Dodaj do ulubionych

nie uda się oskarżyć Putina o ukrzyżowanie Jezusa

11.03.14, 16:49
Przykro mi POPISowcy ,ale wasze zapędy by oskarżyć o wszelkie zło tego świata prezydenta Rosji spalą na panewce .
Brakuje tylko jeszcze oskarżeń o pedofilie i kanibalizm .
Obserwuj wątek
    • ladymadonna2 Re: nie uda się oskarżyć Putina o ukrzyżowanie Je 11.03.14, 19:40
      Część Polaków uwierzyła w zamach to i w morderstwo Putina na Jezusie uwierzą
      • losiu4 Re: nie uda się oskarżyć Putina o ukrzyżowanie Je 11.03.14, 23:33
        no cóż, jak ludziew zobaczyli łgarstwa Rosjan, tvnu, kręcenie laskopodobnych i wybiórczej to nie dziwne że uwierzyli w zamach.

Pozdrawiam

Losiu
    • alistair-p Kitraj się w samarstwo kacapie !!! n/t 11.03.14, 19:43

• gtxl Re: nie uda się oskarżyć Putina o ukrzyżowanie Je 11.03.14, 20:01
      katarynka7051 napisała:

> Przykro mi POPISowcy ,ale wasze zapędy by oskarżyć o wszelkie zło tego świata p
      > rezydenta Rosji spalą na panewce .
      > Brakuje tylko jeszcze oskarżeń o pedofilie i kanibalizm .

No toś pojechał po bandzie Jewkaterina 705, ja oskarżam Putina o spowodowanie katastrofy Titanica i zatopienie Bismarcka.
      Niewykluczone,że brał również udział w spisku Katyliny w 63r p.n.e
      • adamusb Re: nie uda się oskarżyć Putina o ukrzyżowanie Je 11.03.14, 21:36
        Juliusza Cezara, nie załatwił Brutus, tylko Putin, ale o tym to już pewnie wiesz, spalenie Rzymu to również jego dzieło, a nie jak powszechnie sądzono Nerona.

A ostatnio POPiSowe media tak chętnie przywoływane przez Katarynę, potwierdziły, że Kain, tak naprawdę nazywał się Władimir i to on również jest odpowiedzialny za Potop
    • szwampuch58 Re: bezczelnosc Putina 11.03.14, 20:02
      kruca fix ,przechodzi juz wszelkie granice,nawet POPiSowej sloninie nie daruje tyran jeden,hehehe
      tvn24bis.pl/informacje,187/rosjanie-przechwycili-slonine-z-polski,406632.html
      • katarynka7051 Re: bezczelnosc Putina 11.03.14, 20:08
        tak to jest jak ratlerek podskakuje
    • pelorus Sypiasz z Putinem? 11.03.14, 21:08
      Czy dopiero starasz się o to?
      • pies_na_czarnych Re: Sypiasz z Putinem? 11.03.14, 21:14
        pelorus napisał:

> Czy dopiero starasz się o to?

Zazdrosny jesteś?
    • hordol towarzyszu katarynko 11.03.14, 21:20
      prawdziwy komunista nie wierzy w jezusa a tylko w drugiego człowieka.
      i wy jako doswiadczony i zasłuzony na tym forum towarzysz powinniscie o tym wiedzieć.
    • volupte Re: nie uda się oskarżyć Putina o ukrzyżowanie Je 11.03.14, 22:45
      Widomo ze pedofil i damski bokser.
    • losiu4 Re: nie uda się oskarżyć Putina o ukrzyżowanie Je 11.03.14, 23:21
      a ktoś go chce o to oskarżać?

Pozdrawiam

Losiu
      • volupte Re: nie uda się oskarżyć Putina o ukrzyżowanie Je 11.03.14, 23:29
        Ja oskarżam. Ukrzyżował Jezusa a co , udowodnisz ze nie? ;-)
        • losiu4 Re: nie uda się oskarżyć Putina o ukrzyżowanie Je 11.03.14, 23:31
          to stosunkowo proste. Natomiast nie wiem jak ewentualnie chcioałbyś go bronić przed zarzutami o wywoływanie zamieszania na Ukrainie :)

Pozdrawiam

Losiu
          • volupte Re: nie uda się oskarżyć Putina o ukrzyżowanie Je 11.03.14, 23:51
            Niech go bronia Ukraińcy :-)
            • losiu4 Re: nie uda się oskarżyć Putina o ukrzyżowanie Je 11.03.14, 23:53
              kogo? i którzy Ukraińcy?

Pozdrawiam

Losiu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka