Dodaj do ulubionych

Zaczynam lubić JKM

12.07.14, 20:00
wirtualnapolonia.com/2014/07/11/dzentelmen-pan-janusz-korwin-mikke-szorstka-reka-pierd-al-gnige-w-pysk/#more-36931

Ku mojemu zdumieniu ta gnida, zamiast przysłać mi sekundantów żądając satysfakcji, natychmiast się tym pochwaliła!!!

Gdyby wiedział, to bym, zamiast policzkować, napluł
Obserwuj wątek
    • p.grochowski Re: Zaczynam lubić JKM 12.07.14, 20:16
      Również ja wierzę w świat opisywany w tygodniku "Najwyższy Czas!". Piotr.

laweta2014 napisała:

> wirtualnapolonia.com/2014/07/11/dzentelmen-pan-janusz-korwin-mikke-szorstka-reka-pierd-al-gnige-w-pysk/#more-36931
      >
      > Ku mojemu zdumieniu ta gnida, zamiast przysłać mi sekundantów żądając satysf
      > akcji, natychmiast się tym pochwaliła!!!
      >
      > Gdyby wiedział, to bym, zamiast policzkować, napluł

• tornson Re: Zaczynam lubić JKM 15.07.14, 21:40
        p.grochowski napisał:

> Również ja wierzę w świat opisywany w tygodniku "Najwyższy Czas!". Piotr.
        Jesteś za powrotem do zbrodniczych czasów dzikiego XIX wiecznego kapitalizmu?
        • adamszem Re: Zaczynam lubić JKM 16.07.14, 05:18
          Jestem za sprawiedliwym i bezwzględnym karaniem zdrajców i agentów. Od tego trzeba zacząć. Boni powien gnić w pierdlu, a nie reprezentować Polskę gdziekolwiek.
          • p.grochowski Re: Zaczynam lubić JKM 16.07.14, 15:28
            Unia Polityki Realnej pozbawiona przywództwa pana Janusza musi określić swoją pozycję na polskiej scenie politycznej. Teraz w Ruchu Narodowym. Może wspólny blok z Kongresem Nowej Prawicy? Piotr.

adamszem napisał:

> Jestem za sprawiedliwym i bezwzględnym karaniem zdrajców i agentów. Od tego trz
            > eba zacząć. Boni powien gnić w pierdlu, a nie reprezentować Polskę gdziekolwiek
            > .
    • mariner4 Z daleka śmierdzisz Gołdą. 12.07.14, 20:42
      Myślisz, że się ukryjesz?
      M.
      • nocny_anonim mariner4 śmierdzi KGB 12.07.14, 20:57
        Kupa
        Goowna
        Boniego
        • mariner4 Podziwiam twój intelekt 12.07.14, 21:00
          Rzuca na kolana. Sam to wymyśliłeś?
          M.
      • inocom Masz coś do Holendrów? 13.07.14, 00:14
        mariner4 napisał:

> Myślisz, że się ukryjesz?

Ser jak ser, każdy śmierdzi.
      • p.grochowski Re: Z daleka śmierdzisz Gołdą. 13.07.14, 03:17
        Jak myślicie czy Gołda Tencer zapewni elektorat Żydów polskich dla Kongresu Nowej Prawicy? Piotr.

mariner4 napisał:

> Myślisz, że się ukryjesz?
        > M.
    • volupte Re: Zaczynam lubić JKM 12.07.14, 22:31
      Dziwi mnie to litościwe pochylanie się nad Bonim. Oberwał i za co to wszyscy wiemy , a on nadal rżnie głupa udając z nie wie, że nie pamieta aby Miki obraził. Powinien wyszukać swoje ówczesne wypowiedzi dla przypomnienia. Wprawdzie Miki tez juz powinien o tym zapomnieć i uderzył dlatego ze Boni to mikrus i zaden przeciwnik , nawet dla dziadka. Gdyby to sie tyczyło jakiegos wiekszego posła , to i ta pamięć JKM byłąby słabsza.
      • jacekm22 Re: Zaczynam lubić JKM 12.07.14, 22:37
        Autorowi wątku też powinno się dać w mordę. ..!!
        • volupte Re: Zaczynam lubić JKM 12.07.14, 22:40
          Za to że lubi JKM ? Obawiam sie że JKM w nastepnych wyborach polubi jakieś 12-15% jesli PO i PiS bedą tak sie zachowywac jak obecnie.
        • kolter-nr Re: Zaczynam lubić JKM 13.07.14, 00:38
          jacekm22 napisał:

> Autorowi wątku też powinno się dać w mordę. ..!!

Ana lubi w łeb i o kant stołu
        • snajper55 Re: Zaczynam lubić JKM 15.07.14, 23:45
          jacekm22 napisał:

> Autorowi wątku też powinno się dać w mordę. ..!!

W sumie to każdy jakoś zasłużył. Korwinowi ręka odpadnie.

S.
      • wiosnaludzikow Re: Zaczynam lubić JKM 13.07.14, 05:53
        Zgoda Volupte !
    • schweppes1 Jeżeli media tak namiętnie jadą po Korwinie... 13.07.14, 01:30
      ...to znaczy, że właśnie na niego trzeba zagłosować w najbliższych wyborach. I ludzie to wiedzą - zwłaszcza TVN robi KNP przysługę. Im większy pocisk po nim, tym wyższe słupki w sondażach.
      • taniarada Re: Jeżeli media tak namiętnie jadą po Korwinie.. 13.07.14, 09:40

Miki vs Bony
        Śmiała się, śmiała dziś Polska cała,
        gdy Janusz walnął w japę Michała.
        Zatem co zaszło we pałacyku,
        gdzie sie zebrało POsłów bez liku?
        Michał wyciągnął do Mikke grabę,
        a ten przywalił jak wieśniak babę
        Boni POleciał zaraz na skargę
        z trudem przygryzał spuchniętą wargę.
        POdać do sądu ? Było, nie było,
        a mógł mi napluć w paskudne ryło.
        I obelżywie nazwał mnie - gnida
        w świat pójdzie przekaz - znów biją żyda !
      • volupte Re: Jeżeli media tak namiętnie jadą po Korwinie.. 13.07.14, 14:46
        A Miki będzie stale przypominał takimi wyskokami o sobie. Ciekawe jak zachowaja sie media, czy ,,wyskoki" spowoduja czestsze zapraszanie , czy nie. Jesli zrazi media , to uważam ze zacznie sie rozsądniej zachowywac ,( bo to niezły gracz) aby przywrócic zainteresowanie swoja osoba , na czym mu ogromnie zależy. Zawsze jeczał że go nie pokazuja i nie zapraszaja do mediów. Dzis jest w swoim zywiole , ale przesadza.
    • p.grochowski Re: Zaczynam lubić JKM 14.07.14, 20:12
      W wyborach do europarlamentu poparłem Jacka Wilka z listy stołecznej Kongresu Nowej Prawicy. Mam nadzieję, że się niebawem spotkamy. Piotr.

laweta2014 napisała:

> wirtualnapolonia.com/2014/07/11/dzentelmen-pan-janusz-korwin-mikke-szorstka-reka-pierd-al-gnige-w-pysk/#more-36931
      >
      >

• wiosnaludzikow A niby czym się różni Tusk o Kaczyńskiego ? 14.07.14, 20:17
      Co by było mówione gdyby w koalicji PISiory i Giertych z Jędrkiem CBA przeszukano pokój poselski np Goeetycha czy Leppera .....oj ale by było a nadworny lekarz Tuska określana też Marszalkinią okazuje się noe widzi tu łamania prawa :))) Rewelacja !
      • wiosnaludzikow Żaden leming POważnie na to pytanie nie odPOwie! 14.07.14, 21:18
        Kaczynski rozni sie garniturem, umiejętnością POslugiwania się słuchawkami itp ale to jedyne różnice. Umiłowanie do wykorzystywania służb , POdsluchów jest nawet u Tuska większe :)
        • p.grochowski Re: Żaden leming POważnie na to pytanie nie odPOw 15.07.14, 21:27
          Partia Janusza Korwin-Mikkego rośnie w siłę. Jest już na 3. miejscu. Czyli że rację miałem popierając Jacka Wilka startującego z listy warszawskiej. Piotr.

wiosnaludzikow napisał:

> Kaczynski rozni sie garniturem, umiejętnością POslugiwania się słuchawkami itp
          > ale to jedyne różnice. Umiłowanie do wykorzystywania służb , POdsluchów jest na
          > wet u Tuska większe :)
    • tornson Ale wiesz, gołodupcu, że za jego rządów 15.07.14, 21:39
      straciłbyś prawo do powszechnej opieki medycznej, do emerytury, a także wszelkie prawa pracownicze, a w robocie zamiast tych 1600 gwarantowanych płacą minimalną zapie...łbyś dosłownie za miskę ryżu? A gdybyś był młodszy to nie skończyłbyś szkoły, bo twoich rodziców zapewne nie stać byłoby na czesne?
      • taniarada Re: Ale wiesz, gołodupcu, że za jego rządów 15.07.14, 22:42
        Poziom tych wpisów świadczy o poziomie tego forum.Jak to mówią nie strasz,nie strasz.Jedynie w tym kraju stoją dobrze PUP i wszystkie śmietniki w miastach.Ale tutaj tego nie widzą .
      • volupte Re: Ale wiesz, gołodupcu, że za jego rządów 15.07.14, 23:25
        Skad ty to wiesz? Żyłeś za jego rządów?
    • p.grochowski Re: Zaczynam lubić JKM 16.07.14, 00:12
      Mam nadzieję że pan Janusz odnajdzie się w europarlamencie. To dobrze że jest sobą. Piotr.

laweta2014 napisała:

>
      >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka