douglasmclloyd 20.10.13, 15:41 O biciu konia na widok kobyły Piłsudskiego. Wygląda na to, że urban podesłał go Maciorewiczowi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbysio45 Co to ma do rzeczy ? 20.10.13, 15:44 Zaczniej pisac pamflety na czesc słonca Peru i jego wycieczki wraz z rodziną do AFRTKI? Odpowiedz Link Zgłoś
pisspis Re: Co to ma do rzeczy ? 20.10.13, 15:46 rozpad i panika wyziera z pisiorkow. ale pomoc bedzie, bo potzrebni jestescie do wygrywania wyborow i trzymania narodowcow w ryzach. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Co to ma do rzeczy ? 20.10.13, 15:47 www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Z0HavDHnYMA Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Co to ma do rzeczy ? 20.10.13, 15:59 Jak to co? Maciora obstawił się szmatami i katastrofę chce wyjaśnić. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Co to ma do rzeczy ? 20.10.13, 16:50 Bardzo dużo. Można podejrzewać prowokację Urbana a dodatkowo świadczy po raz ochnasty, że prawdziwi komuniści mogą zawsze liczyć na wsparcie Kaczyńskiego jak np sędzia Kryże. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Co to ma do rzeczy ? 20.10.13, 19:26 wiosnaludzikow napisał: > Bardzo dużo. Można podejrzewać prowokację Urbana a dodatkowo świadczy po raz oc > hnasty, że prawdziwi komuniści mogą zawsze liczyć na wsparcie Kaczyńskiego jak > np sędzia Kryże. PiC nie przeprowadził ani lustracji, ani dekomunizacji, bo by się wziął i rozpadł. Odpowiedz Link Zgłoś
pisspis Re: Nie wiedziałem, że Rońda był W PZPR i pisał w 20.10.13, 15:44 Jak to starzy Zydzi mowili: PiS can't win for losing. Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: Nie wiedziałem, że Rońda był W PZPR i pisał w 20.10.13, 15:46 A kto mu podesłał Bieniendę i to z tak daleka? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Nie wiedziałem, że Rońda był W PZPR i pisał w 20.10.13, 15:53 zgred-zisko napisał: > A kto mu podesłał Bieniendę i to z tak daleka? Pożiwiom uwidim kak gawariat Francuzy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
icek.goldberg A jako Roinda 20.10.13, 16:04 spóźnił się na zapisy do Hitlerjugend? Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Nie wiedziałem, że Rońda był W PZPR i pisał w 20.10.13, 17:14 zgred-zisko napisał: > A kto mu podesłał Bieniendę i to z tak daleka? > Kobylański z Toronto (Mississauga)... Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Nie wiedziałem, że Rońda był W PZPR i pisał w 20.10.13, 17:19 a może Tata Muchomorek, po powrocie z kolejnego tourne po Ameryce a stara mądrość ludowa powiada, żeby nie wierzyć grzybkom, zwłaszcza starym Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Nie wiedziałem, że Rońda był W PZPR i pisał w 20.10.13, 16:24 douglasmclloyd napisał:nt Już wielokrotnie można się było przekonać, że dla Jarosława Kaczyńskiego i całego Pisu, bycie byłym aparatczykiem PZPR, nie jest niczym hańbiącym i nie stanowi żadnej przeszkody do robienia kariery w Pisie. Sędzia Kryże tu najlepszym przykładem, ale kto zechce poszukać, znajdzie i wiele innych. Jestem absolutnie pewna, że i Kaczyński, i Macierewicz doskonale wiedzieli i to, że Rońda był w PZPR i to, że pisywał dla Urbana. I dopóki gadał to, co chcieli usłyszeć - nic im to nie przeszkadzało. Co innego, gdyby Rońda napisał coś dla Michnika. O, takich rzeczy mafia nie wybacza nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
icek.goldberg Ordnung muss sein 20.10.13, 17:05 jarozbaw nie toleruje nikogo, na kogo nie ma mocnych haków, wszak dyscyplina jest najważniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś