Dodaj do ulubionych

Nie wiedziałem, że Rońda był W PZPR i pisał w NIE

20.10.13, 15:41
O biciu konia na widok kobyły Piłsudskiego. Wygląda na to, że urban podesłał go Maciorewiczowi.
Obserwuj wątek
    • zbysio45 Co to ma do rzeczy ? 20.10.13, 15:44
      Zaczniej pisac pamflety na czesc słonca Peru i jego wycieczki wraz z rodziną do AFRTKI?
      • pisspis Re: Co to ma do rzeczy ? 20.10.13, 15:46
        rozpad i panika wyziera z pisiorkow. ale pomoc bedzie, bo potzrebni jestescie do wygrywania wyborow i trzymania narodowcow w ryzach.
      • lumpior Re: Co to ma do rzeczy ? 20.10.13, 15:47
        www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Z0HavDHnYMA
      • douglasmclloyd Re: Co to ma do rzeczy ? 20.10.13, 15:59
        Jak to co? Maciora obstawił się szmatami i katastrofę chce wyjaśnić.
      • wiosnaludzikow Re: Co to ma do rzeczy ? 20.10.13, 16:50
        Bardzo dużo. Można podejrzewać prowokację Urbana a dodatkowo świadczy po raz ochnasty, że prawdziwi komuniści mogą zawsze liczyć na wsparcie Kaczyńskiego jak np sędzia Kryże.
        • douglasmclloyd Re: Co to ma do rzeczy ? 20.10.13, 19:26
          wiosnaludzikow napisał:

> Bardzo dużo. Można podejrzewać prowokację Urbana a dodatkowo świadczy po raz oc
          > hnasty, że prawdziwi komuniści mogą zawsze liczyć na wsparcie Kaczyńskiego jak
          > np sędzia Kryże.

PiC nie przeprowadził ani lustracji, ani dekomunizacji, bo by się wziął i rozpadł.
          • 1borgia Re: 21.10.13, 04:36
            ad rem.
            cytat.

borgia
    • pisspis Re: Nie wiedziałem, że Rońda był W PZPR i pisał w 20.10.13, 15:44
      Jak to starzy Zydzi mowili: PiS can't win for losing.
    • zgred-zisko Re: Nie wiedziałem, że Rońda był W PZPR i pisał w 20.10.13, 15:46
      A kto mu podesłał Bieniendę i to z tak daleka?
      • pies_na_czarnych Re: Nie wiedziałem, że Rońda był W PZPR i pisał w 20.10.13, 15:53
        zgred-zisko napisał:

> A kto mu podesłał Bieniendę i to z tak daleka?

Pożiwiom uwidim kak gawariat Francuzy ;)
        • icek.goldberg A jako Roinda 20.10.13, 16:04

spóźnił się na zapisy do Hitlerjugend?
      • simera16 Re: Nie wiedziałem, że Rońda był W PZPR i pisał w 20.10.13, 17:14
        zgred-zisko napisał:

> A kto mu podesłał Bieniendę i to z tak daleka?
        >
        Kobylański z Toronto (Mississauga)...
        • fiu-bzdziu2010 Re: Nie wiedziałem, że Rońda był W PZPR i pisał w 20.10.13, 17:19
          a może Tata Muchomorek, po powrocie z kolejnego tourne po Ameryce

a stara mądrość ludowa powiada, żeby nie wierzyć grzybkom, zwłaszcza starym
    • damakier1 Re: Nie wiedziałem, że Rońda był W PZPR i pisał w 20.10.13, 16:24
      douglasmclloyd napisał:nt

Już wielokrotnie można się było przekonać, że dla Jarosława Kaczyńskiego i całego Pisu, bycie byłym aparatczykiem PZPR, nie jest niczym hańbiącym i nie stanowi żadnej przeszkody do robienia kariery w Pisie. Sędzia Kryże tu najlepszym przykładem, ale kto zechce poszukać, znajdzie i wiele innych. Jestem absolutnie pewna, że i Kaczyński, i Macierewicz doskonale wiedzieli i to, że Rońda był w PZPR i to, że pisywał dla Urbana. I dopóki gadał to, co chcieli usłyszeć - nic im to nie przeszkadzało. Co innego, gdyby Rońda napisał coś dla Michnika. O, takich rzeczy mafia nie wybacza nigdy.
      • icek.goldberg Ordnung muss sein 20.10.13, 17:05

jarozbaw nie toleruje nikogo, na kogo nie ma mocnych haków, wszak dyscyplina jest najważniejsza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka