douglasmclloyd 06.11.14, 20:58 Co za pajac. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,16927607,Nowy__dluzszy_film_z_incydentu_z_udzialem_posla_Wiplera.html#MT Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cymber.gaj Re: Ludzie ratunku kobieta mnie bije 06.11.14, 21:25 Myślałem, że cytujesz Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Ludzie ratunku kobieta mnie bije 06.11.14, 22:27 nie mogę zrozumieć jak emisja tego monitoringu ma niby pomóc Wiplerowi. Pijak stawia się policji i otrzymuje należną odpowiedź. Co niby policja miała z pijakiem zrobić? Przeprowadzać na ulicy dyskusję o zasadach działania policji? nie zazdroszczę policjantom pracy z takimi śmieciami. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Ludzie ratunku kobieta mnie bije 06.11.14, 22:32 nie zazdroszczę policjantom pracy z takimi śmieciami. tak ,dokładnie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Ludzie ratunku kobieta mnie bije 06.11.14, 22:50 wujaszek_joe napisał: > nie mogę zrozumieć jak emisja tego monitoringu ma niby pomóc Wiplerowi. > Pijak stawia się policji i otrzymuje należną odpowiedź. > Co niby policja miała z pijakiem zrobić? Przeprowadzać na ulicy dyskusję o zasa > dach działania policji? Policjanci powinni byli przerwać interwencję w sprawie, do której zostali wezwani i natychmiast rozpocząć dyskusję o Sekspirze z nawalonym Wpilerem, który właśnie był się wytoczył na ulicę, z chodnika, gdzie siedząc oparty o ścianę, czekał o 4 nad ranem, aż go wena literacko-poetycka najdzie. Odpowiedz Link Zgłoś