inocom 16.11.14, 23:22 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,16979007,Dutkiewicz__II_tura_przez_artykuly_w_mediach__WIDEO_.html Świadomie, bo w ratuszu potrzebna jest zmiana, no i by EIT+ przestał być wirtualny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inocom Re: Oddam głos na PiS :) 16.11.14, 23:27 humbak napisał: > Naawet nie widzisz kandydatki? Masz coś do krosty na nosie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Oddam głos na PiS :) 16.11.14, 23:30 Nie mówię o wizerunku, tylko o osobie. Przecież nie głosujesz na PiS, tylko na nią. Tak czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Oddam głos na PiS :) 16.11.14, 23:32 humbak napisał: > Nie mówię o wizerunku, tylko o osobie. Przecież nie głosujesz na PiS, tylko na > nią. Tak czy nie? Każdy jest lepszy od Dutkiewicza. II tura to nie za, ale przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Oddam głos na PiS :) 16.11.14, 23:36 Nie wiem czy lepszy. Nie znam sytuacji Wrocławia. Tak czy siak, myśl o osobie, nie partii. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Oddam głos na PiS :) 16.11.14, 23:40 humbak napisał: > Nie wiem czy lepszy. Nie znam sytuacji Wrocławia. Tak czy siak, myśl o osobie, > nie partii. Z tego powodu umieściłem uśmieszek :) Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Oddam głos na PiS :) 16.11.14, 23:42 Cóź... cieszę się więc, że źle go zrozumiałem. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Oddam głos na PiS :) 16.11.14, 23:45 humbak napisał: > Cóź... cieszę się więc, że źle go zrozumiałem. Na PiS nie oddawałem głosu nigdy. Ale vox populi mi nie pozostawił wyboru. Dutkiewiczem się rozczarowałem dawno temu i do 4 wersji żenady nie dam mu przyzwolenia. To tak jak w serialach, kolejne wersje są tylko dla masochistów. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Oddam głos na PiS :) 17.11.14, 21:34 veglie napisał: > Mądry wybór. :) Dutkiewicz topnieje :) wiadomosci.onet.pl/wroclaw/wroclaw-wyniki-wyborow-samorzadowych-przewaga-dutkiewicza-maleje/30z05 Dziś się okazało, że nie jest kompletnie przygotowany do II tury :) Narcyz jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Oddam głos na PiS :) 17.11.14, 21:38 veglie napisał: > Grobelny też dostał po łbie. To się system PKW zawiesił :) Idzie nowe. Nie mi oceniać czy lepsze. Ale warto dać szansę. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Oddam głos na PiS :) 17.11.14, 21:48 Masz rację. Burki się zasiedziały a ten od was śmiga jednokierunkową, służbową wypasioną bryką. Pod prąd, kasując tramwaj + brykę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Oddam głos na PiS :) 17.11.14, 21:54 veglie napisał: > Masz rację. Burki się zasiedziały a ten od was śmiga jednokierunkową, służbową > wypasioną bryką. Pod prąd, kasując tramwaj + brykę. :) Tam jest całkowity zakaz ruchu, prócz tramwajów :) Który sam ustanowił. Nie zostawił motorniczemu żadnych szans. Ty byś się spodziewał, że z za winkla wyskoczy Prezydent na czołówkę? W miejscu gdzie nikt prócz tramwaju nie może się znaleźć. A straż pożarna, policja i karetki używają sygnałów dźwiękowych? Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Oddam głos na PiS :) 17.11.14, 22:02 Miasta burak nie zna. Na takich należy uważać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Oddam głos na PiS :) 17.11.14, 22:07 veglie napisał: > Miasta burak nie zna. Na takich należy uważać. :) www.radioram.pl/articles/view/26890/Wyspa-Slodowa-bez-koncertow-i-imprez-masowych Złowrogie media :) Nie zrozumiały prezydenta z miasta komarów. Odpowiedz Link Zgłoś