hummer 14.11.13, 16:31 Nie będzie zniszczeń, jak nie będzie policji. Tak mniej więcej można skomentować jego komentarz do Święta Niepodległości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lionold Re: Nie ma to jak poczytać "młota". 14.11.13, 16:47 Nawet "cep" Piechocińskiego jest mądrzejszy od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Reforma Buzka się sprawdza. 14.11.13, 18:15 lionold napisał: > Nawet "cep" Piechocińskiego jest mądrzejszy od ciebie. Reforma Buzka się sprawdza. Naziole manifestowali z okazji zakończenia Powstania Warszawskiego :) Przy okazji starając się przywrócić stolicę do stanu z 1945 roku. Premier odnosząc się do wydarzeń z Marszu Niepodległości ocenił, że taktyka policji - z bardziej dyskretną obecnością funkcjonariuszy - okazała się tym razem nieskuteczna, ale prawdopodobnie przyniosła mniej strat materialnych i osób rannych niż poprzednie demonstracje Ergo gdy nie będzie policji nie będzie strat i ofiar. Mądrego mamy premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Reforma Buzka się sprawdza. 14.11.13, 19:37 Ty chamie jestes rowny tym naziolom w kominiarkach zasr..Herrsien. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Reforma Buzka się sprawdza. 14.11.13, 20:03 x2468 napisał: > Ty chamie jestes rowny tym naziolom w kominiarkach zasr..Herrsien. Kolejny miłośnik PO :) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Nie będzuie tez zniszczeń jak nie będzie PiS_bydła 14.11.13, 18:17 hummer napisał: > Nie będzie zniszczeń, jak nie będzie policji. > > Tak mniej więcej można skomentować jego komentarz do Święta Niepodległości. > proste jak konstrukcja cepa Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Herr Tusk 14.11.13, 18:18 O jezu Hummer, na jakiej podstawie tak twierdzisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Herr Tusk 14.11.13, 18:19 mila2712 napisała: > O jezu Hummer, na jakiej podstawie tak twierdzisz ? forum.gazeta.pl/forum/w,28,148043024,148044891,Reforma_Buzka_sie_sprawdza_.html Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Herr Tusk 14.11.13, 18:25 No a co myslałeś, że Donald wyjdzie przed tłum uderzy się w piersi i przyzna że zaniedbali sprawę ? On ma poważny problem : Rosja, opozycja, znowu obiecał zmiany w rządzie - ma okazję i nic nie robi. Kłamał, kłamie i kłamać bedzie. Naród wystawi mu rachunek przy urnach. Co juz nie bronisz osadzonego ? Tam jest kłótnia na całego. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Herr Tusk 14.11.13, 18:28 mila2712 napisała: > No a co myslałeś, że Donald wyjdzie przed tłum uderzy się w piersi i przyzna że > zaniedbali sprawę ? > On ma poważny problem : Rosja, opozycja, znowu obiecał zmiany w rządzie - ma ok > azję i nic nie robi. Kłamał, kłamie i kłamać bedzie. Naród wystawi mu rachunek > przy urnach. Czyli winne są oddziały Sienkiewicza. Jakby ich tam nie było to szli by jak barany. > Co juz nie bronisz osadzonego ? > Tam jest kłótnia na całego. Pogubiłem drzewko. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Herr Tusk 14.11.13, 18:32 Tak winien jest minister, jak i ratusz oraz narodowcy. No widzisz to tak ja. Miało dostać się użytkowniczce a poszło na użytkownika. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Herr Tusk 14.11.13, 18:56 mila2712 napisała: > Tak winien jest minister, jak i ratusz oraz narodowcy. Winna jest policja, bo to ona wywołała zamieszki. Tak to widzi pan premier :) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Herr Tusk 14.11.13, 19:02 mila2712 napisała: > Czyżby wypił co nieco ? Co mu pozostało? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Herr Tusk 14.11.13, 19:06 Ktoś powie, że modlitwa, cud. Ja powiem, że powinien przyznać się do błędu. I jeszcze tuskowa go w książce osmarowała. Poległ. :) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Herr Tusk 14.11.13, 19:11 mila2712 napisała: > Ktoś powie, że modlitwa, cud. Ja powiem, że powinien przyznać się do błędu. > I jeszcze tuskowa go w książce osmarowała. Poległ. :) Trwają jeszcze konwulsje. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Herr Tusk 14.11.13, 19:12 Kto poda mu pomocną dłoń ach kto ? Jeno Graś się ostał. Ale on nie-przyjaciel za pensje nadaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Herr Tusk 14.11.13, 19:14 mila2712 napisała: > Kto poda mu pomocną dłoń ach kto ? > Jeno Graś się ostał. Ale on nie-przyjaciel za pensje nadaje Gowin nie wykazał chrześcijańskiego miłosierdzia. www.wprost.pl/ar/425009/Gowin-zamieszki-Moglo-byc-przyzwolenie-rzadzacych-na-takie-ekscesy/ Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Herr Tusk 14.11.13, 19:18 I kto to mówi. Przeciez on pierwszy zwiał. Jak brał ministerialną pensję ( nie nadawał się na to stanowisko ) to było dobrze. Właściwie to niech sobie gada. Do sejmu ponownie nie wejdzie. Byli już tacy. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Herr Tusk i jego Brutus 14.11.13, 19:20 mila2712 napisała: > I kto to mówi. Przeciez on pierwszy zwiał. Jak brał ministerialną pensję ( nie > nadawał się na to stanowisko ) to było dobrze. Właściwie to niech sobie gada. > Do sejmu ponownie nie wejdzie. Byli już tacy. Można by powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Herr Tusk i jego Brutus 14.11.13, 19:25 Dobre porównanie. Zapalmy świeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Herr Tusk i jego Brutus 14.11.13, 19:28 mila2712 napisała: > Dobre porównanie. > Zapalmy świeczkę. Świeczkę to zapalę po wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Herr Tusk i jego Brutus 14.11.13, 19:32 Ja stawiam na PO krzyżyk już teraz. Ja widać w sąsiednim wątku nerwy ludziom puszczają. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Herr Tusk i jego Brutus 14.11.13, 20:07 mila2712 napisała: > Ja stawiam na PO krzyżyk już teraz. > > Ja widać w sąsiednim wątku nerwy ludziom puszczają. Kto, jak kto, ale Gowin zna metody PO. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: dlaczego PiSzesz z niemiecka "Herr Tusk"? 14.11.13, 21:14 des4 napisał: > jw... Bo tytuł pan spowszechniał. Teraz każdy to pan. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Herr Tusk 14.11.13, 20:54 hummer napisał: > Nie będzie zniszczeń, jak nie będzie policji. > > Tak mniej więcej można skomentować jego komentarz do Święta Niepodległości. Powinien ściągnąć ruska piechotę morska i specnaz. Putin by na pewno przysłał, gwarantuje ze nawet jednej kostki brukowej by ci pseudopatrioci nie ruszyli. > Odpowiedz Link Zgłoś