szwager_z_laband 05.03.08, 15:45 puyty abo nagran ze tyj puyty: "Diabelski mlyn" zespol Cross ze Krzysztofym Cugowskim Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ballest Re: szukom 05.03.08, 16:01 Jou takich nie mom, ale moze, Anna abo Kochtachütz. Odpowiedz Link
gryfny Re: szukom 05.03.08, 16:40 Cross,pierwsze slysza,kompletnie nie znom www.archiwumrocka.art.pl/19,wykonawca.html Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: szukom 05.03.08, 16:44 oni byli ze Wrocuawia chyba - no i ze Cugowskim dobre to bouo Odpowiedz Link
rita100 Re: szukom 05.03.08, 20:20 Też pierwszy raz słyszę. A nie znajdziesz tego na oficjalnej stronie Budki Suflera ? Odpowiedz Link
gajowy555 Re: szukom 06.03.08, 14:00 Witej Szwager, a nie rycz! Na razie ech znod som tekst, jeszcze posznupia za muzyczkom. Pyrsk! www.budkasuflera.pl/index.php?go=teksty&pokaz=76 Odpowiedz Link
rita100 Re: szukom 06.03.08, 20:06 łoj Gajowy, aleś trafił w tykst. Psiankny yś :) Ale łobaczta, Laband mnioł recht, sliczny tekst .. :: Kręci mi się w głowie :: .. Muzyka: Cugowski Krzysztof i Paszko Leszek Tekst: Olewicz Bogdan Czas ucieka mi, żadna cenna myśl Nie chce z głowy zbiec na papieru śnieg Leżę całe dni zamiast z domu wyjść Karmię węglem piec z ogniem drocząc się Nie mogę spać bo w moich snach wciąż gonią mnie Diabelski młyn a ja wraz z nim tak kręcę Pomyśl o mnie dziś nawlekając nić Przeszyj igłą w dół nieustanny ból Nie mogę spać bo w moich snach ktoś dusi mnie Diabelski młyn a ja wraz z nim tak kręcę się Pomóżci mi zatrzymać film co w myślach wrze Diabelski młyn szalony cyrk zabija mnie Teroz przydoł by sia glos Cugowskiego i muzyka Odpowiedz Link