Dodaj do ulubionych

w PO kretynizacja z okazji kanonizacji

25.04.14, 22:33
4 najwazniejsze osoby w kraju, w tym Tusk z niedawno poślubioną żoną muszą być w Watykanie.
ustawę o wychowaniu seksualnym oczywiście uwalono, b to niezgodne z obowiązującymi czarami katolickich kapłanów.
nie dają mi wyboru, ja musze na Palikotów!
Obserwuj wątek
    • aniechto.only Re: w PO kretynizacja z okazji kanonizacji 25.04.14, 22:54
      wujaszek_joe napisał:
      > nie dają mi wyboru, ja musze na Palikotów!

Jedni muszą na Palikota, inni na kupę. Wybór bez róznicy. Sorki.
      • tornson Re: w PO kretynizacja z okazji kanonizacji 26.04.14, 13:24
        aniechto.only napisała:

> wujaszek_joe napisał:
        > > nie dają mi wyboru, ja musze na Palikotów!
        >
        > Jedni muszą na Palikota, inni na kupę. Wybór bez róznicy. Sorki.
        Dlatego lepszy już Palikot niż fekalny POPiS.
    • veglie Re: w PO kretynizacja z okazji kanonizacji 25.04.14, 22:57
      To kretyni od początku istnienia.
    • jajojara PO kretynizacja kanonizacji pomaga odwracac uwage 25.04.14, 23:02
      i tak do wyborow. A PiSaki wyja ze zlosci, i nic tym razem zrobic nie moga.
      • l_zaraza_l Re: PO kretynizacja kanonizacji pomaga odwracac u 26.04.14, 12:59
        jajojara napisała:

> i tak do wyborow. A PiSaki wyja ze zlosci, i nic tym razem zrobic nie moga.

No chyba, że u Prezesapana pojawią się jakieś fikuśne stygmaty.
        Wtedy, żeby przebić prezesa, Tusk będzie się musiał chyba ukrzyżować ukrzyżować.
        • jaroslaw2104 Re: PO kretynizacja kanonizacji pomaga odwracac u 26.04.14, 13:15
          Być może premier Tusk jedzie do Watykanu na złość tym z TiVi republika.
          Tam równo jadą po premierze że nie jedzie a tu taki ŻART w jego wykonaniu.
          Co teraz powie typowy polak Wildstein , co powie kochająca Kurtykę Gójska-Heinke czy kabotyn M Wolski ?
          • damakier1 Re: PO kretynizacja kanonizacji pomaga odwracac u 26.04.14, 13:24
            jaroslaw2104 napisał(a):

> Być może premier Tusk jedzie do Watykanu na złość tym z TiVi republika.

No wolne żarty! Jeśli premier miałby uzależniać swoje postępowanie od tego, co plotą w TiVi Republika, to już by paranoja była zupełna. Ale, że to gest pod Polaków-katolików, to niestety fakt... Obawiam się, że to jednak strzał w stopę, bo prawdziwych Polaków nie przekona do siebie choćby i sam sie przy okazji wyświęcił, a tych, których kościelność Platformy już mocno mdliła, skutecznie od siebie odsunie. Do Palikota właśnie, czyli z deszczu pod rynnę.
            • gtxl2 Re: PO kretynizacja kanonizacji pomaga odwracac u 26.04.14, 13:44
              Czy postawa Donka i Bronka może kogokolwiek jeszcze zdziwić?
              Czym oni się różnią od prezesa i jego fanów?
              Krótszą nazwą partii?
              Lepszym opakowaniem?

• wiosnaludzikow Re: PO kretynizacja kanonizacji pomaga odwracac u 26.04.14, 14:53
          l_zaraza_l napisała:
          > No chyba, że u Prezesapana pojawią się jakieś fikuśne stygmaty.
          > Wtedy, żeby przebić prezesa, Tusk będzie się musiał chyba ukrzyżować ukrzyżować
          przed wyborami obieca , że się ukrzyżuje a po wyborach powie, że koalicjant się nie zgadzał.
      • lech.junosza Re: PO kretynizacja kanonizacji pomaga odwracac u 26.04.14, 15:11
        jajojara napisała:

> i tak do wyborow. A PiSaki wyja ze zlosci, i nic tym razem zrobic nie moga.
        Ale co na to Karol?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • chateau Re: w PO kretynizacja z okazji kanonizacji 26.04.14, 14:41
      Prędzej się nogą przeżegnam niż zagłosuję na Palikota, który od dłuższego czasu jest znany z tego, że jest znany.
      • gtxl2 Re: w PO kretynizacja z okazji kanonizacji 26.04.14, 15:37
        chateau napisał:

> Prędzej się nogą przeżegnam niż zagłosuję na Palikota, który od dłuższego czasu
        > jest znany z tego, że jest znany.

DOBRE !!!!!!!
    • wiosnaludzikow Re: w PO kretynizacja z okazji kanonizacji 26.04.14, 14:48
      wujaszek_joe napisał:

> 4 najwazniejsze osoby w kraju, w tym Tusk z niedawno poślubioną żoną muszą być
      > w Watykanie.
      > ustawę o wychowaniu seksualnym oczywiście uwalono, b to niezgodne z obowiązując
      > ymi czarami katolickich kapłanów.
      > nie dają mi wyboru, ja musze na Palikotów!
      Ciekawe czy lecieli jednym samolotem na tę wycieczkę.
    • zapijaczony_ryj Z niedawno poslubiona żoną? 26.04.14, 14:49
      wujaszek_joe napisał:

> 4 najwazniejsze osoby w kraju, w tym Tusk z niedawno poślubioną żoną muszą być
      > w Watykanie.

Czegoś tu nie rozumię, dlaczego wy z PiS_dogłowiem zawsze musicie kłamać?
      Donald Tusk w 1978 ożenił się z Małgorzatą Sochacką, z którą ma dwoje dzieci.
      • wiosnaludzikow Re: Z niedawno poslubiona żoną? 26.04.14, 15:33
        zapijaczony_ryj napisał:

> wujaszek_joe napisał:
        >
        > > 4 najwazniejsze osoby w kraju, w tym Tusk z niedawno poślubioną żoną musz
        > ą być
        > > w Watykanie.
        >
        > Czegoś tu nie rozumię, dlaczego wy z PiS_dogłowiem zawsze musicie kłamać?
        > Donald Tusk w 1978 ożenił się z Małgorzatą Sochacką, z którą ma dwoje dzieci.
        No i sam okazałeś się pis_..głowy :)
        • zapijaczony_ryj Re: Z niedawno poslubiona żoną? 26.04.14, 17:55
          wiosnaludzikow napisał:

> zapijaczony_ryj napisał:
          >
          > > wujaszek_joe napisał:
          > >
          > > > 4 najwazniejsze osoby w kraju, w tym Tusk z niedawno poślubioną żon
          > ą musz
          > > ą być
          > > > w Watykanie.
          > >
          > > Czegoś tu nie rozumię, dlaczego wy z PiS_dogłowiem zawsze musicie kłamać?
          > > Donald Tusk w 1978 ożenił się z Małgorzatą Sochacką, z którą ma dwoje dzi
          > eci.
          > No i sam okazałeś się pis_..głowy :)

NIe tak jak ty w swieta o czwartej rano
      • lech.junosza Re: Z niedawno poslubiona żoną? 26.04.14, 15:34
        zapijaczony_ryj napisał:

> wujaszek_joe napisał:
        >
        > > 4 najwazniejsze osoby w kraju, w tym Tusk z niedawno poślubioną żoną musz
        > ą być
        > > w Watykanie.
        >
        > Czegoś tu nie rozumię, dlaczego wy z PiS_dogłowiem zawsze musicie kłamać?
        > Donald Tusk w 1978 ożenił się z Małgorzatą Sochacką, z którą ma dwoje dzieci.
        Bidulku, wujaszkowi chodziło o ślub kościelny !
        • zapijaczony_ryj Slub kościelny to maja klechy co bara bara z minis 26.04.14, 17:57
          lech.junosza napisał:

>
          > > wujaszek_joe napisał:
          > >
          > > > 4 najwazniejsze osoby w kraju, w tym Tusk z niedawno poślubioną żon
          > ą musz
          > > ą być
          > > > w Watykanie.
          > >
          > > Czegoś tu nie rozumię, dlaczego wy z PiS_dogłowiem zawsze musicie kłamać?
          > > Donald Tusk w 1978 ożenił się z Małgorzatą Sochacką, z którą ma dwoje dzi
          > eci.
          > Bidulku, wujaszkowi chodziło o ślub kościelny !

tranty!

Uczciwym ludziom wystarczy ślub cywilny
          • gtxl2 Re: Slub kościelny to maja klechy co bara bara z 26.04.14, 18:18
            zapijaczony_ryj napisał:

Uczciwym ludziom wystarczy ślub cywilny

To po "kiego..." Dondon w przeddzień wyborów brał ślub kościelny?

• wiosnaludzikow Re: Slub kościelny to maja klechy co bara bara z 26.04.14, 18:55
              gtxl2 napisał:

>
              > Uczciwym ludziom wystarczy ślub cywilny
              >
              >
              > To po "kiego..." Dondon w przeddzień wyborów brał ślub kościelny?
              Pytanie typu retorycznego :)
          • samantha.1 Re: Slub kościelny to maja klechy co bara bara z 26.04.14, 21:35
            Hahaha,no to widać jakim uczciwym człowiekiem jest ten, co przed wyborami
            wziął ślub kościelny ,hahaha:-)
          • wujaszek_joe Re: Slub kościelny to maja klechy co bara bara z 26.04.14, 23:07
            Tusk przed wyborami stał się katolikiem i wziął ślub katolicki.
            przez tyle lat żyli sobie bez sakramentów, a teraz nie moga przegapic kanonizacji.
            żałosne.
      • gtxl2 Re: Z niedawno poslubiona żoną? 26.04.14, 15:39
        Czegoś tu nie rozumię, dlaczego wy z PiS_dogłowiem zawsze musicie kłamać?
        Donald Tusk w 1978 ożenił się z Małgorzatą Sochacką, z którą ma dwoje dzieci.

Ale ślub kościelny zawarł przed wyborami w 2005 roku.
        • x2468 Re: Z niedawno poslubiona żoną? 26.04.14, 16:35
          Od kiedy ślub kościelny jest ważniejszy od cywilnego? Może dla ciebie, dla mnie kościelny to świstek bez znaczenia.I wisi mi czy ktoś taki ślub zawarł czy nie i czy żyje na kocią łapę lub kartę rowerowa.
          • gtxl2 Re: Z niedawno poslubiona żoną? 26.04.14, 16:38
            x2468 napisał:

> Od kiedy ślub kościelny jest ważniejszy od cywilnego? Może dla ciebie, dla mnie
            > kościelny to świstek bez znaczenia.I wisi mi czy ktoś taki ślub zawarł czy nie
            > i czy żyje na kocią łapę lub kartę rowerowa.

Pewnie dobrze wiesz ale jako cyngiel będziesz trwał w uporze,że dla mnie kościół to jest w ogóle be.
            Ja jestem poza kościołem od 40 lat, nie raz o tym pisałem, wiec nie mąć cynglu za kasę.

• wiosnaludzikow Naczelne Lemingi w stanie euforii 26.04.14, 19:39
              TVP pokazała spotkanie u papy Franciszka Naczelnych Lemingów.
              Oni są w stanie euforii !
              Na tomasz ropos ślubu to POPiS istnieje . Zarówno Kaczyński jak i Tusk wykorzystywali KK do budowania swojej kariery politycznej.
    • adam111115 Re: w PO kretynizacja z okazji kanonizacji 26.04.14, 14:50
      To wydarzenie pokazuje niestety jak władze traktują rozdział Państwa od KK. Niech Tusk przy rozpoczęciu 3. kadencji powie znowu że nie będzie klękał przed biskupami. Ech, żenada
      • wiosnaludzikow Re: w PO kretynizacja z okazji kanonizacji 26.04.14, 14:56
        adam111115 napisał:

> Niech Tusk przy rozpoczęciu 3. kadencji powie znowu że nie będzie klękał przed bis
        > kupami. Ech, żenada
        Jak będzie trzeba to tak znowu powie aby po raz kolejny zakpić z pelikanów jak Ty. Po wyborach zrobi co będzie chciał i wrzuci 60 Ooo ooo w Świątynię Oaptrzności Bożej.
        • adam111115 Re: w PO kretynizacja z okazji kanonizacji 26.04.14, 15:12
          wiosnaludzikow napisał:

> Jak będzie trzeba to tak znowu powie aby po raz kolejny zakpić z pelikanów jak
          > Ty. Po wyborach zrobi co będzie chciał i wrzuci 60 Ooo ooo w Świątynię Oaptrzn
          > ości Bożej.

Wiosna, ja jestem zwolennikiem delegalizacji PIS a głosując na PO zamykam nos ze smrodu. Nawet się zastanawiam nad głosowaniem na SLD, jeśli będą w sondażach powyżej 15%.

Ja uważam, i można to w mojej historii wpisów zobaczyć, że władza PIS to śmiertelne zagrożenie dla istnienia Polski, ta partia to agentura rosyjska (a wiem to z pewnych źródeł). To partia nieprzewidywalna i psychiczna. PO niewiele się różni poza jednym, są w przeciwieństwie do PIS normalni jak każdy polak a więc cyniczni, zakłamani i obłudni. ALE przewidywalni i w miarę zdrowi na umyśle.
          Więc tego pelikana wsadź sobie w d... bo właśnie twoje poglądy są ch.... wie jakie
          • wiosnaludzikow Re: w PO kretynizacja z okazji kanonizacji 26.04.14, 15:32
            adam111115 napisał:
            > Wiosna, ja jestem zwolennikiem delegalizacji PIS a głosując na PO zamykam nos z
            > e smrodu. Nawet się zastanawiam nad głosowaniem na SLD, jeśli będą w sondażach
            > powyżej 15%.
            >
            > Ja uważam, i można to w mojej historii wpisów zobaczyć, że władza PIS to śmiert
            > elne zagrożenie dla istnienia Polski, ta partia to agentura rosyjska (a wiem to
            > z pewnych źródeł).
            Czym Ty się różnisz od tych co to piszą Komorusli lub żądają nagrania z rozmowy Tusk - Putin?
            Czym ?!
            Ja PiSu nie popieram ale delegalizacja śmierdzi mi komuną lub faszyzmem.

• adam111115 Re: w PO kretynizacja z okazji kanonizacji 26.04.14, 15:40
              wiosnaludzikow napisał:

> adam111115 napisał:
              > > Wiosna, ja jestem zwolennikiem delegalizacji PIS a głosując na PO zamykam
              > nos z
              > > e smrodu. Nawet się zastanawiam nad głosowaniem na SLD, jeśli będą w sond
              > ażach
              > > powyżej 15%.
              > >
              > > Ja uważam, i można to w mojej historii wpisów zobaczyć, że władza PIS to
              > śmiert
              > > elne zagrożenie dla istnienia Polski, ta partia to agentura rosyjska (a w
              > iem to
              > > z pewnych źródeł).
              > Czym Ty się różnisz od tych co to piszą Komorusli lub żądają nagrania z rozmowy
              > Tusk - Putin?
              > Czym ?!

nie śpiewam "ojczyznę wolną racz nam..."

> Ja PiSu nie popieram ale delegalizacja śmierdzi mi komuną lub faszyzmem.

Bo nie widzisz zagrożenia, jak każdy bez poglądów
              • gtxl2 Re: w PO kretynizacja z okazji kanonizacji 26.04.14, 15:43
                Bo nie widzisz zagrożenia, jak każdy bez poglądów

Boszszsz......a jakie to ty masz poglądy?

• gtxl2 Re: w PO kretynizacja z okazji kanonizacji 26.04.14, 15:43
              Czym Ty się różnisz od tych co to piszą Komorusli lub żądają nagrania z rozmowy Tusk - Putin?
              Czym ?!
              Ja PiSu nie popieram ale delegalizacja śmierdzi mi komuną lub faszyzmem.

Dokładnie tak wiosenka, masz moje poparcie.

• x2468 Re: w PO kretynizacja z okazji kanonizacji 26.04.14, 16:43
              Nie denerwuj się pieseczku,pańciu ci do Rzymu odjechał, pańciu wróci, może ulżyj sobie, rzygnij na portret Tuska albo coś w tym stylu, pańciu wróci, pomerdasz ogonkiem, pańciu Jaruś da kostkę może jakaś relikwie. Wszystkie moherowe pieski będą ci zazdrościły.
              • gtxl2 Re: w PO kretynizacja z okazji kanonizacji 26.04.14, 16:46
                x2468 napisał:

> Nie denerwuj się pieseczku,pańciu ci do Rzymu odjechał, pańciu wróci, może ulż
                > yj sobie, rzygnij na portret Tuska albo coś w tym stylu, pańciu wróci, pomerdas
                > z ogonkiem, pańciu Jaruś da kostkę może jakaś relikwie. Wszystkie moherowe pies
                > ki będą ci zazdrościły.

Spadaj trollu. Jesteś głupszy niż ustawa przewiduje.
                Widać cynglu,że płaca ci od posta bo nawet nie wiesz jakie sa moje sympatie polityczne, a pisałem ci to nie raz.
                Widać twoja "tempota" jest równa twojemu zaangażowaniu jako cyngiel PO na FK.
                • volupte Re: w PO kretynizacja z okazji kanonizacji 26.04.14, 20:30
                  Zapewne WKP(b)
          • gtxl2 Re: w PO kretynizacja z okazji kanonizacji 26.04.14, 15:42

Wiosna, ja jestem zwolennikiem delegalizacji PIS a głosując na PO zamykam nos ze smrodu. Nawet się zastanawiam nad głosowaniem na SLD, jeśli będą w sondażach powyżej 15%.

Zamykaj dalej, będziesz udawał tylko,że smrodu nie ma,to tak jakbyś goowno polał perfumem.
            Będzie śmierdzieć dalej.

Szkoda słów na dalsza dyskusje z tak ideologicznie ustawionym lemingiem.
    • volupte Re: w PO kretynizacja z okazji kanonizacji 26.04.14, 16:17
      zatacza kregi :-)wiadomosci.wp.pl/title,Prof-Szewach-Weiss-dla-WPPL-o-Janie-Pawle-II-Zydzi-wolali-to-jest-nasz-papiez,wid,16560734,wiadomosc.html Oni GO kochaja , a tu tylu żydożerców :-(
    • jajojara kretynizacja i monetyzacja kanonizacji JP II 26.04.14, 16:19
      Kazdy polityk, malwersant i ten, ktory kase chce zbic, uzywa tej zabawy do swoich interesow. Nawet znany torunski malwersant tworzy nowa, dotad niewymyslona wersje przeszlosci:
      naszdziennik.pl/wiara-kosciol-w-polsce/75619,tylko-sie-nie-daj.html
    • adam111115 Re: w PO kretynizacja z okazji kanonizacji 26.04.14, 16:30
      Dziwić się 30 procentowego poparcia dla pisdnietych

Również bez odbioru
      • gtxl2 Re: w PO kretynizacja z okazji kanonizacji 26.04.14, 16:33
        adam111115 napisał:

> Dziwić się 30 procentowego poparcia dla pisdnietych
        >
        > Również bez odbioru

Ale ja ci odpowiem,faktycznie po raz ostatni.
        Dwie partie nigdy nie uzyskają mojego głosu...jest to PO i PiS.
        Podobnie jak tacy jak ty, nigdy nie podskoczą wyżej od poziomu swojego własnego wacka.

• wiosnaludzikow Re: w PO kretynizacja z okazji kanonizacji 26.04.14, 17:47
          gtxl2 napisał:

> adam111115 napisał:
          >
          > > Dziwić się 30 procentowego poparcia dla pisdnietych
          > >
          > > Również bez odbioru
          >
          >
          > Ale ja ci odpowiem,faktycznie po raz ostatni.
          > Dwie partie nigdy nie uzyskają mojego głosu...jest to PO i PiS.
          Czyli POPiS . niech się w końcu połączą .
    • wiosnaludzikow Re: w PIS też a więc... 26.04.14, 17:45
      P O P i S
    • ex.mila Ciekawe co by musiało się wydarzyć 26.04.14, 19:39

żeby zatrzymać tę papieską (przepraszam wszystkich głęboko wierzących za określenie, ale innego nie znajduję) sraczkę - szczególnie w mediach. Trzęsienie ziemi? Wybuch wulkanu? Porwanie samolotu? Bo porwanie polskiego obserwatora OBWE przez rosyjskich terrorystów nie jest wystarczającym powodem, żeby kanonizacja przestała być jedynką w Wiadomościach. Podejrzewam, że dekapitacja tegoż też by nie była wystarczającym powodem, żeby TVN24 zmienił plany transmisyjne z Watykanu.
      • dobrymzimu [...] 26.04.14, 19:48
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • platfusy.ida.do.paki Kogo obchodzi twoje biadolenie? 26.04.14, 19:51
      Nie zaliczyłeś jeszcze wychowania seksualnego czy jak? :))

Wyjedź gdzieś nad wodę, wyłącz radio, telewizję. Napij się piwa.

Naucz się radzić sobie z prostymi życiowymi problemami.
      • dobrymzimu Re: Kogo obchodzi twoje biadolenie? 26.04.14, 20:12
        Ale to fakty.
        Obszedlem okolicę i widzialem moze w 10 oknach na 200-300 mieszkań wystawione obrazki sztukmistrza z Wadowic. Wystraszyłem sie. To powód o ubiegania się o wizę uchodżcy do kraju o normalnej cywilizacji. Jak w takiej pojebanej okolicy wypuscic dzieci na podwórko. A dzieci ani nie chrzczone ani u komunii. ani nie potrafia sie pozegnać? Niby Polska a już Murzyni. Alabama Europy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka