną (znaczy rozmowy z pokładu będą?). I KTÓRYCH sojuszników właściwie? "Prawda nie zostanie zakopana na pewno, a oskarżeni o to staną przed sądem." - kończy Antek tradycyjnie Koniec transmisji. NO I GDZIE TA NASA, ku...ncyś! Nie ma, nie było i nie potrzeba? Eeeee, tam... No, Wądzia - tera ty. Wieczór jeszcze długi, a śmiechu nigdy dość. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Oni zniszczyli skrzydło, a potem fotnęli 17.10.13, 09:29 Widzu, litości :D Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Krew na sali, czad na sali, robi się straszn 16.10.13, 15:42 Im wszystko kojarzy się z "Wielkim i Pionowym", patrz u Hofmana. Prawdziwi mężczyźni. -- buldog. Odpowiedz Link Zgłoś
magdolot Re: Krew na sali, czad na sali, robi się straszn 16.10.13, 16:04 Dzięks za sprawozdawczość. Odpadłam, kiedy ciało paliło papierosa i musiałam się zresetować. Teraz powoli rodzi się we mnie pytanie, czy to było to samo ciało, które było ciepłe? Bo pewność co do tego, kto tutaj robi sobie jaja z pogrzebu, w dodatku niewybredne... i że to są właśnie Pożal Się Boże Eksperci Antka, narodziła się we mnie już dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Krew na sali, czad na sali, robi się straszn 17.10.13, 09:30 Przy paleniu wytwarza się ciepło, ergo to to samo ciało. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 YOMA !!! 17.10.13, 13:52 I bez papierosów robi się gorąco, aż pot kapie. Z człowieka kapie. -- buldog. www.all-sweets.com/flowers-wallpaper/aster-flowers/purple-aster/purple-aster-7-2000x1500.jpg P. S. Wiem, nie palę papierosów. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Krew na sali, czad na sali, robi się straszn 17.10.13, 16:19 Tak. Oni nawet ciało muszą "wykorzystać". Kpina, szyderstwo, obscenia. Innych, odpowiednich, form komentowania tego co robią, prawie nie widzę. -- buldog. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Wiadomo było, że będą jaja 16.10.13, 17:18 Ale nikt nie przypuszczał, że aż takie. Poza "ekspertami" internauci stanęli na wysokości zadania i zrobili z tego szopkę. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Krew na sali, czad na sali, robi się straszn 16.10.13, 17:24 Przeczytałem uważnie Twoją relację ( rewelacja!), Widzu i zupełnie nie wiem czemu nabrałem nieodpartego wrażenia, iż relacjonowałeś naukową konferencję zorganizowaną z okazji "Dnia bez papierosa". Odpowiedz Link Zgłoś
neouser Te zespół ma "super" informatyków 16.10.13, 16:11 Tylko analfabeta informatyczny może podczas konferencji transmitowanej przez media korzystać ze Skype. Z czegoś takiego ostatni raz korzystałem 8 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
neouser Poza tym na 100% takie zakłócenia świadczą o tym 16.10.13, 16:16 że to sami nadawcy świadomie ( z jakichś powodów) lub nieświadomie (bark elementarnej informatycznej wiedzy) zakłócali swój przekaz. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Tak, sam Putin do nich dzwonił 16.10.13, 16:54 Dlaczego z nim nie porozmawiali? Na pewno miał istotne szczegóły w/s katastrofy. Odpowiedz Link Zgłoś