bikej5 13.03.14, 18:48 do Europarlamentu! Dlatego nigdy nie zagłosuję na PO. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
volupte Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 13.03.14, 18:49 To wiadome , ale Misiek ostatnio tak trzeźwo gadał, taka metamorfozę przeszedl że faktycznie to rasowy polityk.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 13.03.14, 18:53 volupte napisał: > To wiadome , ale Misiek ostatnio tak trzeźwo gadał, taka metamorfozę przeszedl > że faktycznie to rasowy polityk.:-) To prymitywne wynagradzanie za nieetyczne zachowania. W jaką metamorfozę Ty wierzysz :) Na Jedynce jest sprzedajny kundel. To dlatego wiele ustaw liberalnych czeka w zamrażarce aby utrzymywać w PO elektorat homofobiczny, katolicki. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Ale z drugiej strony PO nie robi 13.03.14, 18:59 krzywdy osobom takim jak ja czyli w moim przypadku posiadaczowi kobiecego mózgu! Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Ale z drugiej strony PO nie robi 13.03.14, 21:04 superspec napisał: > krzywdy osobom takim jak ja czyli w moim przypadku posiadaczowi kobiecego mózgu > ! Czyli akceptujesz tego wieprza którego Donek rzucił na Lublin i okolice. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 13.03.14, 19:01 Oczywiscie to tylko medialna metaformoza. W realu to sprzedajna dziwka ale ....bystra:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 13.03.14, 18:59 znam te metamorfozy ,przed wyborami mamy ich wysyp. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Chociaż jestem wyborcą PO to nie będę namawiał 13.03.14, 18:54 na głosowanie na tom partię.:) Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: Chociaż jestem wyborcą PO to nie będę namawia 13.03.14, 19:19 startuje z lubelskiego:-) :-) :-) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Chociaż jestem wyborcą PO to nie będę namawia 13.03.14, 20:03 superspec napisał: > na głosowanie na tom partię.:) On teraz POkrak.:) wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15620140,Michal_Kaminski_jedynka_PO_w_okregu_lubelskim___podaje.html#BoxSlotII3img Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 13.03.14, 19:03 Ale gdzie? To może i Giertych do kompletu. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 13.03.14, 19:05 A kto tam wie , jeszcze nie podawali wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 13.03.14, 19:06 tez czekam na jakies oficjalne newsy,narazie to tylko" kundle" szczekaja glosno Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 14.03.14, 12:06 Romek etatowo zajmie sie "familiom" Tuska albo w jakie ministry, to obrotowy gostek. Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Nnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeee nt 13.03.14, 21:07 A jak go wybiora to sie zastrzelisz? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: a jednak zdrada POpłaca 14.03.14, 10:59 hordol napisała: > Sikorski,Zalewski,Menrzydlo,Kluzik,Arlukowicz,Rosati,Berman....... Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 13.03.14, 21:44 bikej5 napisała: > do Europarlamentu! > > Dlatego nigdy nie zagłosuję na PO. Ja i bez tego już nigdy nie zagłosuję. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 13.03.14, 22:14 Okręg lubelski dla PO jest "niebiorący",tam wygra PiS.Kamiński będzie tylko figurantem. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 13.03.14, 22:17 lumpior napisał: > Okręg lubelski dla PO jest "niebiorący",tam wygra PiS.Kamiński będzie tylko fig > urantem. Nie wiem...mozemy się zdziwić. Pewnie Polska znowu podzieli się na pół. Zachód PO wschód PIS Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 13.03.14, 22:26 to jest jeden z wielu powodów, za kilka lat i Pawłowicz może być lokomotywą PO;) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 13.03.14, 22:27 bikej5 napisała: > to jest jeden z wielu powodów, za kilka lat i Pawłowicz może być lokomotywą PO; > ) No to musiałby nastąpić koniec swiata :) Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 13.03.14, 22:42 nie ma czegoś takiego w polityce. to świat bez standardów. Odpowiedz Link Zgłoś
zbysio45 Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 13.03.14, 22:25 CIEKAW JESTEM kto bedzie na niego głosował ? zwykły kameleon polityczny dla pieniedzy z uni i zdrajca PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 14.03.14, 10:37 Kameleon , oczywiscie. To PiS go zdradził( Jarek) , a nie on PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski52 Ataman Michal Kaminski o PO i Zalewskim 13.03.14, 22:59 www.youtube.com/watch?v=g5e4RyIQh64 i ten lysy kretyn kandyduje teraz z list PO lszewii??? chachacha Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 he he he 13.03.14, 23:12 Paweł Zalewski to zdrajca, wstąpił do PIS aby zdradzić i przystąpić do PO Tusku, to nie zbrodnia, to błąd Odpowiedz Link Zgłoś
zayka_nr11 Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 14.03.14, 10:41 bikej5 napisała: > do Europarlamentu! > > Dlatego nigdy nie zagłosuję na PO. wiadomo, Kaminski dotknięty przez Tuska............... Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 14.03.14, 11:10 Dobre miejsce mu wybrali:-) Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 14.03.14, 11:29 Platforma siem dalej POPiSiuje.Po Sikorskim,Zalewskim,Kluzik-ROSTKOWSKIM,Menzydle czas na Michalka K,solidarnosciowego Pielgrzyma do Pinocheta Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 14.03.14, 12:44 bikej5 napisała: > do Europarlamentu! > > Dlatego nigdy nie zagłosuję na PO. No, to jest nas dwoje. Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 14.03.14, 13:33 będzie więcej, chyba,że wyborcy PO łykną wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 14.03.14, 14:28 remez2 napisał: > bikej5 napisała: > > > do Europarlamentu! > > > > Dlatego nigdy nie zagłosuję na PO. > No, to jest nas dwoje. Więcej nas. Tak na marginesie. Chciałbym widzieć miny części (tych o szerszych horyzontach) lemingów i leminżyc gdy w świat poszła ta wieść iż mają fana Pinocheta, homofoba i spuściznę po prezydencie tysiąclecia na swoich listach.:):):) Michał Kamiński no przecież to pedały są Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 14.03.14, 15:07 Chciałbym widzieć miny części (tych o szerszych horyzontach) lemingów i leminżyc Przecież to oksymoron. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 14.03.14, 15:44 remez2 napisał: > Chciałbym widzieć miny części (tych o szerszych horyzontach) lemingów i lemi > nżyc > Przecież to oksymoron. Musiałem tak aby wszystkie mnie nie zaatakowały.;) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 14.03.14, 16:14 veglie napisał: > remez2 napisał: > > > Chciałbym widzieć miny części (tych o szerszych horyzontach) lemingów > i lemi > > nżyc > > Przecież to oksymoron. > > Musiałem tak aby wszystkie mnie nie zaatakowały.;) Szczerze mówiąc nie ma większej różnicy czy ukąsi Cię jedna czarna mamba, czy pięć. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 14.03.14, 19:05 remez2 napisał: > veglie napisał: > > > remez2 napisał: > > > > > Chciałbym widzieć miny części (tych o szerszych horyzontach) lem > ingów > > i lemi > > > nżyc > > > Przecież to oksymoron. > > > > Musiałem tak aby wszystkie mnie nie zaatakowały.;) > Szczerze mówiąc nie ma większej różnicy czy ukąsi Cię jedna czarna mamba, czy p > ięć. Jest. Po ukąszeniu jednej mamby jest nadzieja na przeżycie.Po pięciu nie ma. My tu o herpetologii a Donek teraz w teamie ma homofoba i faszystę Powstała krzyżówka leminga i mamby czarnej. Taki Donkowy muł. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 14.03.14, 19:26 Jest. Po ukąszeniu jednej mamby jest nadzieja na przeżycie.Po pięciu nie ma. My tu o herpetologii a Donek teraz w teamie ma homofoba i faszystę Powstała krzyżówka leminga i mamby czarnej. Taki Donkowy muł. Pan premier od dawna jest znany z tego, że otacza się ludźmi bez skazy.Takimi (obu płci) żonami Cezara. Albo byłymi pułkownikami. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 14.03.14, 19:49 remez2 napisał: > Jest. Po ukąszeniu jednej mamby jest nadzieja na przeżycie.Po pięciu nie ma. > My tu o herpetologii a Donek teraz w teamie ma homofoba i faszystę Powstała kr > zyżówka leminga i mamby czarnej. Taki Donkowy muł. > Pan premier od dawna jest znany z tego, że otacza się ludźmi bez skazy.Takimi ( > obu płci) żonami Cezara. Albo byłymi pułkownikami. Pan premier to taka większa pudelkowa Kasia Tusk. Taki brzęczący M.Bąk. Taki Amber Gold. Jelenie się nabiorą i nabierają. > Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 14.03.14, 23:47 R Giertych(LPR) w 2006 obiecał nagrodę(10 tys PLN) osobie która wykaże RÓŻNICĘ zasad między liberalno-konserwatywną PO (DT)a konserwatywno-liberalnym PiSem(JK) Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Oni wszyscy odeszli z pisiarni 14.03.14, 14:07 Bo byli oszczędni. Haracz na partię Kaczora był zbyt wysoki. Pierwszy zaprotestował Miglanc-Migalski. Potem poszło szybko, wielu naśladowców. Ale nikt słowa nie piśnie. Lojalni wygrali, teraz się z tych oszczędnych śmieją. Oglądając fora i media - co platfusiarnie zyskały na Ukrainie to stracą na Kamińskim. Wyborcy tego afrontu nie przełkną. Zwłaszcza, że w paru innych okręgach nie jest lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Oni wszyscy odeszli z pisiarni 14.03.14, 16:20 Ten haracz to ponad połowa dochodów.Nie wiem czy masz racje , bo ilu z dotychczasowych ( wiernych) Jaro ponownie wystawi? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Oni wszyscy odeszli z pisiarni 15.03.14, 00:37 volupte napisał: > Ten haracz to ponad połowa dochodów.Nie wiem czy masz racje , bo ilu z dotychcz > asowych ( wiernych) Jaro ponownie wystawi? Dać KUR(vie)ZE grzędę a ona mówi,wyżej siędę.Elektorat PO nie obdarzy(ł) by mandatem euro czy pol osła takich postaci jak Michał czy Mariusz Kamińscy. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer A gdzie honor? 14.03.14, 17:08 haen2010 napisał: > Bo byli oszczędni. Haracz na partię Kaczora był zbyt wysoki. Pierwszy zaprotest > ował Miglanc-Migalski. Potem poszło szybko, wielu naśladowców. Ale nikt słowa n > ie piśnie. > > Lojalni wygrali, teraz się z tych oszczędnych śmieją. > > Oglądając fora i media - co platfusiarnie zyskały na Ukrainie to stracą na Kami > ńskim. Wyborcy tego afrontu nie przełkną. Zwłaszcza, że w paru innych okręgach > nie jest lepiej. Bo chyba działali dla Polski, a nie kasy? Tusk dał więcej? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ludekpolski Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 14.03.14, 15:12 cóż picer zidiociał... ale czy po raz pierwszy??? Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 14.03.14, 16:17 Wstyd taką polityczną qoorfę popierać. Kto na niego zagłosuje? Hę? Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 14.03.14, 17:03 kto? wyborcy PO. To dla nich ten 'prezent' od Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrymzimu Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 14.03.14, 17:07 Widać, że Tusk stacił kontakt ze światem doczesnym. Zdurniał albo Kamiński pokazał mu ciekawe papiery? O Tusku? Innej opcji brak Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 14.03.14, 19:11 dobrymzimu napisał: > Widać, że Tusk stacił kontakt ze światem doczesnym. Zdurniał albo Ka > miński pokazał mu ciekawe papiery? O Tusku? > Innej opcji brak > > Nie stracił.Dla władzy wszystko. Wie że lemingami może manipulować jak zechce. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 14.03.14, 19:16 Nie stracił.Dla władzy wszystko. Wie że lemingami może manipulować jak zechce. He he he...lejesz miód na moje wredne serce. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 14.03.14, 20:02 gtxl napisał: > > Nie stracił.Dla władzy wszystko. Wie że lemingami może manipulować jak zechce. > > > He he he...lejesz miód na moje wredne serce. Na razie delikatnie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: Ciekawe, czyj to pomysł - 14.03.14, 17:54 może samego Michasia? owszem żenujący,ale dla nas. w PO panuje entuzjazm. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 czyli PO wzięła neofaszystę 14.03.14, 18:42 ...z NOP. Przypomnę, że właśnie członkostwo w tej, już trochę zapomnianej partyjce kojarzonej z ruchem skinheadów, wyciągnięto, gdy Kamiński ubiegał się o funkcję wiceprzewodniczącego PE w poprzedniej kadencji. Odpowiedz Link Zgłoś
kolorolo Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 14.03.14, 20:20 Osobnik bez honoru. Wynika z tego, że dla kasy gotów na wszystko ! Właśnie teraz w programie "Piaskiem po oczach" przytaczają to co mówił o PO wcześniej. Poczuł się oburzony, że dziennikarz stawia mu jak stwierdził "niegrzeczne pytania" o jego wcześniejszy stosunek do PO. Bezczelność ! No cóż, ale na pewno znajdą się głupcy i zafundują mu kasę z Brukseli. Szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 14.03.14, 20:29 'dostałem zaproszenie do drużyny' ha,ha,ha! wyborcy PO zostali powiadomieni ,że będą głosować na drużyne!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 14.03.14, 20:39 bikej5 napisała: > 'dostałem zaproszenie do drużyny' ha,ha,ha! > wyborcy PO zostali powiadomieni ,że będą głosować na drużyne!:))) Lemingi do boju. Tak ludzie mówią.:):):) Michał Kamiński no przecież to pedały są Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 14.03.14, 21:17 no cóż, ślę wyrazy współczucia wyborcom PO;) Odwagi ! Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 14.03.14, 20:47 bikej5 napisała: > 'dostałem zaproszenie do drużyny' ha,ha,ha! > wyborcy PO zostali powiadomieni ,że będą głosować na drużyne!:))) A propos drużyny. Kretyn od polskiego sportu ogłosił, że nie pojedzie do Soczi na paraolimpiadę bo solidaryzuje się z Ukrainą. Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 14.03.14, 21:12 Biernat? Kolejny 'inteligentny' z drużyny Tuska.?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 14.03.14, 21:17 bikej5 napisała: > Biernat? Kolejny 'inteligentny' z drużyny Tuska.?:) Wespół ze Szejnfeldem. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 14.03.14, 21:33 mila2712 napisała: > bikej5 napisała: > > > Biernat? Kolejny 'inteligentny' z drużyny Tuska.?:) > Wespół ze Szejnfeldem. Nie cierpię Sz. buraka. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 14.03.14, 21:37 veglie napisał: > mila2712 napisała: > > > bikej5 napisała: > > > > > Biernat? Kolejny 'inteligentny' z drużyny Tuska.?:) > > Wespół ze Szejnfeldem. > > Nie cierpię Sz. buraka. :) Podobnie. jednym słowem to wyczesany pajac. Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 14.03.14, 21:48 właśnie. Druzynowy Protasiewicz przezywa ciężkie chwilę. Ale Niemcom pokazal gdzie raki zimują.Jak kiedyś Kamiński.;) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 14.03.14, 21:51 bikej5 napisała: > właśnie. > > Druzynowy Protasiewicz przezywa ciężkie chwilę. Ale Niemcom pokazal gdzie raki > zimują. Tak to jest jak pantoflarz wyrwie się z domu i wina skosztuje Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 14.03.14, 21:58 :)))))) w typie Szejnfelda,brak fryzury,ale za to głos że studni. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 14.03.14, 22:00 bikej5 napisała: > :)))))) > > w typie Szejnfelda,brak fryzury,ale za to głos że studni. O matko....wychodzą z nas baby :) Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 14.03.14, 21:51 mila2712 napisała: > veglie napisał: > > > mila2712 napisała: > > > > > bikej5 napisała: > > > > > > > Biernat? Kolejny 'inteligentny' z drużyny Tuska.?:) > > > Wespół ze Szejnfeldem. > > > > Nie cierpię Sz. buraka. > :) > Podobnie. jednym słowem to wyczesany pajac. Dobre.Zapamiętam.:) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 14.03.14, 21:18 bikej5 napisała: > Biernat? Kolejny 'inteligentny' z drużyny Tuska.?:) Tak. A kretyn generał szczytował opowiadając jak świetnie z wojskowego punktu widzenia był zorganizowany i działał Majdan. Obłęd. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 14.03.14, 21:35 remez2 napisał: > bikej5 napisała: > > > Biernat? Kolejny 'inteligentny' z drużyny Tuska.?:) > Tak. A kretyn generał szczytował opowiadając jak świetnie z wojskowego punktu w > idzenia był zorganizowany i działał Majdan. Obłęd. R.Majdan też z list PO? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 14.03.14, 21:59 Kijowski Majdan. Wiedzieli jak przygotować specjalne koktajle Mołotowa, jak podpalać opony itd. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 14.03.14, 22:13 remez2 napisał: > Kijowski Majdan. Wiedzieli jak przygotować specjalne koktajle Mołotowa, jak pod > palać opony itd. Szkoleni w tajnych ośrodkach PO to i wiedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 14.03.14, 21:50 który generał? Zuch Skrzypczak? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 14.03.14, 21:59 bikej5 napisała: > który generał? Zuch Skrzypczak? R.Polko. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 14.03.14, 22:15 remez2 napisał: > bikej5 napisała: > > > który generał? Zuch Skrzypczak? > R.Polko. Polko...nie napiszę co o bojowym pajacu myślę.:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Michał Kamiński Jedynką z PO 14.03.14, 22:02 Pamiętam wypadek młodego Wałęsy i skandaliczne postępowanie wszystkich władz. Państwo krewnych i przyjaciół królika - kłamstwo, korupcja i bezprawie. W czasie kampanii przypomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Splunąć. 14.03.14, 22:08 Premier powiedział, że b. chce wygrać wybory i dlatego bierze sobie Kamińskiego. Tą decyzją budzi moje obrzydzenie, podobnie jak w przypadku Otylii. Splunąć! Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Splunąć. 14.03.14, 22:11 Co z tego? Tak i tak lemingi z lubelskiego na Michasia będą głosować.Tak każe pan Donald. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Splunąć. 15.03.14, 00:39 Lemingi sa posłuszne? To raczej mohery na niego zagłosują. Lemingi pewnie dalsze miejsca obstawią. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Splunąć. 15.03.14, 00:52 veglie napisał: > Co z tego? Tak i tak lemingi z lubelskiego na Michasia będą głosować.Tak każe p > an Donald. Lemingi z Polski B (Ściana Wschodnia) mają POlecenia Dt w D(oopie)! Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: super, ku chwale ojczyzny 14.03.14, 22:18 Od zawsze na zawsze panie Tusk premierze . Mnie Kamiński rybką, ale tak znieważyć Lubelszczyznę ? Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: super, ku chwale ojczyzny 14.03.14, 22:41 jola.iza1 napisała: > Od zawsze na zawsze panie Tusk premierze . Mnie Kamiński rybką, ale tak > znieważyć Lubelszczyznę ? Słońce Peru myśli tylko o sobie.Znieważy wszystko i wszystkich aby trwać u koryta. Odpowiedz Link Zgłoś