panuszatek 02.04.02, 00:58 ze MY do dzisiaj nie wykurzylismy tych wszystkich Zydow, masonow, Arabow, Niemcow (odpowiednie dopisac) z naszego pieknego kraju? Czy znow czekamy na czyjas pomoc? A moze sa nam potrzebni? Bez nich forum by nie istnialo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GP Re: JAK TO JEST IP: 217.153.60.* 02.04.02, 08:47 A jak już ich wszystkich wygonimy to kto zostanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: JAK TO JEST IP: *.upc.chello.be 02.04.02, 09:04 A na kogo bysmy zwalali wine za wszystkie niepowodzenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
panuszatek Re: JAK TO JEST 02.04.02, 18:53 Na "local" i innych wymyslonych przy uzyciu polisHAM'a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: WON TY IP: *.turboline.skynet.be 02.04.02, 19:01 panuszatek napisał(a): > Na "local" i innych wymyslonych przy uzyciu polisHAM'a. ZAWSZONY ZYDZIE,podajacy sie za Polaka Odpowiedz Link Zgłoś
panuszatek Re: WON TY 02.04.02, 19:10 Nigdy tego nie mowilem, tylko PISALEM po polsku i skad wiesz, ze zawszony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: WON TY IP: *.upc.chello.be 02.04.02, 19:13 I po co sie czepiasz?Sprawdz wszystkie teksty antyarabskie i zobacz kto pisal .Jeszcze przedwczoraj nikt tu nie pisal tak wulgarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adass Re: WON TY IP: *.sympatico.ca 02.04.02, 19:36 Pani Aniu, byly swieta, nowe kazania, nowe dyrektywy. Zupelne odrodzenie. Oj, nie bylo sie w kosciolku, a i rydzykowego radia sie nie sluchalo. A mozna w internecie, jak satelita nie dociera. Kawa to jest to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: WON TY IP: *.upc.chello.be 02.04.02, 19:44 Tak i kara mnie spotkala odkryli,ze jestem szpiegiem arabskim i za chwile jeszcze przeczytam,ze bralam udzial w zamachu na WTC zaczna mnie szukac wszystkie policje swiata musze znalezc jakis Local zeby przeczekac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik50 Re: Aniu IP: *.turboline.skynet.be 02.04.02, 19:49 Nie przejmuj sie tymi przyglupami,rob dobra robote.Swoja droga,nie wiem jakie wiatry przywialy te talatajstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adass Do Milk50 IP: *.sympatico.ca 02.04.02, 19:55 Gość portalu: mik50 napisał(a): > Nie przejmuj sie tymi przyglupami,rob dobra robote.Swoja droga,nie wiem > jakie wiatry przywialy te talatajstwo. wyglada na to, ze wolalbys pogadac z "ania", ale ja mam jedna uwage. Jestes bardzo grzecznym i kulturalnym nazywajac TO talatajstwem. Mi po prostu brak slow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Do Adass IP: *.upc.chello.be 02.04.02, 20:09 Dobrze sie bawisz w korespondencje z Localem dziwie sie mu bo jezeli jest zydem to tylko oddaje im niedzwiedzia przysluge bo na tym forum antysemitow jest malo ja sama scielam sie kiedys wlasnie z Mikiem w watku o Zydach ale jak widzisz local nas pogodzil jak to dluzej potrwa zakocham sie w arabie z naprzeciwka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: Aniu IP: *.szeptel.net.pl 02.04.02, 20:15 Gość portalu: mik50 napisał(a): > Nie przejmuj sie tymi przyglupami,rob dobra robote.Swoja droga,nie wiem > jakie wiatry przywialy te talatajstwo. Forum "Świat" - Forum "Kraj" = naczynia połączone. Wezwać hydraulika, bo gównem capi. (przepraszam). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Local Re: Aniu IP: *.sympatico.ca 02.04.02, 20:21 Gość portalu: Jaceq napisał(a): > Forum "Świat" - Forum "Kraj" = naczynia połączone. > > Wezwać hydraulika, bo gównem capi. (przepraszam). Kolego, zapomiales o "INFORMACJE DNIA ". Probowali my "KULTURA' ale tam straszne chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś