wiosnaludzikow 17.03.14, 16:11 ...i decyzję SLD www.tvn24.pl/posel-sld-na-krymie-z-paszportem-dyplomatycznym-informowal-swojego-wicemarszalka,408636,s.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pelorus Nie będzie. On tylko wyszedł 17.03.14, 16:20 przed szereg. Im ciągle marzy się ZSRR. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Czekam na stanowisko SLD 17.03.14, 16:23 Na razie SLD stara się nie zajmować stanowiska. W rezultacie mogą je wszelkie stanowiska ominąć. Tekst Iwińskiego (na stronie SLD) w sumie miałki. Tzn. analiza naprawdę dobra, ale Iwiński to wyższa półka. Tyle, że kiedy przychodzi do konkluzji... to nie ma konkluzji. To, co jest na końcu artykułu to rzeźnia. Tekstu Piechny-Więckiewicz komentował nie będę. Za literówki ukłony dla admina. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Czekam na stanowisko SLD 17.03.14, 16:26 Iwiński na początku lat 90th był przeciwny NATO. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Czekam na stanowisko SLD 17.03.14, 16:29 Wiem. Gość ma swoje poglądy, ale zawsze warto go poczytać. Teraz główna gra toczy się o to, czy Ukraina będzie stowarzyszona z NATO. Rosja bardzo się o to stara, jak widać. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Czekam na stanowisko SLD 17.03.14, 16:35 Ten poseł przyszedł(2013) do SLD z Ruchu Palikota. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Czekam na stanowisko SLD 17.03.14, 16:38 No i co z tego? Arłukowicz przyszedł z SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Czekam na stanowisko SLD 17.03.14, 16:55 chateau napisał: > No i co z tego? Arłukowicz przyszedł z SLD. > Arłukowicz nigdy nie był w SLD.Zaliczył tylko UP i SDPL(Borowskiego) Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Czekam na stanowisko SLD 17.03.14, 16:56 A z jakiej listy kandydował i uzyskał mandat? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Czekam na stanowisko SLD 17.03.14, 17:21 chateau napisał: > A z jakiej listy kandydował i uzyskał mandat? > Z listy LiD! Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Czekam na stanowisko SLD 17.03.14, 17:41 No niezupełnie. Mandat radnego uzyskał w wyborach z rekomendacji SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Czekam na stanowisko SLD 17.03.14, 21:20 chateau napisał: > No niezupełnie. Mandat radnego uzyskał w wyborach z rekomendacji SLD. > Rekomendacja to to samo co lista? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Czekam na stanowisko SLD 17.03.14, 21:19 chateau napisał: > A z jakiej listy kandydował i uzyskał mandat? > Ale w SLD nigdy nie był, podobnie jak Miller w Samoobronie. Miej szacunek do faktów chateau. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Czekam na stanowisko SLD 17.03.14, 22:14 OK. Kępiński nie jest z SLD, Arłukowicz nie był z SLD, a Kamiński nie jest z PO. Pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Czekam na stanowisko SLD 17.03.14, 22:36 chateau napisał: > OK. Kępiński nie jest z SLD, Arłukowicz nie był z SLD, a Kamiński nie jest z PO. > Pasuje? Tak. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd SLD czeka na rozwój wypadków 17.03.14, 16:54 I szykuje się do organizacji rządu tymczasowego w Lublinie. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Czekam na stanowisko SLD 17.03.14, 16:54 wiosnaludzikow napisał: > ...i decyzję SLD > www.tvn24.pl/posel-sld-na-krymie-z-paszportem-dyplomatycznym-informowal-swojego-wicemarszalka,408636,s.html Co powiesz na temat pani Merkel, która oficjalnie nie uznawała referendum, a jednocześnie prosiła Putina o zwiększenie ilości obserwatorów? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Czekam na stanowisko SLD 17.03.14, 17:16 > Co powiesz na temat pani Merkel, która oficjalnie nie uznawała referendum, a je > dnocześnie prosiła Putina o zwiększenie ilości obserwatorów? A co mogę powiedzieć ? To oczywiste. Pani Merkel jest Premierem. Pan Durny Poseł nie jest . Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Czekam na stanowisko SLD 17.03.14, 17:22 I poseł Kępiński poczuł się wywołany do tablicy? Ilu niemieckich deputowanych pojechało na Krym w charakterze obserwatorów? PS. Obserwatorzy OBWE to nie to samo co obserwatorzy tzw. referendum. Albo jesteś słabo zorientowany, albo świadomie mącisz. Mam nadzieję, że to pierwsze. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Czekam na stanowisko SLD 17.03.14, 17:38 > PS. Obserwatorzy OBWE to nie to samo co obserwatorzy tzw. referendum. Albo jest > eś słabo zorientowany, albo świadomie mącisz. Mam nadzieję, że to pierwsze. Świadomie mąci, systematycznie i świadomie kłamie, olewa oficjalne dane i statystykę. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Czekam na stanowisko SLD 17.03.14, 18:06 SLD tez czeka na stanowiska,POspieszyc sie bo bedzie Ruch ! ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
adherent1 Re: Czekam na stanowisko SLD 17.03.14, 18:18 xystos napisał: > SLD tez czeka na stanowiska,POspieszyc sie bo bedzie Ruch ! Wydaje się że SLD stara się minimalizować straty naszego kraju jakie ponosimy przez bezmyślne włączenie się we wschodnią awanturę. Awanturę wywołaną przy udziale funkcyjnych POPiS-u i mutantów. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Czekam na stanowisko SLD 17.03.14, 18:21 W innych okolicznościach poseł Kępiński byłby sądzony za zdradę. A tak to tylko idiota. Oczywiście to prywatna sprawa SLD jak sobie radzi z idiotami i potencjalnymi zdrajcami. Co mnie do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Czekam na stanowisko SLD 17.03.14, 22:38 Pojechałeś po bandzie. Co się dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Czekam na stanowisko SLD 18.03.14, 18:11 Po bandzie to pojechał Kępiński. A Miller ograniczył się jak dotąd do ciętego dowcipu o Czeczenii. Co się dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Czekam na stanowisko SLD 18.03.14, 18:13 chateau napisał: " Po bandzie to pojechał Kępiński. A Miller ograniczył się jak dotąd do ciętego d owcipu o Czeczenii. Co się dzieje?" tojuzbylo.pl/wiadomosc/ukrainscy-sojusznicy-hitlera-o-tym-kto-dzisiaj-rzadzi-w-kijowie ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Czekam na stanowisko SLD 17.03.14, 18:27 historycznie rowniez,rozne swieckie i sakralne sily uzywaly polski jak burka ktorym szczuli naszych sasiadow ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Czekam na stanowisko SLD 17.03.14, 21:41 wiosnaludzikow napisał: > ...i decyzję SLD No ale na co czekasz ? Na wylot ? To niczego nie zmieni, może poza jednym Miller wyrzucając posła pokazałby, że jest mściwy i nic więcej. Poseł zachował się głupio a korzystał z paszportu dyplomatycznego bo miał takie prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Czekam na stanowisko SLD 17.03.14, 21:44 Poseł zachował się głupio a korzystał z paszportu dyplomatycznego bo miał takie prawo. Podobno był w międzynarodowi Komisji....ja tam nic nie wiem.Jestem nietutejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Czekam na stanowisko SLD 17.03.14, 21:47 gtxl napisał: > Poseł zachował się głupio a korzystał z paszportu dyplomatycznego bo miał takie > prawo. > > > Podobno był w międzynarodowi Komisji....ja tam nic nie wiem.Jestem nietutejszy. I za swoje działania poniesie konsekwencje. Miał swoje 5 minut sławy...niechlubne ale co tam... Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Czekam na stanowisko SLD 17.03.14, 21:49 I za swoje działania poniesie konsekwencje. Miał swoje 5 minut sławy...niechlubne ale co tam.. Nie wiem, nie znam się...jestem nietutejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Czekam na stanowisko SLD 17.03.14, 21:51 gtxl napisał: > > I za swoje działania poniesie konsekwencje. Miał swoje 5 minut sławy...niechlub > ne ale co tam.. > > > Nie wiem, nie znam się...jestem nietutejszy. Ktoś się tu zaciął :) Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Czekam na stanowisko SLD 17.03.14, 21:53 mila2712 napisała: > gtxl napisał: > > > > > I za swoje działania poniesie konsekwencje. Miał swoje 5 minut sławy...ni > echlub > > ne ale co tam.. > > > > > > Nie wiem, nie znam się...jestem nietutejszy. > > Ktoś się tu zaciął :) Nie, nie zaciął się, ale nie mam zdania na ten temat. Wiem jedno, nie popieram polityki Tuska i Sikorskiego w sprawie Ukrainy. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Czekam na stanowisko SLD 17.03.14, 22:01 gtxl napisał: > Nie, nie zaciął się, ale nie mam zdania na ten temat. > Wiem jedno, nie popieram polityki Tuska i Sikorskiego w sprawie Ukrainy. Ach o to chodzi ... Poseł nie powinien wyrywać się przed szereg i decydowac samowolnie - wbrew oficjalnemu stanowisku partii (referendum - jego legalność) Sikorski ....jego rolę doceniam Dla Tuska sprawa ukraińska to "ostatnia deska ratunku " Odpowiedz Link Zgłoś
adherent1 Re: Czekam na stanowisko SLD 17.03.14, 22:37 > gtxl napisał: > Sikorski ....jego rolę doceniam > Dla Tuska sprawa ukraińska to "ostatnia deska ratunku " Doceniam złą rolę obu panów w zglajchszaltowaniu funkcjonariuszy partyjnych od prawa i niestety do lewa. Całe szczęście że społeczeństwo jest naprawdę różnorodne, no i mamy internet który pozwala wyrażać opinie, nie tylko zwykłych ludzi ale jurgieltnikom (niestety) jednej i drugiej strony konfliktu. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Czekam na stanowisko SLD 17.03.14, 22:41 mila2712 napisała: > Poseł nie powinien wyrywać się przed szereg i decydowac samowolnie - wbrew ofic > jalnemu stanowisku partii (referendum - jego legalność) Czy poseł nie jest przypadkiem niezależny w swych poczynaniach? Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Czekam na stanowisko SLD 17.03.14, 22:43 remez2 napisał: > mila2712 napisała: > > Poseł nie powinien wyrywać się przed szereg i decydowac samowolnie - wbre > w ofic > > jalnemu stanowisku partii (referendum - jego legalność) > Czy poseł nie jest przypadkiem niezależny w swych poczynaniach? Nie jest. Po co w takim razie przynalezność partyjna ? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Czekam na stanowisko SLD 17.03.14, 22:48 mila2712 napisała: > Nie jest. Otóż nie jest. Odpowiada wyłącznie przed wyborcami i też jest to odpowiedzialność mocno iluzoryczna. > Po co w takim razie przynalezność partyjna ? Dla wygody. Ten jest członkiem klubu poselskiego SLD, nie SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Czekam na stanowisko SLD 17.03.14, 22:57 remez2 napisał: > mila2712 napisała: > > > Nie jest. > Otóż nie jest. Odpowiada wyłącznie przed wyborcami i też jest to odpowie > dzialność mocno iluzoryczna. Remez ja noszę okulary ale nie trzeba wytłuszczać :) Nie jest iluzoryczna to być albo nie być. Zrestą toto O palokota się wczesniej otarło. > > Po co w takim razie przynalezność partyjna ? > Dla wygody. Ten jest członkiem klubu poselskiego SLD, nie SLD. No i co ale smrodzi a to szkodzi SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Czekam na stanowisko SLD 17.03.14, 23:10 mila2712 napisała: > Remez ja noszę okulary ale nie trzeba wytłuszczać :) Życzenie kobiety jest rozkazem Boga. > > > Po co w takim razie przynalezność partyjna ? > > Dla wygody. Ten jest członkiem klubu poselskiego SLD, nie SLD. > No i co ale smrodzi a to szkodzi SLD. To prawda ale nie ma miłości bez bólu, powiedziała małpa całując jeża. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Czekam na stanowisko SLD 18.03.14, 07:49 remez2 napisał: > mila2712 napisała: > > Remez ja noszę okulary ale nie trzeba wytłuszczać :) > Życzenie kobiety jest rozkazem Boga. Co też kolega nie powie...... > > > > Po co w takim razie przynalezność partyjna ? > > > Dla wygody. Ten jest członkiem klubu poselskiego SLD, nie SL > D. > > No i co ale smrodzi a to szkodzi SLD. > To prawda ale nie ma miłości bez bólu, powiedziała małpa całując jeża. Tak więc pan poseł pokłuje sobie za przeproszeniem dupsko..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Czekam na stanowisko SLD 17.03.14, 22:43 mila2712 napisała: > wiosnaludzikow napisał: > > > ...i decyzję SLD > No ale na co czekasz ? Na wylot ? To niczego nie zmieni, może poza jednym Mille > r wyrzucając posła pokazałby, że jest mściwy i nic więcej. > Poseł zachował się głupio a korzystał z paszportu dyplomatycznego bo miał taki > e prawo. "Uprawnionymi do otrzymania paszportu dyplomatycznego są: Prezydent Rzeczpospolitej Polski Marszałek i Wicemarszałkowie Sejmu Marszałek i Wicemarszałkowie Senatu Prezes i Wiceprezesi Rady Ministrów Ministrowie, Sekretarze i Podsekretarze Stanu Posłowie i senatorowie Posłowie do Parlamentu Europejskiego wybrani w Rzeczpospolitej Polskiej byli Prezydenci Rzeczpospolitej Polskiej, byli Prezesi Rady Ministrów oraz byli Ministrowie Spraw Zagranicznych, którzy zostali powołani do pełnienia tych funkcji, poczynając od dnia 24 sierpnia 1989r. Paszportem dyplomatycznym można się legitymować wyłącznie w trakcie podróży służbowej lub w związku z wykonywaniem czynności służbowych poza granicami kraju." www.cpd.msw.gov.pl/dokumenty/paszport_dyplomatyczny Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Czekam na stanowisko SLD 17.03.14, 22:46 mila2712 napisała: > Może to poseł zawodowy ? Być może. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Brak jest oficjalnego stanowiska SLD 18.03.14, 07:26 Czyżby Putin trzymał starą kadrę za teczki ? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Brak jest oficjalnego stanowiska SLD 18.03.14, 07:29 wiosnaludzikow napisał: > Czyżby Putin trzymał starą kadrę za teczki ? Jak już to teczki opozycji z lat 80-tych mogą bardziej zainteresować Putina,niż teczki Leszka i Józefa. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Brak jest oficjalnego stanowiska SLD 18.03.14, 07:54 gtxl napisał: > Jak już to teczki opozycji z lat 80-tych mogą bardziej zainteresować Putina,niż > teczki Leszka i Józefa. Jakoś w tej konkretnej sytuacji tego nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Brak jest oficjalnego stanowiska SLD 18.03.14, 08:05 wiosnaludzikow napisał: > gtxl napisał: > > Jak już to teczki opozycji z lat 80-tych mogą bardziej zainteresować Puti > na,niż > > teczki Leszka i Józefa. > Jakoś w tej konkretnej sytuacji tego nie widać. > Co jeszcze widzisz prócz teczek? Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Jest stanowisko Kępińskiego 18.03.14, 19:26 Czyli samokrytyka. Znaczy, no, że był skrót myślowy i pan poseł został źle zrozumiany, a w ogóle to nie tylko on jeździł na Krym i osochozi. sld.org.pl/aktualnosci/11360-oswiadczenie_posla_adama_kepinskiego.html Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Jest stanowisko Kępińskiego 18.03.14, 19:30 Czyli samokrytyka. Znaczy, no, że był skrót myślowy i pan poseł został źle zrozumiany, a w ogóle to nie tylko on jeździł na Krym i osochozi. Na wszelki wypadek aktualne jest hasło...jebać SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Jest stanowisko Kępińskiego 18.03.14, 19:37 Jesteś w błędzie. Na wszelki wypadek należy zachowywać się przyzwoicie, a to akurat posłowi Kępińskiemu nie wyszło. Ale miło, że SLD zareagowało i postawiło warunek, że albo się pan poseł publicznie odetnie, albo oni go odetną. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Jest stanowisko Kępińskiego 18.03.14, 19:43 chateau napisał: > Jesteś w błędzie. > Na wszelki wypadek należy zachowywać się przyzwoicie, a to akurat posłowi Kępiń > skiemu nie wyszło. Ale miło, że SLD zareagowało i postawiło warunek, że albo si > ę pan poseł publicznie odetnie, albo oni go odetną. > Ja to odniosłem do licznych wpisów na "łatorytetów" FK. Często się z Tobą zgadzam...ale nie zawsze. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Jest stanowisko Kępińskiego 18.03.14, 20:12 chateau napisał: > Czyli samokrytyka. > Znaczy, no, że był skrót myślowy i pan poseł został źle zrozumiany, a w ogóle t > o nie tylko on jeździł na Krym i osochozi. Jedno nie ulega wątpliwości - to bęcwał. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Jest stanowisko Kępińskiego 18.03.14, 20:14 Jedno nie ulega wątpliwości - to bęcwał. Wiadomo...przeszedł od hrabiego z Biłgoraja. Tam tylko "bencfały som". Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Jest stanowisko Kępińskiego 18.03.14, 20:20 gtxl napisał: > Wiadomo...przeszedł od hrabiego z Biłgoraja. Poprawka - kasztelana. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Jest stanowisko Kępińskiego 18.03.14, 20:24 remez2 napisał: > gtxl napisał: > > > Wiadomo...przeszedł od hrabiego z Biłgoraja. > Poprawka - kasztelana. :-) > Oooo "siet" tak myślałem,że chyba nie jestem na bieżąco.. Odpowiedz Link Zgłoś