ruski99 31.01.14, 14:52 Słynny "Paprykarz" z kampanii PiS skarży się, że został wykorzystany do manipulacji. "Na taką obłudę nie pozwolę" Tekst linka A ja Ci na to Stasiu: SPIEPSZAJ DZIADU! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam111115 Re: Stasiek "Paprykarz" ma żal 31.01.14, 15:05 A czego ten naiwniak się spodziewał? Nie wie że pis to 2 kłamstwa i spójnik? Kto pisu tyka ten znika Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Stasiek "Paprykarz" ma żal 31.01.14, 15:35 Stasiek jest tylko paprykarzem i będzie żył, z premierem czy bez. A co tu powiedzieć o takich jak Gliński, co zostali wydymani przez Prezesa osmieszając się o wiele bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Stasiek "Paprykarz" ma żal 31.01.14, 15:42 PiS bez "paprykarza","paprykarz" bez PiS? Niepojęte. No cóż.Kontakt kogokolwiek z kaczyzmem to nieobliczalne skutki. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Stasiek "Paprykarz" ma żal 31.01.14, 16:12 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15368573,Pan_Paprykarz_oskarza_PiS_o_wykorzystanie_jego_wizerunku_.html#BoxSlotII3img Odpowiedz Link Zgłoś
katarynka705 Re: Stasiek "Paprykarz" ma żal 01.02.14, 16:14 ciekawe czy Gliński może sobie spojrzeć w oczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
derff Re: Stasiek "Paprykarz" ma żal 31.01.14, 16:18 Oszukali Paprykarza oraz zniszczyli:Leppera, Blidę,transplantację, kontrwywiad a polskiej sceny politycznej uczynili szambo. Tffuuuuu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Stasiek "Paprykarz" ma żal 31.01.14, 16:20 derff napisał: > Oszukali Paprykarza oraz zniszczyli:Leppera, Blidę,transplantację, kontrwywiad > a polskiej sceny politycznej uczynili szambo. Tffuuuuu!!!! Ale Rydzyk i jego mohery to popierają,nagradzają w wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz zapomniałes o bezrobociu i słuzbie zdrowia 01.02.14, 13:52 derff napisał: > Oszukali Paprykarza oraz zniszczyli:Leppera, Blidę,transplantację, kontrwywiad > a polskiej sceny politycznej uczynili szambo. Tffuuuuu!!!! tak , tak ten PiS nawet będąc w opozycji potrafił wykończyć słuzbę zdrowia , zwiekszyć bezrobocie , podnieść podatki, olewać wole ludzi w sprawie referendum. Straszny ten PiS straszny. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Stasiek "Paprykarz" ma żal 31.01.14, 16:35 Jakoś mnie wyrachowanej i cynizm u Kaczyńskiego nie zaskakują. No taki jest . Odpowiedz Link Zgłoś
instant.crush Re: Stasiek "Paprykarz" ma żal 31.01.14, 16:49 Niech z Cugier-Kotką założą klub wydymanych przez PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Stasiek "Paprykarz" ma żal 31.01.14, 16:55 Ten pilot od przecietych przewodów tez do nich dołaczy - wczesniej lub później. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Stasiek "Paprykarz" ma żal 31.01.14, 17:19 Klub wydymanych przez PO też jest dosyć spory :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Stasiek "Paprykarz" ma żal 01.02.14, 05:53 volupte napisał: > W ten sposób? Metody są różne ale efekt ten sam. Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Stasiek "Paprykarz" ma żal 01.02.14, 16:12 No i? Jak to się ma do paprykarza? Czy znowu tylko z kontry? Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Stasiek "Paprykarz" ma żal 31.01.14, 23:19 Widać liczył na więcej. Jedyne czego żal, to że go PiS nie załatwił na jakąś większą sumę, tak jak to ma w zwyczaju. Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Stasiek "Paprykarz" ma żal 01.02.14, 00:07 chłop,....... a dał się podejść jak głupia baba Odpowiedz Link Zgłoś
zupakacza Nie pierwszy wy*uc*any przez prezespana 01.02.14, 00:08 on wali ostro i z reguly od tylu. Kretacz prawicowy ten prezesik partii kretaczy i seksualnych Hofmanow. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Stasiek "Paprykarz" ma żal 01.02.14, 00:24 Nie tylko - widać - głupota jest bezgraniczna... ... naiwność też!! Tylko dlaczego on płacze??? Odpowiedz Link Zgłoś
zupakacza Re: Stasiek "Paprykarz" ma żal 01.02.14, 00:31 Bo jest czlowiekiem.a moze tobie nikt nigdy nie wspolczul, wiec nei czujesz zrozumienia dla ofiary? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Stasiek "Paprykarz" ma żal 01.02.14, 00:38 On jest człowiekiem-oszustem. Oszukiwał,teraz oszukali jego.Poniał? Odpowiedz Link Zgłoś
zupakacza Re: Stasiek "Paprykarz" ma żal 01.02.14, 01:08 Czyzby kazdy byl oszustem? Ty tez? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Stasiek "Paprykarz" ma żal 01.02.14, 22:41 Napisałem ze każdy? Dlaczego oszukujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: Stasiek "Paprykarz" ma żal 01.02.14, 02:26 x2468 napisał: > On jest człowiekiem-oszustem. Oszukiwał,teraz oszukali jego. Zgadza się. Wystarczy przypomnieć, z jaką żarliwością wygłaszał łgarstwa z kaczystowskiej trybuny. Ciekawe, dlaczego nagle kłamstwo mu zbrzydło. Czyżby liczył na stołek pislamskiego europosła i pokazali mu figę? Odpowiedz Link Zgłoś
katarynka705 Re: Stasiek "Paprykarz" ma żal 01.02.14, 10:19 liczył naiwny na profity . Nie wie ,że PIS uznaje tylko jedną zasadę - władza przywileje i pieniądze / publiczne / tylko dla nich . Paprykarz został wykorzystany jak wielu innych . Z drugiej strony za naiwność się płaci. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Stasiek "Paprykarz" ma żal 01.02.14, 21:27 Myślał, że już tyle nakłamał, że stał się orędownikiem kłamstwa i prawdziwym PiSowcem. Okazuje się, że za mało... ...by być przyjętym do tego elitarnego grona. Co wiele mówi o standardach... Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Stasiek "Paprykarz" ma żal 02.02.14, 10:37 On się teraz czuje jak naiwne dziewczątko, które po nocy poślubnej dowiedziało się, że ksiądz udzielający ślubu był przebierańcem, a cała ceremonia jednym wielkim picem. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Rząd trwoni publiczne pieniadze 01.02.14, 14:12 ruski99 napisała: > Słynny "Paprykarz" z kampanii PiS skarży się, że został wykorzystany do manipul > acji. "Na taką obłudę nie pozwolę" > Tekst linka > Pan Paprykarz dostał od władzy jakieś pieniądze. A nie powinien. Jego szkody były wynikiem działania trąby powietrznej. Taki mamy klimat, ze traby powietrzne się zdarzają. Pieniądze dla Pana Paprykarza to ewidentne trwonienie publicznych funduszy. To woła o pomstę do nieba ! Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Rząd trwoni publiczne pieniadze 01.02.14, 14:57 > A nie powinien. Jego szkody były wynikiem działania trąby powietrznej. Tak, teraz nie powinien dostawać pieniędzy, bo jest przeciw PiS. Jak był po jego stronie, to skandalem było, że szarego człowieka zostawia się bez wsparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Rząd trwoni publiczne pieniadze 01.02.14, 16:11 Remik ironizuje, on by rozdawał na lewo i prawo, nie pytał o ubezpieczenie Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: Rząd trwoni publiczne pieniadze 01.02.14, 18:40 I słusznie. Ubezpieczenia są dla idiotów, którzy nie wiedzą, co zrobić z pieniędzmi. Normalny rolnik wie, że jak się przytrafi jakaś na przykład trąba, to szybciutko przyjedzie premier z workiem kasy, a zaraz potem prezes z obietnicą, że jak on zostanie premierem, to da każdemu tysiąc worków, a w każdym bilion złotych. Ci, którzy jak Cimoszewicz, mieli nieszczęście coś bąknąć o ubezpieczeniach, zostali uznani za nieludzkie potwory i teraz sfrustrowani wstydliwie wycofują się z polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Rząd trwoni publiczne pieniadze 01.02.14, 21:37 Racja. W końcu rolnik nauczony - 40 mld rocznie sienależy (a jak nie, to blokada). Tylko głupi by się ubezpieczał. Pamiętam jeszcze słodki drobiażdżek. Tow. Wrzodak Zygmunt, b. członek LPR (koalicjanta PiS), chociaż nie! Nie były - jak się członkiem LPR (rzeczonej koalicji w ogólności) zostaje, to na zawsze. Otóż Wrzodak Zygmunt, członek, także NSZZ Solidarność nauczał, że "pieniądze biorą się z przestawiania pozycji księgowych". Mówił także, że dotacje na Ursus z podatków są OK i że on też płaci podatki. Chodziło o to, żeby te dotacje były takie, coby starczały na godne życie i podatki - przecież płacić podatki Wrzoda musi, ale byłby głupi, gdyby płacił z zarobionych przez siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Taki mamy klimat 02.02.14, 09:38 adam111115 napisał: > Remik ironizuje, on by rozdawał na lewo i prawo, nie pytał o ubezpieczenie Ja wcale nie ironizuję. Niedawno usłyszałem od Pani premier Bieńkowskiej , że trakcja elektryczna zamarza w zimie a więc pociągi stoją w polach (z wk.rwionymi pasażerami i zamarzniętymi kiblami), bo przeciez taki mamy klimat.(to moja interpretacja a nie cytat) Dotychczas naiwnie i po prostacku uważałem ,ze skoro wiemy jaki mamy klimat , to funkcjonujmy w tym klimacie i działajmy tak , aby jak najmniej odczuc jego negatywne skutki. Ale ja jestem Wolak , wiec oczywiscie głupio myslałem. Nowoczesna Europejka Pani Premier uświadomiła mi jak bardzo sie myliłem. Szkoda czasu i pieniędzy na walke klimatem. Odśnieżanie dróg w zimie to "rozpusta finansowa", sypanie wałów powodziowych to trwonienie publicznych pieniędzy, posyłanie na odcinki zagrożone oblodzeniem trakcji elektrycznej drogich w eksploatacji spalinowozów (zamiast elektrowozów) to wolactwo. W tej systuacji kompletnie nie rozumiem dlaczego władza , nowoczesna, europejska szasta państwowymi pieniedzmi w sprawie trąby powietrznej. PS nie pamietam , ale moze przypomnicie. Czy Cimoszewicz mówiąc o ubezpieczeniach domów od powodzi wskazał może jakies towarzystwo ubezpieczeniowe, które ubezpieczy (za godziwa stawke a nie wartość domu) obiekty wybudowane legalnie w terenie zalewowym? Odpowiedz Link Zgłoś
1tobi Re: Taki mamy klimat 02.02.14, 10:19 remik.bz napisał: > Ale ja jestem Wolak , wiec oczywiscie głupio myslałem. Nowoczesna Europejka Pan > i Premier uświadomiła mi jak bardzo sie myliłem. wolakowi nikt nie wmówi że czarne jest czarne. więcej , wolak sam przedstawi ci twoje poglądy by móc z nimi polemizować. a wracając do paprykarza , to aż się prosi by zaproponować mu 1-kę w Szczecinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Taki mamy klimat 02.02.14, 11:28 No patrz Remik, a w takich usa to mówią żeby w domach zostać i pewnie złośliwie odwołują pociągi Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Rząd trwoni publiczne pieniadze 02.02.14, 11:37 I tu akurat maz rację , mimo ze twój post miał byc ,,udana " ironią. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Rozenek to nadęty bufon 02.02.14, 10:43 Dzisiaj w "7. Dniach Tygodnia" poseł Rozenek nazwał znanego "Pana Paprykarza" żałosną figurą z powodu, że, jak się wyraził, ma on "parcie na szkło". Rozumiem, że p. Rozenek tego parcia nie ma, do p. Olejnik i TV przychodzi z niechęcią, ze smutnego obowiązku. A tak naprawdę to jak niewiele trzeba, żeby zostać zadufanym w sobie megalomańskim dupkiem, odmawiającym prawa do publicznego zabierania głosu "nieuprawnionym", tj. nie wyznaczonym na partyjne listy przez jednego z kilku wspaniałych, czyli bossów partyjnych dysponujących kasą. Ani mi "Pan Paprykarz" swat, ani brat, ale za tę skandaliczną wypowiedź to panisko Rozenek ma ode mnie co najwyżej kopa w dupę. Odpowiedz Link Zgłoś
1tobi Re: Rozenek to nadęty bufon 02.02.14, 11:06 wczoraj w tvp info jaki'ś ziobrzysta nazywał paprykarza osobnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
unkannier.sking Re: Stasiek "Paprykarz" ma żal 02.02.14, 11:45 wpolityce.pl/artykuly/73108-paprykarz-zrozumial-kto-w-polsce-rzadzi-glos-mu-drzal-jakby-sie-bal-paprykarz-zeby-go-do-puszki-nie-wsadzili Paprykarz, człowiek prosty, widocznie się nie zorientował. Usprawiedliwiam go, choć nie do końca, bo telewizję to on chyba jednak od czasu do czasu ogląda,a z niej powinien jednak się dowiedzieć, kto w Polsce nieprzerwanie rządzi od ośmiu lat. Oczywiście Jarosław Kaczyński i PiS! Odpowiedz Link Zgłoś