Dodaj do ulubionych

agent T i pis standardy

15.12.13, 21:03
standardy katolickie dodajmy.

agent Tomek do męża kochanki: "Wstanę i cię naj***ę. Jedź do domu, bo ja się napie**oliłem"

natemat.pl/85471,wprost-o-metodach-agenta-tomka-grozby-i-straszenie-kolegami
Obserwuj wątek
    • alistair-p Re: agent T i pis standardy 15.12.13, 21:09
      Czy cię to dziwi?Cham pozostanie chamem.Szkoda tylko że toto zasiada w parlamencie.Jak mówił mój dziadek,na chama najlepszym lekarstwem jest batog,inaczej nie zrozumie.
    • mietowe_loczki Re: agent T i pis standardy 15.12.13, 21:17
      Matkobosko, ten Wprost się nie wypłaci do końca życia. A to kłamie o raporcie WSI, a to o Agencie 000. Mam nadzieję, że będą jakieś małe pozewki, bo mam już odpowiednie zapasy popcornu.
    • wanda43 Re: agent T i pis standardy 15.12.13, 21:28
      tak, prostytutka, to jest zawód - qrwa, to charakter. Niektórzy sa jednym i drugim i tacy robia kariery.
      • man_sapiens Re: agent T i pis standardy 15.12.13, 22:19
        > tak, prostytutka, to jest zawód - qrwa, to charakter. Niektórzy sa jednym i dru
        > gim i tacy robia kariery.

Agent - Kalibabka posłuchał rady mądrych ludzi, żeby zawodowo robić to, co się lubi, do czego ma się zamiłowanie i predyspozycje.
    • 99venus Re: agent T i pis standardy 15.12.13, 21:32
      piękne jest to prawe i sprawiedliwe oblicze.
    • cookies9 Re: agent T i pis standardy 15.12.13, 21:41
      Fragment,który przejdzie do historii PiS...

'"Za trzy sekundy wstanę i cię naj*bię. Jedź do domu, bo ja się napie**oliłem i mówię ci to szczerze: za trzy sekundy wstanę i cię naj*bię (…). Spie**alaj." T.Kaczmarek,poseł PiS
      • 99venus Re: agent T i pis standardy 15.12.13, 21:46
        to chyba dobry kolega Hofmana.
        • cronny Re: agent T i pis standardy 16.12.13, 01:22
          99venus napisał:

> to chyba dobry kolega Hofmana.

Po chu*ju dobry!
          Gdy zabalują to wyłażą z nich takie same parobasy jak kiedyś byli PiS-owscy koalicjanci z "Samoobrony".
          www.gazetaprawna.pl/artykuly/730668,wprost-nagranie-adam-hofman-pis-podkarpacie.html
    • polska_tuska_na_sprzedaz [...] 16.12.13, 01:38
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • cymber.gaj Tu jest wzór do naśladowania 16.12.13, 03:42
        ...Piotr Smuniewski nawet po rozstaniu z żoną zajmował się dzieckiem, brał je na łikendy itd. Było nawet takie zdjęcie w SEx czy innym Fakcie, jak Dubieniecki przywozi dziecko a Smuniewski zabiera na sobotę i niedzielę. Do czasu.

Do czasu, aż na rozprawę rozwodową Marta Smoleńska z domu K. przyniosła papier z badania DNA, na którym było napisane ni mniej ni więcej, tylko że ojcem starszej dziewczynki nie jest Smuniewski, tylko... Dubieniecki. I że dotychczasowy tato nie ma żadnego prawa spotykać się ze swoim dotychczasowym dzieckiem, bo ona sypiała z Dubienieckim od zawsze.

Myślę, że Piotr został w ten sposób zniszczony, zgnojony i wdeptany w ziemię. Nie wyobrażam sobie większej krzywdy, jaką można zrobić mężowi. I dziecku. Nie wiem, jak dziecku wytłumaczono, że już nigdy nie zobaczy taty. Od tamtego czasu nie mam problemu z używaniem słowa "szmata" w stosunku do towarzyszki Marty Smoleńskiej.

forum.gazeta.pl/forum/w,28,148555932,148559653,szczegoly_sa_proste_.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka