Dodaj do ulubionych

kto jest prawdziwym lemigiem?...

17.10.13, 00:29
...no cóż, ostatnio odpowiedź jest prosta: tłuszcza zamachowo-smoleńska okazała się pozbawionym mózgów motłochem i łyka jak kluchy wszystko, co tylko wydali z jednego ze swoich otworów tawariszcz oficer prowadzący Anton Matieriewicz (w gruncie rzeczy przestało być istotne, z którego, bo motłoch smoleński i tak z wyciem zachwytu i brawami łyknie kolejną brednię). Każdy pajac wierzący w zamach stukrotnie bardziej zasługuje na miano leminga niż nawet najgłupszy leming platfusi. Tłuszczo pisia, jesteś niesamowita.
Obserwuj wątek
    • platfusy.do.paki [...] 17.10.13, 00:55
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • piq i od razu odezwał się leming platfusy,... 17.10.13, 01:42
        ...jak na zamówienie. Dziękuję wam, tarzyszu leming, za potwierdzenie moich słów własnoręcznym wpisem. Z pewnością doczekam się jeszcze innych okazów zamachowej tłuszczy, co powitam z radością, gdyż będą się oni samopotwierdzać eksponując swoją najbardziej leminżą cechę - bezmyślność - jak wy, tarzyszu platfusy. Pozdrawlaju was s pierwomajem, czy jak to tam was uczyli.
        • platfusy.do.paki [...] 17.10.13, 08:59
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • piq mładszyj lejtnancie Dopakin,... 17.10.13, 18:45
            ...nie jestem fachowcem w dziedzinie wypadków lotniczych, podobnie jak Rońda albo Obrębski, a już na pewno ten pajac Binienda. Ale w wypadku zamachu w Smoleńsku kwestia jest dramatycznie prosta: seria błędów dowódcy samolotu. Wystarczy przez prostą analogię (Modlin przedwczoraj, Okęcie 22/23 X 2012) stwierdzić, że przy identycznych lub lepszych warunkach pogodowych samoloty pasażerskie, których nie obowiązują tak restrykcyjne jak w wypadku przelotów głowy państwa lub premiera zasady bezpieczeństwa, tylko normalne w ruchu lotniczym, nawet nie zbliżyły się do pasa startowego na lotniskach o o niebo lepszym wyposażeniu niż Siewiernyj.

A Protasiuk zaczął od przekroczenia własnych uprawnień do lotów przy ograniczonej widoczności, które miał do 800 m, wchodząc w chmurę przy zerowej widoczności.

Cieszę się, że ujawniacie się, Dopakin, już nie jako zwykły skretyniały zamachowy pisiacki motłochowy leming, tylko jako popychadło ruskich służb, już wszystko jedno czy w paszczu, czy w żopu.
            • a74-7 Re: mładszyj lejtnancie Dopakin,... 17.10.13, 19:24
              "Cieszę się, że ujawniacie się, Dopakin, już nie jako zwykły skretyniały zamachowy pisiacki motłochowy leming, tylko jako popychadło ruskich służb, już wszystko jedno czy w paszczu, czy w żopu. "

te,pig , po angielsku delikatnie mowi sie :
              uwazaj zanim otworzysz usta ,bo ci moze ktos cegle wrzucic
              • piq spróbuj,... 17.10.13, 19:38
                ...pajacu.
                • a74-7 Re: spróbuj,... 17.10.13, 21:42
                  te, pig -podskakiewicz ,
                  za moich czasow Palac Kultury tak nazywano .
                  Ale ty pewnie nigdy w Warsiawce nie rezydowales
                  Pa !
      • trevik Zabrakło argumentów? 17.10.13, 01:43
        Nic to, że na Prezesa się uwzięli, ale weź się w garść.
        Każdemu zdarza się, że otoczą go głąby, nie trzeba od razu toczyć takiej piany!

T.
      • sclavus Rońda, 17.10.13, 19:01
        już to powiedział...
        ... powiedział również, że sobie "pogrywał"...
        Jesteś również bardzo nie na bieżąco z historią... - "radzieckich" nie ma już wiek!!!
        piq ma rację!!!
        ... a ty jesteś ... pseudo-rońda... substytut idioty!!!
    • zapijaczony_ryj Ja jestem szczęśliwym lemingiem 17.10.13, 09:02
      Jestem szczęśliwym lemingiem
      będę tak samo szczęśliwym w czasie następnej kadencji PO.
      Mam gdzie mieszkać, co jeść, czym i po czym jeździć.Mam tez z kim barabara! Ponadto mam blisko 700 kanałów telewizyjnych, szybki internet, kilka telefonów w tym jeden z abonamentem NON STOP, co oznacza, ze w ramach abonamentu mogę rozmawiać 24 godziny na dobę przez cały rok.
      Nikt mnie nie wyłącza prądu, czy gazu, ani innych mediów !
      I naprawdę nie tęsknię za codziennymi konferencjami prasowymi Naczelnego Idioty z Zerem i 'gwoździem".
      Nie brakuje też mnie poprzedniego prezydenta i premiera, którzy jako bracia jednojajowi osmieszali mnie jako Polaka w kraju i zagranicą!
      Nie czuję się tez dyskryminowanym tym, ze nikt mnie nie lustruje corocznie, co miesięcznie, czy nawet codziennie.
      Dlatego uważam, ze jestem lemingiem szczęśliwym i chcę być dalej takim.

Czego i innym życzę!
      • wiosnaludzikow Re: Ja jestem szczęśliwym lemingiem 17.10.13, 09:55
        zapijaczony_ryj napisał:
        > Mam gdzie mieszkać, co jeść, czym i po czym jeździć.Mam tez z kim barabara! Pon
        > adto mam blisko 700 kanałów telewizyjnych, szybki internet, kilka telefonów w t
        > ym jeden z abonamentem NON STOP, co oznacza, ze w ramach abonamentu mogę rozmaw
        > iać 24 godziny na dobę przez cały rok.
        > Nikt mnie nie wyłącza prądu, czy gazu, ani innych mediów !

> Dlatego uważam, ze jestem lemingiem szczęśliwym i chcę być dalej takim.
        > Czego i innym życzę!
        No i masz jeszcze prawo jazdy.
        A masz apartament nad morze oraz w górach :)
    • galahad25 Re: kto jest prawdziwym lemigiem?... 17.10.13, 09:17
      A ja mam gdzieś i pisowców i platufusów i całą politykę, też jestem lemingiem?

------------------------------------------------------------------------
      FirmaBratki
      • piq ty nie, bo ja nie jestem,... 17.10.13, 18:47
        ...i też mam w dupie platfuśnię oraz pisiactwo. Chyba że wierzysz w zamach.
    • zayka Re: kto jest prawdziwym lemigiem?... 17.10.13, 10:23
      "bo węgiel to koks, to antracyt"

ciemna masa na opał

= leming

IQ = zawartości pierwiastka węgla w ciemnej masie (75-97%)
      • sclavus Re: kto jest prawdziwym lemigiem?... 17.10.13, 19:04
        Ooo!!
        ... jeszcze "jedna rońda" :D:D:D:D:D
    • chasyd_z_czerskiej Re: kto jest prawdziwym lemigiem?... 17.10.13, 13:31
      www.naszdziennik.pl/polska-kraj/57034,nowe-zdjecia-stare-tezy.html

tłuszcza zamachowo-smoleńska okazała
      > się pozbawionym mózgów motłochem i łyka jak kluchy wszystko, co tylko wydali z
      > jednego ze swoich otworów tawariszcz oficer prowadzący Anton Matieriewicz (w g
      > runcie rzeczy przestało być istotne, z którego, bo motłoch smoleński i tak z wy
      > ciem zachwytu i brawami łyknie kolejną brednię). Każdy pajac wierzący w zamach
      > stukrotnie bardziej zasługuje na miano leminga niż nawet najgłupszy leming plat
      > fusi. Tłuszczo pisia, jesteś niesamowita.

Lemingu, co zrozumiałeś z wypowiedzi naukowców ? Czy tylko to , co TVN podał ci do wierzenia ?...
      • obraza.uczuc.religijnych Re: kto jest prawdziwym lemigiem?... 17.10.13, 13:35
        A ty co emdżik zrozumiałeś z wypowiedzi Laska, poza tym co jak widać Nasz dziennik zapodał ci do wierzenia?
        • bew-is Re: kto jest prawdziwym lemigiem?... 17.10.13, 18:47
          W wypowiedzi Laska nie było co rozumieć, bo to jest bajer od początku do końca dla takich własnie "szczęśliwych" lemingów o niskim IQ.

obraza.uczuc.religijnych napisał:

> A ty co emdżik zrozumiałeś z wypowiedzi Laska, poza tym co jak widać Nasz dzien
          > nik zapodał ci do wierzenia?
          • piq załapałeś się, beavis, na brązowy medal,... 17.10.13, 19:00
            ...bo ułożyłem was według prędkości leminżej motłochowej reakcji; gdyby decydował poziom inteligencji liczony od IQ równego zero aż do tych osiąganych przez motłoch 77, to miałbyś bezwzględne pierwszeństwo i medal ołowiany.
      • piq witam kolejnego członka tłuszczy... 17.10.13, 18:53
        ...vel motłochu smoleńskiego, tow. chasyda zczerskiego.
      • sclavus Re: kto jest prawdziwym lemigiem?... 17.10.13, 19:08
        Z wypowiedzi Rońdy, zrozumiałem jedno: ci, którzy stoją za plecami Macierewicza - to przepotężni idioci!!!
        Jeśli tego nie rozumiesz, to jesteś jak oni... (ale tego dowody dajesz bez przerwy!!)
    • karfioza Stawiasz tezę ale bez żadnych przesłanek. 17.10.13, 14:16
      Stawiasz tezę ale bez żadnych przesłanek.
      Jak na rasowego leminga przystało.
      Nie przedstawiasz żadnego dowodu na potwierdzenie swoich słów.
      Bo nie ma takich dowodów albo za głupi jesteś aby je określić.
      W lemingowych mediach też tego nie ma.
      Tylko same ogólniki.
      Dlatego jesteś bezradny.
      Gdybyście mieli argumenty to by w TV non-sto leciała cała denata z Macierewiczem aby go ośmieszyć, ale nic z tego. Same tylko kilku-nasto sekundowe wstawki.
      Nic więcej.
      Żadnej polemiki a to dlaczego.
      Bo w każdej otwartej debacie macie kompletne dechy.
      Dlatego to sracie pod siebie gdy słyszycie o otwartej debacie.
      Dlatego to Lasek ze strachu ma problemy z budowaniem zdań i wiele pytań dziennikarzy kompletnie go zaskakuje.
      Po prostu za głupi jest aby się do konferencji tak się przygotować aby przewidzieć jakie mogą paść pytania.
      Np. wczoraj na pytanie dlaczego dopiero teraz są publikowane jedne z ponad 1500 zdjęć z miejsca katastrofy tupolewa, nie odpowiedział.
      Dlaczego do tej pory nie wiedzieliśmy nic o tych zdjęciach.
      Co na nich takiego jest, że ich nie ujawniono.
      Ale wy lemingi takich pytań nigdy nie zadacie bo taka jest natura lemingów.

Nie pozdrawiam.
      • piq spóźniłoś się, kalafior czy jak ci tam,... 17.10.13, 19:11
        ...ale dostajesz wyróżnienie w postaci wirtualnego kopa w zad. Wbij sobie w miejsce po mózgu, że zamach w Smleńsku został spowodowany przez naruszenie reguł bezpieczeństwa przez dowódce samolotu poczynając od momentu na ok. 4 minuty przed wjazdem w ziemię bez utraty kontroli nad maszyną (tzw. CFIT), gdy por. Wasztyl podał informację "teraz widać dwieście" oraz że podstawa chmur jest "grubo poniżej 50 metrów".

W znacznie lepszych warunkach, tawariszcz kalafior, np. przedwczoraj w Modlinie oraz jesienią ubr. na Okęciu, na znacznie lepiej wyposażonych lotniskach żaden samolot nie zszedł niżej niż 250 metrów i to bez wszczynania procedury do lądowania - podczas gdy tu154m 101 w pełnej konfiguracji do lądowania i po przeprowadzeniu procedur przygotowawczych w pewnym momencie było 10-15 m poniżej płyty lotniska (255 m npm) lecąc na radiowysokościomierz w obniżeniu terenu na wschód od lotniska sięgającym 80-100 m.

Gdybyście nie byli lemingiem ze smoleńskiej tłuszczy, to doskonale byście to sobie rozkminili nawet samodzielnie. Możecie teraz odejść popłakiwać dalej nad zamordowanym bratem prezia (bo dla was, tłuszczy pisiorskiej, śp. Lech Kaczyński nie był prezydentem Polski, tylko bratem waszego nieprzystosowanego społecznie prezesusia).
      • dystans4 Re: Stawiasz tezę ale bez żadnych przesłanek. 17.10.13, 21:37
        Przeczytałem zakończenie wpisu i na nie odpowiem.
        Otóż to jest na tych zdjęciach, że obalają kłamstwa i bezeceństwa Macierewicza. Trzymano je w zamknięciu, żeby nie przeszkadzały w głoszeniu bzdur trzymających szklany sufit na PiSem, wyciągnięto z szuflad kiedy PiS zaczął być zagrożeniem na skutek różnych innych grzechów (zaniechania i innych) PO.
        To oczywiste i samo pytanie o to uważam za rżnięcie głupa. Prymitywne rżnięcie głupa.
        --
        buldog.
        • bew-is Re: Stawiasz tezę ale bez żadnych przesłanek. 17.10.13, 23:01
          Jakie to niby kłamstwa i bezeceństwa te zdjęcia obalają, skoro wykonano je nie w dniu katastrofy, tylko już po zniszczeniu wraku przez Rosjan. Nie są w związku z tym żadnym dowodem, bo uszkodzenia, które są na nich prezentowane równie dobrze mogą być wynikiem katastrofy, jak i niszczycielskich działań Rosjan, którzy jak wiadomo pastwili się nad wrakiem. Zbyt dużą wagę przywiązujesz do tych zdjęć, które Lasek wyciągnął, jak przysłowiowego królika z kapelusza. Dlaczego usunięto z nich datowanie? Powinny mieć dokładne daty, skoro mają być dowodem. Tak zupełnie niczego nie wnoszą.

dystans4 napisał:
          > Przeczytałem zakończenie wpisu i na nie odpowiem.
          > Otóż to jest na tych zdjęciach, że obalają kłamstwa i bezeceństwa Macierewicza.
          > Trzymano je w zamknięciu, żeby nie przeszkadzały w głoszeniu bzdur trzymającyc
          > h szklany sufit na PiSem, wyciągnięto z szuflad kiedy PiS zaczął być zagrożenie
          > m na skutek różnych innych grzechów (zaniechania i innych) PO.
          > To oczywiste i samo pytanie o to uważam za rżnięcie głupa. Prymitywne rżnięcie
          > głupa.
          > buldog
          • obraza.uczuc.religijnych Re: Stawiasz tezę ale bez żadnych przesłanek. 18.10.13, 08:09
            A po co kłamliwa trollico ewolongorio ruskie mieli niszczyć wrak, skoro ten się rozpadł w drobny MAK? No i po co musieli wybijać szyby skoro eksplozja wszystkie szyby wywaliła?
      • mila2712 Marna istoto .... 18.10.13, 08:18
        Diagnoza :mózg w zaniku. Myślenie to nadludzki wyczyn.

• mariner4 Pelikany łykaja wszystko 17.10.13, 14:27
      Rzucisz mu buta, to go połknie.
      M.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka