Dodaj do ulubionych

Przykrywanie afer :-(

27.02.14, 12:48
Nie mam pojęcia, Protasiewicz ma przykryć dymisje 4 wojewodów, czy odwrotnie?
Jakie jest Wasze zdanie na ten temat?
Obserwuj wątek
    • gtxl Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 12:59
      adherent1 napisał:

> Nie mam pojęcia, Protasiewicz ma przykryć dymisje 4 wojewodów, czy odwrotnie?
      > Jakie jest Wasze zdanie na ten temat?

Ja....wiem,że nic nie wiem.
    • 7dnitygodnia Przykrywanie afer to specjalność PO i Tuska 27.02.14, 13:07
      nt
    • chateau Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 13:09
      Ewidentnie próba przykrycia sukcesu posłów PiS na Krymie.
      Tusk manipuluje Protasiewiczem pod płaszczykiem.
      • gtxl Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 13:11
        chateau napisał:

> Ewidentnie próba przykrycia sukcesu posłów PiS na Krymie.
        > Tusk manipuluje Protasiewiczem pod płaszczykiem.

Nie przesadzaj chateau...Tusk ma ciężki orzech do zgryzienia w sprawie Protasiewicza.
        • chateau Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 13:17
          Oczywiście, że ma.
          Ale temat wątku był inny. Szukanie koincydencji to pasjonujące zajęcie, choć często nie przynosi nic poza stratą czasu. Ja np. wróciłem dziś ze spotkania z wyjątkowo upierdliwym klientem i okazało się, że sklep w mojej kamienicy właśnie się likwiduje. Mam szukać związku? ;-)
        • adherent1 Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 13:18
          gtxl napisał:
          > > Ewidentnie próba przykrycia sukcesu posłów PiS na Krymie.
          > Nie przesadzaj chateau...Tusk ma ciężki orzech do zgryzienia w
          > sprawie Protasiewicza.

No to jeszcze "sukces" na Krymie do przykrycia :-)
          Powoli zaczyna być strach przed tymi sukcesami i przykryciami
          POPiS-u - rachunki za gaz, zwolnienia w zakładach mięsnych,
          giełda dołuje - Dajcie szansę lewicy, będzie normalniej u nas
          w kraju, nie tylko w Europie.
          • lodziarek Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 13:25
            Co takiego lewica proponuje, że ma "być lepiej" gdyby dostała władzę?
            • chateau Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 13:29
              Siwiec proponuje, żeby emocje opadły. Kwaśniewski w ogóle się nie wypowiada.
              • lodziarek Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 13:34
                Myślisz, że taka postawa wpłynie na rosyjskie embargo mięsa, na notowania giełdy i ceny gazu?
                • chateau Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 13:35
                  Rozłożę Tarota, poczekasz? ;-)
                  • lodziarek Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 13:40
                    :) Spytałem tylko z ciekawości:), bo zainteresowało mnie dlaczego spokój i rozsądek niektórych lewaków miałby działać lepiej od rozsądku Tuska.
                    • adherent1 Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 13:51
                      lodziarek napisał:
                      > spokój i rozsądek niektórych lewaków miałby działać lepiej od rozsądku Tuska.
                      Rozsądek Tuska - gdy zadecydował że abonamentu RTV nie należy płacić?
                      Gdy nakazał zwolnić 10% pracowników administracji rządowej?
                      Przede wszystkim Siwiec i Kwaśniewski to nie lewica. Lewica nie tylko polska
                      ale przede wszystkim europejska przeprowadziła już skracanie przeciętnego
                      obowiązkowego czasu pracy u siebie i wymusza takie skracanie w Polsce
                      (patrz czas pracy kierowców i w służbie zdrowia). To działanie trzeba
                      przyśpieszyć choć i tak potrwa 1-2 kadencje gdy lewica będzie miała wpływ
                      na rządy (gdy nie będzie miała potrwa to 3-4 czyli do 20 lat :-() szkoda życia.
                      • lodziarek :) 27.02.14, 14:25
                        Uzurpujesz sobie wyłączne prawa do lewicowości? Przypomina to wyłączność Radyja do patriotyzmu:)
                        Odpowiedz: jak Twoja lewica wpłynie na embargo mięsa, notowania giełdy i ceny gazu (takie uciążliwości wskazałeś) gdyby dostała władzę, żeby nam się żyło lepiej?
                        • adherent1 Re: :) 27.02.14, 17:23
                          lodziarek napisał:
                          > Uzurpujesz sobie wyłączne prawa do lewicowości? Przypomina to
                          > wyłączność Radyja do patriotyzmu:)

W żadnym wypadku - nikt nie ma prawa do decydowania o lewicowości innych.
                          Jednak nikt poważny nie stwierdzi że Rosati, Hausner czy Siwiec to
                          politycy lewicowi (może o korzeniach lewicowych) ale teraz to przechrzty :-),
                          Lewica przez wymuszanie skracania obowiązkowego przeciętnego czasu pracy
                          spowoduje że wymienione uciążliwości gospodarcze będą mniej uciążliwe dla
                          gospodarki i łagodniejsze dla społeczeństwa.
        • x2468 Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 14:49
          Jakoś Kaczyński zębów sobie nie połamał przy sekscesach z ponadnormatywnym fiutem pudernicy Hofmana. Tak jak miał dwa filcowe tak mu zostało. Również rajd do morza pijaczyny Karskiego występy Kolegówny Krukówny kontener "małpek" wszystko to nie naruszyło zdrowia genseka pis.
    • x2468 Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 13:23
      Jeśli pytasz to odpowiem.Tokujecie niczym głuszce, chęć dowalenia PO całkowicie was oślepiła i ogłupiła. Widzicie jedynie rzekomo pijanego Protasiewicza a cala reszta naprawdę ważnych spraw umyka waszej uwadze. No cóż głupiemu wystarczy pokazać kawałek sera i ma się go z głowy.
      • chateau Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 13:27
        Przesadzasz. Też bym miał schadenfreude.

Nie wolno się "podkładać", a cała sprawa świadczy jak najgorzej o Protasiewiczu. Rzecz nie dotyczy przyłapania jakiegoś posła na chlaniu w wąskim gronie przez detektywa-amatora, tylko na publicznym występie posła, na dodatek na obcym terenie.
        • gtxl Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 13:40
          Przesadzasz. Też bym miał schadenfreude.

Możesz uwierzyć,że nie mam?
          Dziwi mnie miałkość intelektualna posła PO...tylko tyle.
          • chateau Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 13:45
            No to jesteś wyjątkiem.

I nie chodzi o "miałkość intelektualną" tylko o tzw. sznyt. Którego akurat brakuje wielu politykom i P. nie jest wyjątkiem. Brak kindersztuby wychodzi w najmniej oczekiwanych sytuacjach.
            • gtxl Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 13:47
              I nie chodzi o "miałkość intelektualną" tylko o tzw. sznyt. Którego akurat brakuje wielu politykom i P. nie jest wyjątkiem. Brak kindersztuby wychodzi w najmniej oczekiwanych sytuacjach.

Tak, zgadzam się...ale wszystkim, bez wyjątku.
              • chateau Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 14:08
                Pewnie, że wszystkim.
                Generalnie to temat rzeka. Jeśli chodzi o kwestię uzależnienia (głównie od alkoholu) to nadal gość na rauszu jest przez większość traktowany jako swojak. Dopiero jak przychodzi do politycznej tragedii, to ta sama większość się oburza, że pijak.
                • gtxl Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 14:14
                  Dopiero jak przychodzi do politycznej tragedii, to ta sama większość się oburza, że pijak.

O.K...zgoda. Ale wiesz,pijak,pijaczyna,opój,uzależniony,nadużywający...to dalej temat tabu.
      • gtxl Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 14:12
        x2468 napisał:

> Jeśli pytasz to odpowiem.Tokujecie niczym głuszce, chęć dowalenia PO całkowicie
        > was oślepiła i ogłupiła. Widzicie jedynie rzekomo pijanego Protasiewicza a cal
        > a reszta naprawdę ważnych spraw umyka waszej uwadze. No cóż głupiemu wystarczy
        > pokazać kawałek sera i ma się go z głowy.

Śpisz głuszce..już nawet nie chce ci się tokować...

Wierny żołnierzyku PO i Tuska...zawsze BMW.
    • pis_da_deby Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 14:29
      adherent1 napisał:

> Nie mam pojęcia, Protasiewicz ma przykryć dymisje 4 wojewodów, czy odwrotnie?
      > Jakie jest Wasze zdanie na ten temat?

Nie sadzisz chyba, ze Protasiiewicz upil sie i narozrabial by przykryc jakas "afere"
      Rozne wydarzenia naglasniaja media a naglasniaja to co ludzie chca czytac niezaleznie od tego czy to sa sprawy naprawde wazne czy nie.
      Jk sam widzisz na forum rozmawia sie prawie wylacznie o Protasiewiczu.
      • gtxl Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 14:45
        Jk sam widzisz na forum rozmawia sie prawie wylacznie o Protasiewiczu.

To Cię boli?
        Temat Protasiewicza to news dnia.
        Chciałbyś o Kaczorze?
        Oj,...wy biedacy "yntelektualni?" rodem z PO...
        • x2468 Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 14:53
          Nie wystarczy do przykrycia szpion-pudernica?
          Tam policjanci przykryli to co ty nazywasz aferą:
          www.retter.tv/de/polizei.html?ereig=-Selbst-gedrehtes-Video-der-Polizei-Kuriose-Bilder-werden-zum-Skandal-&ereignis=23308
        • pis_da_deby Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 15:13
          gtxl napisał:

> Jk sam widzisz na forum rozmawia sie prawie wylacznie o Protasiewiczu.
          >
          > To Cię boli?

Dlaczego ma mnie bolec ? On mi ani swat ani brat.

> Chciałbyś o Kaczorze?

Gdybym chcial o Kaczorze to zalozylbym taki watek a pisze w watkach na temat Protasiewicza i chyba widzisz, ze go nie bronie.

> Oj,...wy biedacy "yntelektualni?" rodem z PO...
          >
          Mam cos na koncu jezyka ale........

Daj sobie spokoj z tymi wyieczkami ad personam bo nie poprawia to twojej argumentacji a zalatuje prostactwem
          • gtxl Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 15:51
            Oj,...wy biedacy "yntelektualni?" rodem z PO...
            >
            Mam cos na koncu jezyka ale........

Daj sobie spokoj z tymi wyieczkami ad personam bo nie poprawia to twojej argumentacji a zalatuje prostactwem

Dlatego napisałem to...co napisałem.
            Dlatego,że ma w nosie PiS,PO i całe to "tałatajstwo".
      • adherent1 Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 17:32
        pis_da_deby napisał:
        > Nie sadzisz chyba, ze Protasiiewicz upil sie i narozrabial by
        > przykryc jakas "afere"

W żadnym wypadku! Mnie chodzi o wykorzystanie, bardzo nagannego
        zresztą, faktu upicia się do przykrycia innych niezależnych od rządzących
        złych zdarzeń, spowodowanych przez złe decyzje.
        Może też być odwrotnie - trudno za piarowcami PO trafić, jednak wydaje
        się że takich niekorzystnych zdarzeń dla PO będzie coraz więcej.

• sverir Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 14:43
      Sądzę, że bez znaczenia. Tym bardziej, że o odwołaniu Skorupy mówiono od porażki Schetyny w wyborach i raczej było to spodziewane posunięcie.
    • sclavus Re: Przykrywanie afer :-( - :D:D:D 27.02.14, 14:54
      ... coïncidence...
      Chyba, że chcesz wierzyć, że Protasiewicz zrobił, co zrobił, dla przykrycia...
      • gtxl Re: Przykrywanie afer :-( - :D:D:D 27.02.14, 14:56
        sclavus napisał:

> ... coïncidence...
        > Chyba, że chcesz wierzyć, że Protasiewicz zrobił, co zrobił, dla przykrycia...

Nie...zrobił z wrodzonej głupoty.
        • sclavus Re: Przykrywanie afer :-( - :D:D:D 27.02.14, 21:12
          "Nie...zrobił z wrodzonej głupoty." - żadnego związku z tematem...
          Żadnego związku również, z odpowiedzią...
    • ayran Re: Przykrywanie afer :-( 27.02.14, 15:13
      Masz rację. Kiedy Protasiewicz leciał samolotem, Tusk nagrał mu się na komórkę z komunikatem "Jacek, jutro zwalniam wojewodów, zrób coś!". Protasiewicz odsłuchał wiadomość, szybko wypił zawartość butelki dopiero co zakupionej w sklepie wolnocłowym, po czym rzucił się na niemieckiego celnika z okrzykiem "Heil Hitler!".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka