adherent1 27.02.14, 12:48 Nie mam pojęcia, Protasiewicz ma przykryć dymisje 4 wojewodów, czy odwrotnie? Jakie jest Wasze zdanie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gtxl Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 12:59 adherent1 napisał: > Nie mam pojęcia, Protasiewicz ma przykryć dymisje 4 wojewodów, czy odwrotnie? > Jakie jest Wasze zdanie na ten temat? Ja....wiem,że nic nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 13:09 Ewidentnie próba przykrycia sukcesu posłów PiS na Krymie. Tusk manipuluje Protasiewiczem pod płaszczykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 13:11 chateau napisał: > Ewidentnie próba przykrycia sukcesu posłów PiS na Krymie. > Tusk manipuluje Protasiewiczem pod płaszczykiem. Nie przesadzaj chateau...Tusk ma ciężki orzech do zgryzienia w sprawie Protasiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 13:17 Oczywiście, że ma. Ale temat wątku był inny. Szukanie koincydencji to pasjonujące zajęcie, choć często nie przynosi nic poza stratą czasu. Ja np. wróciłem dziś ze spotkania z wyjątkowo upierdliwym klientem i okazało się, że sklep w mojej kamienicy właśnie się likwiduje. Mam szukać związku? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
adherent1 Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 13:18 gtxl napisał: > > Ewidentnie próba przykrycia sukcesu posłów PiS na Krymie. > Nie przesadzaj chateau...Tusk ma ciężki orzech do zgryzienia w > sprawie Protasiewicza. No to jeszcze "sukces" na Krymie do przykrycia :-) Powoli zaczyna być strach przed tymi sukcesami i przykryciami POPiS-u - rachunki za gaz, zwolnienia w zakładach mięsnych, giełda dołuje - Dajcie szansę lewicy, będzie normalniej u nas w kraju, nie tylko w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarek Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 13:25 Co takiego lewica proponuje, że ma "być lepiej" gdyby dostała władzę? Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 13:29 Siwiec proponuje, żeby emocje opadły. Kwaśniewski w ogóle się nie wypowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarek Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 13:34 Myślisz, że taka postawa wpłynie na rosyjskie embargo mięsa, na notowania giełdy i ceny gazu? Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 13:35 Rozłożę Tarota, poczekasz? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarek Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 13:40 :) Spytałem tylko z ciekawości:), bo zainteresowało mnie dlaczego spokój i rozsądek niektórych lewaków miałby działać lepiej od rozsądku Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
adherent1 Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 13:51 lodziarek napisał: > spokój i rozsądek niektórych lewaków miałby działać lepiej od rozsądku Tuska. Rozsądek Tuska - gdy zadecydował że abonamentu RTV nie należy płacić? Gdy nakazał zwolnić 10% pracowników administracji rządowej? Przede wszystkim Siwiec i Kwaśniewski to nie lewica. Lewica nie tylko polska ale przede wszystkim europejska przeprowadziła już skracanie przeciętnego obowiązkowego czasu pracy u siebie i wymusza takie skracanie w Polsce (patrz czas pracy kierowców i w służbie zdrowia). To działanie trzeba przyśpieszyć choć i tak potrwa 1-2 kadencje gdy lewica będzie miała wpływ na rządy (gdy nie będzie miała potrwa to 3-4 czyli do 20 lat :-() szkoda życia. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarek :) 27.02.14, 14:25 Uzurpujesz sobie wyłączne prawa do lewicowości? Przypomina to wyłączność Radyja do patriotyzmu:) Odpowiedz: jak Twoja lewica wpłynie na embargo mięsa, notowania giełdy i ceny gazu (takie uciążliwości wskazałeś) gdyby dostała władzę, żeby nam się żyło lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
adherent1 Re: :) 27.02.14, 17:23 lodziarek napisał: > Uzurpujesz sobie wyłączne prawa do lewicowości? Przypomina to > wyłączność Radyja do patriotyzmu:) W żadnym wypadku - nikt nie ma prawa do decydowania o lewicowości innych. Jednak nikt poważny nie stwierdzi że Rosati, Hausner czy Siwiec to politycy lewicowi (może o korzeniach lewicowych) ale teraz to przechrzty :-), Lewica przez wymuszanie skracania obowiązkowego przeciętnego czasu pracy spowoduje że wymienione uciążliwości gospodarcze będą mniej uciążliwe dla gospodarki i łagodniejsze dla społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 14:49 Jakoś Kaczyński zębów sobie nie połamał przy sekscesach z ponadnormatywnym fiutem pudernicy Hofmana. Tak jak miał dwa filcowe tak mu zostało. Również rajd do morza pijaczyny Karskiego występy Kolegówny Krukówny kontener "małpek" wszystko to nie naruszyło zdrowia genseka pis. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 13:23 Jeśli pytasz to odpowiem.Tokujecie niczym głuszce, chęć dowalenia PO całkowicie was oślepiła i ogłupiła. Widzicie jedynie rzekomo pijanego Protasiewicza a cala reszta naprawdę ważnych spraw umyka waszej uwadze. No cóż głupiemu wystarczy pokazać kawałek sera i ma się go z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 13:27 Przesadzasz. Też bym miał schadenfreude. Nie wolno się "podkładać", a cała sprawa świadczy jak najgorzej o Protasiewiczu. Rzecz nie dotyczy przyłapania jakiegoś posła na chlaniu w wąskim gronie przez detektywa-amatora, tylko na publicznym występie posła, na dodatek na obcym terenie. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 13:40 Przesadzasz. Też bym miał schadenfreude. Możesz uwierzyć,że nie mam? Dziwi mnie miałkość intelektualna posła PO...tylko tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 13:45 No to jesteś wyjątkiem. I nie chodzi o "miałkość intelektualną" tylko o tzw. sznyt. Którego akurat brakuje wielu politykom i P. nie jest wyjątkiem. Brak kindersztuby wychodzi w najmniej oczekiwanych sytuacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 13:47 I nie chodzi o "miałkość intelektualną" tylko o tzw. sznyt. Którego akurat brakuje wielu politykom i P. nie jest wyjątkiem. Brak kindersztuby wychodzi w najmniej oczekiwanych sytuacjach. Tak, zgadzam się...ale wszystkim, bez wyjątku. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 14:08 Pewnie, że wszystkim. Generalnie to temat rzeka. Jeśli chodzi o kwestię uzależnienia (głównie od alkoholu) to nadal gość na rauszu jest przez większość traktowany jako swojak. Dopiero jak przychodzi do politycznej tragedii, to ta sama większość się oburza, że pijak. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 14:14 Dopiero jak przychodzi do politycznej tragedii, to ta sama większość się oburza, że pijak. O.K...zgoda. Ale wiesz,pijak,pijaczyna,opój,uzależniony,nadużywający...to dalej temat tabu. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 14:12 x2468 napisał: > Jeśli pytasz to odpowiem.Tokujecie niczym głuszce, chęć dowalenia PO całkowicie > was oślepiła i ogłupiła. Widzicie jedynie rzekomo pijanego Protasiewicza a cal > a reszta naprawdę ważnych spraw umyka waszej uwadze. No cóż głupiemu wystarczy > pokazać kawałek sera i ma się go z głowy. Śpisz głuszce..już nawet nie chce ci się tokować... Wierny żołnierzyku PO i Tuska...zawsze BMW. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 14:29 adherent1 napisał: > Nie mam pojęcia, Protasiewicz ma przykryć dymisje 4 wojewodów, czy odwrotnie? > Jakie jest Wasze zdanie na ten temat? Nie sadzisz chyba, ze Protasiiewicz upil sie i narozrabial by przykryc jakas "afere" Rozne wydarzenia naglasniaja media a naglasniaja to co ludzie chca czytac niezaleznie od tego czy to sa sprawy naprawde wazne czy nie. Jk sam widzisz na forum rozmawia sie prawie wylacznie o Protasiewiczu. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 14:45 Jk sam widzisz na forum rozmawia sie prawie wylacznie o Protasiewiczu. To Cię boli? Temat Protasiewicza to news dnia. Chciałbyś o Kaczorze? Oj,...wy biedacy "yntelektualni?" rodem z PO... Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 14:53 Nie wystarczy do przykrycia szpion-pudernica? Tam policjanci przykryli to co ty nazywasz aferą: www.retter.tv/de/polizei.html?ereig=-Selbst-gedrehtes-Video-der-Polizei-Kuriose-Bilder-werden-zum-Skandal-&ereignis=23308 Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 15:13 gtxl napisał: > Jk sam widzisz na forum rozmawia sie prawie wylacznie o Protasiewiczu. > > To Cię boli? Dlaczego ma mnie bolec ? On mi ani swat ani brat. > Chciałbyś o Kaczorze? Gdybym chcial o Kaczorze to zalozylbym taki watek a pisze w watkach na temat Protasiewicza i chyba widzisz, ze go nie bronie. > Oj,...wy biedacy "yntelektualni?" rodem z PO... > Mam cos na koncu jezyka ale........ Daj sobie spokoj z tymi wyieczkami ad personam bo nie poprawia to twojej argumentacji a zalatuje prostactwem Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 15:51 Oj,...wy biedacy "yntelektualni?" rodem z PO... > Mam cos na koncu jezyka ale........ Daj sobie spokoj z tymi wyieczkami ad personam bo nie poprawia to twojej argumentacji a zalatuje prostactwem Dlatego napisałem to...co napisałem. Dlatego,że ma w nosie PiS,PO i całe to "tałatajstwo". Odpowiedz Link Zgłoś
adherent1 Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 17:32 pis_da_deby napisał: > Nie sadzisz chyba, ze Protasiiewicz upil sie i narozrabial by > przykryc jakas "afere" W żadnym wypadku! Mnie chodzi o wykorzystanie, bardzo nagannego zresztą, faktu upicia się do przykrycia innych niezależnych od rządzących złych zdarzeń, spowodowanych przez złe decyzje. Może też być odwrotnie - trudno za piarowcami PO trafić, jednak wydaje się że takich niekorzystnych zdarzeń dla PO będzie coraz więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 14:43 Sądzę, że bez znaczenia. Tym bardziej, że o odwołaniu Skorupy mówiono od porażki Schetyny w wyborach i raczej było to spodziewane posunięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Przykrywanie afer :-( - :D:D:D 27.02.14, 14:54 ... coïncidence... Chyba, że chcesz wierzyć, że Protasiewicz zrobił, co zrobił, dla przykrycia... Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Przykrywanie afer :-( - :D:D:D 27.02.14, 14:56 sclavus napisał: > ... coïncidence... > Chyba, że chcesz wierzyć, że Protasiewicz zrobił, co zrobił, dla przykrycia... Nie...zrobił z wrodzonej głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Przykrywanie afer :-( - :D:D:D 27.02.14, 21:12 "Nie...zrobił z wrodzonej głupoty." - żadnego związku z tematem... Żadnego związku również, z odpowiedzią... Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 15:13 Masz rację. Kiedy Protasiewicz leciał samolotem, Tusk nagrał mu się na komórkę z komunikatem "Jacek, jutro zwalniam wojewodów, zrób coś!". Protasiewicz odsłuchał wiadomość, szybko wypił zawartość butelki dopiero co zakupionej w sklepie wolnocłowym, po czym rzucił się na niemieckiego celnika z okrzykiem "Heil Hitler!". Odpowiedz Link Zgłoś