Dodaj do ulubionych

Wybór pomiędzy Gajowym a Budyniem......

15.04.15, 01:09
Jakoś jednak wolę jowialną wujciowatość Gajowego....
Budyń mnie odrzuca swoją ciapowatą bezkszałtnością - jak budyń właśnie. Dostosuje się do wszystkiego, w co go wsadzić. Fuj.
Obserwuj wątek
    • snajper55 To raczej kisiel /nt 15.04.15, 01:26

• axyzaa A widziałeś Maliniaka na motorze? 15.04.15, 01:33
      fakty.tvn24.pl/ogladaj-online,60/prezydent-pochwali-sie-sukcesami-choc-polacy-i-tak-oceniaja-go-dobrze,533393.html
      2:54

Na miejscu Nocnych Wilków mocno bym się zastanowiła czy wjeżdżać do Polski. Już on na swojej maszynie pokaże im gdzie raki zimują.
      • indeed4 Naruszasz moje prawa autorskie do "Maliniaka" 15.04.15, 01:41
        po raz kolejny :-P
        • axyzaa Re: Naruszasz moje prawa autorskie do "Maliniaka" 15.04.15, 01:46
          indeed4 napisał:

> po raz kolejny :-P

forum.gazeta.pl/forum/w,28,156957265,156957265,Duda_jest_podobny_do_pewnego_znanego_aktora_.html
          a teraz zjeżdżaj upierdliwcu. Proszę cię o to po raz kolejny. Osttani.
          • douglasmclloyd Re: Naruszasz moje prawa autorskie do "Maliniaka" 15.04.15, 01:50
            axyzaa napisała:

> indeed4 napisał:
            >
            > > po raz kolejny :-P
            >
            > forum.gazeta.pl/forum/w,28,156957265,156957265,Duda_jest_podobny_do_pewnego_znanego_aktora_.html
            > a teraz zjeżdżaj upierdliwcu. Proszę cię o to po raz kolejny. Osttani.

Prośby nic nie pomogą, na indyka tylko but.
            • axyzaa Re: Naruszasz moje prawa autorskie do "Maliniaka" 15.04.15, 01:53

> Prośby nic nie pomogą, na indyka tylko but.
              >
              No właśnie napisałam, że ani kijem go ni pałką. Jak cię złapie za nogawkę, to tylko paralizator. Inaczej nie puści.
              • indeed4 Nie puszczę :-) 15.04.15, 01:55
                Co proponujesz jako odszkodowanie za regularne naruszanie moich praw?
                • douglasmclloyd Re: Nie puszczę :-) 15.04.15, 01:56
                  indeed4 napisał:

> Co proponujesz jako odszkodowanie za regularne naruszanie moich praw?

Szpicora z glana.
                  • indeed4 A ty co taki nerwowy, McDonaldlloyd 15.04.15, 02:03
                    nie wiesz co myśleć i nie możesz się doczekać aż będzie wpół do szóstej, żeby pobiec do kiosku po swoją ukochaną lewicową Biblię? :-)))
            • indeed4 Kolejny sojusz wiernego czytelnika GW z feministką 15.04.15, 01:54
              Hehehe...
          • indeed4 Daty. 15.04.15, 01:51
            forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=maliniak&author=%3Dindeed4&title=&forum=

Jesteś ciekawym przypadkiem - głupiejesz z wiekiem :-)
            • axyzaa Ja indyk nie czytam twoich wątków 15.04.15, 01:55
              Nie wchodzę w nie. Nie obchodzi mnie co tam w nich smażysz. W ten też nie wejdę. Pokaż mi chociaż jeden twój wątek, w którym się dopisałam.

Nie będę się kłocić o Maliniaka. Naprawdę nie wierzę, że można być takim upierdliwym trollem.

EOT
              • indeed4 Zakonotuj sobie my dear: 15.04.15, 02:00
                jeśli Indeed pisze, że wymyślił Maliniaka pierwszy, to należy nad tym pomyśleć (pamiętasz jeszcze, jak to się robi?) zamiast pyskować.

:-)
              • hasta.la.vista1 Pierwszy był indeed4 15.04.15, 08:20
                po nim na fK użyli tego określenia m.c.hrabia, ta, 3kaczyjar i czandra, a ty jesteś piąta z kolei. Można to łatwo sprawdzić w wyszukiwarce.

forum.gazeta.pl/forumSearch.do?&query=maliniak+&navforum=Kraj&sortMode=DATE&queryMode=SIMPLEALL&pageNumber=2
            • axyzaa Re: Daty. mój 13.03.15, 16:32 15.04.15, 02:02
              twój 17.03.15, i to jeszcze Kamilek nazwał Dudę Maliniakiem. Czy ty naprawdę nie masz żadnego poczucia wstydu? Żeby aż tak kłamać? A może gdzieś na tłiterku napisałeś. Uprzedzę - nie wchodzę na tłiterka, a już na pewno nie twojego, więc jak masz jakieś kolejne daty to sobie daruj.
              • indeed4 Okulary i sprawdzić jeszcze raz: 15.04.15, 02:04
                forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=maliniak&author=%3Dindeed4&title=&forum=
                • indeed4 Może o tym nie wiesz 15.04.15, 02:07
                  ale ekran się przewija - służy do tego takie niebieskie podłużne "coś" po prawej stronie :-)

Ot, lewicowi intelektualiści...
                  • indeed4 Zażartowałem 15.04.15, 02:24
                    a ty z miejsca rzuciłaś się z pazurami - typowe.

PS. Mam w nosie, kto używa tego przezwiska :-)

Dobranoc.
                    • axyzaa Re: Zażartowałem 15.04.15, 02:34
                      indeed4 napisał:

> a ty z miejsca rzuciłaś się z pazurami - typowe.
                      >
                      > PS. Mam w nosie, kto używa tego przezwiska :-)
                      >
                      > Dobranoc.

Zostałeś przyłapany na kłamstwie, manipulacji i zastraszaniu. Miałeś to nieszczęście,że tym razem dałam się sprowokować. Nie zaczynaj ze mną więcej to unikniesz takich kompromitujących wpadek. I oczywiście zamiast przeprosić wymyślasz kolejne. Napisałabym ci w ostrych słowach co o tobie myślę, ale zaraz byś poleciał na skargę do moderacji, a nawet do samego Michnika. No tak. Michnik nie ma tłiterka. Nawet nie wie jakie ma szczęście.Od razu byś go zalał skargami i spamem.
                      • hasta.la.vista1 Re: Zażartowałem 15.04.15, 07:25
                        Przecież jest w linku, który ci podał

10 stycznia 2015
                        forum.gazeta.pl/forum/w,28,156181545,156181875,Re_No_wez_nie_rob_jaj_prezydent_Ogorek_.html

22 stycznia 2015
                        forum.gazeta.pl/forum/w,28,156344115,156344115,_A_co_sie_bede_kisic_w_domu_.html

Użyłaś tej ksywki pierwszy raz dwa miesiące później, 13 marca 2015
    • indeed4 Wahałeś się, wahałeś... 15.04.15, 01:39
      Gajowy czy Budyń? Budyń czy Gajowy... - piekielnie trudny wybór. W końcu nie miałeś wyjścia i z ciężkim sercem (a nuż skrzywdziłem Budynia?!) postanowiłeś głosować na Gajowego.

Uwielbiam FK :-)))
    • pkt4a "budyń waniliowy polany sokiem malinowym" 15.04.15, 08:24
    • platfusy.ida.do.paki Jaki on tam Gajowy??? 15.04.15, 16:26
      Komorowski to zwyczajny przestępca, który spotykał się z dwoma oficerami WSI i przystał na propozycję wykradzenia tajnego aneksu do raportu z likwidacji WSI. W dodatku miał wiedzę, że jeden z nich prawdopodobnie współpracuje z rosyjskim wywiadem a mimo to nie miał oporów.

W dodatku jest tak pierdołowaty, że wkopany przez Grasia złożył takie zeznania w prokuraturze i podpisał to własnym podpisem.

Głosujesz na zdrajcę, proszę bardzo. Zresztą ty przecież z tej samej parafii. Sowiecka patologia.
    • m.c.hrabia Re: Wybór pomiędzy Gajowym a Budyniem...... 15.04.15, 16:31
      plafus ,inteligencja ci się wyostrzyła ,coraz "inteligentniejsze" posty pisujesz,
      widać ktoś patykiem po prętach klatki przejechał :)
      • platfusy.ida.do.paki Zagotowałeś się na wspomnienie tych faktów??? 15.04.15, 16:35
        Takie są ustalenia w procesie.

Zdrajca, póki jest jeszcze prezydentem, jest nietykalny. Ale po tym jak w maju poleci ze stołka przyjdzie taki czas, że prokuratura zabierze się za niego. Za zdrajcę.
        • m.c.hrabia Re: Zagotowałeś się na wspomnienie tych faktów??? 15.04.15, 16:57
          dokładnie , tak samo jak mi pijany kloszard ,w nocnym autobusie obrzygał buty.
    • tw_wielgus Szanuję Twój wybór doktorze, ale... 15.04.15, 16:41
      jeżeli prezydent mojego kraju jest zapraszany do parlamentu obcego państwa po to żeby zrobić z siebie błazna, to przyznam, że osobiście wolałbym już oglądać tańczącą na krzesłach Ogórek.

Chociaż... gdy pomyśle ilu ludzi nie zginie na polowaniach* - z uwagi na to, że główny łowczy ma -25 dioptrii - to przyznam się, że zaczynają mną targać uczucia ambiwalentne.

*(pod warunkiem, że Komorowski zrealizuje złożone obietnice)
      -
    • lionold Re: Budyń jest ugotowany 15.04.15, 23:34
      na kwaśnym mleku!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka