Dodaj do ulubionych

Historyk Kopacz

20.02.15, 13:03
"Kopacz przeczołgała Orbana. Uczyła go węgierskiej historii, to jak celowy afront" - piszą media. Mamy więc "historyka" u władzy. Kolejnego po "historyku" Tusku i "historyku" Komorowskim, nie licząc pomniejszych "historyków" typu Nałęcz (ten nawet z tytułem profesora). Żeby było jasne: nie popieram prorosyjskich zapędów Orbana. Ale rozumiem jego sytuację, kiedy bezczelnie atakowany jest przez "historyków" Związku Socjalistycznych Republik Europejskich. Stoi, tak zresztą jak i my, pomiędzy dwoma związkami i miota się, ale przynajmniej myśli o interesach swojego kraju, nie tak jak nasi "historycy", którzy Polską mają w d...
Obserwuj wątek
    • snajper55 Re: Historyk Kopacz 20.02.15, 13:08
      adamszem napisał:

> "Kopacz przeczołgała Orbana. Uczyła go węgierskiej historii, to jak celowy afro
      > nt" - piszą media. Mamy więc "historyka" u władzy. Kolejnego po "historyku" Tus
      > ku i "historyku" Komorowskim, nie licząc pomniejszych "historyków" typu Nałęcz
      > (ten nawet z tytułem profesora). Żeby było jasne: nie popieram prorosyjskich za
      > pędów Orbana. Ale rozumiem jego sytuację, kiedy bezczelnie atakowany jest przez
      > "historyków" Związku Socjalistycznych Republik Europejskich. Stoi, tak zresztą
      > jak i my, pomiędzy dwoma związkami i miota się, ale przynajmniej myśli o inter
      > esach swojego kraju, nie tak jak nasi "historycy", którzy Polską mają w d...

Tak samo jak Orban o interesie Węgier myśleli o interesie Polski Bierut czy Gomółka. No, oni nie mieli wyboru.

S.
      • teodor_jeske_choinski_1 Re: Historyk Kopacz 20.02.15, 13:13
        nie porownuj nawet Gomulki do Bieruta..
        O Gomulce sie slusznie mówi "polski komunista"
        Bierut to jakaś znajda.
    • alistair-p Re: Historyk Kopacz 20.02.15, 13:34
      Marnują się nasi historycy,zamiast zbadać genealogię znakomitego rodu Kaczyńskich,naszej nadzieji i słoneczka IV RP zajmują się jakimiś głupotami.A ileż to miejsc odwiedził nasz zbawca Jarosław,ile zorzy polarnych i podwójnych tęczy ukazało się potem w tych miejscach.W każdym powinna stanąć pamiątkowa tablica i popiersie.
      • gtxl-3 Re: Historyk Kopacz 20.02.15, 13:50
        Marnują się nasi historycy,zamiast zbadać genealogię znakomitego rodu Kaczyńskich,naszej nadzieji i słoneczka IV RP

Widać, że jesteś zwolennikiem "bUla"....on podobnie napisał wtedy w książce kondolencyjnej..."łączymy się w bulu i nadzieji"
        pl.wiktionary.org/wiki/nadzieja
        • alistair-p Re: Historyk Kopacz 20.02.15, 14:22
          Może Jarosław K wreszcie zje obiat z Prezydentem.
          • remez2 Re: Historyk Kopacz 20.02.15, 14:39
            alistair-p napisał:

> Może Jarosław K wreszcie zje obiat z Prezydentem.
            tiny.pl/qs43z
            • gtxl-3 Re: Historyk Kopacz 20.02.15, 14:51
              remez2 napisał:

> alistair-p napisał:
              >
              > > Może Jarosław K wreszcie zje obiat z Prezydentem.
              > tiny.pl/qs43z

Zobacz remez jak trafiony alistair "trafnie" odbił piłeczkę....na zasadzie "a u was murzynów biją" zamiast przyznać się do błędu.
              • alistair-p Re: Historyk Kopacz 20.02.15, 15:24
                A napisałem gdzieś,że Komorowski się nie pomylił?Napisałem co napisałem,bo ostatnio ten"bul"występuje w co drugim poście albo wątku zwolenników PiS.Niezależnie od tematu.Pewnie takie zlecenie.Komorowskiemu to nie zaszkodzi,a Dudzie nie pomoże.
                • gtxl-3 Re: Historyk Kopacz 20.02.15, 16:07
                  alistair-p napisał:

> A napisałem gdzieś,że Komorowski się nie pomylił?Napisałem co napisałem,bo osta
                  > tnio ten"bul"występuje w co drugim poście albo wątku zwolenników PiS.Niezależni
                  > e od tematu.Pewnie takie zlecenie.Komorowskiemu to nie zaszkodzi,a Dudzie nie p
                  > omoże.

Ha ha ha...dobre.

• alistair-p Re: Historyk Kopacz 20.02.15, 17:29
                    Może i dobre,ale i prawdziwe.
                    • gtxl-3 Re: Historyk Kopacz 20.02.15, 17:55
                      alistair-p napisał:

> Może i dobre,ale i prawdziwe.

Co jest prawdziwe? Twoja głupota?, że piszesz podobnie jak ten idiota snajper, że ja jestem zwolennikiem PiS?
                      Dlatego, że biję w platformę?
                      Widzisz określanie was lemngami ()stan umysłu) nie jest wcale semantycznym nadużyciem.

• alistair-p Re: Historyk Kopacz 20.02.15, 21:12
                        Unikam oceny stanu umysłu forumowiczów,ale zrobię wyjątek.Jesteś egocentrycznym zwichniętym emocjonalnie osobnikiem o jednokierunkowym umyśle.Interesuje mnie co piszesz,a nie komu włazisz w zadek.A twoje posty to przykład zidiocenia,chamstwa i ubogiego słownictwa.
                        • gtxl-3 Re: Historyk Kopacz 21.02.15, 12:21
                          alistair-p napisał:

> Unikam oceny stanu umysłu forumowiczów,ale zrobię wyjątek.Jesteś egocentrycznym
                          > zwichniętym emocjonalnie osobnikiem o jednokierunkowym umyśle.Interesuje mnie
                          > co piszesz,a nie komu włazisz w zadek.A twoje posty to przykład zidiocenia,cham
                          > stwa i ubogiego słownictwa.

Ja twojego umysłu nie starałem się oceniać, bo po co mam oceniać prymitywnego chama?
                          Byleś i pozostaniesz tylko chamem o ubogim umyśle.
                        • adamszem Pochwała dla potomka Felka Dzierżyńskiego 27.02.15, 21:21
                          Pięknie się, towarzyszu alistair-p wyrażacie. Feliks D. jest w was dumny.
                • 141288bs Re: Historyk Kopacz 20.02.15, 22:18
                  alistair-p napisał:

> A napisałem gdzieś,że Komorowski się nie pomylił?Napisałem co napisałem,bo osta
                  > tnio ten"bul"występuje w co drugim poście albo wątku zwolenników PiS.Niezależni
                  > e od tematu.Pewnie takie zlecenie.Komorowskiemu to nie zaszkodzi,a Dudzie nie p
                  > omoże.
                  --alez ty sie wijesz jak ta syczaca zmija
                  • alistair-p Re: Historyk Kopacz 21.02.15, 12:26
                    A ty kręcisz jak pederasta na spowiedzi,albo jak Sasin tłumaczący wyimaginowane zaproszenie od Orbana.
              • snajper55 Re: Historyk Kopacz 20.02.15, 16:21
                gtxl-3 napisał(a):

> Zobacz remez jak trafiony alistair "trafnie" odbił piłeczkę....na zasadzie "a u
                > was murzynów biją" zamiast przyznać się do błędu.

W taki sam sposób jak ty odbijasz bolesny cios w swego ulubieńca, Prezesa Kaczyńskiego, pisząc natychmiast o Kopacz:

"Do licha tam z Kaczorem, najważniejszy jest przekaz, że doktor Ewa..."

forum.gazeta.pl/forum/w,28,156705308,156705506,Re_Indyk_i_tak_napisze_ze_najwazniejsze_to_to.html
                S.
      • bew-is Re: Historyk Kopacz 21.02.15, 13:05
        Wystarczy, ze ty "zbadales" znakomity rod "bula".

alistair-p napisał:
        > Marnują się nasi historycy,zamiast zbadać genealogię znakomitego rodu Kaczyński
        > ch,naszej nadzieji i słoneczka IV RP zajmują się jakimiś głupotami.A ileż to mi
        > ejsc odwiedził nasz zbawca Jarosław,ile zorzy polarnych i podwójnych tęczy ukaz
        > ało się potem w tych miejscach.W każdym powinna stanąć pamiątkowa tablica i pop
        > iersie.
    • volupte Re: Historyk Kopacz 20.02.15, 21:34
      Tylko to myślenie to nie jest jego mocna strona.
    • adamszem Kopacz, to nie tylko 21.02.15, 16:58
      Kopacz, to nie tylko wybitna hist(e)oryczka, ale jeszcze wybitniejsza lekarka. Udowadnia to codzienną swoją postawą; ostatnio np. kazała strzelać do bezbronnych rodzin górników. Zrobiła to L E K A R K A !
      • alistair-p Re: Kopacz, to nie tylko 21.02.15, 17:04
        Co ty bierzesz?Zmień dilera.
        • adamszem Chcesz bolszewiku... 22.02.15, 09:04
          Chcesz bolszewiku przez to powiedzieć, że policja nie strzelała do bezbronnych rodzin strajkujących górników?
          • m.c.hrabia Re: Chcesz bolszewiku... 22.02.15, 09:14
            bezbronnych rodzin strajkujących górników?

nachlane i naćpane bydło , fajnie rodzinki pasożytów.
            • adamszem Potomek Feliksa 24.02.15, 01:09
              Dziękuję za szczerość. Tak myślałem, że jesteś w prostej linii potomkiem Feliksa Dzierżyńskiego.
          • alistair-p Mam pretensję... 22.02.15, 09:19
            !.Że strzelali niezbyt celnie.
            2.Że nie używali ostrej amunicji.
            • gtxl-3 Re: Mam pretensję... 22.02.15, 09:25
              alistair-p napisał:

> !.Że strzelali niezbyt celnie.
              > 2.Że nie używali ostrej amunicji.

Dlaczego świnia nie ma rogów?- patrz post alistair-p
            • 141288bs Re: Mam pretensję... 22.02.15, 09:28
              alistair-p napisał:

> !.Że strzelali niezbyt celnie.
              > 2.Że nie używali ostrej amunicji.

- tak pisze kazdy potomek ub-owca
              • gtxl-3 Re: Mam pretensję... 22.02.15, 09:33
                141288bs napisał:

> alistair-p napisał:
                >
                > > !.Że strzelali niezbyt celnie.
                > > 2.Że nie używali ostrej amunicji.
                >
                > - tak pisze kazdy potomek ub-owca

Nawet UBek czy SBek by tak nie napisał, autor tego postu to ścierwo, z człowieczeństwa pozostał mu tylko wygląd.

• 141288bs Re: Mam pretensję... 22.02.15, 17:33
                  gtxl-3 napisał(a):

> 141288bs napisał:
                  >
                  > > alistair-p napisał:
                  > >
                  > > > !.Że strzelali niezbyt celnie.
                  > > > 2.Że nie używali ostrej amunicji.
                  > >
                  > > - tak pisze kazdy potomek ub-owca
                  >
                  >
                  > Nawet UBek czy SBek by tak nie napisał, autor tego postu to ścierwo, z człowiec
                  > zeństwa pozostał mu tylko wygląd.

- o nie,tu z tym wygladem,ja takiej pewnosci nie mam
        • 141288bs Re: Kopacz, to nie tylko 22.02.15, 09:26
          alistair-p napisał:

> Co ty bierzesz?Zmień dilera.

- sugerujesz,ze strzelano do gornikow na rozkaz jakiegos aspiranta?
          • gtxl-3 Re: Kopacz, to nie tylko 22.02.15, 09:32
            141288bs napisał:

> alistair-p napisał:
            >
            > > Co ty bierzesz?Zmień dilera.
            >
            > - sugerujesz,ze strzelano do gornikow na rozkaz jakiegos aspiranta?

Nie wiem dlaczego rozmawiasz z bydlakiem, który pisze, ze żałuje że nie strzelano z ostrej amunicji. Jakim ścierwem trzeba być by napisać takie coś. Tfuuuuu

• alistair-p Re: Kopacz, to nie tylko 22.02.15, 09:45
              Taka odpowiedż od ruskich proputinowskich najmitów,którzy działają na szkodę Polski bardzo mi się podoba :-)Nie jesteście w stanie mnie obrazić,chamstwo i zbydlęcenie macie we krwi.Cieszy was wszystko co destabilizuje Polskę i z jakiego powodu? Dla brudnych pieniędzy albo głupoty,żaden powód was nie usprawiedliwia.
              • m.c.hrabia Re: Kopacz, to nie tylko 22.02.15, 09:50
                chamstwo i zbydlęcenie macie we krwi.

a w puszkach mózgowych szlam węglowy.
              • gtxl-3 Re: Kopacz, to nie tylko 22.02.15, 09:57
                alistair-p napisał:

> Taka odpowiedż od ruskich proputinowskich najmitów,którzy działają na szkodę Po
                > lski bardzo mi się podoba :-)Nie jesteście w stanie mnie obrazić,chamstwo i zby
                > dlęcenie macie we krwi.Cieszy was wszystko co destabilizuje Polskę i z jakiego
                > powodu? Dla brudnych pieniędzy albo głupoty,żaden powód was nie usprawiedliwia.

Parafrazując słowa klasyka........Czy można obrazić chama i idiotę?

• alistair-p Re: Kopacz, to nie tylko 22.02.15, 10:08
                  Dlatego nie próbuję was obrażać,moje ulubione forumowe dziwolągi.Nad wami można się tylko litować.
                  • gtxl-3 Re: Kopacz, to nie tylko 22.02.15, 10:13
                    alistair-p napisał:

> Dlatego nie próbuję was obrażać,moje ulubione forumowe dziwolągi.Nad wami można
                    > się tylko litować.

To ciebie dotyczyło......"chama i idioty" nie sposób obrazić.
                    Cham to twoja profesja, idiotyzm zaś jest twoją wizytówką.

• alistair-p Re: Kopacz, to nie tylko 22.02.15, 10:23
                      To wszystko? Ha ha ha.Nie powiniennem się dziwić.U was chamstwo to nie profesja,to dotyczy waszego urodzenia,a cham pozostanie chamem.Jesteście obciążeni dziedzicznie.Pewnie pradziadek dostawał baty za czworakami i wtedy było mu lepiej.Teraz inne czasy,niestety.
                      • gtxl-3 Re: Kopacz, to nie tylko 22.02.15, 10:39
                        alistair-p napisał:

To wszystko? Ha ha ha.

Z chamem się nie dyskutuje, chama się bije w mordę...i tak cię "zaszczyciłem" moimi postami.
                        Spadaj chamie do chlewa, tam jest twoje miejsce.

• alistair-p Re: Kopacz, to nie tylko 22.02.15, 10:41
                          No i miałem rację,ale nie skorzystam z zaproszenia.Nie mam zamiaru cię odwiedzać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka