Dodaj do ulubionych

LIst otwarty do organów ścigania i prokuratury

06.04.15, 08:19
Jako wolny i pełnoprawny obywatel tego kraju, Polski,wolnej Polski która jest moją ojczyzną zwracam się z prośbą o sciganie z urzędu oszczercy i oszusta , wroga mojej ojczyzny , antypolaka który w sposób bezprecedensowy szkaluje ten kraj i jego demokratycznie wybrane władze nazywając wszystkich od prezydenta w dół mafią, która napadła na Polskę, a samą Polskę sfałszowanym państwem!
Jednocześnie dodam od siebie, ze wypowiedź tego człowieka jest tak szokująca, ze podpowiadam, żeby najpierw poddać tego pana badaniom psychiatrycznym, bo moze to zwykłe wariat, ale przez swoje wypowiedzi niebezpieczny dla kraju i jego obywateli i jeśli wyjdzie, ze chory na głowę to wariata zamknąć w zakładzie zamkniętym, a jeśli zdrowy to tam gdzie jego miejsce.
Nie można bezkarnie tak szkalować państwa :
telewizjarepublika.pl/pietrzak-o-rzadzacych-szajka-mafia-ktora-napadla-na-polske,19079.htmlLink
Obserwuj wątek
    • hordol hej!!! to ja sekretarka prokuratury 06.04.15, 09:05
      list wasz towarzyszu uważnie przeczytaliśmy i weżmiemy go pod uwagę w odpowiednim czasie
      • zapijaczony_ryj Re: hej!!! to ja sekretarka prokuratury 06.04.15, 09:41
        w rodzinie, albo w lustrze poszukajcie
        hordol napisała:

> list wasz towarzyszu uważnie przeczytaliśmy i weżmiemy go pod uwagę w odpowiedn
        > im czasie

warzyszy to s
    • alistair-p Re: LIst otwarty do organów ścigania i prokuratur 06.04.15, 10:35
      To sierota po komunie,której gorzała wyżarła mózg.Daj mu spokój,żaden sąd go skazać nie może,chyba,że trafi do przytulnego azylu bez klamek,oczywiście z telewizorkiem zafiksowanym na TV Trwam i TV Republika.
      • zapijaczony_ryj I tam jest właściwe miejce tego po_eba. 06.04.15, 12:39
        alistair-p napisał:

> To sierota po komunie,której gorzała wyżarła mózg.Daj mu spokój,żaden sąd go sk
        > azać nie może,chyba,że trafi do przytulnego azylu bez klamek,oczywiście z telew
        > izorkiem zafiksowanym na TV Trwam i TV Republika.

I pomyśleć, ze taki antypolak kandydował na prezydenta!
    • witek.bis Re: LIst otwarty do organów ścigania i prokuratur 06.04.15, 10:43
      A ja tego Pietrzaka podziwiam - prawie osiemdziesiątka na karku, a rewolucyjny, zetempowski zapał nadal jak u nastolatka. Bardzo ładnie zdemaskował wrogów ludu, ale sam raczej nie przetrzepie im kości... Trza wezwać na pomoc towarzysza Wolskiego i koleżankę Łaniewską.
      • zapijaczony_ryj BArdziej przydałby się psychiatra 06.04.15, 13:50
        witek.bis napisał:

> A ja tego Pietrzaka podziwiam - prawie osiemdziesiątka na karku, a rewolucyjny,
        > zetempowski zapał nadal jak u nastolatka. Bardzo ładnie zdemaskował wrogów lud
        > u, ale sam raczej nie przetrzepie im kości... Trza wezwać na pomoc towarzysza W
        > olskiego i koleżankę Łaniewską.
    • erka_46 ochlałeś się wczoraj nieżle... 06.04.15, 10:56
      ...pierwej pozamykaj tych co szczerze gadali o Polsce,gdy byli na podsłuchu.
      A to byli członkowie POlskiego establiszmentu,no i są nadal,więc wiedzieli co mówią.

Ch.D. i Kamieni kupa,czyżbyś zapomniał ?
      No cóż,jak się ma w czubie to pamięć zanika.

p.s.
      a może ten establiszment jest chory i on winien być odseparowany od reszty społeczeństawa,jak myślisz ?
      A zresztą czy pijany wogóle myśli ?
      • zapijaczony_ryj Re: ochlałeś się wczoraj nieżle... 06.04.15, 12:44
        erka_46 napisał:

> ...pierwej pozamykaj tych co szczerze gadali o Polsce,gdy byli na podsłuchu.
        > A to byli członkowie POlskiego establiszmentu,no i są nadal,więc wiedzie
        > li co mówią.
        >
        > Ch.D. i Kamieni kupa,czyżbyś zapomniał ?
        > No cóż,jak się ma w czubie to pamięć zanika.
        >
        > p.s.
        > a może ten establiszment jest chory i on winien być odseparowany od reszty społ
        > eczeństawa,jak myślisz ?
        > A zresztą czy pijany wogóle myśli ?

A ty znów z erki wypadłeś, niestety tym razem na głowę, no bo jak można porównać czyjąś prywatną rozmowę przy kielichu i na dodatek nielegalnie nagraną do publicznej wypowiedzi tego oszołoma?
        Naprawdę nie widzisz różnicy?
        • erka_46 Re: ochlałeś się wczoraj nieżle... 07.04.15, 10:09
          zapijaczony_ryj napisał:

> A ty znów z erki wypadłeś, niestety tym razem na głowę, no bo jak można porówna
          > ć czyjąś prywatną rozmowę przy kielichu i na dodatek nielegalnie nagraną do pub
          > licznej wypowiedzi tego oszołoma?
          > Naprawdę nie widzisz różnicy?

- przy kielichu rozmawia się szczerze i otwarcie,a to jak ta szczerość została nagrana ma znaczenie zasadnicze,gdyby nagrywanie było jawne to nic byśmy nie usłyszeli.
          Między nagraniem a publicznym wystąpieniem widzę różnicę poważną.
          Przy stole z kielichem mówi się prawdę a na mównicy nawija na uszy makaron.

Tylko gorzej na dzień drugi gdy łeb pęka i język od gadania zaschnięty,a jeszcze gorzej gdy się w amnezję wpadło,jedynie taśmy pamięć są w stanie przywrócić..
          • zapijaczony_ryj Widzę erka, ze masz niezłe doswiadczenie w tej mat 07.04.15, 13:49
            erka_46 napisał:
            >
            > Tylko gorzej na dzień drugi gdy łeb pęka i język od gadania zaschnięty,a jeszcz
            > e gorzej gdy się w amnezję wpadło,jedynie taśmy pamięć są w stanie przywrócić.
            > .
            >

w tej materii. Ja tam nie znam tego uczucia, jak to jest gdy łeb pęka, a język od gadania zaschnięty.
            Ale moze jeszcze kiedyś tak jak ty doswiadczę
            • erka_46 Lepiej nie próbuj... 08.04.15, 08:49
              zapijaczony_ryj napisał:

> w tej materii. Ja tam nie znam tego uczucia, jak to jest gdy łeb pęka, a język
              > od gadania zaschnięty.
              > Ale moze jeszcze kiedyś tak jak ty doswiadczę

...bo cię nagrają i będziesz musiał występować w telewizji.

• zapijaczony_ryj Re: Lepiej nie próbuj... 08.04.15, 17:21
                erka_46 napisał:

> zapijaczony_ryj napisał:
                >
                > > w tej materii. Ja tam nie znam tego uczucia, jak to jest gdy łeb pęka, a
                > język
                > > od gadania zaschnięty.
                > > Ale moze jeszcze kiedyś tak jak ty doswiadczę

>
                > ...bo cię nagrają i będziesz musiał występować w telewizji.
                >

ej erka, ty rzeczywiscie wypadłeś z erki, tyle , ze na łeb
    • 13kisiel Wolna Polska będzie 06.04.15, 11:19
      jak polszewicy przestaną fałszować wybory i wyjdziemy z UE
      • zapijaczony_ryj Re: Wolna Polska będzie 06.04.15, 14:25
        13kisiel napisał:

> jak polszewicy przestaną fałszować wybory i wyjdziemy z UE

Polska jest wolna tak jak jeszcze nigdy w historii nie była. Niestety jest banda PiS_dackich idiotów zwolenników Naczelnego Idioty, która uważa inaczej i będzie dotąd tak uważała dokąd Ich przygłupi idol, który w 2007 roku sam się obalił w połowie kadencji nie zostanie ponownie premierem . Tylko po co, teraz da radę jak jest sam bardziej zidiociały i głupszy, wtedy nie dał, a teraz da rade , a niby skąd ta pewność.
        Czy warto na kolejne pół kadencji fundować Polakom takie wariatkowo jakim była IV RP?
        Przekonaj mnie dlaczego?
      • romullos Re: Wolna Polska będzie 07.04.15, 17:30
        13kisiel napisał:

> jak polszewicy przestaną fałszować wybory i wyjdziemy z UE

W naszym mieście liczba radnych w PISu w ostatnich wyborach wzrosła z 3 do 5.
        Kto sfałszował wybory?
        • zapijaczony_ryj KIsiel traci galaretę na rzecz moczu 07.04.15, 18:06
          romullos napisała:

> 13kisiel napisał:
          >
          > > jak polszewicy przestaną fałszować wybory i wyjdziemy z UE
          >
          > W naszym mieście liczba radnych w PISu w ostatnich wyborach wzrosła z 3 do 5.
          > Kto sfałszował wybory?
      • porannakawa01 Re: Wolna Polska będzie 08.04.15, 13:10
        13kisiel 06.04.15, 11:19
        jak polszewicy przestaną fałszować wybory i wyjdziemy z UE

I gdzie wyjdziecie?
    • taniarada Re: LIst otwarty do organów ścigania i prokuratur 06.04.15, 11:20
      Oprócz tych co sprowadzili Polskę do kamieni i kup .Dołączyć też Olbrychskiego i jego żonę.Miejsca w kamieniołomach mnóstwo .Praca tam się znajdzie dla wszystkich .A ryja zrobić nadzorcą .On dokładnie przypilnuje ,by żaden z towarzyszy PO się nie opieprzał .
      • gtxl-3 Re: LIst otwarty do organów ścigania i prokuratur 06.04.15, 14:17
        taniarada napisał(a):

> Oprócz tych co sprowadzili Polskę do kamieni i kup .Dołączyć też Olbrychskiego
        > i jego żonę.Miejsca w kamieniołomach mnóstwo .Praca tam się znajdzie dla wszyst
        > kich .A ryja zrobić nadzorcą .On dokładnie przypilnuje ,by żaden z towarzyszy P
        > O się nie opieprzał .

Dokładnie...ten apologeta "jedynie słusznej władzy" z pewnością ma zapisane swoje usługi w PRL.Wtedy, podobnie jak i teraz byle kmiotek i bezmózgowiec chwalił władzę.....
        • x2468 Re: LIst otwarty do organów ścigania i prokuratur 06.04.15, 15:51
          Nie zapomnij, Twoją ukochaną władze, budowniczych Polski Ludowej. Ordery X,XX,XXX, lecia PRL i utrwalaczy ludowej wypucowałeś?
          • zapijaczony_ryj Do kogo tym razem pijesz? 07.04.15, 13:39
            x2468 napisał:

> Nie zapomnij, Twoją ukochaną władze, budowniczych Polski Ludowej. Ordery X,XX,X
            > XX, lecia PRL i utrwalaczy ludowej wypucowałeś?
            >
            • gtxl-3 Re: Do kogo tym razem pijesz? 07.04.15, 17:27
              zapijaczony_ryj napisał:

> x2468 napisał:
              >
              > > Nie zapomnij, Twoją ukochaną władze, budowniczych Polski Ludowej. Ordery
              > X,XX,X
              > > XX, lecia PRL i utrwalaczy ludowej wypucowałeś?
              > >
              >
              >

Do ciebie ormowcu i esbeku.
              • zapijaczony_ryj Re: Do kogo tym razem pijesz? 08.04.15, 19:55
                gtxl-3 napisał(a):
                >
                > Do ciebie ormowcu i esbeku.
                >
                To się zdecyduj psychiczny po_jebańcu!
                Ormowcu, czy esbeku?
                Bo nie mozna było być jednocześnie esbekiem i ormowcem.
                No ty psychiczny poje_bańcu i twoja rodzina jako debile byliscie wyjatkami w tej materii!
      • zapijaczony_ryj Ja na nadzorcę się nie nadaję, nie mam takich 07.04.15, 07:33
        taniarada napisał(a):

> Oprócz tych co sprowadzili Polskę do kamieni i kup .Dołączyć też Olbrychskiego
        > i jego żonę.Miejsca w kamieniołomach mnóstwo .Praca tam się znajdzie dla wszyst
        > kich .A ryja zrobić nadzorcą .On dokładnie przypilnuje ,by żaden z towarzyszy P
        > O się nie opieprzał .

predyspozycji. Qwą się trzeba urodzić Może zaproponuj na to stanowisko kogoś z Pisiu. Tam duzo takich jak Jojo, Qrwski, Kamiński, Brewik, Maciora, Zero, Hofman, agent Tomek , czy nawet sam NAczelny Idiota jako sadysta z biczem w tłustej łapce
        • w_v_w Ja na nadzorcę się nie nadaję, moze byc lobotomia 07.04.15, 07:44
          :D
    • adam111115 Re: LIst otwarty do organów ścigania i prokuratur 06.04.15, 14:54
      Nikt kto się z pisem zadaje nie jest normalny. Aby w pis wierzyć trzeba być pier.... na umyśle
      • dobra.rada.forum Re: LIst otwarty do organów ścigania i prokuratur 07.04.15, 14:03
        My w PiS jesteśmy normalni!

forum.gazeta.pl/forum/w,28,99987339,99987339,_My_w_PiS_jestesmy_normalni_.html
    • gtxl-3 Re: LIst otwarty do organów ścigania i prokuratur 06.04.15, 14:59
      Zapijaczony głupku....powiedzieć ci jak i gdzie kieruje się doniesienia do prokuratury?
      Ty myślisz, że ktokolwiek czyta to forum gdzie ty tworzysz jako "zbawiciel"?
      • x2468 Re: LIst otwarty do organów ścigania i prokuratur 06.04.15, 15:54
        Wystarczy 3 kliknięcia i będzie na właściwym miejscu:
        www.pg.gov.pl/kontakt/kontakt-751.html
      • zapijaczony_ryj MYślisz , ze tego nie wiem? 07.04.15, 17:23
        gtxl-3 napisał(a):

> Zapijaczony głupku....powiedzieć ci jak i gdzie kieruje się doniesienia do prok
        > uratury?
        > Ty myślisz, że ktokolwiek czyta to forum gdzie ty tworzysz jako "zbawiciel"?
        >
        >
        Ale wiem, ze politycy to forum czytają, bo byłem wielokrotnie cytowany w KAwie na ławie
        • gtxl-3 Re: MYślisz , ze tego nie wiem? 07.04.15, 17:28
          zapijaczony_ryj napisał:

> gtxl-3 napisał(a):
          >
          > > Zapijaczony głupku....powiedzieć ci jak i gdzie kieruje się doniesienia d
          > o prok
          > > uratury?
          > > Ty myślisz, że ktokolwiek czyta to forum gdzie ty tworzysz jako "zbawicie
          > l"?
          > >
          > >
          > Ale wiem, ze politycy to forum czytają, bo byłem wielokrotnie cytowany w KAwie
          > na ławie
          >

Jessssussie....czymajcie mnie bo siem zesram.....ze śmiechu.
          • zapijaczony_ryj To nie będzie konieczne i tak się zesrasz, jak zwy 07.04.15, 18:25
            gtxl-3 napisał(a):
            >
            >
            > Jessssussie....czymajcie mnie bo siem zesram.....ze śmiechu.
            >
            >
            • zapijaczony_ryj To czymaj się mocno deski sedesowej 08.04.15, 09:57

> gtxl-3 napisał(a):
              > >
              > >
              > > Jessssussie....czymajcie mnie bo siem zesram.....ze śmiechu.
              > >
              > >
              >
              >

żeby cię orzut nie PiS_dnął o syfit. Bo to będzie juz 10 ta wygrana PO z rzędu!
              I nie ostatnia
              • gtxl-3 [...] 08.04.15, 13:48
                Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • x2468 Re: MYślisz , ze tego nie wiem? 08.04.15, 17:51
          Być może, lecz to pis matołki powinni uważać co wyrzygują bo ktoś może się zdenerwować i będzie jeden matoł z drugim płakał tak jak Hofman który musi przepraszać i płacić
          • zapijaczony_ryj PiS to GOwno i rzyga Gownem 08.04.15, 18:01
            x2468 napisał:

> Być może, lecz to pis matołki powinni uważać co wyrzygują bo ktoś może się zden
            > erwować i będzie jeden matoł z drugim płakał tak jak Hofman który musi przepras
            > zać i płacić
            >
    • w_v_w Re: LIst otwarty do organów ścigania i prokuratur 07.04.15, 07:41
      ryju, o Sienkiewiczu piszesz "ch...d...i kamieni koopa"
      • zapijaczony_ryj PIszę o antypolski złamasie kutanym 08.04.15, 17:24
        w_v_w napisał:

> ryju, o Sienkiewiczu piszesz "ch...d...i kamieni koopa"
        tu masz link:
        forum.gazeta.pl/forum/w,28,157205445,157205445,LIst_otwarty_do_organow_scigania_i_prokuratury.html
        Ale i tak wiem, ze nie zrozumiesz, więc kombinuj!
        MOze z MIckiewiczem, albo Rejem?
        • w_v_w Re: PIszę o antypolski złamasie kutanym 08.04.15, 17:39
          ryju, wiecej polotu, plizzz.
          • zapijaczony_ryj Fakty, a nie polot się liczy. Polot to Macierewicz 08.04.15, 18:02
            w_v_w napisał:

> ryju, wiecej polotu, plizzz.

a fakty to ja
            • w_v_w Inteligencja i polot, 08.04.15, 18:04
              ale skoro tak lubisz Fakt, no coz :D
              • zapijaczony_ryj Re: Inteligencja i polot, 08.04.15, 20:02
                w_v_w napisał:

> ale skoro tak lubisz Fakt, no coz :D

Intligencja i patalogia -można powiedzić, znaczy sużyć i suchać, tylko po co jak Polacy przygłupa nie cierrpią
                • w_v_w Re: Inteligencja i polot, 08.04.15, 20:04
                  Faktycznie, moze sie okazac 10 maja, ze pozbeda sie przyglupa spod zyrandola
    • volupte Re: LIst otwarty do organów ścigania i prokuratur 07.04.15, 11:37
      Satyrykiem to on był , na dodatek jak sie okazało udawanym i sterowanym , aby śmiechem rozładowywac napiecia społeczne. Teraz to zwykły oszczerca , bo odwaga tania.
    • piotr7777 Re: LIst otwarty do organów ścigania i prokuratur 07.04.15, 12:52
      kombatant.fk.zapijaczony.ryj napisał(a):

> Nie można bezkarnie tak szkalować państwa :

...chyba, że to tzw. IV RP. Wtedy było to wskazane.
      • x2468 Re: LIst otwarty do organów ścigania i prokuratur 08.04.15, 17:58
        Tzw 4rp nie potrzeba było szkalować z tej prostej przyczyny ze była ona jedynie republiką rządzoną przez paranoików i swołocz dla swołoczy i frustratów która na szczęście szybko się ujawniła i upadła na zawsze.
    • wami41 Re: Nie masz racji!!!!!!!!!!!!!! 08.04.15, 20:16
      kombatant.fk.zapijaczony.ryj napisał(a):

> Jako wolny i pełnoprawny obywatel tego kraju, Polski,wolnej Polski która jest
      > moją ojczyzną zwracam się z prośbą o sciganie z urzędu oszczercy i oszusta , w
      > roga mojej ojczyzny , antypolaka który w sposób bezprecedensowy szkaluje ten k
      > raj i jego demokratycznie wybrane władze nazywając wszystkich od prezydenta w d
      > ół mafią, która napadła na Polskę, a samą Polskę sfałszowanym państwem!
      > Jednocześnie dodam od siebie, ze wypowiedź tego człowieka jest tak szokująca, z
      > e podpowiadam, żeby najpierw poddać tego pana badaniom psychiatrycznym, bo moze
      > to zwykłe wariat, ale przez swoje wypowiedzi niebezpieczny dla kraju i jego ob
      > ywateli i jeśli wyjdzie, ze chory na głowę to wariata zamknąć w zakładzie zamkn
      > iętym, a jeśli zdrowy to tam gdzie jego miejsce.
      > Nie można bezkarnie tak szkalować państwa :

jw, bo wielu obywateli ma takie samo zdanie o panstwie polskim, nawet klasycy mowia, ze panstwo polskie to "ch....... d....... i kamieni kupa".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka