Dodaj do ulubionych

TR i Eropa plus wyprzedza SLD

13.02.14, 17:16
a przewodniczący Miller w śmiesznej mucce jedzie do Soczi, tak nie a propos, ten pompon zna drogę powrotną że go tam umieścili?
Panie Miller SLD dostaje w d..ę, a pan się bawisz, miast na trwogę kazać dąć, pan w Soczi udajesz młodzianka, w dresach popylasz, a tu Palikot zdobywa przewagę, nikłą bo nikłą, ale zawsze.
Sromota panie Miller.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15441983,Sondaz__PiS_wygrywa_wyscig_do_PE__a_Europa_Plus_Twoj.html#TRNajCzytSST
Obserwuj wątek
    • gtxl Re: TR i Eropa plus wyprzedza SLD 13.02.14, 17:43
      Błogosławieni, którzy nie mają nic do powiedzenia, a mimo to milczą.
      • adherent1 Re: TR i Eropa plus wyprzedza SLD 13.02.14, 17:46
        gtxl napisał:
        > Błogosławieni, którzy nie mają nic do powiedzenia, a mimo to milczą.
        Nawet nie potrafią poprawnie wypisać nazwy swojego ugrupowania(?)
        formacji(?), czy jak tam nazwać ten twór walczących o kasę i zaszczyty.
        • gtxl Re: TR i Eropa plus wyprzedza SLD 13.02.14, 17:57
          adherent1 napisał:

> gtxl napisał:
          > [i]> Błogosławieni, którzy nie mają nic do powiedzenia, a mimo to milczą. [
          > /i]
          > Nawet nie potrafią poprawnie wypisać nazwy swojego ugrupowania(?)
          > formacji(?), czy jak tam nazwać ten twór walczących o kasę i zaszczyty.

Baaa, on nawet nie wie co się dzieje. Znany jest z swojej szczujności.
          Szczuj dalej,szczuj....

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15452981,Nowy_sondaz_CBOS__PiS_na_prowadzeniu__PSL_i_Twoj_Ruch.html#BoxWiadTxt
          • czan-dra Re: TR i Eropa plus wyprzedza SLD 13.02.14, 18:01
            Prosiłem żebyś nie zaśmiecał swoimi wypocinami moich wątków, prawda?
            A Ty jak czujny towarzysz, zawsze na posterunku, żeby ratować swoje umiłowane ugrupowanie, gdybyś jeszcze zrozumiał o co mi chodzi, ale to już inna historia, nie na Twoją głowę.
            • gtxl Re: TR i Eropa plus wyprzedza SLD 13.02.14, 18:04
              czan-dra napisał:

> Prosiłem żebyś nie zaśmiecał swoimi wypocinami moich wątków, prawda?
              > A Ty jak czujny towarzysz, zawsze na posterunku, żeby ratować swoje umiłowane u
              > grupowanie, gdybyś jeszcze zrozumiał o co mi chodzi, ale to już inna historia,
              > nie na Twoją głowę.

Możesz prosić szczujko, mnie to nie interesuje.
              To,że jesteś gnidą nie oznacza,że nie należy cię deptać.

Po 4 proc. głosów zdobyłyby PSL oraz Nowa Prawica Janusza Korwin-Mikkego. PSL odnotował w tym miesiącu jeden z najgorszych wyników w ciągu ostatnich dwóch lat– choć w porównaniu ze styczniem stracił tylko 1 punkt procentowy, to jednak słaby trend spadkowy obserwujemy już trzeci miesiąc z rzędu. Z kolei tyle samo głosów co przed miesiącem zdobył w lutym Twój Ruch (3 proc.) – wynik ten utrzymuje się czwarty miesiąc. Po 2 proc. głosów uzyskały Polska Razem Jarosława Gowina oraz Solidarna Polska Zbigniewa Ziobry. Swoich zwolenników znalazła jeszcze w lutym Prawica Rzeczypospolitej (1 proc.). W dalszym ciągu około jedna czwarta badanych chcących wziąć udział w wyborach nie wie, na które ugrupowania oddałaby swój głos (24 proc., spadek o 1 punkt).

Poczytaj gnido...
              • czan-dra Re: TR i Eropa plus wyprzedza SLD 13.02.14, 18:09
                Czy ja Cię obrażam?
                Dlaczego chcesz żebym poczytał puste miejsce, coś tam napisałeś sympatycznym atramentem ( sprawdzić co to znaczy "sympatyczny atrament" w Wikipedii )?
                Proszę, jeśli nie umiesz się wyrażać inaczej niż tak jak Cię w domu nazywają, to odpuść sobie pisanie w tym wątku.
                • gtxl Re: TR i Eropa plus wyprzedza SLD 13.02.14, 18:14
                  czan-dra napisał:

> Czy ja Cię obrażam?
                  > Dlaczego chcesz żebym poczytał puste miejsce, coś tam napisałeś sympatycznym at
                  > ramentem ( sprawdzić co to znaczy "sympatyczny atrament" w Wikipedii )?
                  > Proszę, jeśli nie umiesz się wyrażać inaczej niż tak jak Cię w domu nazywają, t
                  > o odpuść sobie pisanie w tym wątku.

Nie płacz i nie bądź hipokrytą,..... nie chce mi się szukać jak mnie nazywałeś.
                  Od pijaków począwszy......
        • czan-dra Re: TR i Eropa plus wyprzedza SLD 13.02.14, 18:03
          Nazwa mojego ugrupowania/formacji brzmi, podaję:

TOWARZYSTWO HODOWCÓW NIEWIDOMYCH GOŁĘBI.
          Mam nadzieję że nie zapomnisz, a co do walki o kasę i zaszczyty, ... to pozwól że przemilczę....
          • gtxl Re: TR i Eropa plus wyprzedza SLD 13.02.14, 18:05
            Nazwa mojego ugrupowania/formacji brzmi, podaję:

TOWARZYSTWO HODOWCÓW NIEWIDOMYCH GOŁĘBI

Raczej Stowarzyszenie mend i gnid......
            • czan-dra Re: TR i Eropa plus wyprzedza SLD 13.02.14, 18:11
              Ale ja nie piszę o Twojej formacji, według mnie nazywajciwe się jak chcecie, co to mnie ....
    • czan-dra Re: TR i Eropa plus wyprzedza SLD 13.02.14, 18:38
      A teraz jeszcze nowszy sondaż, TR i PSL nie wchodzą do sejmu.
      SLD ma przewagę czterech punktów nad TR, komu teraz wierzyć, no komu, kiedyś to wierzyło się cygance, za pięć złotych przepowiedziała przyszłość, teraz za gruba kasę sondażownie nie są w stanie powiedzieć jaka jest dzisiaj pogoda, świat schodzi na psy.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15452981,Nowy_sondaz_CBOS__PiS_na_prowadzeniu__PSL_i_Twoj_Ruch.html?lokale=gdynia#BoxWiadTxt
      • gtxl Re: TR i Eropa plus wyprzedza SLD 13.02.14, 18:46
        A teraz jeszcze nowszy sondaż, TR i PSL nie wchodzą do sejmu.

No...i było po co wychodzić przed orkiestrę?
        Ja ten sondaż znałem w chwili kiedy pojawił się twój "szczujny" wątek.
        Masz w go w jednym z moich postów napisanych wcześniej.
        • czan-dra Re: TR i Eropa plus wyprzedza SLD 13.02.14, 18:50
          Było.
    • adamusb Re: TR i Eropa plus wyprzedza SLD 13.02.14, 20:05
      hmmmm...
      Masz na myśli ten ranking?

• czan-dra Re: TR i Eropa plus wyprzedza SLD 13.02.14, 20:23
        No.
        Kiedyś to były rankingi, a teraz mój kot lepiej wywróży kto wygra, tylko zdjęcie tego który ma przegrać trzeba włożyć do plastykowej koszulki, nienawidzi tego, i wychodzi mi z wróźby że Kaczyński musi przegrać.
    • kotek.filemon Re: TR i Eropa plus wyprzedza SLD 14.02.14, 13:43
      Uważaj, Leszek Miller ma na tym forum wielu platonicznych kochanków.
      • gtxl Re: TR i Eropa plus wyprzedza SLD 14.02.14, 15:06
        kotek.filemon napisał:

> Uważaj, Leszek Miller ma na tym forum wielu platonicznych kochanków.
        >

Rzadko się odezwiesz kocurze na forum,a jak już się odezwiesz to jak marcowy kot.
        • kotek.filemon Re: TR i Eropa plus wyprzedza SLD 14.02.14, 15:43
          Kiedy ja właśnie nie kocham Leszka Millera, buuuu...
    • remez2 A Franz Mauer powiedział do Ola Żwirskiego ... ntx 14.02.14, 13:51
      • czan-dra Re: A Franz Mauer powiedział do Ola Żwirskiego .. 14.02.14, 16:28
        Suchar że przy nim Atacama to aż kipi życiem.
        • remez2 Re: A Franz Mauer powiedział do Ola Żwirskiego .. 14.02.14, 17:23
          Tego też nie wiesz?
          Roślinność posiada zupełnie inny charakter od roślinności saharyjskiej. Oprócz nielicznych roślin korzystających z nawilżonej rosą powierzchniowej warstwy gleby występują tam porosty czerpiące wodę bezpośrednio z mgły. Krajobraz urozmaicają liczne kolczaste krzewy, zarośla jukki, opuncji, agaw i krzew jojoby, a zwłaszcza potężne kolumnowe kaktusy saguaro.
          • czan-dra Re: A Franz Mauer powiedział do Ola Żwirskiego .. 14.02.14, 18:04
            A TO specjalnie opuściłeś? Nie pasowało?
            Atacama:
            Należy do najsuchszych obszarów na świecie. Leży w północnej części Chile, między Kordylierą Nadbrzeżną a Kordylierą Zachodnią. Znajduje się w obrębie dwóch chilijskich prowincji Norte Chico i Norte Grande.

Roczna suma opadów nie przekracza 100 mm, co jest związane z położeniem (strefa zwrotnikowa). Jedną z głównych przyczyn tak suchego klimatu jest zimny Prąd Peruwiański. W Iquique ostatni opad miał miejsce w pierwszych latach XX wieku.
            • remez2 Re: A Franz Mauer powiedział do Ola Żwirskiego .. 14.02.14, 18:18
              > Suchar że przy nim Atacama to aż kipi życiem.
              Odpowiedziałem na powyższe.
      • zoil44elwer Re: A Franz Mauer powiedział do Ola Żwirskiego .. 14.02.14, 16:34
        Jego jest dwóch prime inter pare's IV rp w trójpodziale waadzy,powiedział Móhomorek do Żwirka.YES yes jes,zaakceptował Kazio MarioNETkowicz and Isabel.
    • qqazz Kamil STOCH też ma śmieszną mucce? 14.02.14, 18:31

pozdrawiam
      • czan-dra Re: Kamil STOCH też ma śmieszną mucce? 14.02.14, 18:36
        A więc,
        W śmiesznej mucce
        Ma śmieszną mucę
        W języku kaszubskim muca czapka, np. "luj muca" polska "oprychówa".
        Dziekuję za uwagę.
        • qqazz Czyli udajesz głupiego 14.02.14, 18:42
          czy może nie udajesz a nim po prostu jesteś?

pozdrawiam
          • czan-dra Re: Czyli udajesz głupiego 14.02.14, 18:53
            Wcale Ciebie nie udaję, to trudne tak robić z siebie nieuka, który usiłuje pisać w obcym sobie języku, nie sprawdzając pisowni.

PS. Nie, nie uważam że K Stoch ma śmieszną mucę, ale Miller już tak.
            • qqazz To ciekawe 14.02.14, 20:02
              Bo czapka Millera z której sie naśmiewasz to taka sama czapka jak ta Stocha.
              Więc jak to jest? Na głowie Millera jest śmieszna a na głowie Stocha już nie?

pozdrawiam
              • gtxl Re: To ciekawe 15.02.14, 07:42
                qqazz napisał:

> Bo czapka Millera z której sie naśmiewasz to taka sama czapka jak ta Stocha.
                > Więc jak to jest? Na głowie Millera jest śmieszna a na głowie Stocha już nie?

> pozdrawiam

Justysia miała taką samą mucce,nawet się zastanawiałem czy jej Miller nie odstąpił.
    • gtxl Re: Prezent dla autora wątku 15.02.14, 07:51
      Pan premier tysiąclecia Kaszebe Tusk w ślicznej peruwiańskiej mucce.
      Jaki uroczy......

wiadomosci.wp.pl/gid,9955967,kat,7631,title,Premier-Donald-Tusk-w-Peru,galeria.html
      • czan-dra Re: Prezent dla autora wątku 15.02.14, 08:14
        Też wygląda jak idiota, po kiego zakładał skarpetę z pomponem na głowę, do tego chyba nie dojdę nigdy.
        • gtxl Re: Prezent dla autora wątku 15.02.14, 08:19
          czan-dra napisał:

> Też wygląda jak idiota, po kiego zakładał skarpetę z pomponem na głowę, do tego
          > chyba nie dojdę nigdy.

Przynajmniej raz się mogę z Tobą zgodzić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka