labomba666 07.04.06, 15:04 Robimy forum "dla jaj", czy poważne i lepsze od ... no wiecie od jakiego? LaBomba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matka_polka_wygodna Re: Referendum 07.04.06, 16:52 Niekoniecznie dla jaj ale jak bedzie aż tak poważnie jak tam, to ja mam w dupie. Głęboko. Odpowiedz Link Zgłoś
labomba666 Re: Referendum 07.04.06, 22:13 Byłoby mi niezręcznie zaglądać Ci do dupy, niemniej chyba się domyślam o co Ci chodzi. Oczywiście nie będzie tutaj usuwania postów, jak to ma miejsce [sama wiesz gdzie], tylko z powodu, że ktoś ma PMSa giganta, albo poza workami pod oczami również trzeci z kompleksami [fajny rym mi się trafił]. Pytam, czy mam zrobić również dział pomocy w sprawach alimentów, komorników i rozpraw sądowych, czy też będziemy wyłącznie jeździć po innych, tak dla funu? LaBomba P.S. Oczywiście nie mam nic przeciw słownictwu, typu: dupa, szmacenie się, bydło, etc. Jednakże hard vulgar będzie kasowany. Czy to jest k... jasne?! Odpowiedz Link Zgłoś
matka_polka_wygodna Re: Referendum 07.04.06, 22:52 To znaczy panienka lekkich obyczajów nawet jako przerywnik nie wchodzi w grę? Odpowiedz Link Zgłoś
labomba666 Re: Referendum 07.04.06, 23:12 Przecież nie jestem aptekarzem. Jak Ci się "wymsknie", to nie będzie afery. LaBomba Odpowiedz Link Zgłoś
evik3 Re: Referendum 08.04.06, 00:27 o widzisz i ode razu bardziej swojsko sie zrobi a troche "jaj" to sie każdej samodzielnej przyda. Myśle, że Matka_Wygodna się ze mna zgodzi Odpowiedz Link Zgłoś
wrogowska Re: Referendum 08.04.06, 18:55 A może calkiem zamknąć to forum,żeby nie wszyscy mogli czytac? Odpowiedz Link Zgłoś
matka_polka_wygodna Re: Referendum 09.04.06, 10:18 To byłby niezły pomysł... aczkolwiek nieco złośliwy Odpowiedz Link Zgłoś
alicja_wk Re: Referendum 19.04.06, 15:51 Hym, hym... jeśli mogę coś od siebie dorzucić, to myślę, że w zależności od potrzeb: jeśli towarzystwo będzie chciało się zabawić, to będą posty z "jajkiem", jesli ktoś będzie miał jakies pytanie, problem, to będziemy starali się pomóc. Lepiej nie tworzyć sztywnych norm. Zasady mają być dla ludz, a nie ludzie dla zasad... czy jakos tak. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: Referendum 19.04.06, 19:27 Jesli moge sie zaoferowac.. Na jednym z for napisalam kilka poradnikow - jak sie rozwiesc, jak dojsc do separacji, o biurach porad obywatelskich.. Takie tam, zebrane informacje... ale cholernie przydatne. Jesli sie moge przydac z szukaniem czegos - polecam sie bardzo. Wezcie mnie pod uwage Odpowiedz Link Zgłoś
labomba666 Re: Referendum 19.04.06, 20:02 Madziulec, nawet biorąc Twoją kontrowersyjność pod uwagę oświadczam, że jest to forum otwarte, na którym panuje wolność słowa. Zatem pisz śmiało, a jeżeli nie będzie to stek szkodliwych bzdur, to na pewno nie zostanie usunięte. A nawet, jeśli będzie wartościowe i pomocne, to może nawet zostać wątkiem "przyklejonym". LaBomba Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: Referendum 19.04.06, 20:24 Biorac pod uwage ilosc maili i wiadomosci na gg, ktore dostaje chyba nie jest to stek bzdur )) Jesli ktos potrzebuje cos prawnego - moge to wyszukac ew. zapytac. I tyle. I wkleje swoje posty "zestawieniowe" dotyczace mediacji i separacji i rozwodu. Mam nadzieje, ze sie to przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: Referendum 19.04.06, 21:48 Pozwolilam sobie zebrane przez siebie z ronych stron informacje dotyczace rozwodu. mysle, ze skopiuje rowniez adresy gdzi eszuakc bezplatnej pomocy prawnej - tego nigdy za malo. Nie wiem co sie jeszcez przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: Referendum 19.04.06, 22:11 aha - jesli ktos ma uwagi, uzupelnienia, pliizzz.. ja tego nie przeszlam, wiec nie wiem nic. Odpowiedz Link Zgłoś