Dodaj do ulubionych

Oleksy: 'lewica razem'

• psyhodelfin Re: Oleksy: 'lewica razem' 20.08.04, 12:51
      Oleksy Ty się weź za odchudzanie lepiej.SDPL zostawicie w spokoju, czujecie sie
      zagrożeni bo ta partia staje sie głównym pożądnym pozbawionym afer
      przedstawicielem i to wy sie chcecie połaczyć z nią a nie widze aby ona miała
      chęci sie polaczyć z Wami.
    • Gość: drewniany To juz przeciez bylo-PZPR.All together now znowu? IP: *.veranet.pl 20.08.04, 13:06
    • Gość: Olek51 Ein volks.... IP: *.teleton.pl 20.08.04, 13:08
      Ein Volks, ein Reich, ein Miller... na szczęście to już jest passe.
    • Gość: Obserwator Lewica razem do lamusa IP: 134.146.212.* 20.08.04, 13:14
      Razem owszem, ale daleko byle dalej od wladzy,
      Najpierw musza przejsc gruntowna dekretynizacje i oddac co nakradli
    • Gość: zdumiony Re. Jaka lewica IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 20.08.04, 13:15
      "Do parlamentu trzeba się dostać po coś" to są słowa Oleksego. My wiemy o co
      wam chodzi to widać. A z tą lewicowością to dziwne, że mówią o niej ludzie
      którzy dorobili się na tej lewicowości ogromnych majątków w podejrzany sposób.
    • Gość: crogool Och jak mi się to podoba... IP: *.sebastiana.ceti.pl 20.08.04, 13:20
      ...gdzieżbym znalazł drugą taką cudną krainę, gdzie jak górka to wszyscy razem a
      im bliżej dołka tym większa radość w dobijaniu leżących. Jakie szczęście, że
      forum jest właściwie anonimowe: można bezkarnie wykrzykiwać "A nie mówiłem", "Ja
      wiedziałem, że tak będzie." Oczywiście ze świecą szukać kogoś kto swym głosem
      SLD do Sejmu wprowadzał. Zastanawia mnie tylko jakie będą krzykaczy typy
      wyborcze oraz jak szybko odetną się od swoich pupilków przy pierwszych wtopach.

Ps.: Nie jestem zwolennikiem tzw. lewicy. Nie głosowałem nigdy na partie z nią
      związane.
      • ayran Bez przesady 20.08.04, 14:26
        Gość portalu: crogool napisał(a):

> ...gdzieżbym znalazł drugą taką cudną krainę, gdzie jak górka to wszyscy
        razem
        > a
        > im bliżej dołka tym większa radość w dobijaniu leżących.

Czy już leżących, to nie jestem aż tak bardzo przekonany. Póki co,
        przedstawiciel partii z jednocyfrowym (w procentach) poparciem kierują państwem
        i stanowią największą grupę w parlamencie (w Senacie mają 3/4 miejsc). A pan,
        który do głosowania na tę partię publicznie wzywał, pełni rolę głowy państwa. I
        potrwa ten stan jeszcze co najmniej przez rok.

> Jakie szczęście, że
        > forum jest właściwie anonimowe: można bezkarnie wykrzykiwać "A nie
        mówiłem", "J
        > a
        > wiedziałem, że tak będzie." Oczywiście ze świecą szukać kogoś kto swym głosem
        > SLD do Sejmu wprowadzał.

Pewnie jakaś część byłych wyborców teraz kłamie, ale trzeba pamiętać, że na tę
        partię głosowała mniej niż ćwierć wyborców (41% z niecałych 60% frekwencji).
        Nawiasem mówiąc byłoby ich więcej, gdyby nie szczerość obecnego premiera kilka
        dni przed wyborami.

> Ps.: Nie jestem zwolennikiem tzw. lewicy. Nie głosowałem nigdy na partie z nią
        > związane.

Co Ci się oczywiście bardzo chwali, ale musisz pamiętać, że dla zwolenników
        bardzo wielu partii osoba będąca zwolennikiem innej partii (niezależnie jakiej)
        jest automatycznie zwolennikiem partii aktualnie rządzącej.
    • Gość: dord Re: Oleksy: 'lewica razem' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 13:34
      Oluś!!! Czemu powiedz kochany jeszcze cię nie zlustrowali, co?! Pokaż Rodakom
      jak ich okradasz złodzieju jeden, prawo się ciebie nie trzyma? Gdzie jest
      Prokuratura? I w tym kraju wmawiacie nam, że jest dobrze?! Was trzeba wieszać a
      nie sądzić. Na szczęście powolutku odchodzicie, a niczego się nie
      dochowaliście, co by takich jak wy zastąpiło. Bo wy jesteście "nie do
      zastąpienia". Patrioci, Sekretarze, Politycy... nikt tak nie okłamuje i nie
      okrada swojego kraju, jak wy to robicie. Na szczęście jest wielu młodych,
      którzy to pamiętają i w swoim czasie na pewno wam podziękują.
    • Gość: adamw Re: Oleksy: 'lewica razem' IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 20.08.04, 13:50
      w pelni zgadzam sie z opinia pierwszego dyskutanta
    • Gość: joj lewica i prawica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 13:55
      Lewica i prawica wspolnie sobie kica a my mamy oczka zmydlone...
    • Gość: kampr Re: Oleksy: 'lewica razem' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 14:06
      SLD musi przestać udawać lewicę i nie podczepiać się pod SDPL
    • Gość: tow. szarak Re: Oleksy: 'lewica razem' IP: *.dip.t-dialin.net 20.08.04, 14:14
      Trzymajmy się kupy!
      To nic, że kupa cuchnie!
    • Gość: sf Nazwa dla nowej formacji IP: 212.14.60.* 20.08.04, 14:29
      W takim razie proponuję w pełni odpowiadającą ideom hołdowanym przez członków
      tej formacji politycznej nazwę: Polska Zjednoczona Partia Robotnicza lub jak
      kto woli Płatni Zdrajcy Pachołki Rosji
    • Gość: marianna.. Re: Nogawice razem - tam jest SLD IP: *.z064220066.okc-ok.dsl.cnc.net 20.08.04, 14:47
      Tam gdzie dwie nogawki spotykaja sie razem , tam jest obecnie SLD i cala
      pseudolewica. To przebierancy , oszukancy i producenci bezrobotnych. Nedza tego
      towarzystwa jest przerazajaca.
      • orcheystra Re: Nogawice razem - tam jest SLD 20.08.04, 15:00
        Oleksy, do muzeum!!!!!!!!!!!
    • Gość: Antykorupcyjny Dajcie już spokój Towrzyszu Oleksy. IP: 62.233.135.* 20.08.04, 15:02
      Może za te punkty od LOT-u lub śmigłowcem służbowym odlecielibyście do Syjamu.
      • Gość: producent Towrzyszu Oleksy, przypomne ze.. IP: *.cnam-paysdelaloire.fr 20.08.04, 16:41
        Pan Borowski nie byl nigdy w PZPR-ze, nie byla w tej PRZESTEPCZEJ, sluzacej wrogowi w zamian za zaszczyty, szmal i stanowiska rezimowej organizacji - scislego odpowiednika NSDAP (gorzszego nawet, bo NSDAP nie sluzyla Ruskim). Daleki jestem od glosowania na lewice (jeszcze mi sie to w zyciu nie zdarzylo) ale uwazam ze lewica jest potrzebna w kazdym kraju. Ale LEWICA, a nie byli nieukarani: zdrajcy i kremlowskie pacholki. Uczcie sie odrozniac, towarzyszu..
        • Gość: producent Re: Towrzyszu Oleksy, przypomne ze.. PZPR (!!!) IP: *.cnam-paysdelaloire.fr 20.08.04, 16:55
          To wasz problem nabrzmialy. Chcecie lewicy w Polsce? To spadac -PZPR-owcy i inni zdrajcy, ormowcy, esbecy i bandyci - do domu, na emerytury, do wiezienia. Tam wasze, przestepcy, miejsce. Co by nie myslal o SDPL - nie ma tam niemal bylych pezetpeerowcow i innej wciaz pijanej, kradnacej z nawyku ludzkiej gadziny. wy, byli pezetpeerowcy jestescie TYLKO do odstrzalu - zakaly Polski i zbrodniarze :-(((
    • Gość: lewus Razem znaczy PZPL ! IP: *.cvx.algx.net 20.08.04, 15:19
      Polska Zjednoczona Partia Lewicy ze starymi towarzyszami z PZPR.
    • Gość: Ntena [...] IP: *.ath.forthnet.gr 20.08.04, 15:26
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Anty"koleżeński" Ludzie!! Wyślijmy ich do politycznej odchłani !!!! IP: 62.233.135.* 20.08.04, 15:29
    • Gość: Kamil Robta co chceta!!! IP: 212.160.185.* 20.08.04, 15:31
      LAczcie sie albo dzielcie, tylko odczepcie sie wreszcie od tego kraju.
      Wyjedzcie za granice, tam sobie poeksperymentujcie w budowaniu kolejnego raju
      na ziemi. Tutaj juz wystarczajaco duzo zlego narobiliscie!
    • Gość: Pol Tylko centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 15:54
      Tylko parte centro-liberalne maja szanse na uzdrowienie tego chorego kraju.
      SLD i ich klony, LPR-y czy inne oszolomstwo to katastrofa.
      • Gość: zib Re: Tylko centrum IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 16:21
        Panie mini ,żadne "parte" nie uzdrowią chorego kraju,te "parte" spowodowały tę
        chorobę(bez wyjątku),tylko maksymalne "odejście" od partyjniactwa może ,nie
        musi,dać nam kolejną szansę.
        PARTJA =ORGANIZACJA TYPU MAFIJNEGO
    • Gość: polonus oleksy idz sie wysikac..... IP: *.179.124.80.Dial1.SanFrancisco1.Level3.net 20.08.04, 15:57
      a potem mala wodeczka i spac....lysy mlocie.
    • Gość: mee... BOLSZEWIK NAZYWA SIEBIE...LEWICA IP: *.avenel01.nj.comcast.net 20.08.04, 16:07
      ...jak waz rozlicza bolszewicy ze zbrodni na narodzie polskim...i za terroryzm
      bolszewicki w polsce sprowadzony z rosji...wowczas bedziecie mogli nazywac
      siebie lewica...ale obawiam sie ,ze wiekszosc z was z kc sld...bedzie miala
      zakaz sprawowania funkcji pyblicznych...czas na lewicowa mlodziez nieskalana
      krwia polakow...
      • Gość: czerwony Re: BOLSZEWIK NAZYWA SIEBIE...LEWICA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 18:39
        ...he,he...sami bolszewicy w tym kraju, wszyscy to pijacy, zlodzieje i
        szpiedzy...ja pierdole fajne te komentarze...piszcie piszcie, powycinam sobie
        niektore z nich i z kumplem skleimy z tego niezly kabaret....
        pozdro prawi ludzie
        • Gość: mee... Re: BOLSZEWIK NAZYWA SIEBIE...LEWICA IP: *.avenel01.nj.comcast.net 20.08.04, 18:51
          ...a co ty ich tak bronisz...ty tez z kc...pozatym musisz wiedziec co oni
          zrobili w polsce...od tego nie da sie uciec...a jezeli chodzi o kabaret to go
          juz mamy ...wystarczy posluchac bolszewika- oleksy
          • Gość: czerwony Re: BOLSZEWIK NAZYWA SIEBIE...LEWICA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 19:18
            he,he ...ty chyba mnie przesladujesz, wlasnie dalem ci odpowiedz w
            sprawie "misia".a wracajac do tematu to nie zapominam co oni (bo akurat Oleksy
            byl tylko rybka w starym systemie)zrobili.
            .ale wole juz zeby to oni kradli szpiegowali pili cpali gwalcili porywali
            pedofilowali fruwali i odlatywali niz LPR-y MAryjanowcy i PIS-uary ktorzy jak
            im nie wychodzi to zmieniaja nazwe partii i od poczatku udaja prawych obywateli.

szczeze mowiac to mam w dupie wszystkie partie.samemu trzeba sobie radzic bo
            poki pokolenie i nowi ludzie do parlamentu nie wejda nic sie nie zmieni.
            pzdr

a kabaret i tak jest tu ....nara
            • Gość: mee... Re: BOLSZEWIK NAZYWA SIEBIE...LEWICA IP: *.avenel01.nj.comcast.net 20.08.04, 20:26
              ...szczeze mowiac to ja tez mam w d...polityke- a raczej nie ufam politykom
              kiedy sie nie przekonam ,ze to co obiecywali staraja sie dotrzymac-
              zrealizowac...ale twoj pumnkt widzenia...ja wole...b.mnie zdziwil...wynika z
              niego ,ze wszystkich uwazasz za gwalcicieli , zlodzieji...pozatym rybki
              rozgrzesza z tego wzgledu ,ze byly tylko rybkami...a ja sie pytam czy
              przypadkiem ta rybka nie dzialala swiadomie...
    • Gość: bary Re: Oleksy: 'lewica razem' IP: *.toya.net.pl 20.08.04, 17:09
      Przeciez to chore ambicje Oleksego i jego z tym zwiazane intrygi doprowadzily
      miedzy innymi do tego co stalo sie z SLd i lewica.
    • Gość: emek Re: Oleksy: 'lewica razem' IP: *.icpnet.pl 20.08.04, 17:24
      Oleksy, nie pitol! Ta zasrana lewica zdradziła swoje ideały. A teraz ten matacz
      Hausner z Belka chca ograniczyć prawo emerytów do dodatkowego zarobku i to przy
      tej złodziejskiej waloryzacji świadczeń.
      Emeryci i renciści! Głosujcie przeciwko tej lipnej "lewicy". To gorsze jak
      zaraza. Bo zdechniecie z głodu.
      • Gość: ino Re: Oleksy: 'lewica razem' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 21:31
        I pies cię dygał idioto że wierzyłeś Oleksym i na nich głosowałeś
        dobrze ci tak....pewnie przedtem byłes członkiem PZPR...i sekretarz
        wszystko załatwił..to możesz pocałować Oleksego i jeszcze raz na
        niego głosuj i na Unię Europejską ,,podniosa ci emeryturę hi hi ha ha
    • Gość: zakłamani od 60lat I tak robi się w "balona" naród polski ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 18:16
      Najpierw dzielą się, by potem znowu "stary beton" połączył się w jedno, ale
      przecież "odmieniony". Stare sztuczki:) Oby Polacy po raz kolejny GŁUPI nie byli!!!
    • Gość: lenin2004 Re: Oleksy: 'lewica razem' IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.04, 19:50
      Kwaśniewski oddawaj moje mieszkanie, które obiecałeś mi w 1995.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka