etykietka 15.01.14, 18:43 Czy porzucenie rodziny i dziecka świadczy o tym,że pani M.Gosiewska nie nadaje się na europosłankę? Jakie jest wasze zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumpior Re: Gosiewska kontra Gosiewska 15.01.14, 18:50 etykietka napisała: > Czy porzucenie rodziny i dziecka świadczy o tym,że pani M.Gosiewska nie nadaje > się na europosłankę? Jakie jest wasze zdanie? Podaj fakty,to jedna sprawa.No i dlaczego została posłem,nadawała się? No i dlaczego jest ulubienicą PrezesPana? Odpowiedz Link Zgłoś
etykietka Re: Gosiewska kontra Gosiewska 15.01.14, 18:56 To wymień mi 3 nazwiska posłów którzy "nadawali się" :) A dlaczego jest ulubienicą prezesa? Prawdopodobnie prezes stawia na znane nazwisko:( A gdzieś ma to jaka ona jest Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Bardzo mi się to podoba 15.01.14, 19:09 Dwie d.... skoczyły sobie do oczu o szmal. Może jakaś walka w TV? W błocie, albo kisielu na przykład. M. Odpowiedz Link Zgłoś
etykietka Re: Bardzo mi się to podoba 15.01.14, 19:13 Raczej rodzice kontra była synowa. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Gosiewska kontra Gosiewska 15.01.14, 20:29 Obie te panie walczą o SZMAL i nic ponadto. Fuuuuuujjjjjjjj! Rzygać się chce na te PiSdackie zagrywki. Odpowiedz Link Zgłoś