Dodaj do ulubionych

Stolzman (Kwasniewski ) wygladasz pieknie w jarmulce

IP: *.proxy.aol.com 11.07.01, 17:21
Ubierajac jarmulke przyznal sie do rzeczywistego pochodzenia .
Oczywiscie zrobil z siebie pajaca przyznajac w ten sposob ze to Zyd
przeprasza a nie Polak .
Oczywiscie na tej samej imrezie wystapil szf Stolzmana Waiss ktory zaciekle
zadal zmiany napisu tak jak w Oswiecimiu usuniecia Krzyzow. Dwoch
niezkazitelnych : Pierwszy Klamca syn NKWD-owca i w dodatku alkoholik.
Drugi Szef Stolzmana ambasador biura mordercow Palestynskich
w Polsce .
Pozostaje wspolczuc ofiarom w Jedwabnym ,takiego orszaku napewno sie nie
spodziewali!
Obserwuj wątek
    • Gość: Alfred Re: Stolzman (Kwasniewski ) wygladasz pieknie w jarmulce IP: *.POOL.ESR.SJO.wwc.com 11.07.01, 23:22
      Wyglada nato ze facet zapomnial, kim jest, komu sluzy,i w czyim interesie robi
      ten Show-business.
      Prosze mnie zle nie zrozumiec, ale przebieranie sie , to dobre dla artysty czy
      aktora, a nie dla Przywodcy Narodu(chyba ze jest na balu maskowym).
      A moze zapomnial w jakiej imprezie bierze udzial, a moze chcial sprawdzic , czy
      jest mu dobrze w tym przebraniu.
      Dobrze ze nie mial problemow z GOLENIEM, zaczalby jeszcze gadac po hebrajsku
      lub calowac ziemie , jak to robil jego bliski wspolpracownik.
      Ale coz, poczekajmy na nastepny popis tego uzdolnionego ARTYSTY.
      • Gość: paul Re: Stolzman (Kwasniewski ) wygladasz pieknie w jarmulce IP: 203.202.95.* 12.07.01, 00:39
        Alfred (Kurow) i Mark (Bielyszkin) - czy wy wiecie, co wygadujecie?
        • Gość: Mark Re: Stolzman (Kwasniewski ) wygladasz pieknie w jarmulce IP: *.proxy.aol.com 12.07.01, 01:56
          Ja tak, Tylko nie rozumiem co lub kto to jest Bielyszkin?
          • Gość: paul Re: Stolzman (Kwasniewski ) wygladasz pieknie w jarmulce IP: 203.202.95.* 12.07.01, 04:46
            Nie udawaj Mark, Twoj ojciec byl Bielyszkin i w Minsky byl sprzedawca w sklepie
            rybnym! Myslisz, ze na internecie Cie nie poznaja?
    • Gość: paul Re: Stolzman (Kwasniewski ) wygladasz pieknie w jarmulce IP: 203.202.95.* 12.07.01, 04:48
      Po pierwsze: czy Zyd nie moze byc Polakiem?
      Po drugie: czy Polak nie moze nosic jarmulki (uwazam, ze to twarzowe nakrycie
      glowy)
      Po trzecie: czy JP2 i Glemp to tez Zydzi?
      • Gość: Mark Re: Stolzman (Kwasniewski ) wygladasz pieknie w jarmulce IP: *.proxy.aol.com 12.07.01, 06:03
        Albo Zyd lub PoLak . Widziales Konia zeby zarowno byl swinia? ( Pochodzenie )
        Jarmulka moze dla Ciebie moze piekna. Dla mnie jak cham w berecie.
        • Gość: Arek ANTYSEMITAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! POMOCY!!!!!!!!!! IDIOTA!!!!!!!!!!!!!! IP: *.klobuck.sdi.tpnet.pl 12.07.01, 16:21
          Czy po tym co napisałeś wyżej możesz zaprzeczyć, że jesteś antysemitą?
          Jesteś malutkim prostaczkiem - radiomaryjnym, zaściankowym ksenofobem. Masz się
          pewnie za POLAKA KATOLIKA PATRIOTĘ - nie mów tak, bo pęknę ze śmiechu!
          Jesteś głupcem, ot co!
          Tacy jak ty śmią nazywać się "prawdziwymi Polakami" - to ja dziękuję. Nie chce
          mieć nic wspólnego z podobnym oszołomstwem. Żenujące. Żałosne. Obrzydliwe.

Nie pozdrawiam.
          Arek
      • Gość: Alfred Re: Stolzman (Kwasniewski ) wygladasz pieknie w jarmulce IP: *.POOL.ESR.SJO.wwc.com 12.07.01, 06:08
        Gość portalu: paul napisał(a):

> Po pierwsze: czy Zyd nie moze byc Polakiem?
        Tak moze, i to widac.
        > Po drugie: czy Polak nie moze nosic jarmulki (uwazam, ze to twarzowe nakrycie
        > glowy)
        Naprawde jest mi obojetnie jak sie ubierasz.
        > Po trzecie: czy JP2 i Glemp to tez Zydzi?
        Twoje porownanie pasowac tu bedzie, jak swini siodlo.

Pozdrawia cie Kurow

• Gość: eres Re: Stolzman (Kwasniewski ) wygladasz pieknie w jarmulce IP: *.atman.pl 12.07.01, 10:48
      Mężczyzna chrześcijanin czy bezwyznaniowiec wchodząc do miejsca żydowskiego
      kultu religijnego winien nałożyć t.zw. kipę (jarmułkę). To mnie więcej tak samo
      jak w świątyniach chrześcijańskich każdy mężczyzna zdejmuje nakrycie głowy. Czy
      Kwaśniewski, który nie jest katolikiem zdejmuje w kościele katolickim kapelusz?
      Z pewnością.
      Dodam, że pierwotni chrześcijanie modlili się również zgodnie z nakazem pisma
      świętego - z nakrytymi głowami, ale w późniejszych wiekach poniechali tej
      tradycji dla odróżnienia się od Żydów nie-chrześcijan.
      Zapewne zdziwiłoby Cię też, że cywilizowany człowiek zanim przekroczy próg
      meczetu zdejmie obuwie, aby nie obrazić uczuć muzułmanów. To wszystko jest
      jednak za trudne dla Twojego intelektu.
      Dla takich antysemitów, jak Ty, wszystko, co kojarzy się z Żydem i judaizmem
      jest wraże i trzeba je tępić. Normalny człowiek zanim palnie jakieś głupoty,
      poczyta, popyta, aby mieć pewność swoich racji.
      • Gość: Pablo Re: Stolzman (Kwasniewski ) wygladasz pieknie w jarmulce IP: 212.244.182.* 12.07.01, 12:23
        Ogólnie zgadzam się z tym co napisałeś, z małym jednak wyjątkiem.
        Jako osoba prywatna mógł podporządkować się tradycji żydowskiej, ale nie
        musiał. Natomiast jako osoba publiczna, głowa państwa nie powinien tego robić.
        Wystarczyło to co powiedział "PRZEPRASZAM", dodatkowe efekty specjalne były
        niepotrzebne. Jeśli śledziłeś komentarze o Jedwabnem to Wiesz, że bardziej całą
        sprawą byli zainteresowani żydzi w Ameryce niż w samym Izraelu, gdzie
        transmisja telewizyjna trwała króciutko. W Izraelu mało kto wie o całej kwestii
        obchodów ofiar mordu w Jedwabnem, tym tematem pasjonują się tylko pewne
        środowiska ortodoksyjnych żydów w Ameryce i my Polacy. W Izraelu ludzie żyją
        ważniejszymi dla nich problemami-wojna z Palestyną.
        I my w Polsce też przestańmy o tym dyskutować bo tylko dajemy argumenty żydom i
        ich poplecznikom, że jesteśmy krajem nienawidzącym wszystkiego co jest związane
        ze słowem "ŻYD". I po co?
        • Gość: eres Re: Stolzman (Kwasniewski ) wygladasz pieknie w jarmulce IP: *.atman.pl 13.07.01, 09:43
          Czyż Ty Pablo nie rozumiesz, że Jedwabne, Radziłów i inne miejsca zbrodni, to
          przede wszystkim nasz, Polaków problem. Z Twoich wywodów wynika, że najlepiej
          śmieci wmieść pod dywan i cicho sza, nic się ważnego nie stało. Czy jeśli - jak
          sugerujesz - przestaniemy się tymi zbrodniami zajmować, to problem naszych
          haniebnych czynów przestanie istnieć?
          • Gość: Pablo Re: Do Eresa IP: 212.244.182.* 13.07.01, 15:04
            Źle zrozumiałeś moje intencje. Chodziło mi o kwestię sposobu wymiany poglądów
            na tym forum, która staje się coraz bardziej agresywna. To na pewno nie sprzyja
            wizerunkowi naszego kraju w świecie. I właśnie w tym kontekście użyłem słów "I
            po co?".
            CZy to Żyd czy Palestyńczyk dla mnie to człowiek i nie mam zamiaru nikogo
            traktować jak śmiecia (co mi sugerujesz). I ty również zachowujesz się w sposób
            jakiego najbardziej się obawiam tzn. doszukujesz się w każdym tekście, w którym
            wystąpi słowo "Żyd" jakiś podtekstów. W tym wypadku nie trafiony, nie zatopiony.
            Pozdro
    • Gość: RMG Re: Wyszło szydło z worka IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.07.01, 17:54
      Widzieliści te obchody w Jedwabnem? Zauważyliście, że polską stronę
      reprezentowali tylko elity związane z UW i SLD? I że większość z nich miała na
      głowach pozakładane czarne mycki? Kwaśniewski, Siwiec... O czym to świadczy?
      Nie było nikogo z prawicy. Jeśli ktoś miał jeszce wątpliwości czy w Polsce
      Żydzi mają duży wpływ na władzę to ten obrazek z Jedwabnego te wątpliwości
      (przynajmniej ) u mnie ostatecznie rozwiewa.
      • Gość: eres Re: Wyszło szydło z worka IP: *.atman.pl 13.07.01, 09:51
        Widać niewiele Ci potrzeba dla wyrobienia sobie zdania.
        Dla mnie nieobecność polityków z prawicy i przedstawicieli naszego episkopatu,
        a także proboszcza jedwabieńskiego to fakty haniebne.
        A odnośnie noszonych przez uczestników nie-Żydów owej uroczystości t.zw. "kip"
        ("mycka" to zupełnie inne nakrycie tradycyjnych Żydów) przczytaj mój tekst z
        dn. 12.bm..
        • Gość: Bogdanka Re: Wyszło szydło z worka IP: *.bmf.com.pl 13.07.01, 10:05
          Wygląda na to, że w naszym kraju jedynym problemem jest posiadanie czegoś na
          głowie lub nie. Swoisty znak identyfikacyjny Polaka. I owszem również mam na
          głowie ale całą masę problemów. Prezydent z całą pewnością nie jest dumą narodu
          i nigdy nie będzie. Jednak wybrała go większość narodu, a w dalszym ciągu normą
          jest ogół, a nie margines. B.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka