Dodaj do ulubionych

Nie wszyscy żydzi popierają rząd Tuska

16.11.13, 05:00
www.tvn24.pl/syn-tyrmanda-wspiera-gowina-i-po-angielsku-gromi-tuska-za-bolszewizm,371964,s.html
Obserwuj wątek
    • 1tobi Re: Nie wszyscy żydzi popierają rząd Tuska 16.11.13, 06:24
      Na szczęście z polakami jest łatwiej. Wszyscy nienawidzą żydów , gejów , chodzą do kościoła i wierzą w zamach. zastanów się trochę.
      • 99venus Re: Nie wszyscy żydzi popierają rząd Tuska 16.11.13, 07:57
        czego ty od niego wymagasz.popatrz na jego oczy tęskniące za rozumem,obliczę tęskniące za myślą.
        to prostaczek.
        • wiosnaludzikow Re: Nie wszyscy żydzi popierają rząd Tuska 16.11.13, 08:01
          99venus napisał:

> czego ty od niego wymagasz.popatrz na jego oczy tęskniące za rozumem,obliczę tę
          > skniące za myślą.
          > to prostaczek.
          Jeżeli krytykuje Tuska to musi być prostaczek :)
          • 99venus Re: Nie wszyscy żydzi popierają rząd Tuska 16.11.13, 08:06
            jeżeli uważasz,że to co piszesz jest krytyką rzadu Tuska to znaczy,że jesteś głupszy niż zakładałem.
            nie wszyscy żydzi popierają rząd Tuska ale wszyscy debile tęsknią za Kaczyńskim.
            • wiosnaludzikow Re: Nie wszyscy żydzi popierają rząd Tuska 16.11.13, 08:09
              99venus napisał:

> jeżeli uważasz,że to co piszesz jest krytyką rzadu Tuska to znaczy,że jesteś gł
              > upszy niż zakładałem.
              > nie wszyscy żydzi popierają rząd Tuska ale wszyscy debile tęsknią za Kaczyńskim
              Twój wpis świadczy o Tobie. Nie komentuję. Nie zniżę się.
              • 99venus Re: Nie wszyscy żydzi popierają rząd Tuska 16.11.13, 08:10
                chyba niżej już nie jesteś w stanie.samo dno.
                • wiosnaludzikow Re: Nie wszyscy żydzi popierają rząd Tuska 16.11.13, 08:17
                  99venus napisał:

> chyba niżej już nie jesteś w stanie.samo dno.
                  Nic "niskiego" nie napisałem. Twoja nerwowość i mowa w próżnie świadczą o tym,że masz świadomość , że brak mojego komentarza jest uzasadniony.
                • m.c.hrabia Re: Nie wszyscy żydzi popierają rząd Tuska 16.11.13, 14:47
                  chyba niżej już nie jesteś w stanie.samo dno.

jest ,pod szambo się podkopać , toto tak ma.
              • kolter-xl Re: Nie wszyscy żydzi popierają rząd Tuska 16.11.13, 08:52
                wiosnaludzikow napisał:

> Twój wpis świadczy o Tobie. Nie komentuję. Nie zniżę się.

Ja by raczej napisał ze nie dasz rady sie na te wyżyny wznieść z PIS dołu w którym siedzisz
          • kolter-xl Re: Nie wszyscy żydzi popierają rząd Tuska 16.11.13, 08:50
            wiosnaludzikow napisał:

> Jeżeli krytykuje Tuska to musi być prostaczek :)

Nie, o ile ch uj wie po co miesza wyznawcę judaizmu celowo to tytułem wątku podkreślając
    • aniechto.only Re: Nie wszyscy żydzi popierają rząd Tuska 16.11.13, 08:09
      O kolejny ,po zuzce ,który nie rozumie rzeczywisrosci bez odniesienia do żydów. A co zmuzulmanami i buddystami wiosenko ?
      • 99venus Re: Nie wszyscy żydzi popierają rząd Tuska 16.11.13, 08:12
        to dziwne ale rzeczywiście dla tępych antysemitów żyd jest punktem odniesienia do wszystkiego.
        jakaś choroba.
        • kolter-xl Re: Nie wszyscy żydzi popierają rząd Tuska 16.11.13, 09:08
          99venus napisał:

> to dziwne ale rzeczywiście dla tępych antysemitów żyd jest punktem odniesienia
          > do wszystkiego.
          > jakaś choroba.

Kwestia zwykłej zazdrości Żyd z obrzezanym moze to robić dłużej n,ie statystyczne 13 sekund jak u wyznawcy Rydzyka
      • wiosnaludzikow Re: Nie wszyscy żydzi popierają rząd Tuska 16.11.13, 08:18
        aniechto.only napisała:

> O kolejny ,po zuzce ,który nie rozumie rzeczywisrosci bez odniesienia do żydów
        > . A co zmuzulmanami i buddystami wiosenko ?
        Nie wypowiadali się ostatnio. Wypowiedziałem się nt aktualnej wypowiedzi. Jak wypowiedzą się muzułmanie , buddyści (niemożliwe) wtedy się wypowiem.
        • sclavus Tyrmand??? - No to co!!!! 16.11.13, 16:59
          A dlaczego nie zastanowiłeś się, jak to się stało, że ten Tyrmand tak nagle z nieba spadł???
          Wyskoczył, jak królik z cylindra prestidigitatora...
          Wyróżnił się czymś wcześniej, czy też tak (:D:D:D) ni z gruchy, niż pietruchy, nawymyślał Tuskowi (po angielsku!) od bolszewików, myląc się przy tym okrutnie, co do osoby!!!
          No, dobrze! Skąd to nagłe uniesienie, że Tyrmand, że och, że ach...??
          W Ameryce włóczył się po Brooklynie i zarabiał na Wall Street. Często odwiedza Polskę. Zawsze odwracał się za polską flagą i pięknymi blondynkami. - i póki co, to wszystko, co - jak dotąd - pokazał Tyrmand... Matthew Tyrmand, syn Leopolda...
          Jaki Gowin - takie poparcie!!!
          • wiosnaludzikow Re: Tyrmand??? - No to co!!!! 16.11.13, 17:52
            sclavus napisał:

> A dlaczego nie zastanowiłeś się, jak to się stało, że ten Tyrmand tak nagle z n
            > ieba spadł???
            Owszem , nie brałem pod uwagę wielkiego spisku ;)
    • ave.duce A mają taki obowiązek? 16.11.13, 08:12
      Tyrmand jr. na piedestał ;)))
      • wiosnaludzikow Re: A mają taki obowiązek? 16.11.13, 08:19
        ave.duce napisała:

> Tyrmand jr. na piedestał ;)))
        Ktoś pisał o obowiązku ? Rozmawiasz sam ze sobą.
        • ave.duce Re: A mają taki obowiązek? 16.11.13, 08:46
          wiosnaludzikow napisał:

> ave.duce napisała:
          >
          > > Tyrmand jr. na piedestał ;)))
          > Ktoś pisał o obowiązku ? Rozmawiasz sam ze sobą.

Zadałam pytanie związane z wątkiem. Nie umiesz na nie odpowiedzieć - trudno.
      • 99venus Re: A mają taki obowiązek? 16.11.13, 08:27
        a nie mówiłem,że to przygłup całoroczny a nie tylko wiosenny.
        • wiosnaludzikow Re: A mają taki obowiązek? 16.11.13, 08:34
          99venus napisał:

> a nie mówiłem,że to przygłup całoroczny a nie tylko wiosenny.
          no no no . Klasyczny , forumowy, sfrustrowany hater :)
          Przecież się kompromitujesz takim zachowaniem. Nie rozumiesz tego ?
          Kto Cię w takie dołki wprowadził czy jak wielką krzywdę zrobił, że aż tak odreagowujesz.
        • ave.duce Re: A mają taki obowiązek? 16.11.13, 08:48
          Zakładanie wątku z powodu wypowiedzi Tyrmanda jr. - boszsz...
      • 1all.correct Re: A mają taki obowiązek? 16.11.13, 13:43
        ave.duce napisała:

> Tyrmand jr. na piedestał ;)))
        Forum Aktualności i Media Kraj A mają taki obowiązek?
    • mariner4 A co do tego mają Żydzi? 16.11.13, 08:48
      A jaki jest stosunek do Tuska Hiszpanów? Zgłębiłeś to?
      Ty też z takich, co to mówią: "Żyd, a jaki porządny..."? i uważają to a niemal filosemityzm?
      Polska sztampa w końcu.
      M.
      • wiosnaludzikow Re: A co do tego mają Żydzi? 16.11.13, 09:05
        mariner4 napisał:

> A jaki jest stosunek do Tuska Hiszpanów? Zgłębiłeś to?
        Tyrmand to polski żyd insyn wybitnego pisarza.
        Naprawdę nie widzisz różnicy między opiniami Hiszpanów a synem polskiego, wybitnego pisarza?
        • aniechto.only Re: A co do tego mają Żydzi? 16.11.13, 09:10
          A jaka jest opinia Hiszpanów?
          • wiosnaludzikow Re: A co do tego mają Żydzi? 16.11.13, 09:26
            aniechto.only napisała:

> A jaka jest opinia Hiszpanów?
            Których ?
            • aniechto.only Re: A co do tego mają Żydzi? 16.11.13, 09:31
              Nie wiesz których?
            • mariner4 "polskich Hiszpanów" 16.11.13, 09:40
              M.
              • wiosnaludzikow Re: "polskich Hiszpanów" 16.11.13, 16:34
                mariner4 napisał:

> M.
                Niepotrzebnie się prężysz mariner.
                • mariner4 Nie prężę się 16.11.13, 16:47
                  Ale pytam nap Czy Tuwim był Polakiem, czy "polskim Żydem" i w związku z tym był polskim poetą czy żydowskim poetą. Ja nie mam wątpliwości. dla mnie był obywatelem polskim i Polakiem, pochodzenia żydowskiego. Ważne jest tylko to, za kogo on sam się uważał.
                  Mnie po prostu to wszystko porządnie wk..... Ci wszyscy spece od przyklejania etykiet. A więzienia w Polsce są pełne Polaków - katolików.
                  M.
        • 1tobi Re: A co do tego mają Żydzi? 16.11.13, 09:28
          wiosnaludzikow napisał:

> Tyrmand to polski żyd insyn wybitnego pisarza.
          > Naprawdę nie widzisz różnicy między opiniami Hiszpanów a synem polskiego, wybit
          > nego pisarza?

I ty tego "syna wybitnego pisarza "wrzuciłeś do worka z żydami chwaląc że nie jest jak wszyscy. To czy jest żydem (w sprawie do której się odniósł) ma takie samo znaczenie jak jego rozmiar buta.
          • wiosnaludzikow Re: A co do tego mają Żydzi? 16.11.13, 09:39
            1tobi napisał:
            > I ty tego "syna wybitnego pisarza "wrzuciłeś do worka z żydami chwaląc że nie
            > jest jak wszyscy. To czy jest żydem (w sprawie do której się odniósł) ma takie
            > samo znaczenie jak jego rozmiar buta.
            Gdzie go chwaliłem? Zacytuj !
            Roisz ?
            • 1tobi Re: A co do tego mają Żydzi? 16.11.13, 09:45
              tytuł wątku wziąłem za pochwałę ( może błędnie). I to była cała twoja odpowiedź ?
        • mariner4 Widzę 16.11.13, 09:33
          Ale Żyd pisze się z dużej litery. To nazwa własna. W ortografii nie ma miejsca na fobie.
          Co to znaczy "polski Żyd"? Czy na przykład....powiedzmy Hofman, to "polski Niemiec"? Nazwisko świadczy o takim pochodzeniu.
          A czy Polak pochodzenia np czeskiego, to "polski Czech"? (np kard. Glemp)i tak dalej.
          A czy Polak nie może wyznawać Judaizmu. Czy Polak prawosławny to zaraz "Rusek"?
          Jeżeli ktoś, kto jest pochodzenia Niemcem ( a w Polsce pełno takich) twierdzi, że jest Polakiem to do głowy pewnie nie przyjdzie Ci to zakwestionować. Ale Żyd zawsze będzie Żydem, no nie?
          I twierdzisz pewnie, że nie jesteś antysemitą? Takim prymitywnym na pewno nie.
          Ale sam fakt stawiania sprawy "Żydzi i reszta narodów" już jest już antysemityzmem w wersji "soft". Często się słyszy jak ktoś broni się przed zarzutem antysemityzmu: "Ja nie jestem antysemitą. Mam nawet kolegę Żyda. Nawet fajny gość".
          M.

• ave.duce Re: Widzę 16.11.13, 09:42
            mariner4 napisał:

> Ale Żyd pisze się z dużej litery.

Żyd jako narodowość - tak, ale żyd jako wyznawca judaizmu - nie.
          • wiosnaludzikow Re: Widzę 16.11.13, 11:30
            mariner4 napisał:

> Ale Żyd pisze się z dużej litery. To nazwa własna. W ortografii nie ma miejsca
            > na fobie.
            > Co to znaczy "polski Żyd"? Czy na przykład....powiedzmy Hofman, to "polski Niem
            > iec"? Nazwisko świadczy o takim pochodzeniu.
            > A czy Polak pochodzenia np czeskiego, to "polski Czech"? (np kard. Glemp)i tak
            > dalej.
            > A czy Polak nie może wyznawać Judaizmu. Czy Polak prawosławny to zaraz "Rusek"?
            > Jeżeli ktoś, kto jest pochodzenia Niemcem ( a w Polsce pełno takich) twierdzi,
            > że jest Polakiem to do głowy pewnie nie przyjdzie Ci to zakwestionować. Ale Żyd
            > zawsze będzie Żydem, no nie?
            > I twierdzisz pewnie, że nie jesteś antysemitą? Takim prymitywnym na pewno nie.
            > Ale sam fakt stawiania sprawy "Żydzi i reszta narodów" już jest już antysemityz
            > mem w wersji "soft". Często się słyszy jak ktoś broni się przed zarzutem antyse
            > mityzmu: "Ja nie jestem antysemitą. Mam nawet kolegę Żyda. Nawet fajny gość".
            > M.
            Gdybyśmy się znali to sam z siebie byś się zaśmiał z tym zatzutem antysemityzmu wobec mnie.
            Natomiast pojęcia polski Żyd używają nawet sami Żydzi. Ich losy były i są takie, że wychowywali się w bardzo różnych kulturach, a więc sami używają określeń : polski, amerykański, francuski ...Żyd.
        • 99venus Re: A co do tego mają Żydzi? 16.11.13, 13:46
          polski wybitny pisarz Leopold Tyrmand był żydem.być może jego syn też jest żydem.
          • mariner4 Ja wiem, ale co to ma do Tuska? 16.11.13, 15:58
            M.
    • silesius.monachijski65 Inteligentni Zydzi walcza z rezimem Thuske/Komorus 16.11.13, 09:50
      ki;
      .
      vide. Wildstein i jego syn, Bielecki, Dorn, etc

wiosnaludzikow napisał:

> www.tvn24.pl/syn-tyrmanda-wspiera-gowina-i-po-angielsku-gromi-tuska-za-bolszewizm,371964,s.html
      • kolter-xl Re: Inteligentni Zydzi walcza z rezimem Thuske/Ko 16.11.13, 12:53
        silesius.monachijski65 napisał(a):

> ki;
        > .
        > vide. Wildstein i jego syn, Bielecki, Dorn, etc

Silek a od kiedy to demokratyczny rząd to reżim o prezydencie nie wspomnę. Przecież nawet twój Adolf wygrał wybory w sposób demokratyczny .No a potem dał prace twojemu dziadkowi jako palacz w Buchenwaldzie.Masz żal do Tuska ze Berezy na takich ciuli jak ty nie otworzył ??
      • 99venus Re: Inteligentni Zydzi walcza z rezimem Thuske/Ko 16.11.13, 13:49
        Drewniok,do budy folksdojczu.
      • mariner4 A ci co ich 16.11.13, 15:59
        Twoja rodzina mordowała to byli ci mniej inteligentni?
        M.
    • snajper55 Np. Kaczyński i Rydzyk nie wspierają /nt 16.11.13, 13:05

• 1all.correct Holocher, Zawisza, Wildstein i Kaczyński też ! 16.11.13, 13:36
        Dorn, Ujazdowski i Hofman od dawna !
    • zapijaczony_ryj A kim własciwie jest ten syn Leopolda? 16.11.13, 13:51
      że usiłuje pouczać polski rzad?
      • 1tobi Re: A kim własciwie jest ten syn Leopolda? 16.11.13, 14:27
        zapijaczony_ryj napisał:

> że usiłuje pouczać polski rzad?

no ryju. 39 postów powyżej mówi że Żyd a ty się "zapytujesz". a tak serio, nie wiem czym się zajmuje.
        • 1all.correct Re: Holocher, Zawisza, Wildstein i Kaczyński też ! 16.11.13, 14:30
          Oczywiście chodzi o Jarka (po mamusi) bo Leszek to był rdzenny Polak (po tatusiu sekretarzu POP PZPR na Politechnice Warszawskiej).
        • zapijaczony_ryj Re: A kim własciwie jest ten syn Leopolda? 16.11.13, 14:47
          1tobi napisał:

> zapijaczony_ryj napisał:
          >
          > > że usiłuje pouczać polski rzad?
          >
          > no ryju. 39 postów powyżej mówi że Żyd a ty się "zapytujesz". a tak serio, nie
          > wiem czym się zajmuje.

że żyd to wiem, ale poza tym? co siągnął poza tym, ze spłodził go ktos sławny?
          Moze dalsza część "Złego" napisał?
          • wiosnaludzikow Re: A kim własciwie jest ten syn Leopolda? 16.11.13, 18:05
            Gdyby był synem WAŁĘSY to zapewne byłby europarlamentarzystą :)
    • scoutek Re: Nie wszyscy żydzi popierają rząd Tuska 16.11.13, 14:35
      mam pytanie: gdyby się syna Leopolda Tyrmanda przekonało, że Gowin nie ma racji, to wtedy napisałbyś: wszyscy Żydzi popierają rząd Tuska?
      • 1tobi Re: Nie wszyscy żydzi popierają rząd Tuska 16.11.13, 14:52
        scoutek napisała:

> mam pytanie: gdyby się syna Leopolda Tyrmanda przekonało, że Gowin nie ma racji
        > , to wtedy napisałbyś: wszyscy Żydzi popierają rząd Tuska?
        >

on się zagubił. nie odpowiada na trudne pytania (ludzik ,nie tyrmand jr._)
        • m.c.hrabia Re: Nie wszyscy żydzi popierają rząd Tuska 16.11.13, 15:04
          nie odpowiada na trudne pytania (ludzik ,nie tyrmand jr._)

jak znacząca większość prymitywów.
    • indeed4 Pewnie dlatego, że w USA jest republikaninem 16.11.13, 14:54
      tak jak Cieszewski, wielu innych Polaków na emigracji i Amerykanów z polskimi korzeniami - co więc w tym dziwnego, że jest mu bliżej do wolnorynkowej partii Gowina, niż prosocjalnych (ze względów taktycznych) PO i PiS?
      • m.c.hrabia Re: Pewnie dlatego, że w USA jest republikaninem 16.11.13, 15:02
        że jest mu bliżej do wolnorynkowej partii Gowina,

poproszę o namiary tejże ,oczywista z programem jej .
        • indeed4 Re: Pewnie dlatego, że w USA jest republikaninem 16.11.13, 15:12
          nazwa ma być w grudniu. Podziwiam aktywność Gowina, nie mam pojęcia czy to wszystko wypali, ale tego co robi po odejściu z PO nie można określić inaczej jak "full profeska". Widać, że doradza mu zawodowiec.
          • indeed4 Re: Pewnie dlatego, że w USA jest republikaninem 16.11.13, 15:17
            "Jak ustaliliśmy, „cichą współpracę" w nowym projekcie zadeklarowała jedna z organizacji zrzeszających przedsiębiorców. Jest to o tyle ważne, że wszyscy politycy nowego ugrupowania reprezentują liberalne podejście do gospodarki i zdecydowanie opowiadają się za wspieraniem biznesu"

www.rp.pl/artykul/1046468.html
          • scoutek Re: Pewnie dlatego, że w USA jest republikaninem 16.11.13, 15:19

indeed4 napisał:

> ale tego co robi po odejściu z PO nie można określić inaczej jak "
            > full profeska".

nadawanie na byłego szefa to full profeska? chyba w służbach nasłuchowych
            • indeed4 Re: Pewnie dlatego, że w USA jest republikaninem 16.11.13, 15:31
              Naprawdę musicie pojmować politykę w tak (sorry) infantylny sposób?

Gowin odkąd opuścił PO i przeszedł do opozycji nie ma żadnych zobowiazań wobec PO, a już na pewno nie wobec Tuska, który się go z partii zwyczajnie pozbył (ostatnio mówi się na to "wypchnął")
              • scoutek Re: Pewnie dlatego, że w USA jest republikaninem 16.11.13, 15:35

indeed4 napisał:
                > Gowin odkąd opuścił PO i przeszedł do opozycji nie ma żadnych zobowiazań
                > wobec PO, a już na pewno nie wobec Tuska, który się go z partii zwyczajnie poz
                > był (ostatnio mówi się na to "wypchnął")

jasne jasne
                Gowinowi wcale na tym nie zależało? dlatego tez nadawał na Tuska, rząd i PO bez przerwy będąc jeszcze w środku, tak?
                Gowin swoją nielojalność objawił dawno temu, więc nie pleć mi o profesjonalnym podejściu
                i infantylnym pojmowaniu
                • indeed4 Re: Pewnie dlatego, że w USA jest republikaninem 16.11.13, 15:39
                  Zdrajca i intrygant! Tak jak Migalski, Kamiński, Bielan i Kluzik :-)

No dobrze, a tak w ogóle to co tam u was słychać w PiS. Prezes trzyma się mocno?

:-P
              • sclavus Re: Pewnie dlatego, że w USA jest republikaninem 16.11.13, 17:05
                ... sam się wypchnął...
                I nie ważne, że oficjalnie go "wypchnięto" bo zrobił - moim zdaniem - aż za dużo i powinien wylecieć na zbitą mordę... a nie być wypchniętym...
                PeeS - kimże jest "ten" Tyrmand?...
                "W Ameryce włóczył się po Brooklynie i zarabiał na Wall Street. Często odwiedza Polskę. Zawsze odwracał się za polską flagą i pięknymi blondynkami."
                ... Matthew Tyrmand, syn Leopolda!
          • m.c.hrabia Re: Pewnie dlatego, że w USA jest republikaninem 16.11.13, 15:35
            nazwa ma być w grudniu

po południu ? bełkot

napisałeś partia g... czyli jest i ma program.
            • indeed4 Re: Pewnie dlatego, że w USA jest republikaninem 16.11.13, 15:42
              Może od czasu do czasu warto sprawdzić co się dzieje na szerokim świecie? FK to nie miejsce na korepetycje.

www.tvn24.pl/gowin-o-swoim-ugrupowaniu-nazwa-w-grudniu,371506,s.html
              • m.c.hrabia Re: Pewnie dlatego, że w USA jest republikaninem 16.11.13, 15:45
                czyli zanim zaczniesz bełkotać sprawdź, tokuj sobie w psychiatryku 24
                • indeed4 Re: Pewnie dlatego, że w USA jest republikaninem 16.11.13, 15:56
                  nie pisuję w psychiatryku S24 - znacznie zabawniejszy jest antykaczystowski taliban z FK 24 ;-)

Bye.
        • ave.duce Re: Pewnie dlatego, że w USA jest republikaninem 16.11.13, 15:25
          1godzina.pl/
          Kadzić każdy może ;)
      • 1tobi Re: Pewnie dlatego, że w USA jest republikaninem 16.11.13, 15:10
        indeed4 napisał - co więc w tym dziwnego, że jest mu bliżej do wolnorynkowej partii G
        > owina, niż prosocjalnych (ze względów taktycznych) PO i PiS?

bo Gowin ma poglądy jakby z przed odkrycia ameryki?
      • indeed4 Tyrmand senior był konserwatystą 16.11.13, 15:13
        i tak jak przypuszczałem, junior odziedziczył po nim poglądy

"W latach 70. ojciec zaczął konserwatywny think tank, próbował na tyle oddalić się od liberalnych nowojorskich salonów, na ile mógł, co prawie zniszczyło jego karierę"

www.polskatimes.pl/artykul/1032175,matthew-tyrmand-ojciec-mial-obsesje-na-punkcie-kobiet-i-seksu-to-byla-ucieczka-od-komunizmu,3,id,t,sa.html

Sympatyczny chłopak i fajny wywiad, sporo smaczków i ciekawostek o L. Tyrmandzie.
        • 1all.correct Re: Tyrmand senior był konserwatystą 16.11.13, 15:20
          Zwłaszcza jako Tajny Współpracownik tow. Wichy ?
          • indeed4 Re: Tyrmand senior był konserwatystą 16.11.13, 15:50
            hmm, a tu piszą tylko, że był (cyt.)

"współpracownikiem paryskiej „Kultury” i londyńskich „Wiadomości”, wydawca „The Chronicles of Culture, wykładowca The Rockford College i wiceprezes Conservative Institute"

Conservative Instytut, nieźle. To też fajne:

"felietonista „Przekroju” (odsunięty za sprawozdanie z turnieju bokserskiego, w którym chwalił kibiców wygwizdujących Rosjan)

• wiosnaludzikow Re: Tyrmand senior był konserwatystą 16.11.13, 16:51
            1all.correct napisała:

> Zwłaszcza jako Tajny Współpracownik tow. Wichy ?
            Rzygnąłeś po nieboszczyku ? Lepiej Ci ?
        • wiosnaludzikow W każdym razie .... 16.11.13, 16:33
          List pożegnalny i kondolencyjny na ręce wdowy złożył sam Ronald Regan.
    • xystos Re: Nie wszyscy żydzi popierają rząd Tuska 16.11.13, 15:22
      NIEWSZYSCY ZYDZI TO SYJONISCI
      NIEWSZYSCY SYJONISCI TO ZYDZI
      • 1tobi Re: Nie wszyscy żydzi popierają rząd Tuska 16.11.13, 15:34
        Nie wszyscy pisowcy to idioci niektórzy mają inne choroby
        • scoutek Re: Nie wszyscy żydzi popierają rząd Tuska 16.11.13, 15:35

1tobi napisał:

> Nie wszyscy pisowcy to idioci niektórzy mają inne choroby

niektórzy mają je wszystkie naraz
    • volupte Re: Nie wszyscy żydzi popierają rząd Tuska 16.11.13, 15:24
      Autorytet , bo syn pisarza?
      • 1tobi Re: Nie wszyscy żydzi popierają rząd Tuska 16.11.13, 15:57
        nie , autorytet to coś na co się zasłuży inaczej niż szacunek który ( do rodziców, ojczyzny) jest obligatoryjny.
    • sclavus Re: Nie wszyscy żydzi popierają rząd Tuska 16.11.13, 16:43
      Ja ci powiem tak: goowno wie, ten "syn słynnego pisarza" (słynnego autora "Złego"!) o Polsce!!!
      Powiem więcej: ktoś go znalazł, napisał, że Gowin jest taki cacy a Tusk taki be i Tyrmand junior nabrał się jak babcia na wnuczka... :D:D:D
      ... nie wszystko złoto co się świeci ;)
      • 1all.correct Re: Holocher, Zawisza, Wildstein i Kaczyński też ! 16.11.13, 16:55
        sclavus napisał:

> Ja ci powiem tak: goowno wie, ten "syn słynnego pisarza" (słynnego autora "Złeg
        > o"!) o Polsce!!!
        > Powiem więcej: ktoś go znalazł, napisał, że Gowin jest taki cacy a Tusk
        > taki be i Tyrmand junior nabrał się jak babcia na wnuczka... :D:D:D
        > ... nie wszystko złoto co się świeci ;)
        Gowin też ... ?
        • sclavus Re: Holocher, Zawisza, Wildstein i Kaczyński też 16.11.13, 18:22
          Czy Gowin co??
          Czy się cieszy z poparcia "syna słynnego autora "Złego", Leopolda"???
          Zapene!!
          Cieszyłby się nawet z poparcia Urbanowych wiewiórek ;)
          ... Gowin łaknie poparcia, jak ... "kania dżdżu" :D:D:D:D:D
          (bo jak nie - to niebyt ... w towarzystwie zygot)
          • 1all.correct Re: Holocher, Zawisza, Wildstein i Kaczyński też 16.11.13, 18:55
            sclavus napisał:

> Czy Gowin co??
            > Czy się cieszy z poparcia "syna słynnego autora "Złego", Leopolda"???
            > Zapene!!
            > Cieszyłby się nawet z poparcia Urbanowych wiewiórek ;)
            > ... Gowin łaknie poparcia, jak ... "kania dżdżu" :D:D:D:D:D
            > (bo jak nie - to niebyt ... w towarzystwie zygot)
            Gowin to przechrzta więc nie jest etnicznym judejczykiem (określenie Narkomana Michalkiewicza).
    • wariant_b Re: Nie wszyscy żydzi popierają rząd Tuska 16.11.13, 18:59
      Nie tylko amerykańscy - rosyjscy Żydzi też nie popierają rządu Tuska.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka