Dodaj do ulubionych

Wygrana PiSu,

17.11.14, 15:37
gratuluję, macie niezbyt wygórowane ambicje, ale ja nie o tym, pytanie które mnie nurtuje od wczoraj, z kim oni będą rządzić w sejmikach, z PSL-em, nie bo to inna koalicja, z SLD, no może i lewica da się skusić żeby robić przez krótki czas jako przystawka, potem naślą na nich służby specjalne i tak się to skończy, czyli to jest nawet nie pyrrusowe zwycięstwo, zwycięzcy, a będą patrzeć jak inni jedzą te frukty.
Obserwuj wątek
    • volupte Re: Wygrana PiSu, 17.11.14, 15:41
      Moze tak w wielu miejscach być i szlag ich trafi:-)
      • zoil44elwer Re: Wygrana PiSu, 17.11.14, 19:54
        volupte napisał:

> Moze tak w wielu miejscach być i szlag ich trafi:-)
        Spieszcie się kochać PiS,tak szybko odejdą.....
        Legia W wygrała 4:1 ale odeszła z LM bo przegrała 0:3 ,prowadząc w 88 minucie 2:0.
    • m.c.hrabia Re: Wygrana PiSu, 17.11.14, 15:45
      z SLD, no może i lewica da się skusić

tylko wskaż sejmik w którym sld coś może :)))

• wiosnaludzikow Re: Wygrana PiSu, 17.11.14, 16:22
      czan-dra napisał:

> gratuluję, macie niezbyt wygórowane ambicje, ale ja nie o tym, pytanie które mn
      > ie nurtuje od wczoraj, z kim oni będą rządzić w sejmikach, z PSL-em, nie bo to
      > inna koalicja, z SLD, no może i lewica da się skusić żeby robić przez krótki cz
      > as jako przystawka, potem naślą na nich służby specjalne i tak się to skończy,
      > czyli to jest nawet nie pyrrusowe zwycięstwo, zwycięzcy, a będą patrzeć jak inn
      > i jedzą te frukty.
      Nie panikuj :) Jeszcze nie ma oficjalnych wyników. Poczekaj z frustracjami bo może nie będą potrzebne.
    • czan-dra Re: Wygrana PiSu, 17.11.14, 17:03
      Ale też są dobre wiadomości, Korwiniści i Palikotowcy nie wchodzą do sejmików, zobaczyli, że prócz ustawiania się przy korycie niczego nie reprezentują.
      • taniarada Re: Wygrana PiSu, 17.11.14, 19:31
        I za to cię lubię czan-dra.
        • czan-dra Re: Wygrana PiSu, 17.11.14, 19:36
          Przeprosiłeś Ryja za kłamstwa które rozsiewałeś na jego temat?
          Jestem pewien, że taki katolik jak Ty nie zrobił tego.
          A, byłbym zapomniał, trollu.
          • taniarada Re: Wygrana PiSu, 17.11.14, 19:41
            Za co ryjka mam przeprosić .Pewnie to ty nadajesz na do administracji.Ryjek to to troll na trolle i wszystko mu wolno.tak jak i tobie pisać bzdety i obrażać.A na a umiesz tylko powiedzieć be.
            • taniarada Re: Wygrana PiSu, 17.11.14, 19:44
              Polecam twojego ryjka .Pełno tego na necienelsonek.blox.pl/2007/10/Zapijaczony-Ryj-znowu-chce-naprawiac-Polske.htmle .
            • czan-dra Re: Wygrana PiSu, 17.11.14, 19:45
              Typowy katolik, pysk pełen frazesów, a nie potrafi przyznać się do błędu, spadaj trollu.
              • taniarada Re: Wygrana PiSu, 17.11.14, 19:51
                Człowieku czan-dra nienawiść do PIS i katolików cię spali kiedyś.Jesteś wykształconym człowiekiem. Niemłodym , piszącym ty od lat ,a powołujesz się na autorytet ryjka.Mój błąd ,że wchodzę na jego posty .I tak życie pokazuje kto pisze prawdę .Pozdrawiam .
    • alistair-p Zajrzyjcie tutaj :-) 17.11.14, 19:37
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,155548815,155548815,PiS_porzadzi_w_Polsce_jak_w_Kielcach_.html
      • czan-dra Re: Zajrzyjcie tutaj :-) 17.11.14, 19:48
        W moim miasteczku na dwadzieścia jeden mandatów dwa zdobyło ofiarnie PiS, PO piętnaście i cztery lokalne organizacje, tak że śpię spokojnie, co mnie cieszy.
        • zoil44elwer Re: Zajrzyjcie tutaj :-) 17.11.14, 19:56
          Wesołe Miasteczko?
          • czan-dra Re: Zajrzyjcie tutaj :-) 17.11.14, 20:26
            A żebyś zoil wiedział, i to jak.
        • taniarada Re: Zajrzyjcie tutaj :-) 17.11.14, 19:57
          Ja wkleję takie zdanie ,ale aktualne.I nie jestem za obiema partiami.Więc nie zakuty w skale .Problem jest inny. Jak pamiętamy zarówno PiS, jak i PO powstały na fali przekrętów i skandali rządu towarzysza Leszka Millera i jego SLD. To afera Rywin-Michnik wywołała społeczne oburzenie, a Jarosław Kaczyński i Donald Tusk rozwinęli sztandary, na których widniały hasła „Stop korupcji”, „Przywróćmy uczciwość w polityce”, „Dość przekrętów i rozpasania klasy próżniaczej”. Licytacja dotyczyła jedynie tego, kto jest bardziej wiarygodny i zdeterminowany by zło wypalić gorącym żelazem. Co dzisiaj z tego zostało? Zero... nic. Prawda to towarzysze z PO,którzy nie umiecie rozmawiać .I kapujecie do administracji.
          • zoil44elwer Re: Zajrzyjcie tutaj :-) 17.11.14, 20:06
            Leszek M(jak Miłość) padł(AgoRy wina) bo był naiwny zgadzając się na sejmową komisję śledczą pod wodzą yyyyyyNałęcza,aktualnego ministra dworu BM Komorowskiego.
            • taniarada Re: Zajrzyjcie tutaj :-) 17.11.14, 20:25
              co do Komorowskiego.Daje medale łapownikom .I ciekawostka Tusk nie chciał być honorowym przewodniczącym mistrzostw świata w siatkówce.A Komorowski medale dał.Nie miał rozeznania ,czy ktoś go wpuścił w maliny?
    • boblebowsky Re: Wygrana PiSu, 17.11.14, 20:21
      I taka sama to może być wygrana w nadchodzących sejmowych:) Przecież Jarek tuż po wygranej zapowiedział, że z lewicą w żadne układy wchodzić nie będzie.
    • maszmi Re: Wygrana PiSu, 17.11.14, 22:31
      Wybory zostały sfałszowane dlatego wygrał PiS
    • szwampuch58 Re: Wygrana PiSu, 18.11.14, 17:35
      Pani prezydent Warszawy to chyba pana Sasina-triumfatora z PiSu-u to na kolanach powinna poprosic o debate,bezczelna soooowo daje:
      tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,to-nie-jest-tak-ze-gronkiewicz-waltz-wywoluje-kogos-do-tablicy-jak-ucznia,149950.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka