Dodaj do ulubionych

Lemingom..żeby ochłonęli

26.04.14, 17:07
Dajcie sobie chłopaki "siana" i nie nazywajcie zwolenników PiS kato talibami itp, podczas gdy wasz szef partii wierzy w cuda.

Nie mam żadnych wątpliwości co do cudu, jaki się zdarzył nam tu, w Polsce, dzięki Janowi Pawłowi II - tak premier Donald Tusk odpowiedział na pytanie dziennikarki, czy wierzy w cud uzdrowienia mieszkanki Kostaryki dzięki polskiemu papieżowi. - Nie akceptuję tu drwiny czy ironii - dodał. Pytanie padło podczas konferencji prasowej w Radomiu

Amen lemingi ....co tu komentować.

tiny.pl/qk248
Obserwuj wątek
    • volupte Re: Lemingom..żeby ochłonęli 26.04.14, 17:08
      To manipulacja. Zdanie wyrwane z kontekstu.
      • gtxl2 Re: Lemingom..żeby ochłonęli 26.04.14, 17:10
        volupte napisał:

> To manipulacja. Zdanie wyrwane z kontekstu.

Naprawdę? dałem link do całego artykułu.
        O czym chcesz mnie przekonać?
        Że nie rozumiesz tekstu?

• volupte Re: Lemingom..żeby ochłonęli 26.04.14, 17:17
          Tyłek sobie można tym artykułem podetrzec. Akurat tv ogladałem jak padło to pytanie i Tusk sprytnie ustawil odpowiedź na ,,cud" upadku komuny ,,dzieki" JPII.
          • gtxl2 Re: Lemingom..żeby ochłonęli 26.04.14, 17:20
            volupte napisał:

> Tyłek sobie można tym artykułem podetrzec. Akurat tv ogladałem jak padło to pyt
            > anie i Tusk sprytnie ustawil odpowiedź na ,,cud" upadku komuny ,,dzieki" JPII.

To sobie wytrzyj tyłek. Podobnie jak ty odpowiadają ci z PiS.
            Jedno barachło czyli PO=PiS.

• x2468 Re: Lemingom..żeby ochłonęli 26.04.14, 17:29
              Tusze ze ty tyłka nie wycierasz. Manipulujesz, a właściwie próbujesz manipulować w sposób prymitywny niczym proboszcz z grzechomierzem Magdą z czworaków. Podciągnij się bo dorównasz w dół do Pieseczka.
              • gtxl2 Re: Lemingom..żeby ochłonęli 26.04.14, 17:30
                x2468 napisał:

> Tusze ze ty tyłka nie wycierasz. Manipulujesz, a właściwie próbujesz manipulowa
                > ć w sposób prymitywny niczym proboszcz z grzechomierzem Magdą z czworaków. Pod
                > ciągnij się bo dorównasz w dół do Pieseczka.

Zapłacili ci cynglu za post?...to teraz spadaj bo nie masz nic do powiedzenia.

• volupte Re: Lemingom..żeby ochłonęli 26.04.14, 17:31
              Podniecasz sie bo jakis redaktorek chciał ubarwic tytuł pseudosensacja , a wcześniej jakas durna reporterka chciała wkrecic Tuska w dywagacje o,, cudach " JPII.
              • gtxl2 Re: Lemingom..żeby ochłonęli 26.04.14, 17:35
                volupte napisał:

> Podniecasz sie bo jakis redaktorek chciał ubarwic tytuł pseudosensacja , a wcze
                > śniej jakas durna reporterka chciała wkrecic Tuska w dywagacje o,, cudach " JPI
                > I.

Ja się nie podniecam, to raczej ty i inni cyngle w tym wątku się podniecają.
                Donald jest tak samo wiernym członkiem kościoła jak Kaczyński i Komorowski i cała reszta z PO i PiS.
                Ten kraj to jest Katoland od lat kiedy wgrał PiS a potem PO.
                PO=PiS.
                Nie zaprzeczaj.

• volupte Re: Lemingom..żeby ochłonęli 26.04.14, 17:37
                  Tylko śmieszysz:-)
                  • m.c.hrabia Re: Lemingom..żeby ochłonęli 26.04.14, 17:38
                    Tylko śmieszysz:-)

raczej żałośnie .
                    • gtxl2 Re: Lemingom..żeby ochłonęli 26.04.14, 17:41
                      m.c.hrabia napisał:

> Tylko śmieszysz:-)
                      >
                      > raczej żałośnie .

Brawo lemingi...nie zawiedliście mnie.

• m.c.hrabia Re: Lemingom..żeby ochłonęli 26.04.14, 17:46
                        Brawo lemingi...nie zawiedliście mnie.

ty komuszku nas też ,jak na I sekretarza gminny to robisz postępy(rozwijasz się jednym słowem)
                        następny etap to powiat na początek ot taki nie za wielki bieruńsko-lędziński .
                        • gtxl2 Re: Lemingom..żeby ochłonęli 26.04.14, 17:49
                          m.c.hrabia napisał:

> Brawo lemingi...nie zawiedliście mnie.
                          >
                          > ty komuszku nas też ,jak na I sekretarza gminny to robisz postępy(rozwijasz
                          > się jednym słowem)
                          > następny etap to powiat na początek ot taki nie za wielki bieruńsko-lędziński .

Biedny intelektualnie cynglu, nie odpowiedziałeś merytorycznie na mój post.
                          Wiem,że jako cyngiel musisz coś napisać, ale skup się na jednym....czy Donald powiedział te słowa?

Nie mam żadnych wątpliwości co do cudu, jaki się zdarzył nam tu, w Polsce, dzięki Janowi Pawłowi II - tak premier Donald Tusk odpowiedział na pytanie dziennikarki, czy wierzy w cud uzdrowienia mieszkanki Kostaryki dzięki polskiemu papieżowi. - Nie akceptuję tu drwiny czy ironii - dodał. Pytanie padło podczas konferencji prasowej w Radomiu.

• gtxl2 Re: Lemingom..żeby ochłonęli 26.04.14, 17:40
                    volupte napisał:

> Tylko śmieszysz:-)

Coraz więcej argumentów w twoich postach.
                    Skróć jeszcze bardziej treść swoich postów, bym mógł się wypowiedzieć konkretnie. hihihi...
              • wiosnaludzikow Re: Lemingom..żeby ochłonęli 26.04.14, 18:24
                Odpowiadasz na:
                volupte napisał:

> Podniecasz sie bo jakis redaktorek chciał ubarwic tytuł pseudosensacja , a wcze
                > śniej jakas durna reporterka chciała wkrecic Tuska w dywagacje o,, cudach " JPI
                > I.
                Każdy kto krytykuje Tuska jest durny. Tak wiemy :)
                • volupte Re: Lemingom..żeby ochłonęli 26.04.14, 18:27
                  Jej sposób na wkrecenie był z pewnościa durny:-)
    • m.c.hrabia Re: Lemingom..żeby ochłonęli 26.04.14, 17:21
      Dajcie sobie chłopaki "siana" i nie nazywajcie zwolenników PiS kato talibami itp, podczas gdy wasz szef partii wierzy w cuda.

a co jedno z drugim ma wspólnego?
      • gtxl2 Re: Lemingom..żeby ochłonęli 26.04.14, 17:23
        m.c.hrabia napisał:

> Dajcie sobie chłopaki "siana" i nie nazywajcie zwolenników PiS kato talibami
        > itp, podczas gdy wasz szef partii wierzy w cuda.

>
        > a co jedno z drugim ma wspólnego?

To,że PIS i PO to to samo barachło.

• m.c.hrabia Re: Lemingom..żeby ochłonęli 26.04.14, 17:35
          To,że PIS i PO to to samo barachło.

tak jak w przypadku PZPR i SLD, też różnice niezauważalne a jedność z KPZR wręcz wzorcowa.
    • adam111115 Re: Lemingom..żeby ochłonęli 26.04.14, 17:21
      Ojczyznę wolną

Poseł jaworski

Rydzykowo

Dziękuję za uwagę, to tylko trailer
    • alistair-p Re: Lemingom..żeby ochłonęli 26.04.14, 17:28
      Przy takich funkcjonariuszach zleceniodawcy pisania o PO-PiS daleko nie pociągną.Porównanie np.Sobeckiej albo Fotygi do Bieńkowskiej się nie powiedzie.Moim zdaniem to nie to samo.
      • x2468 Re: Lemingom..żeby ochłonęli 26.04.14, 17:30
        Nie ta klasa.
      • gtxl2 Re: Lemingom..żeby ochłonęli 26.04.14, 17:32
        alistair-p napisał:

> Przy takich funkcjonariuszach zleceniodawcy pisania o PO-PiS daleko nie pociągn
        > ą.Porównanie np.Sobeckiej albo Fotygi do Bieńkowskiej się nie powiedzie.Moim zd
        > aniem to nie to samo.

To masz tu jedna z opinii pod tym artykułem, przemyśl ja, jeżeli potrafisz myśleć, w co raczej wątpię.

W trybie natychmiastowym wymienić ławy poselskie na klęczniki.
        Stół marszałkowski na ołtarz i biskupa na marszałka.
        Po co to dalej udawać skoro już konstytucja jest zastąpiona biblią.

Wężykiem, wężykiem......
        • volupte Re: Lemingom..żeby ochłonęli 26.04.14, 17:34
          Nastepne kretynizmy wklejasz, po co?
          • gtxl2 Re: Lemingom..żeby ochłonęli 26.04.14, 17:37
            volupte napisał:

> Nastepne kretynizmy wklejasz, po co?

Masz rację, leming i tak nic nie zrozumie.
            • wiosnaludzikow Re: Lemingom..żeby ochłonęli 26.04.14, 17:38
              > Masz rację, leming i tak nic nie zrozumie.
              Nie to, że nie rozumie. Po prostu nie ma sensownych kontrargumentów a pisać musi. To co ma napisać ?
            • alistair-p Re: Lemingom..żeby ochłonęli 26.04.14, 17:40
              Każda próba zrozumienia schizofrenika jest skazana na niepowodzenie.A po lekturze twoich tekstów ,LEMING brzmi jak pochwała.
              • gtxl2 Re: Lemingom..żeby ochłonęli 26.04.14, 17:42
                alistair-p napisał:

> Każda próba zrozumienia schizofrenika jest skazana na niepowodzenie.A po lektur
                > ze twoich tekstów ,LEMING brzmi jak pochwała.

Lekarz psychiatra? czy pacjent psychiatryka?
                Ty jesteś alistair kołtun i dureń do potęgi.
                Wiem to od dawna.

• wiosnaludzikow Re: Lemingom..żeby ochłonęli 26.04.14, 18:28
                Odpowiadasz na:
                alistair-p napisał:

> Każda próba zrozumienia schizofrenika jest skazana na niepowodzenie.A po lektur
                > ze twoich tekstów ,LEMING brzmi jak pochwała.
                Dyskutuj. Wyrażaj opinie ale skończ z tym zastępowaniem argumentów manierą oceniania innych.
                Odwdzięczyć Ci się tym samym ?
                Być może każda próba zrozumienia czegokolwiek przez Ciebie jest skazana na niepowodzenie.
                Robisz z dyskusji szambo. Jak nie masz nic do powiedzenia a chcesz się wyżyć to może forum dla gimnazjalistów :)
                • gtxl2 Re: Lemingom..żeby ochłonęli 26.04.14, 18:31
                  wiosnaludzikow napisał:

> Odpowiadasz na:
                  > alistair-p napisał:
                  >
                  > > Każda próba zrozumienia schizofrenika jest skazana na niepowodzenie
                  > ].A po lektur
                  > > ze twoich tekstów ,LEMING brzmi jak pochwała.
                  > Dyskutuj. Wyrażaj opinie ale skończ z tym zastępowaniem argumentów manierą ocen
                  > iania innych.
                  > Odwdzięczyć Ci się tym samym ?
                  > Być może każda próba zrozumienia czegokolwiek przez Ciebie jest skazana na n
                  > iepowodzenie.
                  > Robisz z dyskusji szambo. Jak nie masz nic do powiedzenia a chcesz się wyżyć to
                  > może forum dla gimnazjalistów :)
                  >

Brawo wiosenka i dzięki.))
                  Będę się z Tobą sprzeczał dalej, ale dzięki takim jak Ty wróciłem na to forum.

• volupte Re: Lemingom..żeby ochłonęli 26.04.14, 17:40
              ..l.
      • wiosnaludzikow Re: Lemingom..żeby ochłonęli 26.04.14, 17:41
        Ale porównanie Fotygi do Kamińskiego już jest OK .
        boli ale w ostatnich głosowaniach PiS i PO głosowały zgodnie.
    • zapijaczony_ryj MY szczęsliwe lemongi nie wymagamy ochłody 26.04.14, 17:31
      Taliej jak NAczelny Idiota . którego przegrzała słuchawka:
      • wiosnaludzikow Re: MY szczęsliwe lemongi nie wymagamy ochłody 26.04.14, 17:37
        Odpowiadasz na:
        zapijaczony_ryj napisał:

> Taliej jak NAczelny Idiota . którego przegrzała słuchawka:
        Pisz po polsku nie po wolsku ukryty pisiaku :)
        • zapijaczony_ryj Re: MY szczęsliwe lemongi nie wymagamy ochłody 26.04.14, 17:41
          wiosnaludzikow napisał:

> Odpowiadasz na:
          > zapijaczony_ryj napisał:
          >
          > > Taliej jak NAczelny Idiota . którego przegrzała słuchawka:
          > Pisz po polsku nie po wolsku ukryty pisiaku :)

To nie wolski debilu, tylko literówka!
          Kretynie PiS_dogłowy
          • gtxl2 Re: MY szczęsliwe lemongi nie wymagamy ochłody 26.04.14, 17:44
            To nie wolski debilu, tylko literówka!
            Kretynie PiS_dogłowy

Zapijaczony....nie ma tu na tym forum większego pisdogłowego niż ty sam.
            Ty masz mentalność pisiaka, dlatego tak ich nienawidzisz.

• wiosnaludzikow Re: MY szczęsliwe lemongi nie wymagamy ochłody 26.04.14, 18:31
              gtxl2 napisał:

> To nie wolski debilu, tylko literówka!
              > Kretynie PiS_dogłowy
              >
              >
              > Zapijaczony....nie ma tu na tym forum większego pisdogłowego niż ty sam.
              > Ty masz mentalność pisiaka, dlatego tak ich nienawidzisz.
              Ryjek ma wspólne cechy z Kaczyńskim i np Niesiołowskim czyli definicyjnymi pisoidami. Są to cechy : mściwość, upór, zawziętość, krańcowa i patologiczna nienawiść , autyzm itp
              • gtxl2 Re: MY szczęsliwe lemongi nie wymagamy ochłody 26.04.14, 18:32
                Ryjek ma wspólne cechy z Kaczyńskim i np Niesiołowskim czyli definicyjnymi pisoidami. Są to cechy : mściwość, upór, zawziętość, krańcowa i patologiczna nienawiść , autyzm itp

Bingo.
                Lepiej bym tego nie ujął.

• wiosnaludzikow Re: MY szczęsliwe lemongi nie wymagamy ochłody 26.04.14, 18:22
            zapijaczony_ryj napisał:
            > Kretynie PiS_dogłowy
            Racja. Naśladowałem tylko Twoje reakcje w takich przypadkach.
            Prośba. Opanuj się i nie ubliżaj proszę. proszę :) Wystawiasz świadectwo Wam , szczęśliwym Lemingom.
            • gtxl2 Re: MY szczęsliwe lemongi nie wymagamy ochłody 26.04.14, 18:27
              Prośba. Opanuj się i nie ubliżaj proszę. proszę :) Wystawiasz świadectwo Wam , szczęśliwym Lemingom

Rzucasz perły przed wieprze wiosenka.
              Wiesz,ze ja się z Tobą również spieram, ale nie nazwałbym Cię pisdogłowym tak jak ten cyngiel.

• zapijaczony_ryj PiS_dogłowy to nie jest wulgaryzm 27.04.14, 06:17
                gtxl2 napisał:

> Prośba. Opanuj się i nie ubliżaj proszę. proszę :) Wystawiasz świadectwo Wam ,
                > szczęśliwym Lemingom
                >
                > Rzucasz perły przed wieprze wiosenka.
                > Wiesz,ze ja się z Tobą również spieram, ale nie nazwałbym Cię pisdogłowym
                > ] tak jak ten cyngiel.
                >
                >

Gdybym napisał PiZ_dogłowy to mógłbyś mnie zarzucić, ze ubliżam.
                Wyraz PiS_dogłowy został wymysłony przeze mnie i powstał od skrótu partii PiS, a nie od wulgaryzmu określajacego damski narząd płciowy.
                Kapujecie PiS_dzielce?
                • gtxl2 Re: PiS_dogłowy to nie jest wulgaryzm 27.04.14, 07:23
                  Gdybym napisał PiZ_dogłowy to mógłbyś mnie zarzucić, ze ubliżam.
                  Wyraz PiS_dogłowy został wymysłony przeze mnie i powstał od skrótu partii PiS, a nie od wulgaryzmu określajacego damski narząd płciowy.
                  Kapujecie PiS_dzielce?

Kapujemy....naczelny PiS_dzielcu tego forum.
                  • zapijaczony_ryj Re: PiS_dogłowy to nie jest wulgaryzm 27.04.14, 08:43
                    gtxl2 napisał:

> Gdybym napisał PiZ_dogłowy to mógłbyś mnie zarzucić, ze ubliżam.
                    > Wyraz PiS_dogłowy został wymysłony przeze mnie i powstał od skrótu partii PiS,
                    > a nie od wulgaryzmu określajacego damski narząd płciowy.
                    > Kapujecie PiS_dzielce?
                    >
                    >
                    > Kapujemy....naczelny PiS_dzielcu tego forum.

Chciałbyś, ale nie doczekanie twoje, nadal będę dowalał waszemu naczelnemu psycholpwi prezespanu JaroZbawu niestabilnemu umysłowo psychopacie, co jak miał wadze to ja oddał w połowie kadencji, gdyż go przerosła, a teraz jak nie ma to by chciał, tylko po co?
                    Żeby z nów robić z siebie publicznie przed milionami telewidzów na całym Świecie takiego idiotę:
                    • gtxl2 Re: PiS_dogłowy to nie jest wulgaryzm 27.04.14, 08:53
                      Chciałbyś, ale nie doczekanie twoje, nadal będę dowalał waszemu naczelnemu psycholpwi prezespanu

Ty już masz kompletnie przepity mózg a raczej te szare szczątki,które ci jeszcze pozostały.
                      Kto ci tak ten mózg zniszczył, gorzała czy SB-ecja?

• zapijaczony_ryj Re: PiS_dogłowy to nie jest wulgaryzm 27.04.14, 13:06
                        gtxl2 napisał:

> Chciałbyś, ale nie doczekanie twoje, nadal będę dowalał waszemu naczelnemu psyc
                        > holpwi prezespanu
                        >
                        > Ty już masz kompletnie przepity mózg a raczej te szare szczątki,które ci jeszcz
                        > e pozostały.
                        > Kto ci tak ten mózg zniszczył, gorzała czy SB-ecja?
                        >
                        >

MArtw się lepiej o to co ma w swej okrągłej głowie twój NI po tych wszystkich przejsciach z telefonem do brata włącznie
                        • samantha.1 Re: PiS_dogłowy to nie jest wulgaryzm 27.04.14, 13:58
                          zapijaczony_ryj napisał:

> gtxl2 napisał:
                          >
                          > > Chciałbyś, ale nie doczekanie twoje, nadal będę dowalał waszemu naczelnem
                          > u psyc
                          > > holpwi prezespanu
                          > >
                          > > Ty już masz kompletnie przepity mózg a raczej te szare szczątki,które ci
                          > jeszcz
                          > > e pozostały.
                          > > Kto ci tak ten mózg zniszczył, gorzała czy SB-ecja?
                          > >
                          > >
                          >
                          > MArtw się lepiej o to co ma w swej okrągłej głowie twój NI po tych wszystkich p
                          > rzejsciach z telefonem do brata włącznie

hahaha...:
                          www.facebook.com/photo.php?fbid=241737066030600&set=o.247500868631738&type=1&theater
                        • gtxl2 Re: PiS_dogłowy to nie jest wulgaryzm 27.04.14, 14:03
                          MArtw się lepiej o to co ma w swej okrągłej głowie twój NI po tych wszystkich przejsciach z telefonem do brata włącznie

Dalej nie kumasz kapusiu z SB,że nie raz nie dwa deklarowałem,że nie jestem zwolennikiem ani PiS ani PO.

Bosszszsz, jak cię nie nazwać tępym ormowcem?
          • volupte Re: MY szczęsliwe lemongi nie wymagamy ochłody 26.04.14, 18:36

> Kretynie PiS_dogłowy
            Rozpędziłeś się. Oni obaj to tylko rewers tej samej monety , gdzie pis jest na awersie.
    • wiosnaludzikow Re: Lemingom..żeby ochłonęli 26.04.14, 17:36
      gtxl2 napisał:

> Dajcie sobie chłopaki "siana" i nie nazywajcie zwolenników PiS kato talibami it
      > p, podczas gdy wasz szef partii wierzy w cuda.
      To jest jeden i ten sam POPiS.
      Tusk też dotuje KK , uczestniczy w uroczystościach religijnych itd itp
      • gtxl2 Re: Lemingom..żeby ochłonęli 26.04.14, 17:39
        Tusk też dotuje KK , uczestniczy w uroczystościach religijnych itd itp

Kaczor przynajmniej oficjalnie przyznaje się do popierania KK.
        A ten cudak z Kaszub?...jest za i przeciw.
        ło matko buzka.....

• alistair-p Re: Lemingom..żeby ochłonęli 26.04.14, 17:42
          Widziałeś żeby dawał na tacę?Przecież jego ideologia to 100% komuna.
      • superspec Re: Lemingom..żeby ochłonęli 26.04.14, 17:41
        Dla mnie partią pierwszego wyboru jest PO a na drugim miejscu PiS. Z tego by wynikało że POPiS istnieje. Sprzeciwia się aborcji ze względów społecznych!
        • alistair-p Re: Lemingom..żeby ochłonęli 26.04.14, 17:43
          Kiedyś wierzono,że istnieje kamien filozoficzny.
          • superspec To Tusk jest za aborcją ze względów społecznych? 26.04.14, 17:48
            Może coś mi umknęło.
            • gtxl2 Re: To Tusk jest za aborcją ze względów społeczny 26.04.14, 17:50
              superspec napisał:

> Może coś mi umknęło.

Może umknęła ci treść mojego postu założycielskiego.
              Stawiam dolary przeciw orzechom, że na pewno ci coś umknęło.

• superspec Dla mnie Tusk może wierzyć w cuda 26.04.14, 17:59
                byle tylko był przeciwko aborcji ze względów społecznych i ma mój głos.
                • gtxl2 Re: Dla mnie Tusk może wierzyć w cuda 26.04.14, 18:01
                  superspec napisał:

> byle tylko był przeciwko aborcji ze względów społecznych i ma mój głos.

To stanowczo za mało.
                  Zresztą ten "pływak" nie podpisał z obawy przed purpuratami KPP, nie zlikwidował FK,nie zalegalizował związków partnerskich, itp.

• volupte Re: To Tusk jest za aborcją ze względów społeczny 26.04.14, 18:08
                Dolary to ty na zdjeciach widujesz:-)
                • gtxl2 Re: To Tusk jest za aborcją ze względów społeczny 26.04.14, 18:11
                  volupte napisał:

> Dolary to ty na zdjeciach widujesz:-)

Nioooo, masz jeszcze coś do powiedzenia?

• wiosnaludzikow Re: Lemingom..żeby ochłonęli 26.04.14, 18:32
            Odpowiadasz na:
            alistair-p napisał:

> Kiedyś wierzono,że istnieje kamien filozoficzny.
            Kamień filozoficzny a PoPiS :) No No !
      • zapijaczony_ryj TE Ludzik wiosenny, ajak tam Chrobry ..idioto? 26.04.14, 17:43
        To nie wolszczyzna , tylko podstawowy brak wiedzy PiS+dzielca!!!:
        forum.gazeta.pl/forum/w,28,150693512,150698956,Kazimierz_Wielki_a_nie_Crobry_i_to_ja_pierwszy.html
        • gtxl2 Re: Lemingi..... 26.04.14, 17:46
          Czy potraficie przestać jak zwykle pluć i obrażać a odnieść się do meritum?
          Powiedział tak Donald czy nie powiedział?
          Oto jest pytanie.

Nie mam żadnych wątpliwości co do cudu, jaki się zdarzył nam tu, w Polsce, dzięki Janowi Pawłowi II - tak premier Donald Tusk odpowiedział na pytanie dziennikarki, czy wierzy w cud uzdrowienia mieszkanki Kostaryki dzięki polskiemu papieżowi. - Nie akceptuję tu drwiny czy ironii - dodał. Pytanie padło podczas konferencji prasowej w Radomiu.

• m.c.hrabia Re: Lemingi..... 26.04.14, 17:49
            ale możesz w końcu wyartykułować o co ci chodzi?
            • gtxl2 Re: Lemingi..... 26.04.14, 17:52
              m.c.hrabia napisał:

> ale możesz w końcu wyartykułować o co ci chodzi?

Wróć do pierwszego postu, przeczytaj literka po literce, poproś kogoś ewentualnie żeby ci wytłumaczył.
              Może wtedy coś zrozumiesz.
              Ale mam tylko nadzieję, nie pewność.

• m.c.hrabia Re: Lemingi..... 26.04.14, 17:55
                Ale mam tylko nadzieję.......

nie zastąpi ona rozumu ,ale dobre i to .

może kiedyś dowiemy się o ci chodzi ...
                • gtxl2 Re: Lemingi..... 26.04.14, 17:59
                  m.c.hrabia napisał:

> Ale mam tylko nadzieję.......
                  >
                  > nie zastąpi ona rozumu ,ale dobre i to .
                  >
                  > może kiedyś dowiemy się o ci chodzi ...

Nie dowiesz się nigdy, bo nie jesteś w stanie tego zrozumieć.

• m.c.hrabia Re: Lemingi..... 26.04.14, 18:03
                    Nie dowiesz się nigdy, bo nie jesteś w stanie tego zrozumieć

ot dylemat ?
                    tępy uczeń czy debilny nauczyciel.
                    • gtxl2 Re: Lemingi..... 26.04.14, 18:08
                      m.c.hrabia napisał:

> Nie dowiesz się nigdy, bo nie jesteś w stanie tego zrozumieć
                      >
                      > ot dylemat ?
                      > tępy uczeń czy debilny nauczyciel.

Z pewnością to pierwsze..... tępy uczeń.
                      Tyle,że ja dobrze wiem,że ty rozumiesz co napisałem.
                      Brak ci odwagi tylko przyznać mi rację,że Tusk i Kaczor to ten sam głos w kwestii wiary i kościoła.

• m.c.hrabia Re: Lemingi..... 26.04.14, 18:18
                        Brak ci odwagi tylko przyznać mi rację,że Tusk i Kaczor to ten sam głos w kwestii wiary i kościoła.

no nareszcie się dowiedziałem o co ci chodzi.
                        i z przykrością nie przyznam ci racji , ani Tusk ani Kaczyński nie mają jednego głosu w sprawie
                        wiary ,oni obaj wykorzystują nasz polski skretyniały katolicyzm do celów politycznych i tyle .
                        A jeśli chodzi o tak zwaną wiarę ,to żadnych słów ani jednego ani drugiego nie biorę na poważnie ,
                        zresztą jak słów anty Palikota czy Millera , to tylko polityka.
                        • gtxl2 Re: Lemingi..... 26.04.14, 18:21
                          no nareszcie się dowiedziałem o co ci chodzi.
                          i z przykrością nie przyznam ci racji , ani Tusk ani Kaczyński nie mają jednego głosu w sprawie

Naprawdę nie mają?

Posłuchaj tego....www.youtube.com/watch?v=X7SuDiHFUHg

Dalej będziesz twierdził,że nie mają jednego głosu w sprawie kościoła?
                          Co zrobił Dondon po wyborach? podpisał KPP?
                          Czy ukląkł przed purpuratami.
                          Jak fajnie błądził ...jak Staś i Nel po pustyni.

• m.c.hrabia Re: Lemingi..... 26.04.14, 18:36
                            Dalej będziesz twierdził,że nie mają jednego głosu w sprawie kościoła?

człowieku zdecyduj się , do tej pory pisałeś o wierze ,teraz o kościele ,
                            co by nie mówić to nie jest to samo.

a jeśli chodzi o głos w sprawie kościoła ,to nie mają jednego.
                            a za głos PO w tej sprawie się wstydzę i jestem wściekły , czego nie ukrywam ,
                            co nie znaczy ,że go nie rozumiem , jest usytuowany w okreslonej sytuacji społeczno-politycznej
                            • gtxl2 Re: Lemingi..... 26.04.14, 18:41

człowieku zdecyduj się , do tej pory pisałeś o wierze ,teraz o kościele ,
                              co by nie mówić to nie jest to samo

Paczpan, a ja zawsze myślałem,że wiara i kościół to pojęcia tożsame.

> a jeśli chodzi o głos w sprawie kościoła ,to nie mają jednego.

Mają ten sam, tylko jeden z nich się przyznaje otwarcie do tego a drugi czyli Donald kluczy i robi uniki.

> a za głos PO w tej sprawie się wstydzę i jestem wściekły , czego nie ukrywam ,
                              > co nie znaczy ,że go nie rozumiem , jest usytuowany w okreslonej sytuacji społe
                              > czno-politycznej

Dobre jesteś wściekły i nie ukrywasz tego a jednocześnie rozumiesz.
                              Tak jak baasz wielki Bolesław z Gdańska, który był za....a nawet i przeciw.

• m.c.hrabia Re: Lemingi..... 26.04.14, 18:48
                                Paczpan, a ja zawsze myślałem,że wiara i kościół to pojęcia tożsame.

współczuję .

Dobre jesteś wściekły i nie ukrywasz tego a jednocześnie rozumiesz.

tym razem dobrze zrozumiałeś , jestem wściekły ale rozumiem , dokładnie tak.
        • wiosnaludzikow Re: TE Ludzik wiosenny, ajak tam Chrobry ..idioto 26.04.14, 18:18
          zapijaczony_ryj napisał:

> To nie wolszczyzna , tylko podstawowy brak wiedzy PiS+dzielca!!!:
          > forum.gazeta.pl/forum/w,28,150693512,150698956,Kazimierz_Wielki_a_nie_Crobry_i_to_ja_pierwszy.html
          Świadczy to Twoich kompleksach i małości. Przyznałem się , uderzyłem w piersi ...a Ty okazujesz się małym , zawziętym kurduple, jak Kaczyński :)
    • oldmeryt Wypowiedzi polityków mają to do siebie, 26.04.14, 17:50
      że często zawierają w treści bardziej lub mniej trafne, mądrzejsze i głupsze różnorodne porównania i przenośnie.
      • gtxl2 Re: Wypowiedzi polityków mają to do siebie, 26.04.14, 17:54
        oldmeryt napisał:

> że często zawierają w treści bardziej lub mniej trafne, mądrzejsze i głupsze ró
        > żnorodne porównania i przenośnie.

No....powiedzmy.
        Teraz wypowiedz się na temat tego, co powiedział Donald Tusk.
        Przypomnę co powiedział.

Wiedział co powiedział, czy tez powiedział to, co wiedział?

• bogucjusz "Nasz szef"? Rozwiń, proszę, temat. n/t 26.04.14, 18:00
      • gtxl2 Re: "Nasz szef"? Rozwiń, proszę, temat. n/t 26.04.14, 18:02
        bogucjusz napisał:

>

Szef lemingowatych...czyli zwolenników PO.
        Tak samo prokościelny jak Jarosław Kaczyński.

• bogucjusz Re: "Nasz szef"? Rozwiń, proszę, temat. n/t 26.04.14, 18:10
          gtxl2 napisał:

> Szef lemingowatych...czyli zwolenników PO.
          > Tak samo prokościelny jak Jarosław Kaczyński.

Ogarniasz, iż można nie być zwolennikiem zarówno jednego, jak i drugiego?

---
          "Ląduj, dziadu!"
          • gtxl2 Re: "Nasz szef"? Rozwiń, proszę, temat. n/t 26.04.14, 18:13
            bogucjusz napisał:

> gtxl2 napisał:
            >
            >
            > > Szef lemingowatych...czyli zwolenników PO.
            > > Tak samo prokościelny jak Jarosław Kaczyński.
            >
            > Ogarniasz, iż można nie być zwolennikiem zarówno jednego, jak i drugiego?

Ogarniam, gdyż sam nie jestem zwolennikiem ani PO ani PiS.
            "Tuszę" jednak,że w sumie tylko animozje liderów partii sprawiły,że nie widnieje oficjalnie nazwa POPiS.

• volupte Re: Lemingom..żeby ochłonęli 26.04.14, 18:07
      Zabrakło ci nawet tej odrobiny inteligencji , aby wlasciwie zrozumieć odpowiedź Tuska na prowokacje tej dziennikarki. Nawet nie zauwazyłes że wcale nie odpowiedział co mysli o tym ,,cudzie" uzdrowienia.
      • gtxl2 Re: Lemingom..żeby ochłonęli 26.04.14, 18:10
        volupte napisał:

> Zabrakło ci nawet tej odrobiny inteligencji , aby wlasciwie zrozumieć odpowiedź
        > Tuska na prowokacje tej dziennikarki. Nawet nie zauwazyłes że wcale nie odpowi
        > edział co mysli o tym ,,cudzie" uzdrowienia.

Naprawdę?
        Jestem pod wrażeniem twojego cudu...interpretacji tej wypowiedzi Tuska.

Dziennikarka TVN zapytała premiera o jego wiarę w uzdrowienie kobiety z Kostaryki za pośrednictwem Jana Pawła II. Premier odpowiedział, że nie czuje się powołany do oceniania cudu, ale, jak podkreślił, sam był świadkiem nadzwyczajnych cudów związanych z ojcem świętym przez cały czas jego pontyfikatu.

• volupte Re: Lemingom..żeby ochłonęli 26.04.14, 18:12
          No dotarło , nie odpowiedział:-)
          • gtxl2 Re: Lemingom..żeby ochłonęli 26.04.14, 18:14
            volupte napisał:

> No dotarło , nie odpowiedział:-)

Rozmawiasz sam ze sobą?

• wiosnaludzikow Re: Lemingom..żeby ochłonęli 26.04.14, 18:37
          >Jestem pod wrażeniem twojego cudu...interpretacji tej wypowiedzi Tuska
          Koreański Kim również ma swoich intepretatorów , którzy wyjaśniają co wódz miał na myśli.
          • samantha.1 Re: Lemingom..żeby ochłonęli 26.04.14, 21:54
            LEMINGI w lot potrafią odgadnąć co ich guru miał na myśli:-)
            • x2468 Re: Lemingom..żeby ochłonęli 26.04.14, 22:16
              Kto cymbale? Zresztą ktokolwiek brał czy nie to to jest jego osobista sprawa.
            • m.c.hrabia Re: Lemingom..żeby ochłonęli 26.04.14, 22:30
              To po "kiego..." Dondon w przeddzień wyborów brał ślub kościelny?

proste
              aby się przypodobać takiej ciemnocie jak ty.
              • gtxl2 Re: Lemingom..żeby ochłonęli 26.04.14, 23:36
                m.c.hrabia napisał:

> To po "kiego..." Dondon w przeddzień wyborów brał ślub kościelny?
                >
                > proste
                > aby się przypodobać takiej ciemnocie jak ty.

Raczej takiej ciemnocie jaką ty tu prezentujesz razem z zapijaczonym i szwampuchem.
                Umiesz kundelku tylko warczeć i obsikać nogawkę.

• wiosnaludzikow Re: Lemingom..żeby ochłonęli 27.04.14, 06:26
                m.c.hrabia napisał:

> To po "kiego..." Dondon w przeddzień wyborów brał ślub kościelny?
                >
                > proste
                > aby się przypodobać takiej ciemnocie jak ty.
                Sądząc z Twoich wystąpień na tym forum, a mam na myśli antymoherowość i bezkrytyczne wpatrzenie w Tuska , to tą ciemnotą,o której piszesz, którą nabrał w ten sposób Tusk jesteś Ty hrabio.
                Ty, w powyższej zacytowanym wpisie, tylko naplułeś jak zwykle, znowu na kogoś kto krytykuje Tuska. Przecież w tym przypadku, w przypadku tak wielkiego cynizmu jaki dowodzi ślub obrządku rzymskokatolickiego, po ok. ćwierć wieku w związku, ślub wyborczy ...argumentów nie masz i mieć nie możesz.
    • fiu-bzdziu2010 Re: cud sprzed 25 lat 26.04.14, 22:27
      a czyż nie jest cudem sprzed 25 lat - wyrwać się z łap towarzyszy z Moskwy????
      • ayran Re: cud sprzed 25 lat 26.04.14, 22:56
        fiu-bzdziu2010 napisała:

> a czyż nie jest cudem sprzed 25 lat - wyrwać się z łap towarzyszy z Moskwy????

Jak dla kogo. Dla wielonikowego autora wątku to tragedia, zatem żaden cud.
        Przekaz tego, co powiedział Tusk jest banalnie prosty - w Polsce zdarzył się cud, bo upadła komuna, w co praktycznie nikt nie wierzył, a JP2 był tego (zdaniem Tuska bardzo ważnym) współsprawcą. Wywodzenie z tego zdania klerykalizmu Tuska opartego na wierze w cuda w rodzaju ozdrowień czy wskrzeszeń świadczy o głupocie, albo złej woli. A najpewniej o jednym i drugim jednocześnie.
        • volupte Re: cud sprzed 25 lat 26.04.14, 23:42
          Dzieki , jasne i proste. Moze wreszcie ten gostek zrozumie ze nie ma co bronic swojego głupawego wątku , jak jego pobratymcy Stalingradu.
          • gtxl2 Re: cud sprzed 25 lat 27.04.14, 07:16
            volupte napisał:

> Dzieki , jasne i proste. Moze wreszcie ten gostek zrozumie ze nie ma co bronic
            > swojego głupawego wątku , jak jego pobratymcy Stalingradu.

Gostku.....to nie ja mówiłem o cudach JPII,tylko Tusk, to nie ja brałem ślub po 25 latach małżeństwa tylko Tusk, ja nie klęczę przed kościołem u purpuratami jak Tusk, który ze strachu przed nimi nie podpisał KPP ani nie zlikwidował nawet Funduszu Kościelnego co szumnie zapowiadał.

jak jego pobratymcy Stalingradu.

Gostku....Stalingradu bronili ludzie radzieccy,Rosjanie. Ja muszę przyznać się do tego,że jestem raczej rusofobem.
            • volupte Re: cud sprzed 25 lat 27.04.14, 12:31
              Jednak nie dotarło. Trudno, bywa.
              • gtxl2 Re: cud sprzed 25 lat 27.04.14, 12:35
                volupte napisał:

> Jednak nie dotarło. Trudno, bywa.

Wiem,że do ciebie nie dotarło.
                Też się z tym pogodziłem.
                Niczym się przeciętny sympatyk PO nie różni od sympatyka PiS.
                W kwestiach wiary jesteście z PiS bliskimi krewnymi.

• fiu-bzdziu2010 Re: cud sprzed 25 lat 26.04.14, 23:45
          nic dodać, nic ująć

a dla gts każda okazja dobra by walić w "dondona" - takie lustrzane, acz lewicowe odbicie kaczusia, co to na wszystko ma jedną frazę "wina tuska"
          • gtxl2 Re: cud sprzed 25 lat 27.04.14, 07:20
            fiu-bzdziu2010 napisała:

> nic dodać, nic ująć
            >
            > a dla gts każda okazja dobra by walić w "dondona" - takie lustrzane, acz lewico
            > we odbicie kaczusia, co to na wszystko ma jedną frazę "wina tuska"

Przecież Dondon mówił o cudzie...cudach JPII...jak mu nie dowalić.
            Lustrzanych odbiciem Kaczusia i PiS jesteście wy forumowe lemingi,którzy łykacie wszystkie bzdury Dondona jak gęsi kluski, bez zastanowienia,bez refleksji.

• wiosnaludzikow Re: cud sprzed 25 lat 27.04.14, 07:27
              gtxl2 napisał:

> Lustrzanych odbiciem Kaczusia i PiS jesteście wy forumowe lemingi,którzy łykaci
              > e wszystkie bzdury Dondona jak gęsi kluski, bez zastanowienia,bez refleksji.
              Dokładnie tak i równie zakłamanymi. Wszak Naczelny Leming w liście do papy Franciszka napisał, że rząd Polski :
              "woli i gotowości Polski do dalszego umacniania więzi i współpracy ze Stolicą Apostolską w obronie kultury chrześcijańskiej w Europie i na świecie"
              • gtxl2 Re: cud sprzed 25 lat 27.04.14, 07:54
                wiosnaludzikow napisał:

> gtxl2 napisał:
                >
                > > Lustrzanych odbiciem Kaczusia i PiS jesteście wy forumowe lemingi,którz
                > y łykaci
                > > e wszystkie bzdury Dondona jak gęsi kluski, bez zastanowienia,bez reflek
                > sji.
                > Dokładnie tak i równie zakłamanymi. Wszak Naczelny Leming w liście do papy Fra
                > nciszka napisał, że rząd Polski :
                > "woli i gotowości Polski do dalszego umacniania więzi i współpracy ze Stolicą A
                > postolską w obronie kultury chrześcijańskiej w Europie i na świecie"

Dobrze,że to przypomniałeś.
                Donald Tusk przez cały czas daje dowody służalczości wobec kleru i kościoła.
                On sam jest takim samym "cudotwórcą" jak JPII, który stawiał za przykład do naśladownictwa pedofila założyciela "Legionów Chrystusa" który nie tylko tam gwałcił małolatów, ale również swoje biologiczne dzieci,który był głuchy i ślepy na krzywdy wyrządzone przez rozpasany kler,który nigdy nie zniżył się do pomocy ofiarom kleszego rozpasania,który zabronił Hansowi Küng (duchownemu) wykładania w imieniu kościoła z powodu krytyki dogmatu o nieomylności papieża,który wyciszył aferę związaną z Bankiem Ambrosiano,którą próbował wyjaśnić jego poprzednik, który pozwolił aby kary uniknął główny podejrzany arcybiskup Marcinkus jego przyjaciel a inni zginęli w niejasnych okolicznościach.

Ukoronowaniem działalności JPII jest haniebny Konkordat,który uważam został wymuszony przez tego papieża.
                Dzisiaj puszczam tylko programy sportowe lub filmy dokumentalne.

Nie mam zamiaru oglądać tej papki lekkostrawnej z Rzymu, niech będą ucztą dla wszystkich tych,którzy łyknęli kłamstwa o "cudach" JPII.

• fiu-bzdziu2010 Re: cud sprzed 25 lat 28.04.14, 17:06
              a czy Tusk nie miał racji??? przecież Polska wyswobodzona z rąk towarzyszy kremlowskich, to przecież CUD XX wieku
              • gtxl2 Re: cud sprzed 25 lat 28.04.14, 19:49
                fiu-bzdziu2010 napisała:

> a czy Tusk nie miał racji??? przecież Polska wyswobodzona z rąk towarzyszy krem
                > lowskich, to przecież CUD XX wieku

Cud?....dla mnie takie zjawisko nie ma żadnego uzasadnienia.
                Cuda zdarzały się podobno w bardzo odległych czasach...z naciskiem na podobno.
                Okrągły stół,który doprowadził do demontażu socjalizmu w Polsce, nie był żadnym cudem, był faktem, do którego doprowadzili sami piewcy socjalizmu.
    • haen2010 Za ten cud, niestety... 27.04.14, 06:37
      Trzeba płacić. Cuda nigdy nie są za frajer. Płaci już całe zmarnowane pokolenie, którego cuda JPII tylko śmieszą. Podobnie było trochę z Cudem nad Wisłą.

Tusk ośmieszył się jeżeli uważa, że JPII załatwił sprawę za wszystkich Polaków. To tzw. kretyństwo historyczne u słabego absolwenta tego kierunku na trzeciorzędnym uniwersytecie.
    • wiosnaludzikow no i skomentowali :) 28.04.14, 07:28
      Komentarze lemingów były mniej więcej takie:
      co prawda Tusk powiedział, że 2+2 = 5 ale tak naprawdę to nie umiemy czytać między wierszami, bo tak naprawdę miał na myśli 4.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka