Dodaj do ulubionych

Metro otwarte

08.03.15, 09:34
Teraz PiSiory dają na msze i modlą się o katastrofę.
M.
Obserwuj wątek
    • 13kisiel Re: Metro otwarte 08.03.15, 09:39
      ile lewizny przytuliła za metro Bufetowa ?
      • 13kisiel Cały naród budował metro 08.03.15, 09:41
        aż wybudował...ile ukradło z tej budowy PO ?
        • profil_anonima Re: Cały naród budował metro 08.03.15, 09:49
          licząc 3 lata op,opóźnienia to dużo, mieli czas kraść i spalić do tego most

zrobię wszystko - powiedziała stara rozwódka na konwencji przed drżącym z wymuszonym uśmiechem Komorowskim
          • 13kisiel Re: Cały naród budował metro 08.03.15, 10:05
            złodzieje z PO wmówią swoim lemingom że wynalezienie koła to też ich zasługa :-)))
            • atomnick Szczególnie Ty budowałeś 08.03.15, 12:07
              w świątek, piątek i niedzielę na klęczkach u katabasów.
        • x2468 Re: Cały naród budował metro 08.03.15, 13:18
          Nich zgadnę.Ukradli jakąś "Srebrną" czy posiadłość leśną?
      • zapijaczony_ryj Spółkę Srebrna i działkę Qrwskiego 08.03.15, 10:04
        13kisiel napisał:

> ile lewizny przytuliła za metro Bufetowa ?
        >
    • 1tobi Re: Metro otwarte 08.03.15, 09:43
      Dodaj że w Warszawie bo tutejsze kmioty sowieckie się zdezorientuja -)
      • veglie Re: Metro otwarte 08.03.15, 09:46
        W Moskwie już nie pamiętają kiedy swoje otwarli. :-D
        • humbak Re: Metro otwarte 08.03.15, 10:48
          W tym roku mają otwierać jakiś odcinek w Samarze chyba.
    • zapijaczony_ryj Dokładnie to samo chciałem napisać: 08.03.15, 10:01
      mariner4 napisał:

> Teraz PiSiory dają na msze i modlą się o katastrofę.
      > M.
      • gtxl-3 Re: Dokładnie to samo chciałem napisać: 08.03.15, 10:11
        zapijaczony_ryj napisał:

> mariner4 napisał:
        >
        > > Teraz PiSiory dają na msze i modlą się o katastrofę.
        > > M.

Wy platfusy bez PiS nie istniejecie. Potrzebujecie się wzajemnie by się wzajemnie "ujeżdżać".
        Tfuuuu
        • taniarada Re: Dokładnie to samo chciałem napisać: 08.03.15, 10:25
          To jest wpisane w kanon ujeżdżać przeciwnika ,zamiast się pogodzić.13 minut jazdy i jest feta i jest kiełbasa wyborcza .Warto posłuchać, co ma do powiedzenia kandydat na Prezydenta RP - p. Grzegorz Braun.
        • w_v_w w rzeczy samej, co ciekawe 08.03.15, 10:28
          pasozyty wzajemnie sie podskubuja, ciekawostka przyrodnicza, jak dobrze pojdzie zeźra sie wzajemnie, co dal by dobry Bog! Amen!

Wawerka
        • x2468 Re: Dokładnie to samo chciałem napisać: 08.03.15, 10:47
          Ty jako pożyteczny idiota na usługach rodziny Kaczyńskich z największą rozkoszą w tym uczestniczysz..
          • w_v_w Re: Dokładnie to samo chciałem napisać: 08.03.15, 13:04
            ...Przestan juz mowic o sobie, nie badz narcystycznym idiota :D

Wawerka
          • zapijaczony_ryj Re: Dokładnie to samo chciałem napisać: 09.03.15, 08:41
            x2468 napisał:

> Ty jako pożyteczny idiota na usługach rodziny Kaczyńskich z największą rozkoszą
            > w tym uczestniczysz..
            >

Jeśłi ja jestem na usługach Kaczyńskich, to tobie takiego sługi zyczę
        • marbor1 Re: Dokładnie to samo chciałem napisać: 08.03.15, 12:38
          > Wy platfusy bez PiS nie istniejecie. Potrzebujecie się wzajemnie by się wzajemn
          > ie "ujeżdżać".
          > Tfuuuu

I wice wersa.
          • gtxl-3 Re: Dokładnie to samo chciałem napisać: 08.03.15, 12:58
            marbor1 napisała:

> > Wy platfusy bez PiS nie istniejecie. Potrzebujecie się wzajemnie by się w
            > zajemn
            > > ie "ujeżdżać".
            > > Tfuuuu
            >
            > I wice wersa.

Bingo !!!! tylko, że ja to najpierw powiedziałem.

• w_v_w Re: Metro otwarte 08.03.15, 10:34
      ...jutro tez bedzie czynne?

Wawerka
      • gtxl-3 Re: Metro otwarte 08.03.15, 10:43
        w_v_w napisał:

> ...jutro tez bedzie czynne?
        >
        > Wawerka

Jeżeli deszcz nie spadnie........
        • x2468 Re: Metro otwarte 08.03.15, 11:05
          Będzie. pociągi są nowe, nie złom odkupiony przez Lesia od kolegi-wspólnika z Nowego Sącza które jedynie dojechały aby rodzina mecenasów wszelkich sztuk Kaczyńskich mogla je w obecności rodzinnej tv pisld, takiegoż radia i prasy powitać. Złośliwi twierdzą ze pociąg towarzysz prezes był z tylu popychany przez lokomotywę parowa, która z powodu przeciekającego musiała natychmiast uciekać na Olszynkę Grochowską pozostawiając najnowszy i jedyny nabytek Kaczyńskich własnemu losowi. Momentu kiedy pociąg ratowniczy zabierał złom media nie pokazały.
          Nie od rzeczy będzie przypomnieć że całe to teatrum odbyło się w ramach kampanii wyborczej nieudacznych aczkolwiek pyskatych niczym baby z magla kurdupli.
      • alistair-p Re: Metro otwarte 08.03.15, 10:44
        A ja postaram się podczas wyborów zrobić to co mówił Nietzsche,i zagłosuję na PO.
        P.S. Jeżeli nie zrozumiałaś,trudno.
        • w_v_w Re: Metro otwarte 08.03.15, 13:15
          Uwierz mi, jest mi ganz pomada, kto robi cie w ptaszka.

Wawerka
          • alistair-p Re: Metro otwarte 08.03.15, 18:45
            Fryderyk Nietzsche ?
    • giulia123 ILE RAZY MOŻNA otwierać druga linię metra 08.03.15, 10:49
      mariner4 napisał:

> Teraz PiSiory dają na msze i modlą się o katastrofę.
      > M.

Przecież metro zostało otwarte w listopadzie 2014 (chociaż miało być otwarte na Euro 2012).
      To ILE RAZY MOŻNA otwierać druga linię metra??
    • giulia123 link z otwarcia w 2014 08.03.15, 10:51
      wyborcza.pl/1,75478,16720169.html
      • dystans4 Re: link z otwarcia w 2014 08.03.15, 11:10
        Prawda. Ale to nie koniec. Prawdziwe otwarcie metra nastąpi wtedy i tylko wtedy, gdy władzę obejmie i dokona tego uroczystego aktu Pan Praezes, a przynajmniej prezydent Pana Praezesa.
        • gtxl-3 Re: link z otwarcia w 2014 08.03.15, 12:11
          dystans4 napisał:

> Prawda. Ale to nie koniec. Prawdziwe otwarcie metra nastąpi wtedy i tylk
          > o wtedy, gdy władzę obejmie i dokona tego uroczystego aktu Pan Praezes, a przyn
          > ajmniej prezydent Pana Praezesa.

Tiaaa, kolejny dowód na to, że każdy zwolennik PO i PiS to osobowość dysocjacyjna.
          Ludzie...opamiętajcie się, wasze psychozy i obsesje są aż nadto widoczne.
          Wariatkowo trawa...PO nie potrafi żyć i funkcjonować bez PiS i odwrotnie.
          Napędzacie się jak to stado........

• pies_na_czarnych Kaczor też się zabrał? 08.03.15, 10:58
      No przecież dzisiaj za darmo. Drugi raz taka okazja się nie trafi.
      • taniarada Zamiast bronkobusów 08.03.15, 11:04
        To cała elita wraz z Brodzisławem marsz na metro i jazdaaaaaaaaa.
        • x2468 Re: Zamiast bronkobusów 08.03.15, 11:12
          Kaczor opracowuje srategiczny plan popsucia windy i ekskawatora. W planach na maj jest wywiercenie dziurki tak aby woda zalała to wrogie rodzinie kurdupla dzieło szatana. Windę i schody popsuje Sasin który zna się na wszystkim a dziurka w suficie zajmie se świetnie obeznany z woda profesor Jareczek Kaczkodan.
        • dystans4 Re: Zamiast bronkobusów 08.03.15, 11:14
          POczekam na Prawdziwe Otwarcie. Z Prawdziwym Panem Premierem Kaczyńskim i prezydentem Pana Prezesa, który w końcu zamelduje wykonanie zadania.
          I tak jak na Zlocie PiS, będą schabowe, parówki z grochówką i reszta prawdziwych atrakcji.
          Jedną z nich będzie Anwadzia.
          • x2468 Re: Zamiast bronkobusów 08.03.15, 12:10
            Anwadzia z Giulią w gumowych płaszczach i ciemnych okularach. Tak je widzę.
          • gtxl-3 Re: Zamiast bronkobusów 08.03.15, 12:12
            dystans4 napisał:

> POczekam na Prawdziwe Otwarcie. Z Prawdziwym Panem Premierem Kaczyńskim
            > i prezydentem Pana Prezesa, który w końcu zamelduje wykonanie zadania.
            > I tak jak na Zlocie PiS, będą schabowe, parówki z grochówką i reszta prawdziwyc
            > h atrakcji.
            > Jedną z nich będzie Anwadzia.

Ty masz naprawdę nierówno pod sufitem.....
            Nie wstyd ci się tak produkować?
            Przecież robisz z siebie takiego głupka jak "kisiel" na FK.

• mariner4 Nienawiść do metra PiSmotłochu 08.03.15, 11:11
      jest symptomatyczna. To głupie kmioty po prostu do metra nie wsiadać. pies was j... przygłupy.
      M.
      • giulia123 Re: Nienawiść do metra PiSmotłochu 08.03.15, 11:15
        mariner4 napisał:

> jest symptomatyczna. To głupie kmioty po prostu do metra nie wsiadać. pies was
        > j... przygłupy.
        > M.
        Czym się tak ekscytujesz? Jeździłeś metrem w grudniu czy w styczniu? Przecież bufetowa otworzyła je w listopadzie. Otworzyła czy tylko siała propagandę przed wyborami samorządowymi? Platfonsy kłamią nieustannie, dlatego nie wierzę w ani jedno ich słowo.
        • mariner4 Jew się nie ekscytuję 08.03.15, 11:32
          Ja tylko zdaję sobie sprawę z trudności budowy w Warszawie metra. Ty nie masz wątpliwości. Bo idioci nigdy ich nie mają. Poza tym nie przymusu korzystania z metra.
          M.
          • mariner4 Re: Ja się nie ekscytuję 08.03.15, 11:35
            M.
          • giulia123 Re: Jew się nie ekscytuję 08.03.15, 11:54
            mariner4 napisał:

> Ja tylko zdaję sobie sprawę z trudności budowy w Warszawie metra. Ty nie masz w
            > ątpliwości. Bo idioci nigdy ich nie mają. Poza tym nie przymusu korzystania z m
            > etra.
            > M.

Ale jakie były dotychczasowe trudności w budowie metra JUŻ OTWARTEGO (w listopadzie 2014) ??
            • mariner4 Pośpiech jest wskazany przy łapaniu pcheł 08.03.15, 12:15
              Oczyma wyobraźni widzę radość PiSiorów, gdyby wydarzyła się jakaś katastrofa w metrze.
              Dla Was trupy to środek do celu. Lepiej 10 razy sprawdzić niż o raz za mało.
              W ile budują nowy port lotniczy w Berlinie? O ile wiem to 4 lata przekroczono termin.
              Wy jesteście chorzy z nienawiści. Bu tylko temu należy przypisać obwinianie o pożar mostu HGW.
              Powtarzam. Nie ma przymusu korzystania z metra. To nie Wasza broszka. Brawo pani prezydent! Miną dziesięciolecia, a metro będzie kojarzone z Pani nazwiskiem. Tak jak filtry, tramwaje elektryczne z S. Starynkiewiczem. Nawiasem mówiąc carskim generał gubernatorem. Wątpię czy wiesz kto to był?
              M.
              • x2468 Re: Pośpiech jest wskazany przy łapaniu pcheł 08.03.15, 13:53
                Na budowie portu lotniczego w berlinie właśnie zerwano wszystkie kable ponieważ okazało się ze coś tam jest zbyt słabe i wraz z sufitami kable mogą spaść na głowy publiczności.Kable zdjęte idą na złom.
                Jest tego "tylko" 27 milionów metrów.
                • mariner4 Przy budowie metra jest zawsze tyle niewiadomych 08.03.15, 14:05
                  że nie da się przewidzieć wszystkich. Londyn na doskonałe warunki geologiczne. Gliny iły łatwe do drążenia tuneli i przewidywalne. Warszawa nie ma takiego luksusu. Liczne niewybuchy, piaski, kurzawki i co tam jeszcze.
                  Najwięcej mordy pruje wiocha, która nigdy nie będzie jeździć metrem Głupie kmioty co z nowoczesnej toalety jeszcze nie potrafią korzystać, a rodzice nie znali papieru toaletowego.
                  Nie ma obawy. Warszawiacy metro docenią. A buractwo? Olać ich.

M.
                  • w_v_w mariner4, jestem zawiedziona :( 08.03.15, 14:08
                    twoimi komentarzami, piszesz jak kmiot :(

Wawerka
                  • giulia123 Re: Przy budowie metra jest zawsze tyle niewiadom 08.03.15, 14:15
                    mariner4 napisał:

> że nie da się przewidzieć wszystkich. Londyn na doskonałe warunki geologiczne.
                    > Gliny iły łatwe do drążenia tuneli i przewidywalne. Warszawa nie ma takiego luk
                    > susu. Liczne niewybuchy, piaski, kurzawki i co tam jeszcze.
                    > Najwięcej mordy pruje wiocha, która nigdy nie będzie jeździć metrem Głupie kmi
                    > oty co z nowoczesnej toalety jeszcze nie potrafią korzystać, a rodzice nie znal
                    > i papieru toaletowego.
                    > Nie ma obawy. Warszawiacy metro docenią. A buractwo? Olać ich.
                    >
                    > M.

Po pierwsze warszawkę odwiedzam tylko w stanach najwyższej, służbowej konieczności. Metro raczej będę omijała. Inwestycje platfonsów nie budzą mojego zaufania. Mam wrażenie, że w czasach komuny zdecydowanie lepiej budowano.
                    A po drugie twoi rodzice kiedy papier toaletowy poznali??
                    Tylko mocno zakompleksiony słoik może posunąć się do takich wywodów :)
                    • mariner4 Metro nie straci jak jedna 08.03.15, 14:20
                      głupia d..... nim nie pojedzie.
                      Ono będzie.
                      • giulia123 Re: Metro nie straci jak jedna 08.03.15, 14:22
                        mariner4 napisał:

> głupia d..... nim nie pojedzie.
                        > Ono będzie.

Pewnie, że nie pojedzie. Haka Grundbaum nie jest tak głupia żeby ryzykować. No chyba, że przed kolejnymi wyborami będzie się z kłamaczką lansować i serwować kawkę.
                      • w_v_w Re: Metro nie straci jak jedna 08.03.15, 18:27
                        ...ale z ciebie wiocha wychodzi, po co piszesz, Metro, to nie twoja sprawa.

Wawerka

mariner4 napisał:

> głupia d..... nim nie pojedzie.
                        > Ono będzie.
                    • religijnych.uczuc.obraza Re: Przy budowie metra jest zawsze tyle niewiadom 09.03.15, 08:37
                      A w jaki sposób dojeżdżasz do warszawki w ramach tych rzadkich odwiedzin?
                • giulia123 Re: Pośpiech jest wskazany przy łapaniu pcheł 08.03.15, 14:08
                  x2468 napisał:

> Na budowie portu lotniczego w berlinie właśnie zerwano wszystkie kable ponieważ
                  > okazało się ze coś tam jest zbyt słabe i wraz z sufitami kable mogą spaść na g
                  > łowy publiczności.Kable zdjęte idą na złom.
                  > Jest tego "tylko" 27 milionów metrów.
                  >

Ok, tak powinno być. Bezpieczeństwo ponad wszystko.
                  Tylko mariner nie potrafi odpowiedzieć dlaczego w listopadzie 2014 bufetowa otworzyła metro, które nie nadawało się do otwarcia??
                  A zbiezność terminów z wyborami samorządowymi pewnie czysto przypadkowa?
                  • mariner4 Nie wiem kto to jest "bufetowa" 08.03.15, 14:10
                    A ty kto? Mamusia jest babcią klozetową?
                    M.
                    • giulia123 Re: Nie wiem kto to jest "bufetowa" 08.03.15, 14:17
                      A ty warsiawiak od kiedy jesteś?
                      Bo widzę, żeś ludność mocno napływowa i zakompleksiona :)

Bufetowa to hanka.
                      • mariner4 "hanka"? 08.03.15, 14:22
                        A ty kto? Pewnie brzydka, pryszczata, niedomyta i zakompleksiona.
                        M.
                        • giulia123 Re: "hanka"? 08.03.15, 14:28
                          mariner4 napisał:

> A ty kto? Pewnie brzydka, pryszczata, niedomyta i zakompleksiona.
                          > M.

Mariner ty stary tetryk a poziom przedszkolny prezentujesz :)
                          Rozumiem poziom frustracji, ale uspokój się i wyluzuj.
                          Wiem, ze nie sposób logicznie wytłumaczyć dlaczego dziś otwarto szumnie druga linię, która równie szumnie otwierana była przez hajkę przed wyborami samorządowymi..

Obiecuję już nie zadawać niewygodnych pytań :)
                          • mariner4 Metro jest i będzie niezależnie jak 08.03.15, 14:32
                            nazwiesz prezydent Warszawy.
                            Popatrz w lustro. Może ci przejdzie.
                            A skoro nie jesteś z Warszawy, to nie jest to metro twoim zasr.... interesem. Kup se nowe gumiaki.
                            • giulia123 Re: Metro jest i będzie niezależnie jak 08.03.15, 14:36
                              mariner4 napisał:

> nazwiesz prezydent Warszawy.
                              > Popatrz w lustro. Może ci przejdzie.
                              > A skoro nie jesteś z Warszawy, to nie jest to metro twoim zasr.... interesem. K
                              > up se nowe gumiaki.

To mam jeszcze jedno pytanko. Mam litość i obiecuję, że ostatnie :)
                              Czy to już ostateczne otwarcie czy też przed kolejnymi wyborami ponownie będzie otwierane?
                              No wiesz, taki dyżurny lans :)
                              • mariner4 Ono jest! 08.03.15, 14:40
                                Nie dotarło?
                                M.
                                • giulia123 Re: Ono jest! 08.03.15, 20:37
                                  mariner4 napisał:

> Nie dotarło?
                                  > M.

W listopadzie 2014 nie było? Bufetowa kłamała, że otwiera? No wtedy co z kopaczka częstowały kawką przed wyborami samorządowymi.
                    • w_v_w Re: Nie wiem kto to jest "bufetowa" 08.03.15, 19:26
                      Tak nazywaja koledzy partyjni HGW, nie wiedziales, to partyjna ksywa.

Wawerka

mariner4 napisał:

> A ty kto? Mamusia jest babcią klozetową?
                      > M.
                      • mariner4 Nie, nie wiem 08.03.15, 19:31
                        Kaczyńskiego nazywają kurduplem. I co z tego?
                        M.
                        • w_v_w Re: Nie, nie wiem 08.03.15, 19:40
                          ..a co mnie obchodzi Kaczynski. Bufetowa, musi byc bardzo lubiana wsrod kolegow partyjnych, skora ja tak pieknie ochrzcili. To po czasach pracy na wygnaniu, co to zarzadzala "kosmetyczkami wnetrz" i personelem kuchennym w EBOiR.Myslalam, ze wiesz, taki swiatowy czlek jestes :P

Wawerka
                          • m.c.hrabia Re: Nie, nie wiem 08.03.15, 19:48
                            wsrod kolegow partyjnych, skora ja tak pieknie ochrzcili.

łżesz od lat , w krew ci to weszło .
                            • w_v_w Re: Nie, nie wiem 08.03.15, 20:31
                              ...nalezalam jakis czas do tej bandy, ale skoro mowisz, ze lze, to widocznie mi zostalo cos z platfonsa:)

Wawerka
                          • mariner4 Takn ją nazwali PiSiory 09.03.15, 08:52
                            więc nie kłam.
                            Możesz co najwyżej zgrzytać zębami z nienawiści. Stresik do stresiczka i zawałku się dorobisz....
                            M.
            • x2468 Re: Jew się nie ekscytuję 08.03.15, 12:39
              Odbiór techniczny. Słyszałaś o czymś takim? Odbiór pociągów z firmy PESA trwał rok i zakończył się zerwaniem kontraktu. Jak zapłacisz i zamontują ci szambo kolo domu to masz obowiązek to zglosic w gminie i wtedy w ciągu 2 tygodni przyjdzie ktoś, obejrzy i zgodnie z prawem dokona prób szczelności i jeśli wszystko (według niego ) będzie ok to w ciągu następnych 2 tygodni dostaniesz zezwolenie na użytkowanie.Jeśli nie to musisz naprawić.Tyle przepisy. się do nich nie zastosujesz to możesz zapłacić nawet 5000 kary.. Wyobrażasz sobie jak skomplikowaną budowa jest kolej podziemna? Wyobrażasz sobie odpowiedzialność budowniczych i nadzoru technicznego? 3 miesiące i odbiór to jest podejrzanie krótko.
              • giulia123 Re: Jew się nie ekscytuję 08.03.15, 14:00
                x2468 napisał:

> Odbiór techniczny. Słyszałaś o czymś takim? Odbiór pociągów z firmy PESA trwał
                > rok i zakończył się zerwaniem kontraktu. Jak zapłacisz i zamontują ci szambo ko
                > lo domu to masz obowiązek to zglosic w gminie i wtedy w ciągu 2 tygodni przyjdz
                > ie ktoś, obejrzy i zgodnie z prawem dokona prób szczelności i jeśli wszystko (w
                > edług niego ) będzie ok to w ciągu następnych 2 tygodni dostaniesz zezwolenie n
                > a użytkowanie.Jeśli nie to musisz naprawić.Tyle przepisy. się do nich nie zasto
                > sujesz to możesz zapłacić nawet 5000 kary.. Wyobrażasz sobie jak skomplikowaną
                > budowa jest kolej podziemna? Wyobrażasz sobie odpowiedzialność budowniczych i n
                > adzoru technicznego? 3 miesiące i odbiór to jest podejrzanie krótko.
                >

Ale bufetowa akurat PRZEZ CZYSTY PRZYPADEK szumnie ogłaszała otwarcie drugiej linii tuż przed wyborami samorządowymi??
                To nie była żadna propaganda, to otwarcie w świetle reflektorów??
          • gtxl-3 Re: Jew się nie ekscytuję 08.03.15, 12:15
            mariner4 napisał:

> Ja tylko zdaję sobie sprawę z trudności budowy w Warszawie metra. Ty nie masz w
            > ątpliwości. Bo idioci nigdy ich nie mają. Poza tym nie przymusu korzystania z m
            > etra.
            > M.

Ale ty również dowodzisz prawdziwości tego powiedzenia, że tylko idioci nigdy ich nie mają.

• x2468 Re: Jew się nie ekscytuję 08.03.15, 12:46
              Różnica pomiędzy Marinerem a tobą jest taka ze on wie a ty wiesz g... lecz dużo masz do powiedzenia chyba zawsze na chwalę rodziny Kaczyńskich. No cóż. Widać za to ci płacą.
              Może liczysz że zostaniecie przystawką pis? Powodzenia. Tylko abyś nie skończył jak Lepper. Życzę szczęścia w życiowych planach.
      • alistair-p Re: Nienawiść do metra PiSmotłochu 08.03.15, 11:15
        Proponujesz psu mezalians? A feeee to sympatyczne zwierzątka.
      • x2468 Re: Nienawiść do metra PiSmotłochu 08.03.15, 11:20
        Dla przypomnienia jak Kaczyńscy Warszawiakom w ramach propagandy wyborczej SKM "podarowały":
        www.ngp.pl/str/tekst1147.html
        • x2468 Re: Nienawiść do metra PiSmotłochu 08.03.15, 11:29
          Uwaga,uwaga. Jojo do metra się zbliża. Mówi że chce tylko popatrzeć.
          archiwum.rp.pl/artykul/594080-Superpociag-ze-zlomu.html
      • gtxl-3 Re: Nienawiść do metra PiSmotłochu 08.03.15, 12:13
        mariner4 napisał:

> jest symptomatyczna. To głupie kmioty po prostu do metra nie wsiadać. pies was
        > j... przygłupy.
        > M.

Ulżyłeś sobie marynarzyku? przecież każdy wie, że marynarzowi żadna q..a się nie urwie......
      • w_v_w Re: Nienawiść do metra PiSmotłochu 08.03.15, 13:19
        mariner4 dolaczyles do motlochu?

Wawerka
    • mariner4 PiSiory ogłoszą bojkot metra? 08.03.15, 11:41
      Dobrze by było. Zarząd metra mniej by wydał na środki dezynfekujące i dezodoranty.
      M.
    • volupte Re: Metro otwarte 08.03.15, 12:12
      Dla jednych otwarte a drudzy nie przyjmuja tego do wiadomosci. :-)
      • w_v_w Re: Metro otwarte 08.03.15, 13:21
        Szczerze, a kogo tak naprawde, to obchodzi, no moze element naplywowy...

Wawerka
        • volupte Re: Metro otwarte 08.03.15, 15:53
          Emerytki która chadza tylko do kościoła zapewne nie. ;-)
    • atomnick Otwarcie II linii to cios dla moherowego PiSu. 08.03.15, 12:19
      To jest zamach na PiS, Prezesa i wiarę.
      • mariner4 I wbrew prawu bożemu 08.03.15, 12:21
        Kto słyszał ryć pod miastem!
        M,
        • alistair-p Re: I wbrew prawu bożemu 08.03.15, 12:39
          Albo żeby maszyna latała w powietrzu? Zgroza!!!!
          • mariner4 Jak PiS dojdzie do władzy to 08.03.15, 17:55
            zlikwiduje to metro. O!
            M.
            • w_v_w Re: Jak PiS dojdzie do władzy to 08.03.15, 18:00
              ...zapewne, zwlaszcze te pozostale 20 stacji, ktore powinny byc. Faktycznie od 2009, 7 stacji na 27, to niewatpliwie sukces, :

Wawerka
      • buldog2 Re: Otwarcie II linii to cios dla moherowego PiSu 08.03.15, 14:27
        I na Putina. Za chwilę Antoni ruszy z odsieczą.
    • a74-7 Re: Metro otwarte 08.03.15, 12:20
      "Druga nitka " to brzmi dumnie
      :-D
      Pani Hania dumnie wygladala przez ta troche zapluta szybe.
      • x2468 Re: Metro otwarte 08.03.15, 12:50
        Zawsze to lepiej niż pan Kaczyński w zaciętych drzwiach spalonego, złomowanego wagonu.
        "Rzeczpospolita"

- "Pociągi dla warszawskiej SKM powstały na bazie starych składów EN-57 kupionych od SKM z Trójmiasta (z nich pochodzą ramy wózków jezdnych i przestarzała konstrukcja układu napędowego)".
    • bard333 ura, ura, ura! normalnie jakby kosmodrom otwierali 08.03.15, 13:15
      rok po terminie i trzy budżety przekroczone, jest się z czego cieszyć w 21 wieku... tory pod rzeką położyć, sukces... a na most wystarczył jeden menel i kilka zgniłych dech...

święto lemingów...;)
      • x2468 Re: ura, ura, ura! normalnie jakby kosmodrom otwi 08.03.15, 13:21
        Na Rzym wystarczył jeden szaleniec. Podobnie na kukłę Wałęsy. O pardon, ich było dwóch.
        • bard333 Re: ura, ura, ura! normalnie jakby kosmodrom otwi 08.03.15, 13:25
          ty paliłeś?

media.wp.pl/kat,1022939,title,Kukle-Walesy-spalono-na-polecenie-Lesiaka,wid,8571250,wiadomosc.html
          • x2468 Re: ura, ura, ura! normalnie jakby kosmodrom otwi 08.03.15, 14:40
            Ten kurdupel przy megafonie to Lesiak?
            www.google.de/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fi4.ytimg.com%2Fvi%2Fc8S487rSlaY%2Fdefault.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Dc8S487rSlaY&h=90&w=120&tbnid=AK1g5k3MVK14KM%3A&zoom=1&docid=ZH6COZqIc_AOPM&ei=nkf8VPfVPISPPZrTgbgO&tbm=isch&iact=rc&uact=3&dur=1692&page=29&start=355&ndsp=14&ved=0CKsBEK0DMDc4rAI
          • x2468 Re: ura, ura, ura! normalnie jakby kosmodrom otwi 08.03.15, 14:55
            Co Wam się ostatnio niezwykle rzadko zdarza przypomniałeś Lesiaka> gdzie jest ten zbrodniarz? Czyżby Jaraczek schował go do szafy? Gdzie jest szafo pełna dowodów na potworne zbrodnie antypolskiego układu? Rodzina Kaczyńskich obiecała ze cały świat pozna niecne knowania lewicy przeciwko prawicy patriotycznej.I co?

Teraz będziemy wiedzieli. Ten mały kurdupel przy megafonie działał na polecenie swojego dowódcy agenta Putina Lesiaka.To mogłoby się zgadzać gdyby nie było widać sensu w zbędnym ogniwie pomiędzy Kaczyńskim i Putinem. Obaj panowie maja wspólny cel. Opluć i ośmieszyć władze Polski i tych którzy ich wybrali czyli naród Polski. Nie jest też dziwne że mały kapral jest daleko bardziej radykalny od swojego generała.
        • a74-7 A ja czekam niecierpliwie 08.03.15, 13:27
          na trzecioM nitke:-D
          Wtedy to juz spaghetti bendzie:-)
          Do roboty !
          • x2468 Re: A ja czekam niecierpliwie 08.03.15, 14:57
            Zjadłeś? Czy nie zapomniałeś podziękować za smaczny obiat?
      • w_v_w Re: ura, ura, ura! normalnie jakby kosmodrom otwi 08.03.15, 13:26
        Bufetowa, bredzila, ze teraz poprawia niedorobki poprzednikow. Wyszlo na to, ze dobrze, ze sie spalil

Wawerka
    • glowka-sodowka Re: Metro otwarte 08.03.15, 13:36
      metro otwarte, a pisuar ma oczy zamknięte , co by nie widzieć, ale usteczka otwarte, co by popluć
      • giulia123 Re: Metro otwarte 08.03.15, 14:29
        glowka-sodowka napisała:

> metro otwarte,

I to nawet DRUGI RAZ otwarte :):)
        • glowka-sodowka Re: Metro otwarte 08.03.15, 14:57
          może będzie po raz trzeci, przecie biskup nie pokropił...
          • giulia123 Re: Metro otwarte 08.03.15, 20:42
            glowka-sodowka napisała:

> może będzie po raz trzeci, przecie biskup nie pokropił...

Ja proponuję, żeby bronek tuż przed wyborami prezydenckimi przeciął połowę wstążki a drugą połowę przetnie kopaczka przed wyborami parlamentarnymi. Tak będzie sprawiedliwie.
            Być może nie do każdego mieszkańca zadupia (jak to określa hrabia z czworaków nie mieszkających w warszawce) ta szczęśliwa informacja o drugim otwarciu tego samego metra doszła. A przed wyborami takie wiadomości propagandowe sa w cenie.
      • x2468 Re: Metro otwarte 08.03.15, 14:39
        Wuc nawet rękę maszynisty prowadził. A co dopiero pilota Tutki.
        www.google.de/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fwww.um.warszawa.pl%2Fsites%2Fdefault%2Ffiles%2Fimagecache%2FLightbox_o_max_szerokosci_980px%2F4679_2d_1.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.um.warszawa.pl%2Fnode%2F4170&h=800&w=600&tbnid=3ESJ1yAJAdN1SM%3A&zoom=1&docid=ZskD6oINKPDO3M&ei=10D8VM6fEIjUOKOBgZgF&tbm=isch&iact=rc&uact=3&dur=1788&page=12&start=128&ndsp=12&ved=0CHIQrQMwJDhk
    • pisbol Polaku. Podziekuj Merkel za pieniadze. 08.03.15, 14:59
      Sam nigdy NIC nie zbudowales. Nawet porzadnej drogi pajac Kaczynski sam nie dal Polakom. 3 miliony obiecanek mieszkaniowych ala Wolaczek dal.
      • volupte Re: Polaku. Podziekuj Merkel za pieniadze. 08.03.15, 16:00
        Tylko teraz te pieniadze nam zabierzecie stale dewaluując euro.
    • hordol a zbudował je marynarzyk z pomocą gronkiewicz i 08.03.15, 17:11
      i komorowskiego
    • volupte Re: Metro otwarte 08.03.15, 17:59
      Teraz czas na ordery:-)
    • m.c.hrabia Re: Metro otwarte 08.03.15, 18:05
      to wielkie G ,w porównaniu ze stacją plac Wilsona i pięknym parkingiem nad nią, który wybudował osobiście człowieczek tysiąclecia.
      • 13kisiel Re: Metro otwarte 08.03.15, 18:08
        Ile PO rozkradło z tej budowy ?
        • w_v_w Re: Metro otwarte 08.03.15, 18:12
          W dniu otwarcia centralnego odcinka II linii metra na trzech stacjach zepsuły się ruchome schody

Przypomnial mi sie skecz Kabaraetu Tey. w traktorze popsulo sie jedno kolo...traktor do doopy, nie...bo 3 sa dobre :)

Wawerka
          • mariner4 Zajmij się swoim sołtysem 08.03.15, 18:18
            buraku.
            Metro to nie twoja sprawa.
            M.
            • w_v_w Re: Zajmij się swoim sołtysem 08.03.15, 18:24
              Nie pisz tak brzydko o sobie...a skoro o soltysie mowa, o bufetowej piszeszs :)

Wawerka
          • ludwik_7125 Re: Metro otwarte 08.03.15, 19:46
            > ... na trzech stacjach zepsuły się ruchome schody

mała, bo mała - ale jednak ulga. Malutki sukcesik, ryska dająca nadzieję na większe nieszczęście.

• mariner4 Zdesperowane PiSiory pręty w ruchome schody 09.03.15, 08:56
              wpychają.
              M.
    • rysiekk111 Metro to szkodliwy luksus 08.03.15, 18:18
      efektywniej byłoby oczyścić ulice z obecnej motopatologii
      • w_v_w Re: Metro to szkodliwy luksus 08.03.15, 18:22
        ...to fakt i taniej, ale co z elektoratem, poza tym, nikt by nie zarobil.

Wawerka
        • rysiekk111 Re: Metro to szkodliwy luksus 08.03.15, 20:41
          w_v_w napisał:

> ...to fakt i taniej, ale co z elektoratem, poza tym, nikt by nie zarobil.

mniemam ze to sakrazm, ale na wszelki wypadek odpowiadam że zyskałby ogół ( z powodu mniejszych kosztów i lepszej efektywności ) co przełożyłoby się również na wpływy budżetowe
    • religijnych.uczuc.obraza Dlaczego nie kupiono pociągów od pesy? 08.03.15, 19:31
      Ile Nowak dostał za to zegarków?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka