mariner4 04.10.14, 07:54 Myślący sąd! lublin.gazeta.pl/lublin/1,48724,16747242,Cofnal_samochod_o_3_metry_po_pijaku__Sad_go_uniewinnil.html Powiało optymizmem. M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haen2010 Re: Nie do wiary! 04.10.14, 08:16 Optymizmem? Raczej debilizmem policjanta, prokuratora i sędziego w pierwszej rozprawie. Wszystkie kawały o milicjantach pasują do polskiej policji jak ulał. Od niego się zaczęło i nikt nie był w stanie tego przerwać. Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: Nie do wiary! 04.10.14, 08:54 haen2010 napisał: > Optymizmem? Raczej debilizmem policjanta, prokuratora i sędziego w pierwszej ro > zprawie. Wszystkie kawały o milicjantach pasują do polskiej policji jak ulał. O > d niego się zaczęło i nikt nie był w stanie tego przerwać. Też tak uważam. Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Nie do wiary! 04.10.14, 08:56 Brakuje mi jednego. Obciążenia tego idioty policjanta kosztami rozprawy Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Dowcipy o milicjantach z czasów PRL 04.10.14, 09:01 nie straciły nic ze swojej aktualności. Najepszy był moim zdaniem. Jaka jest jednostka inteligencji? 1 CJANT A 1/1000 jednistka inteligencji? 1 MILI-CJANT. M. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Dowcipy o milicjantach z czasów PRL 04.10.14, 10:40 Kwant inteligencji to dwa milcjanty Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Dowcipy o milicjantach z czasów PRL 04.10.14, 11:20 mariner4 napisał: > nie straciły nic ze swojej aktualności. Ale, co by o nich - milicjantach - nie mówić i jak ich nie wyśmiewać, zgadzamy się chyba wszyscy, iż mimo że inteligencją nie "porażali" - jak ich współcześni następcy - byli o wiele skuteczniejsi w dbaniu o nasze bezpieczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Dowcipy o milicjantach z czasów PRL 04.10.14, 15:45 Znam lepszy. Wraca polski policjant do domu i otwiera lodówkę. Wściekły do żony - ile razy mam ci przypominać żebyś gasiła światło w lodówce. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza A przecież chciał zabić! 04.10.14, 21:09 Każdy kto pijany wdiada za kółko ten chce zabić. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Poszukaj dobrego psychiatry. Może cię uratować. 04.10.14, 21:20 religijnych.uczuc.obraza napisał: > Każdy kto pijany wdiada za kółko ten chce zabić. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Poszukaj dobrego psychiatry. Może cię uratowa 04.10.14, 21:33 Dla tych licznych forumowiczów, których obraza właśnie celnie przedrzeźnia? Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: A przecież chciał zabić! 04.10.14, 21:35 I znów ta postkomunistyczna znikoma społeczna szkodliwość czynu... A przecież przestępstwo to przestępstwo i wyjątków nie powinno być. Tak przynajmniej zawsze pisano na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: A wręcz przeciwnie 04.10.14, 21:53 spokojny.zenek napisał: > I znów ta postkomunistyczna znikoma społeczna szkodliwość czynu... > A przecież przestępstwo to przestępstwo i wyjątków nie powinno być. Tak przynaj > mniej zawsze pisano na tym forum. To takie celebryckie tłumaczenie idiotów . Psyt - ZenuŚ , Ty jestś takim dobrym prawnikiem, co nad poziomy wylata, i tylko forum ostaje ? Czy frustrat ? Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Facet nie chcuiał nigdzie jechać. 05.10.14, 08:53 Cofnął o 3 metrty na polecenie policjanta. Nie miał zamiaru nigdzie jechać. Mam watpliwości czy popełnił jakikowiek czyn zabroniony. Tępe tłumoki nie powinny być prawnikami..... M. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Nie do wiary! teraz ? 04.10.14, 21:28 - Kiedy sąd odczytywał wyrok, ścięło mnie z nóg. Zostałem skazany na rok więzienia z zawieszeniem na cztery miesiące. Dodatkowo na rok straciłem prawo jazdy. Do dziś czasem zdarza mi się pomyśleć, że wszystko dookoła to jakaś fikcja - opowiada zdruzgotany Zawada, pokazując uzasadnienie wyroku. Sędzia Wanda Kamińska z Sądu Rejonowego Lublin-Wschód uznała w nim, że wina Zasady nie budzi wątpliwości i żadne okoliczności nie działają na jego korzyść. "Wykazał lekceważący stosunek do podstawowych zasad bezpieczeństwa w ruchu lądowym, zakazujących jazdy pod wpływem alkoholu. Swoim zachowaniem spowodował zagrożenie dla innych użytkowników parkingu, tak kierowców, jak i pieszych". Cały tekst: wyborcza.pl/1,87648,16602549,Wyrok_za_posluszenstwo.html#ixzz3FCqCTZmP Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Nie do wiary! teraz ? 04.10.14, 23:34 Mnie też ścięło jak Hartmana wywalili z komisji etyki przy min.zdrowia.Nie ma profesora.I życie urasta do potęgi N. Odpowiedz Link Zgłoś