11.02.15, 16:11
muzyka.onet.pl/pop/burza-po-wystepie-natalii-niemen-na-konwencji-andrzeja-dudy-flesz-muzyczny/ej825 Do taty to jej niestety daleko. Raczej tym wystepem nie zyskała , za to blizej jej do Pietrzaka i Rosiewicza. Powodzenia Natalio ;-)
Obserwuj wątek
    • stary-zamek Re: Niemen 11.02.15, 16:18
      Ojciec za występ promujący PiS by ją nie pochwalił.
      Tego jestem pewien.
      • volupte Re: Niemen 11.02.15, 16:32
        Nie wiem , miał ciagoty socjalistyczne.
      • bew-is Re: Niemen 11.02.15, 16:41
        .............By jej nie pochwalil? A ja jestem odmiennego zdania To byl uczciwy i dobrej wiary czlowiek.

stary-zamek napisał:

> Ojciec za występ promujący PiS by ją nie pochwalił.
        > Tego jestem pewien.
        • volupte Re: Niemen 11.02.15, 16:51
          Skąd wiesz?
        • dystans4 Re: Niemen 11.02.15, 22:46
          Tak jak prezes chwalił stan wojenny, był wtedy gwiazdą w tv składał życzenia na inaugurację stanu wojennego.
    • wsk175 Re: Niemen 11.02.15, 16:18
      Najbliższa rodzina stara się jak może by zohydzić imię Niemena.
    • tw_wielgus Re: Niemen 11.02.15, 16:22
      Czemu?
      Daleko mi do PiS ale równie odległe mi jest spojrzenie, iż jak ktoś pieje ku chwale PO to jest cool, bo chwali tych co go dymają, natomiast jeżeli ktoś angażuje się po stronie pis to wiocha. Jak nas uczy historia każdy kandydat do żłobu wydaje się atrakcyjniejszy niż ten, który mało apetycznie przy tym żłobie żre.
      • snajper55 Re: Niemen 11.02.15, 16:25
        tw_wielgus napisał:

> Jak nas uczy historia każdy kandydat do żłobu
        > wydaje się atrakcyjniejszy niż ten, który mało apetycznie przy tym żłobie żre.

Nie ma mniej atrakcyjnego kandydata niż PiS pchajacy się do żłobu.

S.
        • 13kisiel Re: Niemen 11.02.15, 16:31
          Brawo Natalio za wspaniały koncert ....a polszewicy niech mają jak do tej pory tylko sowieckie koncerty dla swojej agentury :-)))
        • tw_wielgus Re: Niemen 11.02.15, 16:37
          Ależ są... bez większego zastanowienia wskażę na lewaka - Palikopa.
        • bew-is Re: Niemen 11.02.15, 16:45
          Dla glupkow pozwalajacych by ich dymano, tak. Dla ludzi myslcych i wyciagajacych wnioski z tego, co sie dzieje i czym to jest spowodowane, nie ma bardziej odrazajacej i zaklamanej formacji niz Pelowcy.

snajper55 napisal:
          > Nie ma mniej atrakcyjnego kandydata niż PiS pchajacy się do żłobu.
          >
          > S.
          • snajper55 Re: Niemen 11.02.15, 20:33
            bew-is napisał(a):

> Dla glupkow pozwalajacych by ich dymano, tak. Dla ludzi myslcych i wyciagajacy
            > ch wnioski z tego, co sie dzieje i czym to jest spowodowane, nie ma bardziej od
            > razajacej i zaklamanej formacji niz Pelowcy.

Tak mówią pislamiści. No bo cóż mogą mówić? Przyznać - tak jesteśmy najbardziej odrażającą ekipą?

S.
    • snajper55 Nieważne zdolności, ważne nazwisko 11.02.15, 16:22
      A Duda będzie mógł się chwalić

- Wiesz jaka gwiazda u mnie na konwencji występowała? Niemen!

S.
      • tw_wielgus Re: Nieważne zdolności, ważne nazwisko 11.02.15, 16:47
        Dzizus....
        Konwencja PiS była przygotowana perfekcyjnie. Zaskoczyła sztabowców PO. Dukający "Piaskowy dziadek" Komorowski wypadł żałośnie, ale czy to jewst powód do tego żeby Natalii Niemen lać na nogawki?
        • x2468 Re: Nieważne zdolności, ważne nazwisko 11.02.15, 23:11
          Prompter był świetny. te marne 30000 za maszynkę która sprawiła pis siurkom tak wiele radości to naprawdę nie dużo.
      • bew-is Re: Nieważne zdolności, ważne nazwisko 11.02.15, 16:47
        A moze to Natalia Niemen bedzie miala kiedys powody do dumy?

snajper55 napisał:
        > A Duda będzie mógł się chwalić
        >
        > - Wiesz jaka gwiazda u mnie na konwencji występowała? Niemen!
        >
        > S.
        • snajper55 Re: Nieważne zdolności, ważne nazwisko 11.02.15, 17:05
          bew-is napisał(a):

> A moze to Natalia Niemen bedzie miala kiedys powody do dumy?

Pamiętasz może kto występował na spędach Marcinkiewicza? Ciekawe, czy ten ktoś jest z tego teraz dumny?

S.
    • szwampuch58 Re: Niemen 11.02.15, 16:43
      zawsze przykro gdy znane nazwisko z kregu kultury bierze udzial w hupcach politycznych i obojetnie jak nazywa sie organizator hupcy
      • tw_wielgus Re: Niemen 11.02.15, 17:02
        Nie nasz cyrk nie nasze małpy. Chociaż występ i wypowiedź popierająca znienawidzonych pisiorów wydaje się być, w światku (celebrantów), samobójstwem niehonorowym.
        • 13kisiel Re: Niemen 11.02.15, 17:03
          niezalezna.pl/64102-niemen-o-ataku-hejterow-zastraszony-polak-wpada-w-histerie-kiedy-widzi-u-innych-odwage
          • tw_wielgus Re: Niemen 11.02.15, 17:06
            "- Jestem bezpartyjna. Nie należę do sztabu wyborczego PiS. Nie popieram żadnej konkretnej partii, lecz konkretnych ludzi. Zależy mi na zdrowej przyszłości Polski, dlatego Andrzej Duda wydaje mi się, jak na razie najlepszym kandydatem na urząd prezydenta. Brakuje nam silnych, wyrazistych i - tak - staroświeckich w poglądach polityków. Nie boję się używać słowa "staroświecki". Sama taka jestem. To dobre być staroświeckim. Czy ufam Andrzejowi Dudzie? Ja ufam jedynie Bogu – tłumaczyła powody swojego występu Natalia Niemen"

To nawet brzmi sensownie. Za wyjątkiem akapitu mówiącego o niepopieraniu żadnej konkretnej partii.
            • szwampuch58 Re: Niemen 11.02.15, 20:38
              Kto sie tlumaczy wie ze "dal ciala",raczej koniec z karierOm tej artystki.
    • latarnik88 Re: Niemen 11.02.15, 16:49
      Ona nie umie śpiewać .Jeszcze , za życia ojca próbowała , ale nie było odzewu ze strony publiki , a jeszcze w porównaniu z ojcem , to był jeden wielki wstyd .Poszła więc w kierunku piosenki religijnej .A teraz interpretując miota się po scenie jak szalona i to jej pożegnanie "zostańcie z Bogiem".No trudno to wszystko normalnym Polakom zrozumieć.
      • 13kisiel Re: Niemen 11.02.15, 16:52
        Polszewicy jeszcze cmokają z zachwytu...po konwencji PiS a Bronkowi komputery za zmiennym IP sondaże nabijają
      • volupte Re: Niemen 11.02.15, 16:52
        Powinna , szczęść Boże :-)
        • lackzadek Re: Niemen 11.02.15, 16:58
          volupte napisał:

> Powinna , szczęść Boże :-)

>Powinna.....
    • witek.bis Dziwny jest ten świat 11.02.15, 17:29
      A niech sobie ta Natalia śpiewa gdzie chce i dla kogo chce, ale rzeczywiście "dziwny jest ten świat", skoro na mszach takiej katolickiej partii śpiewać musi akurat baptystka... Jeszcze się Ojciec Dementor wścieknie i będzie "płonie, płonie stodoła".
      • 13kisiel Na pewno ci co występowali dla platfusów 11.02.15, 18:04
        teraz przepraszają jak Tomek Lipiński,TSA itd.
    • hordol Natalia Niemen wrogiem POblicznym nr 2 ? 11.02.15, 18:00
      jak ona śmiała?
      • volupte Re: Natalia Niemen wrogiem POblicznym nr 2 ? 11.02.15, 19:40
        A Zelnik numer 1 .
        • szwampuch58 Re: Natalia Niemen wrogiem POblicznym nr 2 ? 11.02.15, 20:41
          Ta babcia z Plebani u mnie NR -1,zapomnialem jak bylo po nazwisku tej bylej aktywisce PZPR-u
          • volupte Re: Natalia Niemen wrogiem POblicznym nr 2 ? 11.02.15, 20:45
            Katarzyna Łaniewska
            • szwampuch58 Re: Natalia Niemen wrogiem POblicznym nr 2 ? 11.02.15, 20:49
              no dokladnie, Kasia byla pierwsza szukajaca wsparcia w PiSie.
              • 13kisiel Te polszewiki się nie angażują ? 11.02.15, 20:50
                www.youtube.com/watch?v=Skg_-gln7RY
                • volupte Re: Te polszewiki się nie angażują ? 11.02.15, 20:53
                  No fajnie ze dwóch piosenkarzy tu wkleiłeś:-)
                • szwampuch58 Re: Te czy tamte.. 11.02.15, 20:56
                  forum.gazeta.pl/forum/w,28,156591261,156591725,Re_Niemen.html
    • iza.bella.iza No, cóż? 11.02.15, 22:39
      Urodę odziedziczyła po ojcu, inteligencję po matce...
    • jola.iza1 No toŚ wpisał 11.02.15, 23:34

Gó... Tobie wiedzieć o rodzinie , co komu w sercu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka