Gość: m.... IP: 195.117.149.* 03.12.09, 08:06 czy to prawda, że neurochirurdzy odeszli ze szpitala z piaskowej?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja wiem Re: odejścia neurochirurgów z w-cha IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.12.09, 09:18 Odeszli? Dostali kopa. Miękisiak, Różycki i ... Druszcz przeszli już do historii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m... Re: odejścia neurochirurgów z w-cha IP: 195.117.149.* 03.12.09, 09:25 a czy to jest pewne? gdzie będą teraz przyjmować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alexia Re: odejścia neurochirurgów z w-cha IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.12.09, 09:30 Druszcz w Mediku przyjmuje ,a Różycki to mam nadzieję ,że nigdzie nie będzie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mediolan Re: odejścia neurochirurgów z w-cha IP: *.anonymouse.org 03.12.09, 09:50 W Medicu może też nie będzie przyjmować, bo właścicielem medic, jest szef szpitala na piaskowej. Taka to ot cała mafia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytacz Re: odejścia neurochirurgów z w-cha IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.12.09, 09:55 Wiceszef! Prawdziwym Szefem Szpitala jest kobieta, o czym wie niewielu. I to też jest jakiś paradoks, że zawsze wywiady przeprowadza się z "tym drugim", a nazwiska "pierwszej" nikt nie zna. Dlaczego to laury za otwarcie lądowiska czy nowego oddziału mają spływać na wiceszefa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poik Re: odejścia neurochirurgów z w-cha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.09, 14:01 bo oficjalnym dyrektorem jest sekretarka wiceszefa; ponieważ wg przepisów nie mozna byc jednocześnie dyrektorem szpitala i ordynatorem. Ot co, trzeba było marionetkowego dyrektora postawić. Proste, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
fizjo01 Re: odejścia neurochirurgów z w-cha 03.12.09, 14:37 Niestety to prawda :( Szpital stracił dwóch bardzo wybitnych specjalistów (dr Druszcz i dr Miękisiak), pozostała sama młoda kadra. Jest juz też nowy ordynator. Dr Miękisiak prawdopodobnie po nowym roku bedzie pracowal w szpitalu w Polanicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.... Re: odejścia neurochirurgów z w-cha IP: 195.117.149.* 03.12.09, 14:45 a o Dr. Druszczu coś wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś