Dodaj do ulubionych

„Polacy są śmieszni w swoich czynach, gdy im się w

03.03.15, 21:21
„Polacy są śmieszni w swoich czynach, gdy im się wydaje, że są wielcy. (Witold Gombrowicz)”.
Gołodupiec Mastalerek wypomniał pochodzenie Palokotowi, no bo Duda jest z Krakowa a on sam jest ze Szczecina, zostal wyłowiony z Baltyku przez słuzbę portowa razem z fekaliami zanieczyszczającymi.
Obaj durnie słuchajcie - Palikot zarobił pracą, a wy żyjecie z naszych podatków i nie wnieśliście nic do polskiego budżetu, wy tylko WYNOSICIE z niego.
Dla Dudy ci z mniejszych miast, miasteczek, wsi a nawet bogaci Polacy to "BLAZNY"? Jeszcze nie prezydent a juz mówi nam słowami L.Kaczynskiego: "SPIEPRZAJCIE DZIADY"??? Co za dudziana bezczelność i prostactwo!!!
Obserwuj wątek
    • p.grochowski Re: „Polacy są śmieszni w swoich czynach, g 03.03.15, 21:32
      A pamiętacie znakomitą broszurkę Romana Dmowskiego, "Myśli nowoczesnego Polaka"? Jej dewizą było "Jestem Polakiem, więc mam obowiązki polskie". Piotrek.
    • 13kisiel Prostacko smieszny Bronek 03.03.15, 22:28
      wpolityce.pl/polityka/235917-a-jednak-komorowski-wlazl-na-fotel-spikera-japonski-korespondent-ujawnia-tam-jest-siedzenie-wylozone-poduszka
      • porannakawa01 Re: Prostacko smieszny Bronek 03.03.15, 23:35
        13kisiel 03.03.15, 22:28
        wpolityce.pl/polityka/235917-a-jednak-komorowski-wlazl-na-fotel-spikera-japonski-korespondent-ujawnia-tam-jest-siedzenie-wylozone-poduszka
        Nie byłeś w Japonii to i nie wiesz.
        Ale może choć byłeś w dobrej japońskiej restauracji?
        Tam na podłogach ułożone są poduszki aby przysiąść, przyklęknąć.
        Naprawdę tego nie wiedziałeś?
        Wtedy aby nie deptać podłogi leci się w powietrzu, najlepiej kilkanaście centymetrów nad podłogą i tymi poduszkami.
        Idziesz po podłodze omijając wszak poduszki.

Tyś pewnie spisu bo one totakmajom.
        Nie podróżują, nie widzą świata.
        Kaczyński "chwalił się", że za granicą był tylko na lotnisku i ubikacji lotniskowej gdzieś w Niemczech.
        To ijak macie wiedzieć!
        • wykress Re: Prostacko smieszny Bronek 03.03.15, 23:53
          Ty shogunie :)) .. jak Komorowski depczesz po poduszkach? ...

właściwie to czegóż innego sie po Was spodziewać?! ;-)

Moja 14 letnie córka widząc ten filmik z przerażeniem zapytała ..co sobie Japończycy pomyślą o Polakach?

Uspokoiłem Ją, że Komorowski z Polakami ma niewiele wspólnego,
          • boblebowsky Re: Prostacko smieszny Bronek 04.03.15, 01:47
            wykress napisał:

> Ty shogunie :)) .. jak Komorowski depczesz po poduszkach? ...
            >
            > właściwie to czegóż innego sie po Was spodziewać?! ;-)
            >
            >
            > Moja 14 letnie córka widząc ten filmik z przerażeniem zapytała ..co sobie Japoń
            > czycy pomyślą o Polakach?
            >
            >
            > Uspokoiłem Ją, że Komorowski z Polakami ma niewiele wspólnego,

No cóż, pięknie dziecko chowasz. Na prawdziwego patriotę, z górnej półki. Ale i tak zachowałeś poziom i przyzwoitość, mogłeś przecież powiedzieć ta gnida.
            • wykress Re: Prostacko smieszny Bronek 04.03.15, 06:40
              boblebowsky napisał:

>
              > No cóż, pięknie dziecko chowasz. Na prawdziwego patriotę, z górnej półki.

Dziekuję!

Ale i tak zachowałeś poziom i przyzwoitość, mogłeś przecież powiedzieć ta gnida.

owszem ... mogłem :)

• bew-is Re: Prostacko smieszny Bronek 04.03.15, 07:40
              No coz, a moze nieprawde powiedzial dziecku??????

boblebowsky:
              > >
              > > Uspokoiłem Ją, że Komorowski z Polakami ma niewiele wspólnego,
              >
              > No cóż, pięknie dziecko chowasz. Na prawdziwego patriotę, z górnej półki. Ale i
              > tak zachowałeś poziom i przyzwoitość, mogłeś przecież powiedzieć ta gnida.
        • bew-is Re: Prostacko smieszny Bronek 04.03.15, 07:38
          Na pewno nikt tych poduszek w restauracjach japonskich nie depcze a co dopiero mowic o poduszce na fotelu spikera. Ale ty najwiekszy nonsens wymyslisz i uzasadnisz, zeby udowodnic, ze Komoruski to najlepszy z prezydentow a Polacy, ktorzy sa innego zdania, to glupole. Jak takas madra, to dlaczego wyemirowalas? "Genialna" istota twojego pokroju powinna kariere (blyskawiczna) robic w kraju. To dopiero wyzwanie. W USA kazdy glupi potrafi.

porannakawa01 napisała:

> 13kisiel 03.03.15, 22:28
          > Ale może choć byłeś w dobrej japońskiej restauracji?
          > Tam na podłogach ułożone są poduszki aby przysiąść, przyklęknąć.
          > Naprawdę tego nie wiedziałeś?
          > Wtedy aby nie deptać podłogi leci się w powietrzu, najlepiej kilkanaście centym
          > etrów nad podłogą i tymi poduszkami.
          > Idziesz po podłodze omijając wszak poduszki.
          >
          > Tyś pewnie spisu bo one totakmajom.
          > Nie podróżują, nie widzą świata.
          > Kaczyński "chwalił się", że za granicą był tylko na lotnisku i ubikacji lotnisk
          > owej gdzieś w Niemczech.
          > To ijak macie wiedzieć!
          >
      • pisbol Prostacko smieszny Jarek 04.03.15, 02:14
        ta wolska swinia i pedalek. smierdzi mu z tylka, na AIDS.
        • bew-is Re: Prostacko smieszny Jarek 04.03.15, 07:42
          A tobie skad smierdzi? Pewnie z glowy, bo najwyrazniej mozg ci sie lasuje.

pisbol napisała:
          > ta wolska swinia i pedalek. smierdzi mu z tylka, na AIDS.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka