haen2010 10.12.13, 17:33 Mój proboszcz całuje moją klamkę. A jak z Wami, drodzy forumowicze? Pewnie się boicie stosownych notatek w archiwum parafii. I dalej udajecie głupie owieczki ze stosowną kopertą min. 50zł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.c.hrabia Re: Od trzech lat 10.12.13, 17:46 no i ? powiedz nam, brałeś ślub kościelny? chrzciłeś dzieci? wysłałeś je do I komunii? odpowiedź na te pytania więcej nam powie niż to ,że się trzy lata twemu obraziłeś na proboszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Od trzech lat 10.12.13, 18:18 Hrabio, to osobiste sprawy. Odpowiem - oczywiście. Krzyż wisi w mieszkaniu jak zawsze. Nie życzę sobie mafii w moich progach. To nie ma nic wspólnego z religią. Pewnie będę się smażył w piekle. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Od trzech lat 10.12.13, 18:34 Pewnie będę się smażył w piekle nie martw się ,piekła nie ma tego jestem pewien na 1000% dzięki za odpowiedz też wiele mówi. to nie ma nic wspólnego z religią. rozumiem :)) socjalizm TAK-wypaczenia NIE Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Od trzech lat 10.12.13, 17:48 haen2010 napisał: > Mój proboszcz całuje moją klamkę. O jej, to Ty prawie Hus i Luter w jednej osobie. > A jak z Wami, drodzy forumowicze? A ja jak powiedziałem księdzu, że chcę wstąpić do partii J.Palikota, to mi zadał taką pokutę, że się jeszcze przez 5 lat nie wyrobię. I jeszcze powiedział - "synu, to za głupotę". :- ( Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Od trzech lat 10.12.13, 18:06 remez2 napisał: > A ja jak powiedziałem księdzu, że chcę wstąpić do partii J.Palikota, to mi zada > ł taką pokutę, że się jeszcze przez 5 lat nie wyrobię. I jeszcze powiedział - " > synu, to za głupotę". :- ( Ha ha :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Od trzech lat 10.12.13, 18:21 Jaka odwaga . Jestem dumny ze mamy tutaj takiego bohaterskiego i oddanego sprawie człowieka. Niech Cie Bóg błogosławi. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Od trzech lat 10.12.13, 18:36 A jakże! W Polsce wiekszość żyje w strachu przed ogniem piekielnym. Za 50zł mają bilet do raju. Śliczne pienia i niewysłowiona lekkość bytu. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Od trzech lat 10.12.13, 18:59 haen2010 napisał: > A jakże! W Polsce wiekszość żyje w strachu przed ogniem piekielnym. Za 50zł maj > ą bilet do raju. Śliczne pienia i niewysłowiona lekkość bytu. Pewnie skąpy sie zrobiłeś na starość to i żałujesz proboszczowi. Ja w tym czasie wychodzę do pubu,żona mówi,że do koperty daje 20 zł, nie wiem czy jej wierzyć,ale nie jestem w stanie tego sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Od trzech lat 10.12.13, 19:38 gtxl napisał: > Ja w tym czasie wychodzę do pubu,żona ... A później się dziwią, że ksiądz zrobił dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Od trzech lat 10.12.13, 19:38 douglasmclloyd napisał: > gtxl napisał: > > > Ja w tym czasie wychodzę do pubu,żona ... > > A później się dziwią, że ksiądz zrobił dziecko. poszedł won katotalibie. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Od trzech lat 10.12.13, 19:41 gtxl napisał: > douglasmclloyd napisał: > > > gtxl napisał: > > > > > Ja w tym czasie wychodzę do pubu,żona ... > > > > A później się dziwią, że ksiądz zrobił dziecko. > > > poszedł won katotalibie. Powinieneś mnie po rękach całować, że cię uświadomiłem. Trzba być ostatnim matołem, żeby swoją babę z obcym chłopem zostawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
antyprawak Re: Od trzech lat 10.12.13, 19:46 douglasmclloyd napisał: > Trzba być ostatnim matołem, żeby swoją babę z obcym chłopem zostawiać. Tu masz akurat rację. Nie powinno się zostawiać dzieci i kobiet w pobliżu księdza. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Od trzech lat 10.12.13, 19:50 antyprawak napisał: > douglasmclloyd napisał: > > > Trzba być ostatnim matołem, żeby swoją babę z obcym chłopem zostawiać. > > Tu masz akurat rację. Nie powinno się zostawiać dzieci i kobiet w pobliżu księd > za. Gó...arz jest głupi,a ty zastanów się co mówisz. Juz mu napisałem,że mojej zonie mógłby mówic mamo. Teraz kapujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Od trzech lat 10.12.13, 19:48 douglasmclloyd napisał: > gtxl napisał: > > > douglasmclloyd napisał: > > > > > gtxl napisał: > > > > > > > Ja w tym czasie wychodzę do pubu,żona ... > > > > > > A później się dziwią, że ksiądz zrobił dziecko. > > > > > > poszedł won katotalibie. > > Powinieneś mnie po rękach całować, że cię uświadomiłem. Trzba być ostatnim mato > łem, żeby swoją babę z obcym chłopem zostawiać. > To jeszcze ci ostatni raz katotalibie odpowiem,moja żona jest w takim wieku,że mogłaby byc twoja matka. A teraz sp......... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Od trzech lat 10.12.13, 19:51 gtxl napisał: > To jeszcze ci ostatni raz katotalibie odpowiem,moja żona jest w takim wieku,że > mogłaby byc twoja matka. Masz taką maszkarę, że nawet ksiądz się nie skusi? Odpowiedz Link Zgłoś
hordol nie jestem takim bohaterem jak ty więc 10.12.13, 18:42 kazdego roku drzwi dla kolędującego księdza są szeroko otwarte. zawsze porozmawiamy sobie. i zawsze ofiarowuję kopertę bo taką mam ochotę wydatkowania części moich pieniędzy jedni ksieżą ją biorą a inni dziękują. a do koscioła od dawna nie chodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: nie jestem takim bohaterem jak ty więc 10.12.13, 19:00 jedni ksieżą ją biorą a inni dziękują. Fakt, coraz więcej zboczeńców....... Odpowiedz Link Zgłoś
all.correct2 Henryk N. cztery lata temu dał przez pomyłkę 10.12.13, 19:03 nie tą kopertę. W co dał tej był szmalec dla lekarza. Od tego czasu próbuje odzyskać choć połowę tej kwoty. Jak odzyska całość to zapisze się do Opus Dei. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Henryk N. cztery lata temu dał przez pomyłkę 10.12.13, 19:14 all.correct2 napisał(a): > nie tą kopertę. W co dał tej był szmalec dla lekarza. Od tego czasu próbuje odz > yskać choć połowę tej kwoty. Jak odzyska całość to zapisze się do Opus Dei. Hahahaha, dobre, dał z góry za parę lat. Odpowiedz Link Zgłoś
all.correct2 Re: Henryk N. cztery lata temu dał przez pomyłkę 10.12.13, 19:19 douglasmclloyd napisał: > all.correct2 napisał(a): > > > nie tą kopertę. W co dał tej był szmalec dla lekarza. Od tego czasu próbu > je odz > > yskać choć połowę tej kwoty. Jak odzyska całość to zapisze się do Opus De > i. > > Hahahaha, dobre, dał z góry za parę lat. > Teraz to struchlały bluźnierca, ale on to odrobi ... . Odpowiedz Link Zgłoś
antyprawak Wdzięczny temat 10.12.13, 19:10 Jeszcze parę lat temu ksiądz nie pukał, bo lud wychodził na klatkę. Rok temu nie tyle pukał, co dobijał się. I tyle nt. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Od trzech lat 10.12.13, 19:56 > Mój proboszcz całuje moją klamkę. Nie miałeś jaj, żeby powiedzieć proboszczowi,żeby się odpie...ł? Bo chyba tylko dlatego co roku całuje klamkę. U mnie już się nauczył. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Od trzech lat 10.12.13, 19:57 umiłowany bracie i siostro. zaprawdę powiadam Ci, albo Tobie, jak chcesz, bądź pasuje. co Twój proboszcz z Twoją klamką robi, nic mi do tego. skoro już zapytowywujesz, odpowiadam, się nie chwalę. Odpowiedz Link Zgłoś