Dodaj do ulubionych

KOCHAM POLSKE - SWOJA OJCZYZNE !!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 21:51
Obserwuj wątek
    • Gość: wlodek Re: KOCHAM POLSKE - SWOJA OJCZYZNE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 22:02
      OJCZYZNA JEST -JAK MATKA !!!
      • Gość: barbituran Re: KOCHAM POLSKE - SWOJA OJCZYZNE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 22:09
        bardzo fajnie, cieszę sie
      • Gość: Kla Re: KOCHAM POLSKE - SWOJA OJCZYZNE !!!! IP: *.devs.futuro.pl 29.08.04, 12:22
        Zależy jaką kto miał matkę:P
    • Gość: stary byk Re: ale nienawidzę Polaków IP: *.imgw.pl 29.08.04, 12:12
      to jest tych, którzy są innego zdania, niż moje - jedynie słuszne!
      Tak wynika z Twoich innych wypowiedzi.
      • Gość: wlodek "stary byk" =ja nienawidzę Polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 12:19
        mylisz sie osle (o , sorry osly)- zal mi ich po prostu- zreszta to nie Polacy!
        • mogiliani GRZESZNIKU MÓDL SIĘ!!!!!!!! 29.08.04, 12:26
          Dostojna Królowo nieba, Pani aniołów, Ty, któraś otrzymała od Boga władzę i
          posłannictwo zgniecenia głowy szatana, prosimy Cię abyś wysłała nam zastępy
          aniołów, które pod Twoimi rozkazami i przez Twoją moc zwalczą złe duchy i
          strącą je w przepaść.
          Dobra i czuła Matko Boga i Matko nasza, kochamy Ciebie i ufamy Tobie; obroń nas
          z Twoimi aniołami i trzymaj w oddali od okrutnego wroga.
          Z aniołami i archaniołami, o Maryjo, broń nas opiekuj się nami.
          Amen.
        • Gość: stary byk Re: tak, tak, jesteś jedynym prawdziwym IP: *.imgw.pl 29.08.04, 20:45
          Polakiem, reszta to nie Polacy!

Powinieneś nas wszystkich wysłać do Izraela lub na Madagaskar, żeby oczyścić
          Polskę.
        • Gość: VlaD Re: "stary byk" =ja nienawidzę Polaków IP: *.localdomain / *.kim.pl 29.08.04, 20:55
          Wiesz co?
          Jak czytam Twoje wypowiedzi o miłości do Polski w zestawieniu z tymi
          o "niepolakach" to przypomina mi się taki jeden rysunek Mleczki. Ten z
          napisem "kochaj swoją stolicę";)
    • Gość: Kasyx Re: KOCHAM POLSKE - SWOJA OJCZYZNE !!!! IP: 213.25.168.* 29.08.04, 14:24
      Pojęcia "ojczyzny", "narodu" to zwykłe mity. Nie istnieje obiektywnie coś
      takiego jak "ojczyzna", są tylko ludzie, z których większosć mówi tym samym
      językiem i zamieszkują to samo terytorium.
      Zaś "patriotyzm" to nic innego jak służenie interesom klasy rządzącej, czyli
      np. mordowanie się na wojnach, z których "szary" obywatel nigdy nie miał
      żadnego pożytku, Irak najlepszym tego dowodem.
      • wesoly3 Re: KOCHAM POLSKE - SWOJA OJCZYZNE !!!! 29.08.04, 20:53
        irak nie jest przykladem patriotyzmu kretynie
        • Gość: Kasyx Re: KOCHAM POLSKE - SWOJA OJCZYZNE !!!! IP: 213.25.168.* 16.09.04, 14:50
          wesoly3 napisał:

> irak nie jest przykladem patriotyzmu kretynie
          Tak to można wszystko wyjaśnić. To nie jest prawdziwy patriotyzm, to nie jest
          prawdziwe chrześcijaństwo, prawdziwy komunizm itd.
          Moja definicja patriotyzmu jest taka, że jest to nieracjonalna "miłość" i
          poczucie zobowiązania do tzw. "ojczyzny", czyli kraju gdzie się urodziłem. Ale
          dlaczego ja mam kochać Polskę, tylko dlatego, że tu się urodziłem?
          A jakbym się urodził w Korei Pn?
          Natomiast pojęcie "państwa" traktuję tylko w ramach polityzcnych, a nie jakichś
          bytów duchowych.
      • Gość: oz Re: KOCHAM POLSKE - SWOJA OJCZYZNE !!!! IP: *.avenel01.nj.comcast.net 29.08.04, 20:57
        takie poglądy mieli właśnie najwięksi mordercy świata, czyli trockistowsko-
        leninowscy-marksistowscy komuniści i budowniczy gułagów, hitler również miał
        wizję jednej europy. ja również bardzo kocham polskę, moją ojczyznę.
        • Gość: Kasyx Re: KOCHAM POLSKE - SWOJA OJCZYZNE !!!! IP: 213.25.168.* 16.09.04, 14:56
          Gość portalu: oz napisał(a):

> takie poglądy mieli właśnie najwięksi mordercy świata, czyli trockistowsko-
          > leninowscy-marksistowscy komuniści i budowniczy gułagów, hitler również miał
          > wizję jednej europy. ja również bardzo kocham polskę, moją ojczyznę
          A jakbyś urodził się np. w Korei Północnej to co? To jest cały patriotyzm.
          .
    • Gość: kij Re: KOCHAM POLSKE - SWOJA OJCZYZNE !!!! IP: *.crowley.pl 30.08.04, 01:28
      wlodek, jak można takie głupoty wypisywać?
    • Gość: atheist Re: KOCHAM POLSKE - SWOJA OJCZYZNE !!!! IP: *.crowley.pl 16.09.04, 15:01
      Wspolczuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka