kombatant.fk.zapijaczony.ryj 05.12.14, 04:29 Niestety to nie moje , dostałem. Ale moje jest Partia inaczej Sprawnych. Oczywiscie i jedno i drugie ma swoje odzwierciedlenie w rzeczywistości Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumpior Re: PiS - Psychiczny i Spółka 05.12.14, 08:00 że być także:PrezesPan i Swołocz. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: PiS - Psychiczny i Spółka 05.12.14, 08:23 lumpior napisał: > że być także:PrezesPan i Swołocz. Też niezłe i będzie potwierdzone odpowiednim zachowaniem na ulicach Warszawy 13 go Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: PiS - Psychiczny i Spółka 05.12.14, 08:18 Znaj proporcje Zapluty .Jeśli połączyć PIS z "Kamieniami na <Kupę to wyjdzie nie zły układ.Jeśli ten drugi gorszy od pierwszego.Przecież mordo kochana partia PO i PSL przewodzi w tabeli utraconych milionów.Których nędzne parę tysięcy o szabrowanych przez posłów to pikuś.Temacik na historię jak zapieprzono wybory samorządowe rok 2014.Trzeba wyjść na ulicę nie koniecznie 13 grudnia i rozpędzić to całe towarzystwo .Co ty na to tubo kochana i pierdząca w jedna stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: PiS - Psychiczny i Spółka 05.12.14, 08:39 taniarada napisał(a): Temacik na historię jak zapieprzono wybo > ry samorządowe rok 2014.Trzeba wyjść na ulicę nie koniecznie 13 grudnia i rozpę > dzić to całe towarzystwo .Co ty na to tubo kochana i pierdząca w jedna stronę. Jeśli chodzi o te wybory, to tzreba było prymitywny elektorat PiS nauczyć hłosować, aksięży upomnieć, zeby nie wprowadzali wyborców w błąd i nie mówili, zeby stawiać krzyzyki przy trójkach na listach,. A co do puszczania bąków to masz całkowitą racje, jako stary żeglarz zawsze leję i puszczam bąki na zawietrzną. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: PiS - Psychiczny i Spółka 05.12.14, 08:48 taniarada napisał(a): > .Trzeba wyjść na ulicę nie koniecznie 13 grudnia i rozpę > dzić to całe towarzystwo . Jakie "towarzystwo" ? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: PiS - Psychiczny i Spółka 05.12.14, 14:37 pis_da_deby napisał: > taniarada napisał(a): > > > .Trzeba wyjść na ulicę nie koniecznie 13 grudnia i rozpę > > dzić to całe towarzystwo . > > Jakie "towarzystwo" ? Pewnie chodzi mu o demokratycznie wybrane władze naszego kraju Odpowiedz Link Zgłoś