katarynka7051 11.03.14, 16:49 Przykro mi POPISowcy ,ale wasze zapędy by oskarżyć o wszelkie zło tego świata prezydenta Rosji spalą na panewce . Brakuje tylko jeszcze oskarżeń o pedofilie i kanibalizm . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ladymadonna2 Re: nie uda się oskarżyć Putina o ukrzyżowanie Je 11.03.14, 19:40 Część Polaków uwierzyła w zamach to i w morderstwo Putina na Jezusie uwierzą Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: nie uda się oskarżyć Putina o ukrzyżowanie Je 11.03.14, 23:33 no cóż, jak ludziew zobaczyli łgarstwa Rosjan, tvnu, kręcenie laskopodobnych i wybiórczej to nie dziwne że uwierzyli w zamach. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: nie uda się oskarżyć Putina o ukrzyżowanie Je 11.03.14, 20:01 katarynka7051 napisała: > Przykro mi POPISowcy ,ale wasze zapędy by oskarżyć o wszelkie zło tego świata p > rezydenta Rosji spalą na panewce . > Brakuje tylko jeszcze oskarżeń o pedofilie i kanibalizm . No toś pojechał po bandzie Jewkaterina 705, ja oskarżam Putina o spowodowanie katastrofy Titanica i zatopienie Bismarcka. Niewykluczone,że brał również udział w spisku Katyliny w 63r p.n.e Odpowiedz Link Zgłoś
adamusb Re: nie uda się oskarżyć Putina o ukrzyżowanie Je 11.03.14, 21:36 Juliusza Cezara, nie załatwił Brutus, tylko Putin, ale o tym to już pewnie wiesz, spalenie Rzymu to również jego dzieło, a nie jak powszechnie sądzono Nerona. A ostatnio POPiSowe media tak chętnie przywoływane przez Katarynę, potwierdziły, że Kain, tak naprawdę nazywał się Władimir i to on również jest odpowiedzialny za Potop Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: bezczelnosc Putina 11.03.14, 20:02 kruca fix ,przechodzi juz wszelkie granice,nawet POPiSowej sloninie nie daruje tyran jeden,hehehe tvn24bis.pl/informacje,187/rosjanie-przechwycili-slonine-z-polski,406632.html Odpowiedz Link Zgłoś
katarynka7051 Re: bezczelnosc Putina 11.03.14, 20:08 tak to jest jak ratlerek podskakuje Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Sypiasz z Putinem? 11.03.14, 21:14 pelorus napisał: > Czy dopiero starasz się o to? Zazdrosny jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
hordol towarzyszu katarynko 11.03.14, 21:20 prawdziwy komunista nie wierzy w jezusa a tylko w drugiego człowieka. i wy jako doswiadczony i zasłuzony na tym forum towarzysz powinniscie o tym wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: nie uda się oskarżyć Putina o ukrzyżowanie Je 11.03.14, 22:45 Widomo ze pedofil i damski bokser. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: nie uda się oskarżyć Putina o ukrzyżowanie Je 11.03.14, 23:21 a ktoś go chce o to oskarżać? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: nie uda się oskarżyć Putina o ukrzyżowanie Je 11.03.14, 23:29 Ja oskarżam. Ukrzyżował Jezusa a co , udowodnisz ze nie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: nie uda się oskarżyć Putina o ukrzyżowanie Je 11.03.14, 23:31 to stosunkowo proste. Natomiast nie wiem jak ewentualnie chcioałbyś go bronić przed zarzutami o wywoływanie zamieszania na Ukrainie :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: nie uda się oskarżyć Putina o ukrzyżowanie Je 11.03.14, 23:51 Niech go bronia Ukraińcy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: nie uda się oskarżyć Putina o ukrzyżowanie Je 11.03.14, 23:53 kogo? i którzy Ukraińcy? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś