psyhodelfin Re: Oleksy: 'lewica razem' 20.08.04, 12:51 Oleksy Ty się weź za odchudzanie lepiej.SDPL zostawicie w spokoju, czujecie sie zagrożeni bo ta partia staje sie głównym pożądnym pozbawionym afer przedstawicielem i to wy sie chcecie połaczyć z nią a nie widze aby ona miała chęci sie polaczyć z Wami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniany To juz przeciez bylo-PZPR.All together now znowu? IP: *.veranet.pl 20.08.04, 13:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek51 Ein volks.... IP: *.teleton.pl 20.08.04, 13:08 Ein Volks, ein Reich, ein Miller... na szczęście to już jest passe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Lewica razem do lamusa IP: 134.146.212.* 20.08.04, 13:14 Razem owszem, ale daleko byle dalej od wladzy, Najpierw musza przejsc gruntowna dekretynizacje i oddac co nakradli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdumiony Re. Jaka lewica IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 20.08.04, 13:15 "Do parlamentu trzeba się dostać po coś" to są słowa Oleksego. My wiemy o co wam chodzi to widać. A z tą lewicowością to dziwne, że mówią o niej ludzie którzy dorobili się na tej lewicowości ogromnych majątków w podejrzany sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crogool Och jak mi się to podoba... IP: *.sebastiana.ceti.pl 20.08.04, 13:20 ...gdzieżbym znalazł drugą taką cudną krainę, gdzie jak górka to wszyscy razem a im bliżej dołka tym większa radość w dobijaniu leżących. Jakie szczęście, że forum jest właściwie anonimowe: można bezkarnie wykrzykiwać "A nie mówiłem", "Ja wiedziałem, że tak będzie." Oczywiście ze świecą szukać kogoś kto swym głosem SLD do Sejmu wprowadzał. Zastanawia mnie tylko jakie będą krzykaczy typy wyborcze oraz jak szybko odetną się od swoich pupilków przy pierwszych wtopach. Ps.: Nie jestem zwolennikiem tzw. lewicy. Nie głosowałem nigdy na partie z nią związane. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Bez przesady 20.08.04, 14:26 Gość portalu: crogool napisał(a): > ...gdzieżbym znalazł drugą taką cudną krainę, gdzie jak górka to wszyscy razem > a > im bliżej dołka tym większa radość w dobijaniu leżących. Czy już leżących, to nie jestem aż tak bardzo przekonany. Póki co, przedstawiciel partii z jednocyfrowym (w procentach) poparciem kierują państwem i stanowią największą grupę w parlamencie (w Senacie mają 3/4 miejsc). A pan, który do głosowania na tę partię publicznie wzywał, pełni rolę głowy państwa. I potrwa ten stan jeszcze co najmniej przez rok. > Jakie szczęście, że > forum jest właściwie anonimowe: można bezkarnie wykrzykiwać "A nie mówiłem", "J > a > wiedziałem, że tak będzie." Oczywiście ze świecą szukać kogoś kto swym głosem > SLD do Sejmu wprowadzał. Pewnie jakaś część byłych wyborców teraz kłamie, ale trzeba pamiętać, że na tę partię głosowała mniej niż ćwierć wyborców (41% z niecałych 60% frekwencji). Nawiasem mówiąc byłoby ich więcej, gdyby nie szczerość obecnego premiera kilka dni przed wyborami. > Ps.: Nie jestem zwolennikiem tzw. lewicy. Nie głosowałem nigdy na partie z nią > związane. Co Ci się oczywiście bardzo chwali, ale musisz pamiętać, że dla zwolenników bardzo wielu partii osoba będąca zwolennikiem innej partii (niezależnie jakiej) jest automatycznie zwolennikiem partii aktualnie rządzącej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dord Re: Oleksy: 'lewica razem' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 13:34 Oluś!!! Czemu powiedz kochany jeszcze cię nie zlustrowali, co?! Pokaż Rodakom jak ich okradasz złodzieju jeden, prawo się ciebie nie trzyma? Gdzie jest Prokuratura? I w tym kraju wmawiacie nam, że jest dobrze?! Was trzeba wieszać a nie sądzić. Na szczęście powolutku odchodzicie, a niczego się nie dochowaliście, co by takich jak wy zastąpiło. Bo wy jesteście "nie do zastąpienia". Patrioci, Sekretarze, Politycy... nikt tak nie okłamuje i nie okrada swojego kraju, jak wy to robicie. Na szczęście jest wielu młodych, którzy to pamiętają i w swoim czasie na pewno wam podziękują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamw Re: Oleksy: 'lewica razem' IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 20.08.04, 13:50 w pelni zgadzam sie z opinia pierwszego dyskutanta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj lewica i prawica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 13:55 Lewica i prawica wspolnie sobie kica a my mamy oczka zmydlone... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kampr Re: Oleksy: 'lewica razem' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 14:06 SLD musi przestać udawać lewicę i nie podczepiać się pod SDPL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. szarak Re: Oleksy: 'lewica razem' IP: *.dip.t-dialin.net 20.08.04, 14:14 Trzymajmy się kupy! To nic, że kupa cuchnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sf Nazwa dla nowej formacji IP: 212.14.60.* 20.08.04, 14:29 W takim razie proponuję w pełni odpowiadającą ideom hołdowanym przez członków tej formacji politycznej nazwę: Polska Zjednoczona Partia Robotnicza lub jak kto woli Płatni Zdrajcy Pachołki Rosji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianna.. Re: Nogawice razem - tam jest SLD IP: *.z064220066.okc-ok.dsl.cnc.net 20.08.04, 14:47 Tam gdzie dwie nogawki spotykaja sie razem , tam jest obecnie SLD i cala pseudolewica. To przebierancy , oszukancy i producenci bezrobotnych. Nedza tego towarzystwa jest przerazajaca. Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra Re: Nogawice razem - tam jest SLD 20.08.04, 15:00 Oleksy, do muzeum!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antykorupcyjny Dajcie już spokój Towrzyszu Oleksy. IP: 62.233.135.* 20.08.04, 15:02 Może za te punkty od LOT-u lub śmigłowcem służbowym odlecielibyście do Syjamu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: producent Towrzyszu Oleksy, przypomne ze.. IP: *.cnam-paysdelaloire.fr 20.08.04, 16:41 Pan Borowski nie byl nigdy w PZPR-ze, nie byla w tej PRZESTEPCZEJ, sluzacej wrogowi w zamian za zaszczyty, szmal i stanowiska rezimowej organizacji - scislego odpowiednika NSDAP (gorzszego nawet, bo NSDAP nie sluzyla Ruskim). Daleki jestem od glosowania na lewice (jeszcze mi sie to w zyciu nie zdarzylo) ale uwazam ze lewica jest potrzebna w kazdym kraju. Ale LEWICA, a nie byli nieukarani: zdrajcy i kremlowskie pacholki. Uczcie sie odrozniac, towarzyszu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: producent Re: Towrzyszu Oleksy, przypomne ze.. PZPR (!!!) IP: *.cnam-paysdelaloire.fr 20.08.04, 16:55 To wasz problem nabrzmialy. Chcecie lewicy w Polsce? To spadac -PZPR-owcy i inni zdrajcy, ormowcy, esbecy i bandyci - do domu, na emerytury, do wiezienia. Tam wasze, przestepcy, miejsce. Co by nie myslal o SDPL - nie ma tam niemal bylych pezetpeerowcow i innej wciaz pijanej, kradnacej z nawyku ludzkiej gadziny. wy, byli pezetpeerowcy jestescie TYLKO do odstrzalu - zakaly Polski i zbrodniarze :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewus Razem znaczy PZPL ! IP: *.cvx.algx.net 20.08.04, 15:19 Polska Zjednoczona Partia Lewicy ze starymi towarzyszami z PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ntena [...] IP: *.ath.forthnet.gr 20.08.04, 15:26 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty"koleżeński" Ludzie!! Wyślijmy ich do politycznej odchłani !!!! IP: 62.233.135.* 20.08.04, 15:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Robta co chceta!!! IP: 212.160.185.* 20.08.04, 15:31 LAczcie sie albo dzielcie, tylko odczepcie sie wreszcie od tego kraju. Wyjedzcie za granice, tam sobie poeksperymentujcie w budowaniu kolejnego raju na ziemi. Tutaj juz wystarczajaco duzo zlego narobiliscie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pol Tylko centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 15:54 Tylko parte centro-liberalne maja szanse na uzdrowienie tego chorego kraju. SLD i ich klony, LPR-y czy inne oszolomstwo to katastrofa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zib Re: Tylko centrum IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 16:21 Panie mini ,żadne "parte" nie uzdrowią chorego kraju,te "parte" spowodowały tę chorobę(bez wyjątku),tylko maksymalne "odejście" od partyjniactwa może ,nie musi,dać nam kolejną szansę. PARTJA =ORGANIZACJA TYPU MAFIJNEGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus oleksy idz sie wysikac..... IP: *.179.124.80.Dial1.SanFrancisco1.Level3.net 20.08.04, 15:57 a potem mala wodeczka i spac....lysy mlocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... BOLSZEWIK NAZYWA SIEBIE...LEWICA IP: *.avenel01.nj.comcast.net 20.08.04, 16:07 ...jak waz rozlicza bolszewicy ze zbrodni na narodzie polskim...i za terroryzm bolszewicki w polsce sprowadzony z rosji...wowczas bedziecie mogli nazywac siebie lewica...ale obawiam sie ,ze wiekszosc z was z kc sld...bedzie miala zakaz sprawowania funkcji pyblicznych...czas na lewicowa mlodziez nieskalana krwia polakow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony Re: BOLSZEWIK NAZYWA SIEBIE...LEWICA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 18:39 ...he,he...sami bolszewicy w tym kraju, wszyscy to pijacy, zlodzieje i szpiedzy...ja pierdole fajne te komentarze...piszcie piszcie, powycinam sobie niektore z nich i z kumplem skleimy z tego niezly kabaret.... pozdro prawi ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: BOLSZEWIK NAZYWA SIEBIE...LEWICA IP: *.avenel01.nj.comcast.net 20.08.04, 18:51 ...a co ty ich tak bronisz...ty tez z kc...pozatym musisz wiedziec co oni zrobili w polsce...od tego nie da sie uciec...a jezeli chodzi o kabaret to go juz mamy ...wystarczy posluchac bolszewika- oleksy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony Re: BOLSZEWIK NAZYWA SIEBIE...LEWICA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 19:18 he,he ...ty chyba mnie przesladujesz, wlasnie dalem ci odpowiedz w sprawie "misia".a wracajac do tematu to nie zapominam co oni (bo akurat Oleksy byl tylko rybka w starym systemie)zrobili. .ale wole juz zeby to oni kradli szpiegowali pili cpali gwalcili porywali pedofilowali fruwali i odlatywali niz LPR-y MAryjanowcy i PIS-uary ktorzy jak im nie wychodzi to zmieniaja nazwe partii i od poczatku udaja prawych obywateli. szczeze mowiac to mam w dupie wszystkie partie.samemu trzeba sobie radzic bo poki pokolenie i nowi ludzie do parlamentu nie wejda nic sie nie zmieni. pzdr a kabaret i tak jest tu ....nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: BOLSZEWIK NAZYWA SIEBIE...LEWICA IP: *.avenel01.nj.comcast.net 20.08.04, 20:26 ...szczeze mowiac to ja tez mam w d...polityke- a raczej nie ufam politykom kiedy sie nie przekonam ,ze to co obiecywali staraja sie dotrzymac- zrealizowac...ale twoj pumnkt widzenia...ja wole...b.mnie zdziwil...wynika z niego ,ze wszystkich uwazasz za gwalcicieli , zlodzieji...pozatym rybki rozgrzesza z tego wzgledu ,ze byly tylko rybkami...a ja sie pytam czy przypadkiem ta rybka nie dzialala swiadomie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bary Re: Oleksy: 'lewica razem' IP: *.toya.net.pl 20.08.04, 17:09 Przeciez to chore ambicje Oleksego i jego z tym zwiazane intrygi doprowadzily miedzy innymi do tego co stalo sie z SLd i lewica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emek Re: Oleksy: 'lewica razem' IP: *.icpnet.pl 20.08.04, 17:24 Oleksy, nie pitol! Ta zasrana lewica zdradziła swoje ideały. A teraz ten matacz Hausner z Belka chca ograniczyć prawo emerytów do dodatkowego zarobku i to przy tej złodziejskiej waloryzacji świadczeń. Emeryci i renciści! Głosujcie przeciwko tej lipnej "lewicy". To gorsze jak zaraza. Bo zdechniecie z głodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ino Re: Oleksy: 'lewica razem' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 21:31 I pies cię dygał idioto że wierzyłeś Oleksym i na nich głosowałeś dobrze ci tak....pewnie przedtem byłes członkiem PZPR...i sekretarz wszystko załatwił..to możesz pocałować Oleksego i jeszcze raz na niego głosuj i na Unię Europejską ,,podniosa ci emeryturę hi hi ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakłamani od 60lat I tak robi się w "balona" naród polski ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 18:16 Najpierw dzielą się, by potem znowu "stary beton" połączył się w jedno, ale przecież "odmieniony". Stare sztuczki:) Oby Polacy po raz kolejny GŁUPI nie byli!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenin2004 Re: Oleksy: 'lewica razem' IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.04, 19:50 Kwaśniewski oddawaj moje mieszkanie, które obiecałeś mi w 1995. Odpowiedz Link Zgłoś