Dodaj do ulubionych

szef agenta zabrał głos

14.01.14, 11:32
Kilka osób było zainteresowanych tym, co powie na temat afery agenta Tomasza K. jego były szef i mentor pan M. Kamiński
zabrał dziś głos u Piaseckiego i z tego co powiedział, agent nie będzie zadowolony
chyba już został skreślony z listy
i nie sądzę, aby mu się udało wrócić

szkoda tylko, że tak błyskotliwa kariera amancika kończy się tym, że amancik może mieć wszystko gdzieś z powodu wysokiej emerytury otrzymanej w tak młodym wieku
Obserwuj wątek
    • tw_wielgus Re: szef agenta zabrał głos 14.01.14, 11:37
      A szkoda, wracają wspomnienia łza się w oku kręci.
      Nikt już w całej III RP nie potrafi tak krzesłem przy...
    • lumpior Re: szef agenta zabrał głos 14.01.14, 11:48
      Byt agenta-kopulanta w polityce to zasługa także Kamińskiego,wiec jest odpowiedzialny za to bagno.
      • lionold Re: "agent kopulant" - czy można trafniej? 14.01.14, 12:00
        Wreszcie ktoś pospolitą szmatę nazwał adekwatnie. Jak już wyleci z Sejmu i nie mus tarczy forsy to będzie kopulował z krzesłem - będzie siadał na nodze od krzesła - wynalazku agentów UB.
        • lionold Re: przepraszam za 14.01.14, 12:02
          literówkowy bałagan - nie mylić z litrówkowym.
      • wanda43 Re: szef agenta zabrał głos 14.01.14, 12:16
        lumpior napisał:

> Byt agenta-kopulanta w polityce to zasługa także Kamińskiego,wiec jest odpowied
        > zialny za to bagno.

Za nabór "odpowiednich" odpowiedzialny był nijaki Bielski, były biegły psycholog, a potem kadrowy CBA za Kaminskiego. Dobierał jak widac wedle siebie i szefa.
    • dziurlass Re: szef agenta zabrał głos 14.01.14, 12:36
      POdobno nawet nie przeleciał Sawickiej, bo się brzydził.
      • obraza.uczuc.religijnych Re: szef agenta zabrał głos 14.01.14, 12:40
        Ale kasę ten łapówkarz jej wręczył.
    • zimny-prysznic Ciekawe czy szef 'agenta' wie już, jak jego pupil 14.01.14, 13:05
      wraz z nową narzeczoną gnębi ludzi

Tomasz Kaczmarek (38 l.) razem z Katarzyną Sztylc (35 l.), swoją nową dziewczyną, pomieszkują w niewielkim domu pod Olsztynem. Oni na górze, a rodzina Jaraczewskich – na dole. Ale poseł i jego kochanka robią wszystko, by przejąć cały budynek. Prośby nic nie dały? To teraz przeszli do czynów. I odcięli prąd swoim sąsiadom
      • scoutek Re: Ciekawe czy szef 'agenta' wie już, jak jego p 14.01.14, 13:10
        hahahahaha
        a teraz sąsiedzi agenta wiedzą już, że Tomuś niePiSkaj już jest wyłącznie mocny w gębie ;)))
        • lionold Re: Jak ktoś tu zgrabnie powiedział: 14.01.14, 13:27
          agent kopulant
    • ave.duce Re: szef agenta zabrał głos 14.01.14, 16:55
      Bezlitosny ten Nerwusek Kamiński!
      Wszak agent T. nw każdej sytuacji myśli o Ojczyźnie, co to krwią i blizną...
    • dystans4 Re: szef agenta zabrał głos 14.01.14, 17:13
      Ten szef - alfons to chyba stosowne określenie? - ma podobny kręgosłup moralny, co podopieczny. Zapowiadał w tv, że kiedy obejmie urząd, to priorytetowo będzie ścigać przestępstwa w obozie władzy, nie opozycji. O wodzeniu na pokuszenie opozycji mowy nie było.
      Dobrali się jak w korcu maku i powinni trzymać się razem. Do końca. Znaczy, w oczekiwaniu na koniec.
    • porannakawa01 Re: szef agenta zabrał głos 14.01.14, 17:18
      Sjurviałły agencik miał swego szefa.
      A ten szef swojego szefa.
      Jurva jurvie łba nie chciała urvać?
      Pasowało wtedy?
      Oni tam wszyscy po jurevsku w tej firmie myśleli i pracowali?
      Z tego wszystkiego jedynie pensje ichnie były prawdziwe i ta kopa pobanderolkowanych w walizkach (teeee, magazynier - dorzyć jeszcze z jedną szuflę!)?
      Reszta to ruja i poróbstwo za nasze pieniądze?
      • cronny Rekomendował Kaczyńskiemu Agenta Towarzyskiego 14.01.14, 18:22
        to się teraz musi odcinać i pucować, żeby go Rzygolo*) nie pociągnął za sobą w polityczny niebyt

--
        *) www.plotek.pl/plotek/1,78646,7163606,_To_byl_rzygajacy_agent__Karierowicz_bez_sumienia_.html
    • ave.duce Cosik się zdezaktualizowało ;) 14.01.14, 18:59
      Popierają mnie...

Tomasz Kaczmarek pracował ze mną w Centralnym Biurze Antykorupcyjnym z pełnym poświęceniem. Dał się poznać jako wyjątkowy profesjonalista, człowiek odważny i dotrzymujący danego słowa. Wiem, że szczerze zależy mu na silnej i sprawiedliwej Polsce. Nie mam wątpliwości, iż będzie pracowitym, otwartym na ludzkie sprawy i oddanym posłem. Drodzy Państwo, warto Tomkowi zaufać i oddać na Niego swój głos.

Mariusz Kamiński
      • dystans4 Jeszcze się towarzysze zejdą... 15.01.14, 12:06
        "Taktyka, towarzysze, taktyka!" - G. Orwell "Folwark zwierzęcy"
        Krew z krwi, kość z kości...
      • dystans4 Re: Cosik się zdezaktualizowało ;) 15.01.14, 21:39
        Dla potomnych:

Pan Tomasz Kaczmarek udowodnił, że potrafi działać na rzecz silnej i sprawiedliwej Polski. Jest człowiekiem niezwykle uczciwym i godnym zaufania. Takich ludzi potrzeba w nowym Sejmie.

Antoni Macierewicz
        • titerlitury Re: Cosik się zdezaktualizowało ;) 15.01.14, 22:13
          Mnie najbardziej urzekła rekomendacja pani Kasi Łaniewskiej.
          • cronny Agenta nowe życie w starych butach 16.01.14, 12:06
            czyli się chłopina zafiksował na robieniu tego, do czego go kiedyś w robocie używano

www.fakt.pl/posel-tomasz-kaczmarek-udaje-ochroniarza-swojej-kochanki,artykuly,438341,1.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka