Dodaj do ulubionych

Wolę z lewicową Merkel jak z prawicowym Putinem

01.11.14, 15:21
Tym bardziej że ostatnie 25 lat dowiodło, że z Niemiec idzie do nas dobrobyt...
Wschód tymczasem oferuje nam zwalczanie homoseksualistów....
Obserwuj wątek
    • 1zzarda Re: Wolę z lewicową Merkel jak z prawicowym Putin 01.11.14, 15:42
      telewizjarepublika.pl/fedyszak-radziejowska-obecna-wladza-ma-jakiegos-suwerena-ale-nie-jest-nim-polskie-spoleczenstwo,13311.html

Tak jest - ten suweren jest za Odrą...... Kurde co z tymi profesorkami?
      • 1tobi Re: Wolę z lewicową Merkel jak z prawicowym Putin 01.11.14, 16:42
        Tak dawno babska nie widziałem a ty wyjeżdżasz z nią akurat dziś. Przypadek -) ? "Ja uwielbiam ją ona tu jest..." tylko "pocharatana polityką zagraniczną" bardziej mi ciśnienie podnosi jeśli chodzi o kosmitki.
        • 1zzarda Re: Wolę z lewicową Merkel jak z prawicowym Putin 01.11.14, 19:01
          Tobii o to chodzi....
    • zgred-zisko Re: Wolę z lewicową Merkel jak z prawicowym Putin 01.11.14, 16:37
      Podziwiam Twoje szczere wyznanie, ale ocenić go nie mogę, bo nie wiem czy piszesz to jako mężczyzna czy jako kobieta? :)
      • 1zzarda Re: Wolę z lewicową Merkel jak z prawicowym Putin 01.11.14, 16:40
        Homofob?
        • zgred-zisko Re: Wolę z lewicową Merkel jak z prawicowym Putin 01.11.14, 19:01
          A skądże. Po prostu lubię jasne relacje :)
    • x2468 Re: Wolę z lewicową Merkel jak z prawicowym Putin 01.11.14, 16:38
      Z kolei ty przy goleniu patrzac na siebie w lustro pewnie orgazmu dostajesz.Taki jestes w sobie zakochany.
    • zapijaczony_ryj Wisdzą mi homoseksualiści, ja sie boję wariata 01.11.14, 16:46
      1zzarda napisał:

> Tym bardziej że ostatnie 25 lat dowiodło, że z Niemiec idzie do nas dobrobyt...
      > Wschód tymczasem oferuje nam zwalczanie homoseksualistów....

z czerwonym guzikiem
    • w_v_w Re: Wolę z lewicową Merkel jak z prawicowym Putin 01.11.14, 16:48
      ...co z tego, ze ty wolisz, wazne kogo woli Makrela:D

Wawerka
      • x2468 Re: Wolę z lewicową Merkel jak z prawicowym Putin 01.11.14, 17:03
        Zaciela ci sie plyta tumanie
        • gtxl_3 Re: Wolę z lewicową Merkel jak z prawicowym Putin 01.11.14, 19:15
          x2468 napisał:

> Zaciela ci sie plyta tumanie
          >

Tobie zaś klawiatura "glabie"

• w_v_w Re: Wolę z lewicową Merkel jak z prawicowym Putin 01.11.14, 19:17
            ...pochylmy sie nad tym osobnikiem, wszak jest ulomny ;)

Wawerka
    • gtxl_3 Re: KOSZ - bydlaku 01.11.14, 19:14
      kaczaglina napisała:

> palanty polskie kase biora i zebrakami niewdziecznymi sa. ale sa zebrakami mi
      > mo tego. zalosne debile polskie. takich was kochamy.
    • gtxl_3 Re: Wolę z lewicową Merkel jak z prawicowym Putin 01.11.14, 19:16
      1zzarda napisał:

> Tym bardziej że ostatnie 25 lat dowiodło, że z Niemiec idzie do nas dobrobyt...

Ale co wolisz z Merkel, zjeść lody, wypić kawę, zrobić bara-bara?

• x2468 Re: Wolę z lewicową Merkel jak z prawicowym Putin 01.11.14, 19:24
        On by chcial kopulowac z makrela tyle ze plywac nie potrafi i do tego cierpi na wodowstret. Pozostaje mu jedynie snieta fladra.
    • x2468 Re: Wolę z lewicową Merkel jak z prawicowym Putin 01.11.14, 19:21
      Merkel nie jest lewicowa.Jej partia nazywa sie CDU czyli Unia Chrzescijansko Demokratyczna.
    • tornson Merkel lewicowa??? Chyba sobie kpisz! 01.11.14, 23:53
      To kryptofaszystka, ostatnio nawet multi-kuturowość Niemiec jej nie odpowiada. No i to wspieranie przez nią ukraińskiego faszyzmu i włażenie w dupę Jankesom.
      Ostatnie 25 lat? Spójrz szerzej. Ostatnie kilkadziesiąt lat. Ze wschodu przyszła do nas bezpłatna edukacja, bezpłatna służba zdrowia (po części jedno i drugie przetrwało nawet do dziś), pełne zatrudnienie, bezpieczeństwo socjalne.
      A co do nas przyszło z Zachodu? Wyzysk i ekonomiczna niewola. Jaki niby dobrobyt idzie do nas z Niemiec? Markety i montownie? Porównaj jak wygląda praca w Lidlu w Polsce a jak w Niemczech.
      Putin przynajmniej nie narzuca innymi zwierzęcego kapitalizmu, utrzymuje bliskie stosunki z Wenezuelą, Kubą czy Argentyną. Zachód kazał nam zamknąć stocznie. bo nie pasowały do ich ideologii.
      Prawa gejów, świeckie państwo, liberalizm światopoglądowy? Owszem to jest na Zachodzie. Ale czy z Zachodu idzie to do nas? Jakoś stocznie i inne fabryki każą nam zamykać bo nie działają wedle ich wolnorynkowej ideologii. Ale jeśli chodzi o świeckie państwo czy prawa kobiet albo mniejszości seksualnych to tu już jest pełna dowolność i tym pieprzonym palantom z Zachodu tutaj jakoś nie przeszkadza że w Polsce wciąż obowiązuje kato-ciemnogród. Podobnie karta praw podstawowych, też jakoś Zachodowi nie przeszkadza to że tego u nas niema (ale fanatycznie rozumiany wolny rynek to już musi być i niema zmiłuj!).
      Trochę kasy sypnęli owszem, ale ile straciliśmy na dzikiej prywatyzacji od 1989 roku? Jeśli chodzi jednak o ideologię to przychodzi do nas tylko zło (dziki neoliberalny kapitalizm), modelu państwa socjalnego, w przeciwieństwie do tego dzikiego kapitalizmu, jakoś tak "dziwnie" Zachód nam już nie narzuca, podobnie jak nie narzuca nam modelu świeckiego tolerancyjnego państwa.
    • tornson Re: Wolę z lewicową Merkel jak z prawicowym Putin 01.11.14, 23:54
      1zzarda napisał:

A Jamajka to Wschód czy Zachód? A Kuba to Wschód czy Zachód?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka