Gość: ania IP: *.upc.chello.be 04.04.02, 18:05 Polecam Ci goraco watek,ktory zalozyl jeszcze Local Ciebie chyba nie bylo wiec duzo stracilas.Teraz ktos Go wyciagnal dobrej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hania Do Ani i tylko do Ani IP: 195.217.253.* 04.04.02, 18:11 Gość portalu: ania napisał(a): > Polecam Ci goraco watek,ktory zalozyl jeszcze Local Ciebie chyba nie bylo wiec > > duzo stracilas.Teraz ktos Go wyciagnal dobrej zabawy. A! Ten o Ani? Ze niby jestes szpiegiem, itd.? Zaczelam wczoraj czytac i stwierdzilam, ze local to ta sama kategoria co histeryk. Tylko w bardziej paranoicznych rejestrach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Do Hani i tylko do Hani IP: *.upc.chello.be 04.04.02, 21:18 On sie pojawil w watku skina o zydach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Do Hani i tylko do Hani IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 21:25 Gość portalu: ania napisał(a): > On sie pojawil w watku skina o zydach. Kto - histeryk czy local? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotal Re: Do Hani i tylko do Hani IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 10.06.02, 09:35 Czyz nie szkoda tego forum dla tak infantylnych uzytkownikow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Do Hani i tylko do Hani IP: *.upc.chello.be 05.04.02, 15:57 Forum dzis z lekka przysnelo nie uwazasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Do Hani i tylko do Hani IP: 195.217.253.* 05.04.02, 16:12 Gość portalu: Ania napisał(a): > Forum dzis z lekka przysnelo nie uwazasz? Oj tak. Nie wiem, jak jest w Belgii, ale w Polsce wiosna tez cos przysnela i moze to dlatego? Jedyna pociecha, to ze za 2 godziny fajrant! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Do Hani i tylko do Hani IP: *.upc.chello.be 05.04.02, 16:17 W Belgii od kilku dni jest cieplo i slonecznie milego lykendu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Do Hani i tylko do Hani IP: 195.217.253.* 05.04.02, 16:21 Gość portalu: Ania napisał(a): > W Belgii od kilku dni jest cieplo i slonecznie milego lykendu!!!!! Boze, jak Ci dobrze... W Warszawie ma jutro padac snieg. Ble.... :( Milego lykendu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Do Hani i tylko do Hani IP: *.upc.chello.be 05.04.02, 16:23 Masz przepis na kanapke czytaj Gazeta usmierca wiare... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Do Hani i tylko do Hani IP: 195.217.253.* 05.04.02, 16:31 Gość portalu: Ania napisał(a): > Masz przepis na kanapke czytaj Gazeta usmierca wiare... Dzieki! Ja tu gadu gadu z GMRem (znowu sie troszczy, ze zamiast pracowac na internecie siedze) a przepis na kanapke od naszego Doktora bym przegapila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Do Ani IP: 195.217.253.* 05.04.02, 18:06 Niniejszym inauguruje lykend udaniem sie na babskie piwko lub mocniejsze trunki, w zaleznosci od rozwoju dyskusji o zyciu. Prosze pozdrowic pana Doktora! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Do Hani IP: *.upc.chello.be 08.04.02, 14:08 Witam po lykendzie Haniu! Odezwalo sie wcielenie naszego kolegi Reggie .Wcielenie pisalo w stanie pomrocznosci jasnej ale nie chce zebys przegapila cytuje Ci watki i podrzuce do gory .Milej lektury. 1Rydzykowanie a urbanowanie Polski 2Torun stolica polskiego ciemnogrodu "Czarne sukienki do kosciolow Rydzyk na Antarktyde Brawo Zygmunt Broniarek Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Do Hani IP: *.upc.chello.be 08.04.02, 14:13 Chorazy gwalcil zolnierzy tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Do Hani IP: 195.217.253.* 08.04.02, 14:19 Gość portalu: Ania napisał(a): > Witam po lykendzie Haniu! Odezwalo sie wcielenie naszego kolegi > Reggie .Wcielenie pisalo w stanie pomrocznosci jasnej ale nie chce zebys > przegapila cytuje Ci watki i podrzuce do gory .Milej lektury. > 1Rydzykowanie a urbanowanie Polski > 2Torun stolica polskiego ciemnogrodu > "Czarne sukienki do kosciolow > Rydzyk na Antarktyde > Brawo Zygmunt Broniarek Pozdrawiam Dzieki - na pewno zajrze! Na razie powalily mnie watki histeryka - w jednym nawet udalo mi sie zabrac glos jako Mystery ;) Pozdrawiam. H. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Do Ani IP: 195.217.253.* 09.04.02, 11:32 Jako hit na dzis typuje watek zalozony przez GMRa z kultura w tytule. Duza sprawa! ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Do Hani IP: *.upc.chello.be 09.04.02, 11:47 Brzytwa cytuje Mickiewicza trzeba Go spytac o co mu chodzi.On chyba probuje udowodnic,ze juz Mickiewicz krytykowal postepakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Do Hani IP: 195.217.253.* 09.04.02, 11:49 Gość portalu: Ania napisał(a): > Brzytwa cytuje Mickiewicza trzeba Go spytac o co mu chodzi.On chyba probuje > udowodnic,ze juz Mickiewicz krytykowal postepakow. Tez mi sie tak wydaje, ale nie mam dzisiaj humoru na Brzytwe i jego koturnowa walke z postepactwem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Do Hani i tylko do Hani IP: *.upc.chello.be 10.04.02, 12:17 Podrzucam Ci watek ,wktorym Palme wczoraj wyrazil swoje zdanie o Indrisie,"podobizna Balcerowicza na strzelnicy w Lodzi"poniewaz mu odpowiedzialam to dzis w watku o polactwie wzial sie za mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Do Hani i tylko do Hani IP: 195.217.253.* 10.04.02, 12:27 Gość portalu: Ania napisał(a): > Podrzucam Ci watek ,wktorym Palme wczoraj wyrazil swoje zdanie o > Indrisie,"podobizna Balcerowicza na strzelnicy w Lodzi"poniewaz mu > odpowiedzialam to dzis w watku o polactwie wzial sie za mnie. Palme to straszny burak. A na mnie Oszolek sie obrazil i napisal, ze nie bedzie sie znizal do mojego poziomu intelektualnego, bo zle sie wyrazilam o pismie "Szczerbiec". To taka gadzinowka, przy ktorej ND i GP to szczyty tolerancji i wyrafinowania intelektualnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Do Ani IP: 195.217.253.* 10.04.02, 17:51 Aniu, wlasnie mi Brzytwa wyznal, ze zaden szanujacy sie czlowiek nie uzywa prezerwatyw. Malo pod biurko z wrazenia nie wpadlam! Przeczytaj koniecznie (watek o homodotacjach z unii)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Do Hani IP: *.upc.chello.be 10.04.02, 18:13 Moja polowa wrocila wiec musze sie troche oderwac od ekranu.Przeczytaj jeszcze raz watek o strzelnicy GMR dolozyl troche Palme. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Do Hani IP: 195.217.253.* 10.04.02, 18:16 Gość portalu: Ania napisał(a): > Moja polowa wrocila wiec musze sie troche oderwac od ekranu.Przeczytaj jeszcze > raz watek o strzelnicy GMR dolozyl troche Palme. Widzialam, widzialam. Pozdrow polowe :) Jakby cosik ciekawego (czytaj: godziwa rozrywka) sie trafilo zanim oderwe sie od ekranu, na pewno dam Ci znac. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Do Hani i tylko do Hani IP: 195.217.253.* 10.04.02, 19:25 Widzialas, jak kulturalnie Palme napisal do mnie w watku o kosciele katolickim? Burak samorodny! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejG Do Hani i do Ani IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.02, 20:07 Cześć dziewczyny. Ale macie dyskretno-niedyskretny wątek. Pozdrawiam Andrzej(Grigorij - Wichura) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Do Hani i do Ani IP: 195.217.253.* 11.04.02, 10:01 Gość portalu: AndrzejG napisał(a): > Cześć dziewczyny. > Ale macie dyskretno-niedyskretny wątek. > > Pozdrawiam Andrzej(Grigorij - Wichura) Ano jakos czasem cos trzeba skomentowac "na stronie" :) Pozdrawiam wszystkich bohaterow 4 pancernych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Do Hani IP: *.upc.chello.be 11.04.02, 10:18 Witam kolezanke !Dzien sie dla mnie zaczal od sciecia z Kaganem .Polecam Ci watek Pytanie do Kagana ale ten krotszy .Naqsz kolega t przeszedl samego siebie.No i jeszcze I komu tu wierzyc gdzie Wpich dal do zrozumienia ,ze THIERS czyli Palme to schizofrenik i alkoholik.Pozdrawiam.Ktos sie zalogowal jko Wesoly3i zaatakowal doktora postaram sie sprawdzic ale cos mi mowi ,ze to Palme. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Do Hani IP: 195.217.253.* 11.04.02, 10:26 Gość portalu: Ania napisał(a): > Witam kolezanke !Dzien sie dla mnie zaczal od sciecia z Kaganem .Polecam Ci > watek Pytanie do Kagana ale ten krotszy .Naqsz kolega t przeszedl samego > siebie.No i jeszcze I komu tu wierzyc gdzie Wpich dal do zrozumienia ,ze THIERS > > czyli Palme to schizofrenik i alkoholik.Pozdrawiam.Ktos sie zalogowal jko > Wesoly3i zaatakowal doktora postaram sie sprawdzic ale cos mi mowi ,ze to Palme > . Cos mi sie tez tak zdaje. Ten wyrafinowany poziom! Pozdrawiam i milego dnia zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Do Hani IP: *.upc.chello.be 11.04.02, 17:05 Haniu t napisal piekny wiersz podziekowanie dla Kagana czy moglabys zerknac naprawde warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Do Hani IP: 195.217.253.* 11.04.02, 17:10 Gość portalu: Ania napisał(a): > Haniu t napisal piekny wiersz podziekowanie dla Kagana czy moglabys zerknac > naprawde warto. Widzialam, ale dzisiaj dostalam alergii na Kagana i nie wiem, czy mi sie nie nasili, jak dolacze sie do postu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Jest Oszolek! IP: 195.217.253.* 11.04.02, 17:42 W watku "obludna katolewica". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Jest Oszolek! IP: *.upc.chello.be 11.04.02, 18:02 Gość portalu: Hania napisał(a): > W watku "obludna katolewica". Juz bylam.Pozdrawiam bo teraz to juz uprawiam partyzntke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: mleczny wiek Hani IP: *.waveform.net 11.04.02, 18:04 W pracach naukowych podpisujemy sie pelnym nazwiskiem i imnieniem - Znak Dojrzalosci biologicznej,umyslowej i psychologicznej. Uzywanie zdrobnialych imion: Hania - znaczy ze ktos widzi sie jako dziecko dojace matke, bez zebow i sra w pielusszki i jest NIEODPOWIEDZIALNY za to co pisze. Z punku widzenia psychologicznego to tez moze znaczyc ze ktos jest dojrzala samica i ma niedojrzale - nierozwiniete zycie umyslowe,psychologicznie i chce byc traktowana jako dziecko - choroby psychologiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re:Do Szukacza IP: *.upc.chello.be 11.04.02, 18:07 Nie martw sie naukowcu Anusia cie znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: mleczny wiek Hani IP: 195.217.253.* 11.04.02, 18:10 Gość portalu: szukacz napisał(a): > W pracach naukowych podpisujemy sie pelnym nazwiskiem i imnieniem - Znak > Dojrzalosci biologicznej,umyslowej i psychologicznej. > > Uzywanie zdrobnialych imion: Hania - znaczy ze ktos widzi sie jako > dziecko dojace matke, bez zebow i sra w pielusszki i jest NIEODPOWIEDZIALNY za > to co pisze. > > Z punku widzenia psychologicznego to tez moze znaczyc ze ktos jest dojrzala > samica i ma niedojrzale - nierozwiniete zycie umyslowe,psychologicznie i chce > > byc traktowana jako dziecko - choroby psychologiczne. Freudzie drogi, a jak nazwiesz osobe, ktora przyjmuje pseudonim, ktory nijak sie ma do postu, a poza tym jest to co najmniej 10 nick z tej samej domeny? Wielosc jazni, to jakas straszna choroba... Z dzieciecego kojca uszczesliwiona po dziecinnemu nie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palme Dwie Rodzyneczki w meskim ciescie..... IP: 172.16.1.* 11.04.02, 22:38 ......to zescie sie dobraly na tym forum ,jak w korcu maku......osamotnione zupelnie na tym ( niestety... ) czysto meskim forum postanowilyscie poswintuszyc i poplotkowac za plecami forumowiczow.......jescze Osy Wam tu brakuje( choc to zaden komplement...). Twarde meskie dyskusje musialy Was pewnie przygniesc na tym forum ......stad pewnie ten delikatny tkzw. PRYWATNY WATEK.... Jeszcze ciasteczek,kawki i kwiatuszkow Wam na tym forumowym-watkowym stole brakuje......)))))) No narazie tyle,moze jeszcze Was zaszczyce Swoja obecnoscia na tym watku ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Dwie Rodzyneczki w meskim ciescie..... IP: 195.217.253.* 12.04.02, 09:34 Gość portalu: Palme napisał(a): > ......to zescie sie dobraly na tym forum ,jak w korcu maku......osamotnione > zupelnie na tym ( niestety... ) czysto meskim forum postanowilyscie > poswintuszyc i poplotkowac za plecami forumowiczow.......jescze Osy Wam tu > brakuje( choc to zaden komplement...). Twarde meskie dyskusje musialy Was > pewnie przygniesc na tym forum ......stad pewnie ten delikatny tkzw. PRYWATNY > WATEK.... > Jeszcze ciasteczek,kawki i kwiatuszkow Wam na tym forumowym-watkowym stole > brakuje......)))))) > > > > > > No narazie tyle,moze jeszcze Was zaszczyce Swoja obecnoscia na tym > watku ..... Nikt Ciebie Palme nie zapraszal na te kawke z kwiatuszkami, ale dziekujemy za watpliwy zaszczyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Dwie Rodzyneczki w meskim ciescie..... IP: *.upc.chello.be 12.04.02, 09:49 Cos za duzo gosci w tym naszym babskim watku.Co do Osy To z bolem serca ale Palme ma racje .Ona rowniez tak jak Kagan podaje sie za naukowca i do tego biologa molekularnego nie majac przy tym podstawowych wiadomosci z biologii .Kagan pisze po polsku a ona nie.Jak Ci sie podoba okreslenie " brac w cytat" zamiast "brac w cudzyslow" ale niestety tak pisza naukowcy.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Dwie Rodzyneczki w meskim ciescie..... IP: 195.217.253.* 12.04.02, 10:13 Gość portalu: Ania napisał(a): > Cos za duzo gosci w tym naszym babskim watku.Co do Osy To z bolem serca ale > Palme ma racje .Ona rowniez tak jak Kagan podaje sie za naukowca i do tego > biologa molekularnego nie majac przy tym podstawowych wiadomosci z > biologii .Kagan pisze po polsku a ona nie.Jak Ci sie podoba okreslenie " brac w > > cytat" zamiast "brac w cudzyslow" ale niestety tak pisza naukowcy.Pozdrawiam. Rowniez pozdrawiam! Rzeczywiscie - co i rusz ktos sie tutaj zaprasza. Osy raczej nie czytam, bo mam problemy ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Do Hani i tylko do Hani IP: *.upc.chello.be 15.04.02, 13:09 Nie wiem czy wiesz,ze obie jestesmy kryptozydowkami jak Ci sie bedzie chcialo to sobie przeczytaj "Forum o Kaganie"Teraz to ja juz jestem katolka,kryptozydowka z belgijskich slumsow.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Do Hani i tylko do Hani IP: 195.217.253.* 15.04.02, 13:11 Gość portalu: Ania napisał(a): > Nie wiem czy wiesz,ze obie jestesmy kryptozydowkami jak Ci sie bedzie chcialo > to sobie przeczytaj "Forum o Kaganie"Teraz to ja juz jestem > katolka,kryptozydowka z belgijskich slumsow.Pozdrawiam. Koniecznie przeczytam! Ale ja do tej pory bylam Chazarka z DDRu, wiec nie wiem, jak to z ta kryptozydowka da sie pogodzic wg. teorii kagana. Widzialam tylko, ze polecil Ci wyprowadzic sie ze slumsow. I co - juz w trakcie przeprowadzki? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Do Hani i tylko do Hani IP: *.upc.chello.be 15.04.02, 13:13 Przeciez mu odpisalam,ze nie lubie przeprowadzek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Do Hani i tylko do Hani IP: 195.217.253.* 15.04.02, 13:15 Gość portalu: Ania napisał(a): > Przeciez mu odpisalam,ze nie lubie przeprowadzek. Rozkaz to rozkaz! :) Czy ten facet kiedys spi, czy jest na 24 h przypiety do forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Do Ani IP: 195.217.253.* 16.04.02, 09:52 Aniu, czym urazilas top-psychola forum (zapewne wiesz, o kim mowie), ze Cie taka wiazka uraczyl w watku Forumowiczka Ania? Pozdrawiam. Hania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Do Ani IP: *.upc.chello.be 16.04.02, 10:01 Od kilku dni lazi za nim Odludek i komentuje kazdy tekst niezbyt salonowo.Palme wymyslil sobie,ze to ja.Pozniej pan Kagan,ktorego tak oburza kradziez nickow zalogowal sie jako Palme no i tez mi troche dowalil.To co sie tu dzieje zaczyna nieladnie pachnac.Forum swiat to przy nas salon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Do Ani IP: 195.217.253.* 16.04.02, 10:03 Gość portalu: Ania napisał(a): > Od kilku dni lazi za nim Odludek i komentuje kazdy tekst niezbyt > salonowo.Palme wymyslil sobie,ze to ja.Pozniej pan Kagan,ktorego tak oburza > kradziez nickow zalogowal sie jako Palme no i tez mi troche dowalil.To co sie > tu dzieje zaczyna nieladnie pachnac.Forum swiat to przy nas salon. Musze tam zajrzec, bo rzeczywiscie niezbyt przyjemnie sie na tym forum robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Do Ani IP: *.tlsa.pl 16.04.02, 10:06 Masz rację Aniu. Kagan wyzywał od najgorszych tych co rzekomo ukradli "jego" nick (uwazał , ze to jego nick przez tzw. "zasiedzenie"). Ale teraz jak udaje Palmego to tym samym swoje wyzwiska może dopasować do siebie. prawdopodobnie P.S. Kagan równiez podszywa sie jako Pijar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palme do Ani IP: 172.16.1.* 16.04.02, 11:45 No coz Aniu zaszla chyba rzeczywiscie pomylka . Przeprosiny za te wulgaryzmy wobec Ciebie to zamalo......no coz powiedzmy sobie szczerze ,poprostu jestem CHAMEM....... Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Do Palmego IP: 195.217.253.* 16.04.02, 11:47 Gość portalu: Palme napisał(a): > No coz Aniu zaszla chyba rzeczywiscie pomylka . > Przeprosiny za te wulgaryzmy wobec Ciebie to zamalo......no coz powiedzmy sobie > > szczerze ,poprostu jestem CHAMEM....... > Pozdrowionka Napisz watek z przeprosinami, zeby wszyscy zauwazyli, bo faktycznie zachowales sie cokolwieczek... hm... No wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Do Hani IP: *.upc.chello.be 16.04.02, 15:32 Znalazlam na szego szukacza,tego,ktoremu sie nie podoba jak sie podpisujemy jest w watku o Wieclawskim jako adwokat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Do Hani IP: 195.217.253.* 16.04.02, 15:37 Gość portalu: Ania napisał(a): > Znalazlam na szego szukacza,tego,ktoremu sie nie podoba jak sie podpisujemy > jest w watku o Wieclawskim jako adwokat. Aha - to pewnie ten sam, co podpisuje sie jako radca albo sedzia. Pewnie wylecial na I roku z prawa i teraz na forum prowadzi autoterapie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Do Ani IP: 195.217.253.* 16.04.02, 15:39 Gość portalu: Ania napisał(a): > Znalazlam na szego szukacza,tego,ktoremu sie nie podoba jak sie podpisujemy > jest w watku o Wieclawskim jako adwokat. Zalozyl watek o Wyszynskim jako "historyk". Iloscia wcielen bije nawet kagana i palmego, ze o gmerku nie wspomne. Odpowiedz Link Zgłoś
palme Do Ania 10.06.02, 07:09 Bardzo trafne. Tak trzymaj. Jestes ozdoba tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palme do Ani IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 10.06.02, 10:13 Jakis idiota sie podszywa pod moj stary nick.....ale to nie ja...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Do Palme (prawdziwego) IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 10.06.02, 10:16 Dzieki za wyjasnienie. Jest tu taki jeden ktos, kto specjalizuje sie w podszywaniu sie pod cudze nicki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <***> Do Hania (prawdziwego) IP: *.sympatico.ca 14.06.02, 09:14 Gość portalu: Hania napisał(a): > Dzieki za wyjasnienie. Jest tu taki jeden ktos, kto specjalizuje sie w > podszywaniu sie pod cudze nicki. > Pozdrawiam. Spotkalam tez jednego co podszywa sie pod swoje nicki. Jest to typowa zmowa kanadyjska. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Do Hani IP: *.upc.chello.be 14.06.02, 10:09 Jak widzisz mialam racje co do pana z Kanady.Jak dobrze wyszukal ten stary watek.To on loguje sie jako Palme,Mysteric,Wesoly3,Bruno5 itd..Widac ma na mnie alergie bo lata i dopisuje cos pod moimi wpisami.Poza tym wszystko w porzadku,najazd tesciowej mi nie grozi kolano w porzadku ale zawsze moze podlapac katar a to juz u niego prawie smiertelna choroba. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś