nessuno 06.06.14, 09:40 Zapraszam do umieszczania swoich typów, wybranie pieciu kandydatur nie powinno chyba sprawić problemu :) Moje typy : Migalski, Kurski, Pawłowicz, Zbyszek000, Karol Melex. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
papieska.kremufka.gwautu Re: Panteon polskich Gnid 06.06.14, 09:44 Czopek hofman, to zero ziobro, tow. Jarosław, gowin, Błaszczak, jojo Brudziński, Marta Kaczyńska, Episkopat. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Stawiam na Urbańskiego 06.06.14, 09:59 Jest jeszcze Guział,Wipler,Pięta zarząd krajowy PiS wymieniam hurtem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Maciora. agent T. 06.06.14, 10:15 alistair-p napisał: > Jest jeszcze Guział,Wipler,Pięta zarząd krajowy PiS wymieniam hurtem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: Panteon polskich Gnid 06.06.14, 10:17 Hoffman, Brudzinski, Rymanowski, Czarnecki, a na czele Kaczkodyl! etc. usw. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Panteon polskich Gnid 06.06.14, 11:54 Nie da się pięciu... więcej ich jest! No i skoro panteon, to przynajmniej dwudziestu pięciu bo ... cóż to za "panteon pięciu"?? Nawet "salopardów" było dwunastu (parszywa dwunastka) :) Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: Panteon polskich Gnid 06.06.14, 13:58 Wiesz sclavus, tak se myślę, że ten panteon to można by wypełnić setkami nazwisk, jeśli nie więcej :) Pretendentów do tego "zaszczytnego" tytułu cała masa. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Panteon polskich Gnid 06.06.14, 14:26 Mimo wszystko... nie każda gnida na Panteon zasługuje! :) ... nawet, jeśli jest to panteon gnid... - niektóre pod płot, najzwyklej... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Panteon polskich Gnid 06.06.14, 12:09 Ja bym dołożył tych z "niezależnej" prasy. Ziemkiewicz, Semka, Sakiewicz i znani bracia oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Panteon polskich Gnid 06.06.14, 12:28 Kamiński (ten od CBA). Waszczykowski. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Panteon polskich gnid 06.06.14, 12:29 zapomniałeś o kobietach.wyjątkowy zestaw. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Panteon polskich Gnid 06.06.14, 12:31 Kaczyński,Macierewicz, Ziobro,Hofman, Kępa, Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz "Europejska" walka z opozycja 06.06.14, 12:35 nessuno napisał: > Zapraszam do umieszczania swoich typów, wybranie pieciu kandydatur nie powinno > chyba sprawić problemu :) Musze przyznać , że jestem pod wrażeniem wyjątkowo "europejskiej i prowadzonej z wielką kulturą osobistą" walki z opozycją. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: "Europejska" walka z opozycja 06.06.14, 12:49 A ja jak zwykle nie jestem zaskoczony że jesteś wybiórczy w swoich wrażeniach. Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: "Europejska" walka z opozycja 06.06.14, 13:03 Mylisz się chłopcze. Nie prowadzę żadnej walki z opozycją. Tutaj mozna zamieścić głosy na dowolną personę z lewa, z prawa, ze środka, wszystko według własnego zdania. Liczę więc i na Twój wpis :) Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: "Europejska" walka z opozycja 06.06.14, 13:14 nessuno napisał: > Mylisz się chłopcze. Nie prowadzę żadnej walki z opozycją. Tutaj mozna zamieści > ć głosy na dowolną personę z lewa, z prawa, ze środka, wszystko według własnego > zdania. Liczę więc i na Twój wpis :) Dobrze Proszę Pana, ma Pan w dyskusji głos "chłopca -Solidarucha od 1980 r.". Nazywanie kogoś "gnidą" uważam za prostactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: "Europejska" walka z opozycja 06.06.14, 13:51 solidaruch od 1980 roku-tyle lat i niczego nie zrozumiał,niczego się nie nauczył. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: "Europejska" walka z opozycja 06.06.14, 14:09 99venus napisał: > solidaruch od 1980 roku-tyle lat i niczego nie zrozumiał,niczego się nie nauczy > ł. A to zmienił się od tego czasu sens takich pojęć jak kultura dyskusji, kultura osobista , prostactwo ? Jeśli się zmienił a ja tego nie zauważyłem , to rzeczywiście jestem mało spostrzegawczy. I masz racje - nie nauczyłem się (w takim przypadku) nowego rozumienia tych pojęć.. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: "Europejska" walka z opozycja 06.06.14, 14:15 Skoro bohaterką tabloidowych mediów i ich czytelników staje się niekulturalna Marysia z Gorzowa, która wyzywa innych od zdrajców, to czemu tu się remiku dziwić? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: "Europejska" walka z opozycja 06.06.14, 14:29 Ani Wyszkowski, ani Gwiazda ci nie powiedzieli??? Dziwne!!! ... mieliby dużo do powiedzenia w materii... *** uFielbiam tÓmaństFo!! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: "Europejska" walka z opozycja 06.06.14, 14:27 Wcześnie, kiedy mówiono o zdradzie, milczałeś ... subiektywnie! Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: "Europejska" walka z opozycja 06.06.14, 14:32 sclavus napisał: > Wcześnie, kiedy mówiono o zdradzie, milczałeś ... subiektywnie! Za to Ty teraz subiektywnie piętnujesz autora wątku kulturalnie zmieniając temat dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: "Europejska" walka z opozycja 06.06.14, 14:37 ty nie jesteś autorem wątku i nie ja zmieniam obraz dyskusji - to ty, pierwszym swoim poście, zmieniłeś ten obraz... ... a już w najmniejszym nawet stopniu, nie piętnuję autora wątku... (może ci się myli wątek z postem?, co???) Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: "Europejska" walka z opozycja 06.06.14, 14:47 sclavus napisał: > ty nie jesteś autorem wątku i nie ja zmieniam obraz dyskusji - to ty, pierwszym > swoim poście, zmieniłeś ten obraz... > ... a już w najmniejszym nawet stopniu, nie piętnuję autora wątku... (może ci s > ię myli wątek z postem?, co???) Nic mi sie nie myli Sclavus. Ty mi zarzucasz milczenie w sprawie "zdrady" a ja w rewanżu Tobie zarzucam milczenie w sprawie "gnid". Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: "Europejska" walka z opozycja 06.06.14, 21:52 Myli ci się cóś straszliwie... A z drugiej - ktoś ci nie pozwala podać swoich typów??? Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: "Europejska" walka z opozycja 07.06.14, 07:37 sclavus napisał: > A z drugiej - ktoś ci nie pozwala podać swoich typów??? Nie ktos tylko "coś". Poczucie przyzwoitosci. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: "Europejska" walka z opozycja 06.06.14, 13:37 To żadna walka z opozycją - to propozycja ... uszlachetnienia(!!) gnid... (zbyt często czegóś nie rozumiesz!! Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Ej remik, a powiedz mi 06.06.14, 13:46 czy zapytanie człowieka "Dlaczego jest pan zdrajcą" jest kulturalne i czy wręczenie takiej osobie kwiatów jest przejawem tchórzostwa? Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: Ej remik, a powiedz mi 06.06.14, 13:54 hehe, kto wie, może też jest zwolennikiem wydzierania buzi na cmentarzu, jak chociażby ostatnio na Powązkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: Ej remik, a powiedz mi 06.06.14, 14:14 nessuno napisał: > hehe, kto wie, może też jest zwolennikiem wydzierania buzi na cmentarzu, jak ch > ociażby ostatnio na Powązkach :) Zamiast chamsko insynuować (tak, tak, to co robisz to chamstwo) wystarczyło poszukać moich wypowiedzi na tym forum w tej sprawie.Ale chamstwo jest łatwiejsze , nie wymaga wysiłku- prawda? I dobra rada od Solidarucha. W kontaktach z ludźmi zacznij używać szarych komórek zamiast stereotypów. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Ej remik, a powiedz mi 06.06.14, 14:33 fiu, fiu, fiu... I kto to mówi? ... mój ty "drugi" stereortypisto Rzeczypospolitej.. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: Ej remik, a powiedz mi 06.06.14, 14:45 sclavus napisał: > fiu, fiu, fiu... > I kto to mówi? > ... mój ty "drugi" stereortypisto Rzeczypospolitej.. Sclavus. Bardzo wyraźnie na tym forum potepiłem zachowanie ludzi zachowujących się niegodnie na pogrzebie W. Jaruzelskiego. Jesli ktoś wbrew mojej jasnej deklaracji pisze : (cytat) "hehe, kto wie, może też jest zwolennikiem wydzierania buzi na cmentarzu, jak chociażby ostatnio na Powązkach :) " to jest to pisanie chamskie. Założyłem ,ze posłuzył się stereotypem lansowanym moim zdaniem przez przeciwników PiS -każdy głosujący na PiS popiera niegodne zachowania na pogrzebie Jaruzelskiego . Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Ej remik, a powiedz mi 06.06.14, 21:55 "każdy głosujący na PiS popiera niegodne zachowania na pogrzebie Jaruzelskiego" A toś mnie, qrva!!, zaskoczył!!! ... to kto się zachowywał, jak bydło???? Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: Ej remik, a powiedz mi 07.06.14, 07:40 sclavus napisał: > "każdy głosujący na PiS popiera niegodne zachowania na pogrzebie Jaruzelskie > go" > A toś mnie, qrva!!, zaskoczył!!! > ... to kto się zachowywał, jak bydło???? W moim poscie nie piszę kto sie niegodnie zachowywał, tylko kto popiera takie zachowanie. O tym dyskusja. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: "Europejska" walka z opozycja 06.06.14, 13:50 bardziej ci odpowiadają burdy na cmentarzy i niszczenie drzew w święto Niepodległości? Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: "Europejska" walka z opozycja 06.06.14, 14:16 99venus napisał: > bardziej ci odpowiadają burdy na cmentarzy i niszczenie drzew w święto Niepodle > głości? Po co pytasz, skoro dobrze wiesz (jako stary forumowicz) że nie. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Po co ? 06.06.14, 14:39 myślisz, że nie powinno się ich humorować??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Po co ? 06.06.14, 15:13 Myślę, że niekoniecznie. Każdy zbój ma swój strój. A potem się młodzi internauci na FK powołują , podczas lekcji historyjek . :) Jak to mawiali starożytni Indianie : Humor, homarem ością w igloo stanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
marsaqua dla jednych gnidy, dla innych bohaterowie 06.06.14, 15:07 zwsze tak bylo, jest, I bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos marsaqua 06.06.14, 23:42 marsaqua napisał(a): > zwsze tak bylo, jest, I bedzie. Jak tam się wchodzi Puciusiowi w odbytnicę? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Panteon polskich , największych Gnid 06.06.14, 20:05 Obstawiam : Maleszka, Niesiołowski, Tusk, Piechociński, Serafin, Marcinkiewicz, Kamiński, Kopacz ...miałem też i innych z PiS i SLD ale zostali wymienieni. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Gnida the best of the best, supergnida 06.06.14, 20:08 ROSTOWSKI . Odpowiedz Link Zgłoś
lepszejutro Re: Gnida the best of the best, supergnida 06.06.14, 20:52 Hanna Końkordat - Suchocka Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: Gnida the best of the best, supergnida 06.06.14, 20:58 No, panteon nam rośnie. Proszę o dalsze wpisy z typami a jednocześnie proszę o nieodchodzenie od głównego tematu :) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Gnida the best of the best, supergnida 06.06.14, 22:36 Muszę wnieść poprawkę: TOP50 się zaczyna rysować... :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: Gnida the best of the best, supergnida 06.06.14, 23:33 Myślę,że przy zaangażowaniu innych, spokojnie dobijemy do 100. I nie będzie to żadnym szczególnym wynikiem patrząc na te nasze pożal się Boże "elyty" :) Odpowiedz Link Zgłoś
marsaqua Re: Gnida the best of the best, supergnida 11.06.14, 12:08 To tylko cwany oszust, który na garbach nedzarzy Polakow "dorobil" sie w ciagu paru lat milionow. Gnidami sa ludzie, ktorzy tego jawnego zagranicznego oszusta nie placacego podatkow w PL, wsadzili do koryta, gdzie mogl sie uwlaszczac na cakego. Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Panteon polskich Gnid 06.06.14, 21:14 szczęściarz z kasyna- czyli tłusty Pawełek Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: Panteon polskich Gnid 06.06.14, 21:21 oj, dzięki Ci wielkie za przypomnienie o tym spasionym złodzieju. W moim rankingu zajmuje czołowe miejsce :) Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Panteon polskich Gnid 06.06.14, 21:27 1. Balcerowicz (według The Lancet jego polityka społeczno-gospodarcza na początku lat 90ych doprowadziła do śmierci 300tys ludzi w Polsce, cały czas głosi zbrodnicze pomysły które mogą zabić jeszcze więcej ludzi) 2. Kaczyński (ultra-prawicowy fanatyk, amerykański i watykański zdrajca udający patriotę, gnida która razem z Tuskiem skłóciła ludzi w Polsce jak nikt inny) 3. Giżyński (PiSda jakich wiele, awansował za swój wyjątkowo żmijowy język po śmierci generała Jaruzelskiego) 4. Tusk (prawicowy radykał udający centrowca, twardogłowy konserwatysta udający liberała, razem z Kaczyńskim podzielił Polaków nie na polu ideologii które PO i PiS mało różnią ale na tle zwykłej personalnej nienawiści, byłby wyżej ale dzięki pogonieniu kota pasożytom z OFE i wyleczeniu się z niektórych neoliberalnych dogmatów spadł trochę w rankingu gnid) 5. Michnik (radykalny prawicowiec, konserwatysta i betonowy neoliberał malujący się na lewicowca, zwolennik amerykańskiego imperializmu i banderyzmu ukraińskiego ubierający się w piórka anty-faszysty, główna tuba propagandowa reżimu IVRP i autorytarnej formy rządów prawicowych opartej o POPiS) Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Panteon polskich Gnid 06.06.14, 23:47 Niesiołowski ,Bartoszewski ,Kiszczak ,Jaruzelski ,Kwaśniewski ,Miller ,Urban . Odpowiedz Link Zgłoś
kolter.nr Re: Panteon polskich Gnid 07.06.14, 08:58 taniarada napisał(a): > Niesiołowski ,Bartoszewski ,Kiszczak ,Jaruzelski ,Kwaśniewski ,Miller ,Urban . No a Prezes ?? Odpowiedz Link Zgłoś
dobry-termin Re: Panteon polskich Gnid 07.06.14, 00:16 tornson napisał: > 2. Kaczyński (ultra-prawicowy fanatyk, amerykański i watykański zdrajca udający > patriotę, gnida która razem z Tuskiem skłóciła ludzi w Polsce jak nikt inny) ... byłby Pan, łaskawco wyjaśnić, na czym KONKRETNIE ma polegać zdrada Kaczora ? Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Panteon polskich Gnid 07.06.14, 09:56 dobry-termin napisał(a): > ... byłby Pan, łaskawco wyjaśnić, na czym KONKRETNIE ma polegać > zdrada Kaczora ? Na robieniu z Polski bezwolnej kolonii USA i Watykanu. Interes Watykańczyków jest dla niego ważniejszy niż interes Polaków, interes Watykanu (konkordad, niepłacenie podatków przez czarno-purpurowych, dotacje dla tej mafii, wprowadzanie w Polsce kato-szariatu i ograniczanie praw Polakom bo tak sobie życzą Watykańczycy) jest dla niego ważniejszy niż interes Polski. Gotów był też zrobić z Polski amerykańską tarczę i jeszcze za to zapłacić. Żebrze też wprowadzenie do Polski obcych wojsk. Swego czasu mówił że Polska powinna nawet dopłacić amerykańskim koncernom do wydobywania łupków, w jego PiSowskim wąskim rozumku ma to przyssać Amerykę do Polski i niby zapewnić nam jakieś bezpieczeństwo przed ich chorym fobiami. W sumie Tusk to tylko trochę mniejszego kalibru zdrajca, ale przynajmniej nie stroi się w piórka patrioty. Odpowiedz Link Zgłoś
dobry-termin Re: Panteon polskich Gnid 07.06.14, 10:16 Gratuluję merytorycznego "wytłumaczenia", pomijam nieścisłości i oczywiste zakłamania faktów. Proszę nie oczekiwać w odpowiedzi, że ja to uczynię za Ciebie: proszę samemu rzetelnie sprawdzić. Szkoda, że Koledze umknął taki drobny szczegół: "wprowadzanie w Polsce kato-szariatu". Racz przyswoić odrobinę wiedzy, choćby tej szkolnej; gdyby nie owa - jak piszesz - "mafia, to prawdopodobnie Polska przestałaby istnieć (nie wspominając już o tym Kolego, że musiałbyś przynajmiej pięć razy dziennie na bosaka czołem we wiadomym kierunku... Czy jest Kolega tego świadom? ... pytanie retoryczne... Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Panteon polskich Gnid 11.06.14, 08:38 Niezłe debilizmy wypisujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
dobry-termin Re: Panteon polskich Gnid 07.06.14, 00:13 Dobry temat: A co Państwo powiecie na moje propozycje, oczywiście gnidy z małej litery "g" bo na inne nie zasługują: na pierwszy plan wysuwa się Pan Tusk z rekomendacji Pani Marysi, następnie oczywiście bohaterowie tych dni, czyli Pan Komoruski z Panem Nałęczem już trochę jąkającym się po ostatnich spotkaniach u Pospieszalskiego...cóż, bywa i tak. Ja naprawdę nie wiem, czy jest sens wymieniać ich wszystkich ...? Jest sens? Mam wymieniać?! Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Panteon polskich Gnid 07.06.14, 00:45 dobry-termin A ty byłbyś łaskaw uzasadnić swoje typy, bo jak dotąd posługujesz się jedynie prymitywnymi insynuacjami i chamstwem na poziomie Gazety Polskiej ("Komoruski). Odpowiedz Link Zgłoś
dobry-termin Re: Panteon polskich Gnid 07.06.14, 09:56 Drogi erte skoro piszesz: "posługujesz się jedynie prymitywnymi insynuacjami i chamstwem" - zapewne wypadałoby mi to udowodnić? ( bo jeżeli nie udowodnisz, to... no... już teraz wiesz?) Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Panteon polskich Gnid 07.06.14, 00:41 Większość "wpisywaczy" podaje jakieś nazwiska ludzi których po prostu nie lubią; czasem mniej, a czasem bardziej trafione - ale bez jakiegokolwiek uzasadnienia. Dlaczego Miller, Brudziński, Hofman (no, to jest rzeczywiście dość oczywiste) czy inny Kwaśniewski ? A ja też mam swoje typy, ale postaram się to uzasadnić (przy czym na ogół nie będą to stricte politycy. 1. Marcin Wolski - czołowy dziś "niepokorny" były I Sekretarz POP PZPR w Polskim Radio. 2. Jarosław Rymkiewicz (primo voto Szulc) - niegdysiejszy apologeta Stalina i wieloletni działacz PZPR. 3. Rafał Ziemkiewicz - pieszczoch propagandy lat 80' ("Fantastyka"), niewychylający nosa w czasach kiedy coś za to groziło, a dziś spóźniony rewolucjonista który swoje dupodajstwo z tamtych lat usiłuje przykryć radykalizmem a z opluwania Michnika uczynił sobie źródło dochodów. 4. Jan Pietrzak - polityczny "wentyl" lat komuny, wychowanek stalinowskiego WP, od najmłodszych lat indoktrynowany (skutecznie) przez bolszewików, członek PZPR do ostatka. 5. Jerzy Robert Nowak - w latach '80. nieustannie łaszący sie do władzy, dziś zaś czołowy ideolog RM. 6. Andrzej Rosiewicz - szczęśliwie już dość zapomniany błazen PRL-u, dziś zaś piewca tromtadrackiego patriotyzmu 7. Leszek Miller i Aleksander Kwaśniewski - aparatczycy PZPR, apologeci stanu wojennego, piewcy Związku Sowieckiego, Układu Warszawskiego i RWPG, "młodzi zdolni" komuniści - a dziś przez wszystkie przypadki odmieniający słowa typu "demokracja", "prawa obywatelskie", "wolność słowa" i przypisujący sobie główne zasługi w przystąpieniu Polski do UE i NATO. 8. Bolesław Piecha - człowiek który dorobił się sporej kasy na skrobankach - dziś zaś pierwszy obrońca "żyć poczętych", przeciwnik in vitro i antykoncepcji. Ta lista oczywiście nie wyczerpuje tematu, takich "bohaterów" znalazłoby się więcej - ot, choćby Agent Tomek czy Wojciech Reszczyński, ale nie sposób ich tu wymienić wszystkich. Ale na deser zostawiłem sobie wiceministra sprawiedliwości w rządzie Jarosława Kaczyńskiego - czyli Andrzeja Kryże, syna zbrodniarza sądowego Romana Kryże, dyspozycyjnego sędziego w każdym ustroju i gotowego "zrobić dobrze" każdej władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Panteon polskich Gnid 07.06.14, 10:32 erte2 napisał: > A ja też mam swoje typy, ale postaram się to uzasadnić (przy czym na ogół nie b > ędą to stricte politycy. > 1. Marcin Wolski - czołowy dziś "niepokorny" były I Sekretarz POP PZPR w Polski > m Radio. > 2. Jarosław Rymkiewicz (primo voto Szulc) - niegdysiejszy apologeta Stalina i w > ieloletni działacz PZPR. > 3. Rafał Ziemkiewicz - pieszczoch propagandy lat 80' ("Fantastyka"), niewychyla > jący nosa w czasach kiedy coś za to groziło, a dziś spóźniony rewolucjonista kt > óry swoje dupodajstwo z tamtych lat usiłuje przykryć radykalizmem a z opluwania > Michnika uczynił sobie źródło dochodów. > 4. Jan Pietrzak - polityczny "wentyl" lat komuny, wychowanek stalinowskiego WP, > od najmłodszych lat indoktrynowany (skutecznie) przez bolszewików, członek PZP > R do ostatka. > 5. Jerzy Robert Nowak - w latach '80. nieustannie łaszący sie do władzy, dziś z > aś czołowy ideolog RM. > 6. Andrzej Rosiewicz - szczęśliwie już dość zapomniany błazen PRL-u, dziś zaś p > iewca tromtadrackiego patriotyzmu > 7. Leszek Miller i Aleksander Kwaśniewski - aparatczycy PZPR, apologeci stanu w > ojennego, piewcy Związku Sowieckiego, Układu Warszawskiego PO czyste u Ciebie :) Brak takich typów ? Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Konkurencja jest wyjątkowo silna 07.06.14, 07:49 Trudno się zdecydować. Między innymi zapasiony jak nieszczęście Semka. M/ Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Dodaję nowe typy. 10.06.14, 19:39 prof.Chazan, poseł Pięta, minister od bałwanów. Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: Dodaję nowe typy. 16.06.14, 20:22 I minister, już były tik-tak, czyli znany cwaniaczek i kanciarz Nowak. Odpowiedz Link Zgłoś