m.c.hrabia 15.12.13, 21:03 standardy katolickie dodajmy. agent Tomek do męża kochanki: "Wstanę i cię naj***ę. Jedź do domu, bo ja się napie**oliłem" natemat.pl/85471,wprost-o-metodach-agenta-tomka-grozby-i-straszenie-kolegami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alistair-p Re: agent T i pis standardy 15.12.13, 21:09 Czy cię to dziwi?Cham pozostanie chamem.Szkoda tylko że toto zasiada w parlamencie.Jak mówił mój dziadek,na chama najlepszym lekarstwem jest batog,inaczej nie zrozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: agent T i pis standardy 15.12.13, 21:17 Matkobosko, ten Wprost się nie wypłaci do końca życia. A to kłamie o raporcie WSI, a to o Agencie 000. Mam nadzieję, że będą jakieś małe pozewki, bo mam już odpowiednie zapasy popcornu. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: agent T i pis standardy 15.12.13, 21:28 tak, prostytutka, to jest zawód - qrwa, to charakter. Niektórzy sa jednym i drugim i tacy robia kariery. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: agent T i pis standardy 15.12.13, 22:19 > tak, prostytutka, to jest zawód - qrwa, to charakter. Niektórzy sa jednym i dru > gim i tacy robia kariery. Agent - Kalibabka posłuchał rady mądrych ludzi, żeby zawodowo robić to, co się lubi, do czego ma się zamiłowanie i predyspozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: agent T i pis standardy 15.12.13, 21:32 piękne jest to prawe i sprawiedliwe oblicze. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: agent T i pis standardy 15.12.13, 21:41 Fragment,który przejdzie do historii PiS... '"Za trzy sekundy wstanę i cię naj*bię. Jedź do domu, bo ja się napie**oliłem i mówię ci to szczerze: za trzy sekundy wstanę i cię naj*bię (…). Spie**alaj." T.Kaczmarek,poseł PiS Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: agent T i pis standardy 15.12.13, 21:46 to chyba dobry kolega Hofmana. Odpowiedz Link Zgłoś
cronny Re: agent T i pis standardy 16.12.13, 01:22 99venus napisał: > to chyba dobry kolega Hofmana. Po chu*ju dobry! Gdy zabalują to wyłażą z nich takie same parobasy jak kiedyś byli PiS-owscy koalicjanci z "Samoobrony". www.gazetaprawna.pl/artykuly/730668,wprost-nagranie-adam-hofman-pis-podkarpacie.html Odpowiedz Link Zgłoś
polska_tuska_na_sprzedaz [...] 16.12.13, 01:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Tu jest wzór do naśladowania 16.12.13, 03:42 ...Piotr Smuniewski nawet po rozstaniu z żoną zajmował się dzieckiem, brał je na łikendy itd. Było nawet takie zdjęcie w SEx czy innym Fakcie, jak Dubieniecki przywozi dziecko a Smuniewski zabiera na sobotę i niedzielę. Do czasu. Do czasu, aż na rozprawę rozwodową Marta Smoleńska z domu K. przyniosła papier z badania DNA, na którym było napisane ni mniej ni więcej, tylko że ojcem starszej dziewczynki nie jest Smuniewski, tylko... Dubieniecki. I że dotychczasowy tato nie ma żadnego prawa spotykać się ze swoim dotychczasowym dzieckiem, bo ona sypiała z Dubienieckim od zawsze. Myślę, że Piotr został w ten sposób zniszczony, zgnojony i wdeptany w ziemię. Nie wyobrażam sobie większej krzywdy, jaką można zrobić mężowi. I dziecku. Nie wiem, jak dziecku wytłumaczono, że już nigdy nie zobaczy taty. Od tamtego czasu nie mam problemu z używaniem słowa "szmata" w stosunku do towarzyszki Marty Smoleńskiej. forum.gazeta.pl/forum/w,28,148555932,148559653,szczegoly_sa_proste_.html Odpowiedz Link Zgłoś