Dodaj do ulubionych

Jak pozbyć się Beaty Kempy z życia publicznego

29.12.13, 11:33

na kogo trzeba głosować, na kogo nie głosować, żeby skończyła jak Sandra Lewandowska, czyli w niebycie.

Przy okazji pozbędziemy się Kurskiego i Ziobry. Warto zrobić przyspieszone wybory, żeby pozbyć się tej trójki z życia publicznego.
Obserwuj wątek
    • all.correct2 Daj spokój, to są już polityczne trupy. ntx 29.12.13, 11:37
      • axyzaa Re: Daj spokój, to są już polityczne trupy. ntx 29.12.13, 11:44

To kogo przed chwilą słuchałam w TVN24?
        • alistair-p Re: Daj spokój, to są już polityczne trupy. ntx 29.12.13, 16:14
          Zombi,takie kanapowe,nadęte i pełne pychy,zapraszają ku uciesze gawiedzi :-)
    • makova_panenka Re: Jak pozbyć się Beaty Kempy z życia publiczneg 29.12.13, 11:41
      Nie wiem jak, ale popieram cię.
      Zawsze gdy ją słyszę powtarzam sobie wierszyk:

Kempa, Kempa
      Baba tępa
      • axyzaa Re: Jak pozbyć się Beaty Kempy z życia publiczneg 29.12.13, 11:45
        makova_panenka napisała:

> Nie wiem jak, ale popieram cię.
        > Zawsze gdy ją słyszę powtarzam sobie wierszyk:
        >
        > Kempa, Kempa
        > Baba tępa

Ona byłą kuratorem sądowym. Rodzina w opałach, przeżywa dramat a OPS przysyła na wywiad środowiskowy taką babę z magla. brrr
        • makova_panenka Re: Jak pozbyć się Beaty Kempy z życia publiczneg 29.12.13, 11:47
          Mawia się, że z wielką dupą wejdziesz wszędzie, ale z wielką gębą niekoniecznie.
          • alistair-p Re: Jak pozbyć się Beaty Kempy z życia publiczneg 29.12.13, 16:16
            Ona posiada obie te "zalety" i oczywiście całkowitą niezależność,od rozumu.
    • czan-dra Re: Jak pozbyć się Beaty Kempy z życia publiczneg 29.12.13, 11:53
      Wiesz, że jej szanse na ponowny wybór są takie same jak moje na wybór" Miss mokrego podkoszulka", po prostu jak widzi się to, to pilot w rekę i jazda po kanałach, sam praktykuje.
      • axyzaa Re: Jak pozbyć się Beaty Kempy z życia publiczneg 29.12.13, 11:56
        czan-dra napisał:

> Wiesz, że jej szanse na ponowny wybór są takie same jak moje na wybór" Miss mok
        > rego podkoszulka", po prostu jak widzi się to, to pilot w rekę i jazda po kanał
        > ach, sam praktykuje.

Ale przyspieszone wybory ucieszyłyby mnie. I Gowina, i Wiplera i nawet agenta Tomka by odsiało. Warto pomarzyć.
        • wanda43 Re: Jak pozbyć się Beaty Kempy z życia publiczneg 29.12.13, 12:12
          Z tego składu sejmowego, to przynajmniej 70% nadaje sie na wysypisko.
          • axyzaa Podbijam - 100% 29.12.13, 12:17
            przekonaj mnie, że chociaż jeden z nich nie nadaje się na wysypisko a potem policzymy procenty
            • alistair-p Re: Podbijam - 100% 29.12.13, 16:18
              Jako niesegregowane odpady,mogą miec kłopot z dostaniem się na wysypisko.
              • axyzaa Re: Podbijam - 100% 29.12.13, 17:48
                alistair-p napisał:

> Jako niesegregowane odpady,mogą miec kłopot z dostaniem się na wysypisko.

doskonałe!
      • lumpior Re: Jak pozbyć się Beaty Kempy z życia publiczneg 29.12.13, 13:00
        czan-dra napisał:

> Wiesz, że jej szanse na ponowny wybór są takie same jak moje na wybór" Miss mok
        > rego podkoszulka" //
        • wiosnaludzikow Re: Jak pozbyć się Beaty Kempy z życia publiczneg 29.12.13, 13:03
          lumpior napisał:

> czan-dra napisał:
          >
          > > Wiesz, że jej szanse na ponowny wybór są takie same jak moje na wybór" Mi
          > ss mok
          > > rego podkoszulka" //
          • alistair-p Re: Jak pozbyć się Beaty Kempy z życia publiczneg 29.12.13, 16:19
            A co ma do tego Kempa?
            • wiosnaludzikow Re: Jak pozbyć się Beaty Kempy z życia publiczneg 30.12.13, 06:46
              alistair-p napisał:

> A co ma do tego Kempa?
              Jedno i drugie zabiega o poparcie KK.
        • dystans4 Re: Jak pozbyć się Beaty Kempy z życia publiczneg 29.12.13, 14:43
          Mocher.
          Inna formacja kulturowa - (C) prezes.
    • qqazz Inteligentne kobiety wpedzaja was w kompleksy 29.12.13, 12:25
      stąd takie posty.

pozdrawiam
      • axyzaa Wymień te inteligentne 29.12.13, 12:48
        qqazz napisał:

> stąd takie posty.
        >
        >
        > pozdrawiam
      • alistair-p Re: Inteligentne kobiety wpedzaja was w kompleksy 29.12.13, 16:20
        Wątek nie jest o inteligentnych kobietach,tylko o posłance Kempie.
        • axyzaa Słusznie prawisz 29.12.13, 17:42
          Posłanka Kempa to oddzielna kategoria.

Miss świata jazgotu.
      • kotek.filemon Re: Inteligentne kobiety wpedzaja was w kompleksy 29.12.13, 17:23
        Jak patrzę na poślicę Kempę to różne myśli przychodzą mi do głowy, ale żadna nie ma związku z inteligencją i kobiecością.
    • wiosnaludzikow Masz jedno tylko wyjście 29.12.13, 12:51
      axyzaa napisała:

>
      > na kogo trzeba głosować, na kogo nie głosować, żeby skończyła jak Sandra Lewand
      > owska, czyli w niebycie.
      głosować na PiS !!!
      • lumpior Re: Masz jedno tylko wyjście 29.12.13, 13:16
        wiosnaludzikow napisał:

> axyzaa napisała:
        >
        > >
        > > na kogo trzeba głosować, na kogo nie głosować, żeby skończyła jak Sandra
        > Lewand
        > > owska, czyli w niebycie.
        > głosować na PiS !!!
        Kempa została posłem z listy PrezesaPana.
    • zapijaczony_ryj som gorsze od Kempy 29.12.13, 13:18
      Wróbel
      Fatyga
      Jarosława Kaczyńska...
      • lumpior Re: som gorsze od Kempy 29.12.13, 13:22
        zapijaczony_ryj napisał:

> Wróbel
        > Fatyga
        > Jarosława Kaczyńska...
        No i Kryśka Pawłowicz /zawsze dziewica/.
        • zapijaczony_ryj Re: som gorsze od Kempy 29.12.13, 14:41
          lumpior napisał:

> zapijaczony_ryj napisał:
          >
          > > Wróbel
          > > Fatyga
          > > Jarosława Kaczyńska...
          > No i Kryśka Pawłowicz /zawsze dziewica/.

Dwie ostanie som dziewice
    • xystos Re: Jak pozbyć się Beaty Kempy z życia publiczneg 29.12.13, 16:27
      .. aa poco ?,niech pozostanie ..jako znak ostrzegawczy !
    • bnov Re: Jak pozbyć się Beaty Kempy z życia publiczneg 29.12.13, 17:36
      a co zrobić, aby ocalić Donalda Tuska i Stefana Niesiołowskiego
    • xystos Re: Jak pozbyć się Beaty Kempy z życia publiczneg 29.12.13, 18:33
      aa to zle ? ze Beata jest publiczna.
    • erte2 Re: Jak pozbyć się Beaty Kempy z życia publiczneg 29.12.13, 23:12
      axyzaa napisała:
      ..Jak pozbyć się Beaty Kempy z życia publicznego ?
      Proste - trzeba wprowadzić kryterium estetyczne; przy okazji załatwilibyśmy jeszcze parę innych "miss Sejmu".
      • sawa.com Re: Jak pozbyć się Beaty Kempy z życia publiczneg 30.12.13, 08:10
        erte2 napisał:
        > Proste - trzeba wprowadzić kryterium estetyczne; przy okazji załatwilibyśmy jes
        > zcze parę innych "miss Sejmu".

No to Senyszyn poleci a prof. Środa sie nie dostanie...

Nie wiem co szanowny elektorat powiedziałby na walory męskiej urody Rysia Kalisza i jego gabaryty?

Bosz to nie to ładne co ładne... ale to co sie komu podoba.

Jednemu podoba sie Kaska innemu Maryśka...
        • erte2 Re: Jak pozbyć się Beaty Kempy z życia publiczneg 31.12.13, 00:15
          sawa.com napisała:
          ...No to Senyszyn poleci a prof. Środa sie nie dostanie... Nie wiem co szanowny elektorat powiedziałby na walory męskiej urody Rysia Kalisza i jego gabaryty?

Też nie będę żałował..
    • mila2712 Re: Jak pozbyć się Beaty Kempy z życia publiczneg 30.12.13, 08:29
      axyzaa napisała:

>
      > na kogo trzeba głosować, na kogo nie głosować, żeby skończyła jak Sandra Lewand
      > owska, czyli w niebycie.
      >
      > Przy okazji pozbędziemy się Kurskiego i Ziobry. Warto zrobić przyspieszone wybo
      > ry, żeby pozbyć się tej trójki z życia publicznego.

Oj kochaniutka nie stawiaj w jednym rzedzie Lewandowskiej (Iksińskiej) i Kępy. To inna liga.

Tak warto by były przyspieszone wybory....czas na SLD.
      • cymber.gaj Re: Jak pozbyć się Beaty Kempy z życia publiczneg 30.12.13, 16:20
        Ciekawe byłoby jej starcie z profesorą i posłą Krystyną Pawłowicz. To byłaby dla Kempy odpowiednia liga. Możliwe, że się tego doczekamy, bo Panie znalazły się we wrogich drużynach. Z drugiej strony, obie są pupilkami „ojca” Rydzyka, który może do takiego spotkania nie dopuścić.
        • zdybex Re: Jak pozbyć się Beaty Kempy z życia publiczneg 30.12.13, 22:23
          Nie glosujcie na niedorozwiniętą kretynke. Mąż będzie musiał to cos utymywać a nie Polska.
    • pispisia Re: Jak pozbyć się Beaty Kempy z życia publiczneg 30.12.13, 22:37
      Kempie należy otworzyć magiel, bo świetnie by tam pasowała
      • zdybex Re: Jak pozbyć się Beaty Kempy z życia publiczneg 30.12.13, 23:11
        Będzie maglowała koszule Ziobry . To taka kuchta jak Kluzik i ta jej kumpelka co była ministrem sportu i ta Mucha . To trio kucharek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka