Dodaj do ulubionych

Co on wącha, że tak odjechał?

12.08.14, 17:42
Błaszczak wypowiedział się w sprawie przyszłego premiera, i powiedział min to,

W Polsce potrzeba zmian. Żeby ich dokonać, na czele rzędu musi stanąć polityk doświadczony, mąż stanu, Jarosław Kaczyński

I teraz rodzi się pytanie, gdzie on zdobył doświadczenie?
Od kiedy on jest mężem stanu?

Był premierem przez niecały rok, i jedyne co mu wyszło, to wysyłanie służb specjalnych za koalicjantem, sam się do tego przyznał, nawet ta cała skcja z pogrążeniem Leppera mu nie wyszła, Lepper okazał się mądrzejszy niż cała banda ułomów rządowych, no i ten straszny zamach na jego rękę, ktoś mu podstawił nogę na prostym chodniku.

A co do męża stanu, to jest prawda, jest mężem stanu .... wolnego.

fakty.interia.pl/polska/news-blaszczak-na-czele-przyszlego-rzadu-musi-stanac-jaroslaw-kac,nId,1483770
Obserwuj wątek
    • l_zaraza_l Re: Co on wącha, że tak odjechał? 12.08.14, 17:51
      czan-dra napisał:

> I teraz rodzi się pytanie, gdzie on zdobył doświadczenie?

Właśnie wybrał się na survival, by je zdobyć.
      A swoją drogą jeden śpiwór na panaprezesa, kotapanaprezesa i czterdziestuczterechochroniarzypanaprezesa...
    • szwampuch58 Re: Co on wącha, że tak odjechał? 12.08.14, 17:51
      kaczy kuper
    • wiosnaludzikow Re: Co Ty wąchasz ? 12.08.14, 18:22
      ..., że jesteś taki monotematyczny ?
      • czan-dra Re: Co Ty wąchasz ? 12.08.14, 18:28
        Złotko, zapomniałes dodac coś o Tusku, przez to Twój post jest nieważny.
        A teraz tak, dla odmiany, na poważnie, co Ciebie obchodzi o czym ja piszę, nie interesuje, nie wchodź, nie komentuj, a swoje uwagi dotyczące mojej osoby zachowaj dla siebie.
        Mam nadzieję że dotarło do Ciebie.
        • spokojny.zenek Re: Co Ty wąchasz ? 12.08.14, 18:30
          Gdyby miał sie powstrzymać od przysrywanek to by musiał zniknąć z forum, bo niczego merytorycznego jeszcze chyba nigdy nie napisał. Troll to troll. Jest uzależniony od własnego trollowania.
          • gtxl3 Re: Co Ty wąchasz ? 12.08.14, 18:33
            spokojny.zenek napisał:

> Gdyby miał sie powstrzymać od przysrywanek to by musiał zniknąć z forum, bo nic
            > zego merytorycznego jeszcze chyba nigdy nie napisał. Troll to troll. Jest uzale
            > żniony od własnego trollowania.

Czandra za to jest merytoryczny.....jak nie prezes,to Miller i tak kręci i nudzi przez cały czas.
            Troll to troll.

• spokojny.zenek Re: Co Ty wąchasz ? 12.08.14, 18:36
              Troll trollowi nierówny, Czy treścią życia czandry jest zaśmiecanie kolejnych wątków pustymi przysrywankami do najprzeróżniejszych forumowiczów?
              • gtxl3 Re: Co Ty wąchasz ? 12.08.14, 18:39
                Troll trollowi nierówny.

Zgadzam się, ale niepotrzebnie nazwałeś wiosnęludów trollem.

• spokojny.zenek Re: Co Ty wąchasz ? 12.08.14, 18:49
                  Nie ja pierwszy i nie ja ostatni. Poza tym trzeba pewne zjawiska nazywac po imieniu.
                • wiosnaludzikow Re: Co Ty wąchasz ? 12.08.14, 18:49
                  Etyczny prawnik. Oksymoron. Zenek dowodzi to prawie każdym wpisem.
                  • religijnych.uczuc.obraza Re: Co Ty wąchasz ? 12.08.14, 22:56
                    A co masz do jego etyki, powielaczu kłamstw?
        • gtxl3 Re: Co Ty wąchasz ? 12.08.14, 18:31
          czan-dra napisał:

> Złotko, zapomniałes dodac coś o Tusku, przez to Twój post jest nieważny.
          > A teraz tak, dla odmiany, na poważnie, co Ciebie obchodzi o czym ja piszę, nie
          > interesuje, nie wchodź, nie komentuj, a swoje uwagi dotyczące mojej osoby zacho
          > waj dla siebie.
          > Mam nadzieję że dotarło do Ciebie.

Czarujący jesteś ....czandra. Czaaaarujący.

• czan-dra Re: Co Ty wąchasz ? 12.08.14, 18:43
            Mam nieodparte wrażenie, nie po raz pierwszy zresztą, że ty mnie podrywasz, i nie po raz pierwszy odpisuję Ci że mnie nie interesujesz, nie gustuję w maniakach.

Nie tak dawno pisałeś że odpuszczasz, i nie będziesz pisał w moich wątkach, niesłowny jesteś niczym rasowy polityk.
            • gtxl3 Re: Co Ty wąchasz ? 12.08.14, 18:47
              czan-dra napisał:

Mam nieodparte wrażenie, nie po raz pierwszy zresztą, że ty mnie podrywasz

Fobie można leczyć czandra.

• czan-dra Re: Co Ty wąchasz ? 12.08.14, 18:49
                To się zgłoś do lekarza, na pewno pomoże.
                EOT.
        • wiosnaludzikow Re: Co Ty wąchasz ? 12.08.14, 18:48
          O Tuski piszę tylko wtedy jak temat dotyczy Tuska.
          Ty natomiast drugą swoją funkcję na tym forum, obronę Tuska , realizujesz nawet jak nikt go nie atakuje. Zbierasz jakieś punkty w programie lojalnościowych ? :)
          • czan-dra Re: Co Ty wąchasz ? 12.08.14, 18:51
            Tak, Złotko, masz rację.
            Nie będę pytał, ani się domagał dowodu mojej obrony Tuska w tym wątku, bo to mija się z celem.
            • wiosnaludzikow Re: Co Ty wąchasz ? 12.08.14, 18:57
              czan-dra napisał:

> Tak, Złotko, masz rację.
              > Nie będę pytał, ani się domagał dowodu mojej obrony Tuska w tym wątku, bo to m
              > ija się z celem.
              Tak, bo jest czarno na białym :) owszem mijałoby to się z celem.
        • wiosnaludzikow Re: Co Ty wąchasz ? 12.08.14, 18:50
          czan-dra napisał:

> Złotko, zapomniałes dodac coś o Tusku, przez to Twój post jest nieważny.
          > A teraz tak, dla odmiany, na poważnie, co Ciebie obchodzi o czym ja piszę, nie
          > interesuje, nie wchodź, nie komentuj, a swoje uwagi dotyczące mojej osoby zacho
          > waj dla siebie.
          > Mam nadzieję że dotarło do Ciebie.
          Przeszkadzam w pracy ? :)
    • mariner4 W PiS dzień bez wazeliny, to 12.08.14, 18:46
      dzień stracony. Nie wiesz o tym?
      Błaszczak to obrzydliwy, oślizły i fałszywy wazeliniarz.
      Jak Kaczor odejdzie, to on pierwszy będzie go opluwał. Ot, gnida.
      M.
      • spokojny.zenek Re: W PiS dzień bez wazeliny, to 12.08.14, 18:51
        Gdy JK zabraknie to sie natychmiast okaże, że nie miał nigdy żadnych zwolenników - tam zawsze byli tylko i wyłącznie głęboko świadomi jego krytycy.
        • gtxl3 Re: W PiS dzień bez wazeliny, to 12.08.14, 18:54
          spokojny.zenek napisał:

> Gdy JK zabraknie to sie natychmiast okaże, że nie miał nigdy żadnych zwolennikó
          > w - tam zawsze byli tylko i wyłącznie głęboko świadomi jego krytycy.

Dla autora wątku, dzień bez Kaczyńskiego lub Millera jest dniem straconym.
          Wiosna miał rację- jest monotematyczny do bUlu, podobnie jak jego klon zapijaczony ryj.
        • wiosnaludzikow Re: W PiS dzień bez wazeliny, to 12.08.14, 18:56
          spokojny.zenek napisał:

> Gdy JK zabraknie to sie natychmiast okaże, że nie miał nigdy żadnych zwolennikó
          > w - tam zawsze byli tylko i wyłącznie głęboko świadomi jego krytycy.
          I podobnie będzie w takiej sytuacji z Tuskiem.
          To uniwersalna prawda ale Ty istniejesz tu w celu walki politycznej więc więc nawet uniwersalne prawdy dzieliła politycznie.
          Bez skutki jednak bo tak nieudolnie czy efekt mogłoby to odnieść gdzie na forum dla młodzieżówek.
          • czan-dra Re: W PiS dzień bez wazeliny, to 12.08.14, 19:00
            O co tu chodzi?

To uniwersalna prawda ale Ty istniejesz tu w celu walki politycznej więc więc nawet uniwersalne prawdy dzieliła politycznie.
            Bez skutki jednak bo tak nieudolnie czy efekt mogłoby to odnieść gdzie na forum dla młodzieżówek

Jednak jestem zbyt lemingowaty, żeby to coś zrozumieć.
            • gtxl3 Re: W PiS dzień bez wazeliny, to 12.08.14, 19:05

Jednak jestem zbyt lemingowaty, żeby to coś zrozumieć.

Pochlebiasz sobie.Raczej wyraz z literka "g" na początku.

• czan-dra Re: W PiS dzień bez wazeliny, to 12.08.14, 19:07
                gtlx3, o to chodziło? Masz rację, zabiłbym się własną pięścią, gdybym miał tak się określać.
                • gtxl3 Re: W PiS dzień bez wazeliny, to 12.08.14, 19:10
                  czan-dra napisał:

> gtlx3, o to chodziło? Masz rację, zabiłbym się własną pięścią, gdybym miał tak
                  > się określać.

Wytłumaczę to, jak chłop krowie. Gdyby na początku zmienić literkę "l" z wyrazu lemingowaty, na "g" + drobna korekta innych literek, to wyjdzie wyraz?

• czan-dra Re: W PiS dzień bez wazeliny, to 12.08.14, 19:13
                    Popisałeś się? To wypad, nie chce mi się z Tobą spierać, nic na temat watku, tylko osobiste podsrywajki, mało mnie to bawi gimbusie.
                    Nara.
                    • gtxl3 Re: W PiS dzień bez wazeliny, to 12.08.14, 19:16
                      czan-dra napisał:

> Popisałeś się? To wypad, nie chce mi się z Tobą spierać, nic na temat watku,
                      > tylko osobiste podsrywajki, mało mnie to bawi gimbusie.
                      > Nara.

Nara. Bywaj zdrów.
                      demotywatory.pl/1394166/Bywaj-zdrow-
                      • wiosnaludzikow Re: W PiS dzień bez wazeliny, to 13.08.14, 15:26
                        > czan-dra napisał:
                        >
                        >nic na temat wa
                        > tku, tylko osobiste podsrywajki, mało mnie to bawi gimbusie.
                        > > Nara.
                        A co takiego można napisać na temat zwykłej propagandówki partyjnej jakie tu wrzucasz.
                        • czan-dra Re: W PiS dzień bez wazeliny, to 13.08.14, 15:36
                          No i masz rację, jak zwykle, a teraz wytłumacz mi co miałeś na myśli, ( z tą myślą, to taki dowcip), pisząc te znamienne słowa,

Bez skutki jednak bo tak nieudolnie czy efekt mogłoby to odnieść gdzie na forum dla młodzieżówek

Złotko, dasz radę, przecież sam to pisałeś, no weź wytłumacz, nie daj się prosić.
                          • wiosnaludzikow Re: W PiS dzień bez wazeliny, to 13.08.14, 15:46
                            czan-dra napisał:

> No i masz rację, jak zwykle, a teraz wytłumacz mi co miałeś na myśli, ( z tą my
                            > ślą, to taki dowcip), pisząc te znamienne słowa,
                            >
                            > To uniwersalna prawda ale Ty istniejesz tu w celu walki politycznej więc wię
                            > c nawet uniwersalne prawdy dzieliła politycznie.
                            > Bez skutki jednak bo tak nieudolnie czy efekt mogłoby to odnieść gdzie na foru
                            > m dla młodzieżówek

>
                            > Złotko, dasz radę, przecież sam to pisałeś, no weź wytłumacz, nie daj się prosi
                            > ć.
                            Gdybyś chciał to byś zrozumiał ale Ty tylko przytyk osobisty chciałeś tu zrealizować z bezsilności.
                            Niestety pisząc z telefonu tak czasami się dzieje z literkami :(
    • mariner4 Re: Co on wącha, że tak odjechał? 12.08.14, 19:28
      Jak to co? Odbyt prezesa!
      M.
    • sclavus Re: Co on wącha, że tak odjechał? 12.08.14, 20:06
      ... przecież on odjeżdżał, zanim panprezes powierzył mu funkcję...
      Kiedy mu już powierzył - odjechał!!!
      Teraz, po prostu nie wraca!! Już nie wraca!!!
      ... już nie jest w stanie wrócić...
    • fiu-bzdziu2010 Re: Co on wącha, że tak odjechał? 12.08.14, 20:11
      mąż stanu???? z jego dzieleniem wszystkich i wszystkiego, nienawiścią do tych, co myślą inaczej??????
      raczej mizeria stanu, albo mizerota stanu
    • mao111 Re: Co on wącha, że tak odjechał? 12.08.14, 23:08
      Brudne skarpetki prezesa.
      • gtxl3 Re: Czandra 13.08.14, 15:58
        Mianuję cię jednym z naczelnych "hunwejbinów" tego forum.
        Od ciebie głupszy jest tylko zapijaczony ryj.
        • czan-dra Re:Andrzeju 13.08.14, 16:07
          O, mowę mi odjęło, Andrzeju, nie wiem jak mam dziękować, więc żeby nie wpędzać Cię w konfuzję, zamilknę, po prostu jestem tak kontent, tak mnie mianować, i to kto, sam Andrzej, lecę pochwalić się wszystkim.
    • zapijaczony_ryj Jarozbaw to zyciowa ofiara losu, która jak został 13.08.14, 10:33
      "premierem" to co rusz robił z siebie idiotę, a na koniec sam się obalił w połowie kadencji!

Jadał przez rok obiady z premierowskiej stółówki, które byłe tam niedobre, ze mu się cofały i co?
      Zamiast wezwać jakiegoś podwładnego odpowiedzialnego za ten stan rzeczy i nakazanie mu wypier... takiego kucharza on wolał dalej się męczyć. To facet który nie ma kwalifikacji nawet na sołtysa, a chce znów być premierem, choć jak był to sam się obalił.
      Żałosna postać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka