dr.krisk 15.04.15, 01:09 Jakoś jednak wolę jowialną wujciowatość Gajowego.... Budyń mnie odrzuca swoją ciapowatą bezkszałtnością - jak budyń właśnie. Dostosuje się do wszystkiego, w co go wsadzić. Fuj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
axyzaa A widziałeś Maliniaka na motorze? 15.04.15, 01:33 fakty.tvn24.pl/ogladaj-online,60/prezydent-pochwali-sie-sukcesami-choc-polacy-i-tak-oceniaja-go-dobrze,533393.html 2:54 Na miejscu Nocnych Wilków mocno bym się zastanowiła czy wjeżdżać do Polski. Już on na swojej maszynie pokaże im gdzie raki zimują. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Naruszasz moje prawa autorskie do "Maliniaka" 15.04.15, 01:41 po raz kolejny :-P Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Re: Naruszasz moje prawa autorskie do "Maliniaka" 15.04.15, 01:46 indeed4 napisał: > po raz kolejny :-P forum.gazeta.pl/forum/w,28,156957265,156957265,Duda_jest_podobny_do_pewnego_znanego_aktora_.html a teraz zjeżdżaj upierdliwcu. Proszę cię o to po raz kolejny. Osttani. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Naruszasz moje prawa autorskie do "Maliniaka" 15.04.15, 01:50 axyzaa napisała: > indeed4 napisał: > > > po raz kolejny :-P > > forum.gazeta.pl/forum/w,28,156957265,156957265,Duda_jest_podobny_do_pewnego_znanego_aktora_.html > a teraz zjeżdżaj upierdliwcu. Proszę cię o to po raz kolejny. Osttani. Prośby nic nie pomogą, na indyka tylko but. Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Re: Naruszasz moje prawa autorskie do "Maliniaka" 15.04.15, 01:53 > Prośby nic nie pomogą, na indyka tylko but. > No właśnie napisałam, że ani kijem go ni pałką. Jak cię złapie za nogawkę, to tylko paralizator. Inaczej nie puści. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Nie puszczę :-) 15.04.15, 01:55 Co proponujesz jako odszkodowanie za regularne naruszanie moich praw? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Nie puszczę :-) 15.04.15, 01:56 indeed4 napisał: > Co proponujesz jako odszkodowanie za regularne naruszanie moich praw? Szpicora z glana. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 A ty co taki nerwowy, McDonaldlloyd 15.04.15, 02:03 nie wiesz co myśleć i nie możesz się doczekać aż będzie wpół do szóstej, żeby pobiec do kiosku po swoją ukochaną lewicową Biblię? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Kolejny sojusz wiernego czytelnika GW z feministką 15.04.15, 01:54 Hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Daty. 15.04.15, 01:51 forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=maliniak&author=%3Dindeed4&title=&forum= Jesteś ciekawym przypadkiem - głupiejesz z wiekiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Ja indyk nie czytam twoich wątków 15.04.15, 01:55 Nie wchodzę w nie. Nie obchodzi mnie co tam w nich smażysz. W ten też nie wejdę. Pokaż mi chociaż jeden twój wątek, w którym się dopisałam. Nie będę się kłocić o Maliniaka. Naprawdę nie wierzę, że można być takim upierdliwym trollem. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Zakonotuj sobie my dear: 15.04.15, 02:00 jeśli Indeed pisze, że wymyślił Maliniaka pierwszy, to należy nad tym pomyśleć (pamiętasz jeszcze, jak to się robi?) zamiast pyskować. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hasta.la.vista1 Pierwszy był indeed4 15.04.15, 08:20 po nim na fK użyli tego określenia m.c.hrabia, ta, 3kaczyjar i czandra, a ty jesteś piąta z kolei. Można to łatwo sprawdzić w wyszukiwarce. forum.gazeta.pl/forumSearch.do?&query=maliniak+&navforum=Kraj&sortMode=DATE&queryMode=SIMPLEALL&pageNumber=2 Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Re: Daty. mój 13.03.15, 16:32 15.04.15, 02:02 twój 17.03.15, i to jeszcze Kamilek nazwał Dudę Maliniakiem. Czy ty naprawdę nie masz żadnego poczucia wstydu? Żeby aż tak kłamać? A może gdzieś na tłiterku napisałeś. Uprzedzę - nie wchodzę na tłiterka, a już na pewno nie twojego, więc jak masz jakieś kolejne daty to sobie daruj. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Okulary i sprawdzić jeszcze raz: 15.04.15, 02:04 forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=maliniak&author=%3Dindeed4&title=&forum= Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Może o tym nie wiesz 15.04.15, 02:07 ale ekran się przewija - służy do tego takie niebieskie podłużne "coś" po prawej stronie :-) Ot, lewicowi intelektualiści... Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Zażartowałem 15.04.15, 02:24 a ty z miejsca rzuciłaś się z pazurami - typowe. PS. Mam w nosie, kto używa tego przezwiska :-) Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Re: Zażartowałem 15.04.15, 02:34 indeed4 napisał: > a ty z miejsca rzuciłaś się z pazurami - typowe. > > PS. Mam w nosie, kto używa tego przezwiska :-) > > Dobranoc. Zostałeś przyłapany na kłamstwie, manipulacji i zastraszaniu. Miałeś to nieszczęście,że tym razem dałam się sprowokować. Nie zaczynaj ze mną więcej to unikniesz takich kompromitujących wpadek. I oczywiście zamiast przeprosić wymyślasz kolejne. Napisałabym ci w ostrych słowach co o tobie myślę, ale zaraz byś poleciał na skargę do moderacji, a nawet do samego Michnika. No tak. Michnik nie ma tłiterka. Nawet nie wie jakie ma szczęście.Od razu byś go zalał skargami i spamem. Odpowiedz Link Zgłoś
hasta.la.vista1 Re: Zażartowałem 15.04.15, 07:25 Przecież jest w linku, który ci podał 10 stycznia 2015 forum.gazeta.pl/forum/w,28,156181545,156181875,Re_No_wez_nie_rob_jaj_prezydent_Ogorek_.html 22 stycznia 2015 forum.gazeta.pl/forum/w,28,156344115,156344115,_A_co_sie_bede_kisic_w_domu_.html Użyłaś tej ksywki pierwszy raz dwa miesiące później, 13 marca 2015 Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Wahałeś się, wahałeś... 15.04.15, 01:39 Gajowy czy Budyń? Budyń czy Gajowy... - piekielnie trudny wybór. W końcu nie miałeś wyjścia i z ciężkim sercem (a nuż skrzywdziłem Budynia?!) postanowiłeś głosować na Gajowego. Uwielbiam FK :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
platfusy.ida.do.paki Jaki on tam Gajowy??? 15.04.15, 16:26 Komorowski to zwyczajny przestępca, który spotykał się z dwoma oficerami WSI i przystał na propozycję wykradzenia tajnego aneksu do raportu z likwidacji WSI. W dodatku miał wiedzę, że jeden z nich prawdopodobnie współpracuje z rosyjskim wywiadem a mimo to nie miał oporów. W dodatku jest tak pierdołowaty, że wkopany przez Grasia złożył takie zeznania w prokuraturze i podpisał to własnym podpisem. Głosujesz na zdrajcę, proszę bardzo. Zresztą ty przecież z tej samej parafii. Sowiecka patologia. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Wybór pomiędzy Gajowym a Budyniem...... 15.04.15, 16:31 plafus ,inteligencja ci się wyostrzyła ,coraz "inteligentniejsze" posty pisujesz, widać ktoś patykiem po prętach klatki przejechał :) Odpowiedz Link Zgłoś
platfusy.ida.do.paki Zagotowałeś się na wspomnienie tych faktów??? 15.04.15, 16:35 Takie są ustalenia w procesie. Zdrajca, póki jest jeszcze prezydentem, jest nietykalny. Ale po tym jak w maju poleci ze stołka przyjdzie taki czas, że prokuratura zabierze się za niego. Za zdrajcę. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Zagotowałeś się na wspomnienie tych faktów??? 15.04.15, 16:57 dokładnie , tak samo jak mi pijany kloszard ,w nocnym autobusie obrzygał buty. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Szanuję Twój wybór doktorze, ale... 15.04.15, 16:41 jeżeli prezydent mojego kraju jest zapraszany do parlamentu obcego państwa po to żeby zrobić z siebie błazna, to przyznam, że osobiście wolałbym już oglądać tańczącą na krzesłach Ogórek. Chociaż... gdy pomyśle ilu ludzi nie zginie na polowaniach* - z uwagi na to, że główny łowczy ma -25 dioptrii - to przyznam się, że zaczynają mną targać uczucia ambiwalentne. *(pod warunkiem, że Komorowski zrealizuje złożone obietnice) - Odpowiedz Link Zgłoś