Dodaj do ulubionych

odejścia neurochirurgów z w-cha

IP: 195.117.149.* 03.12.09, 08:06
czy to prawda, że neurochirurdzy odeszli ze szpitala z piaskowej??
Obserwuj wątek
    • Gość: ja wiem Re: odejścia neurochirurgów z w-cha IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.12.09, 09:18
      Odeszli? Dostali kopa. Miękisiak, Różycki i ... Druszcz przeszli już
      do historii.
      • Gość: m... Re: odejścia neurochirurgów z w-cha IP: 195.117.149.* 03.12.09, 09:25
        a czy to jest pewne? gdzie będą teraz przyjmować?
        • Gość: alexia Re: odejścia neurochirurgów z w-cha IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.12.09, 09:30
          Druszcz w Mediku przyjmuje ,a Różycki to mam nadzieję ,że nigdzie nie będzie :P
          • Gość: Mediolan Re: odejścia neurochirurgów z w-cha IP: *.anonymouse.org 03.12.09, 09:50
            W Medicu może też nie będzie przyjmować, bo właścicielem medic, jest szef
            szpitala na piaskowej.
            Taka to ot cała mafia.
            • Gość: pytacz Re: odejścia neurochirurgów z w-cha IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.12.09, 09:55
              Wiceszef! Prawdziwym Szefem Szpitala jest kobieta, o czym wie
              niewielu. I to też jest jakiś paradoks, że zawsze wywiady
              przeprowadza się z "tym drugim", a nazwiska "pierwszej" nikt nie
              zna. Dlaczego to laury za otwarcie lądowiska czy nowego oddziału
              mają spływać na wiceszefa?
              • Gość: poik Re: odejścia neurochirurgów z w-cha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.09, 14:01
                bo oficjalnym dyrektorem jest sekretarka wiceszefa; ponieważ wg przepisów nie
                mozna byc jednocześnie dyrektorem szpitala i ordynatorem. Ot co, trzeba było
                marionetkowego dyrektora postawić. Proste, nie?
                • fizjo01 Re: odejścia neurochirurgów z w-cha 03.12.09, 14:37
                  Niestety to prawda :(
                  Szpital stracił dwóch bardzo wybitnych specjalistów (dr Druszcz i dr Miękisiak),
                  pozostała sama młoda kadra. Jest juz też nowy ordynator.
                  Dr Miękisiak prawdopodobnie po nowym roku bedzie pracowal w szpitalu w Polanicy.
                  • Gość: m.... Re: odejścia neurochirurgów z w-cha IP: 195.117.149.* 03.12.09, 14:45
                    a o Dr. Druszczu coś wiadomo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka